cptelefonen is back !

Yes, det stämmer. Min älskade cptelefon är tillbaka ! Nu har den vart inlämnad tre gånger, senaste gången i typ 3 och en halv vecka. Funkar den inte nu får jag seriöst damp igen och kommer att kräva en ny (:




Sha folkeeeet


Kunde inte uppdatera efter matchen igår eftersom internet inte funkade här hemma ,men ah nu äre bra igen :) Förlorade tyvärr matchen, haha. Men det var inte så konstigt med tanke på att det var 93or som var typ .. 1.80 m allihopa xd Vi spelade jättebra :)

Idag vare en lång dag i skolan, tycker jag. Började 20 över 9 med idrott, fast vi gick typ en poängpromenad ist.. Whatever. Sedan hade vi No i någon timme, lunch, svenska och sist engelska till 20 över 3. 
Nu har jag suttit och pluggat i typ en timme och jag har jättemycket kvar, orkar verkligen inte. Tyskaprov imorgon, så jag måste väl ..




någonting jag kollar på i GP varje morgon är nyfödda ungar och vad föräldrarna döper dem till. Här till exempel; Amos, Noak Axel Gottfrid, Malte, Wilton & Brian. Stackars ungar ...

taaagg !

Jag har bokat teven ikväll (förhoppningsvis blire inte värsta kriget hemma nu, även fast det är hockey ikväll) ,jag lyssnar på Darin på hög volym och känner mig sjukt taggad inför matchen om två timmar ! :D  Gooo känsla !



update 30 sekunder senare : victor langar dampet och påstår att jag ska sänka . HAHA


tips

Här om dagen var jag och mamma inne och kollade på http://www.svenskfashion.se/Collection.php på mössor. Hade en härifrån förra året som vi gillade jättemycket, men ville alltså ha en ny eller en till eller vad man säger. Dagen efter vi hade kollat på hemsidan var jag i stan med Malin och såg mössor som var exakt likadana enligt mig på Raglady. Dagen efter åker mamma och pappa till stan, och självklart har hon också sett mössan och köpt den till mig. Gillar den jättemycket, finns i olika färger och olika modeller, hur söta som helst !




tisdag !

Hällu babes !

Skolan som vanligt idag, redovisade vårat svenskarbete och jag tycker att det gick ganska bra :)  Kom hem för nästan en timma sedan, har ätit och nu ska jag börja plugga. Har tyskaprov på torsdag vilket jag inte ser fram emot.. Haha.
Senare idag äre match ! Vi möter Aranäs i Heidhallen, tror att vi har ett ganska bra lag men vi får se hur det går :) Vann ju mot Aranäs nu senast på väg ner till Ätran.. Jaja.
Here is my outfit today ;


byxor - cheap monday
linne - (malins) hm
kofta - hm

hehe

yes, no update today. Har inte haft någon tid till det alls. Skolan, hem, plugga, träning, teve, dusch, äta, nu är jag här. Tänkte bara säga att imorgon blire bättre, slutar tidigt så de blir bättre update.
Puss !

top model

Na, det gick inte så bra hemma hos Malin förut .. Alla kom inte dit, vi filmade ingenting och nä, det funkade helt enkelt inte. Ska göra det i skolan imorgon ist, får hoppas att det går bättre då.
Var hemma strax innan 7, så jag hann precis sätta mig i soffan innan Top Model började (:  Älskar programmet, haha. Fo är iaf en av mina favoriter, tycker att hon är jättesöt :)


just sunday

Hälluuu !

Kvällen hos Cassandra igår var jättetrevlig och va hade jättekul tills det failade lite. Men fram till dess var det alltså jättemysigt :) tack för igår !
När Malin och jag kom hem satte vi oss vid datorn en stund och sedan låg vi och hade filosofiska tankar på hög nivå ! haha. tänk vad mycket bättre världen hade varit ifall vi hade fått bestämma allt..
Idag vaknade vi vid 11 nåt sånt där , segade oss lite och åt frukost, sedan strax innan 1 åkte vi. Mamma körde mig till Heidhallen och på vägen släppte vi Malin hos henne. Jag spelade match mot Mölndal och vi spelade verkligen jättebra ! Tyvärr hade vi inte alla domslut med oss ,så vi förlorade med en boll. Men sjukt bra spelat tjejer!
Nu har jag precis duschat, ska äta och om 55 minuter ska jag vara hemma hos Malin för att fixa lite arbeten som ska redovisas denna veckan. Ska fixa iordning mig nu, vi hörs !

pussisar

girlsnight in black

nu ska vi alldeles strax ta moppen till Cassandra ! Hoppas på en supertrevlig kväll ! :)




stresss

nu har jag precis tvättat mitt hår, om 20 minuter ska jag vara på släktkalas hos mina kusiner. Ska vara där i max en halvtimma, för sedan behöver jag dra hem och träffa Malin så att vi kan fixa oss innan vi ska till Cassandra :)
Om jag hinner blogga emellan gör jag det, kanske lägger ut en outfit ifall jag har tid :)

Puss !

familjen på äventyr

Goddagens allihopa !

Klockan är bara halv 2 men jag har redan hunnit med massa grejer. När klockan var .. halv 11 sådär åkte hela familjen iväg för att kolla på kakel, badrum osv. Vi ska nämligen göra om vårat badrum på övervåningen nu, något alla ser fram emot jättemycket ! haha. Vi hittade ett kakel till golvet som jag verkligen tycker att vi ska ha, ska försöka övertala resten också. Handfat, dusch, skåp och toalett kollade vi också på, jag tror det blir bra. :) haha.
Kom precis hem typ, nu ska jag inte göra så mycket, tagga inför girlsnight in black @ cass' place tonight ! :D

btw så vare Albin som skrev igår, haha . Han var sur för att jag vann över honom på fia med knuff och för att han inte märkte hur mycket jag fuskade ;)


Fia med knuff.

Just nu är ja med bästaste albin, vi har precis spelat fia med knuff. Vi skulle egentligen kolla på film men tvn cepade :( Men vi spelade fia med knuff och ja vann ! Men det vara bara för att lilla söta jag fuskade sönder. Ha de bra bajs.


myspysdag med bästa

Hälluuu !

Har varit i stan hela dagen, kom hem för en liten stund sedan. Träffade Malin på torget vid 12, så åkte vi till stan. Köpte present till min kusin som fyllde år igår, lite andra småsaker och två jättemysiga halsdukar på Zara! Är dock inte säker på att jag ska behålla båda. Efter vi hade varit i stan åkte vi till Bergakungen och gick på The Ugly Truth, jag tyckte att filmen var jättebra och kan verkligen rekomendera att se den ! (:

Har haft en jättebra dag, en tripp till Kortedala (HAHA), provocera folk på spårvagnar, pannkakor på Fröken Olsson osv.. Malin är bäst (L)




haha




köpte halsduken i den färgen på bilden, kanske ska lämna tillbaka den svarta med tanke på att jag har en jättesöt halsduk/sjal i svart som jag köpte på hm för någon månad sedan.. Får se hur jag gör :)

stan !

nu drar jag alldeles strax in till stan med Malin !  Ska kolla runt lite och gå på bio, myspys !

dagens ;

jeans - replay
linne - replay
kofta - hm

puss !

ett stort grattis ..

.. till min supersöta, goa kusin Elin som fyller 11 idag !






torsdag

Hej !

Riktigt dålig update idag, men det har helt enkelt inte funnits tid. Var i skolan som vanligt på förmiddagen, sedan klockan halv 1 skulle jag vara på Hvitfeldska på öppet hus. Tyckte att det var sådär.. Ganska gamla lokaler osv, men linjen (affär & handel-administration) verkade bra!
Var hemma strax efter tre, då slängde jag i mig lite tigeryoghurt (a) med k-special och halv 5 kom pappa och körde mig till träningen. Var hemma strax innan 7, har ätit middag och duschat och nu äre dags för dagens höjdpunkt; Idol!  Haha.

Någon frågade var jag köpt mina svarta boots, och de köpte jag på Fanny Michel som har butik mitt emot Lagerhaus och Designtorget typ, i stan och en butik i Haga. Vet att de finns på Raglady också, även Fiorucci har haft dem (:









hihi min söta katt just nu (:


proopppmätt

hej !

yes, endel att berätta .. eller haha .  efter skolan åkte jag till mammas jobb, åt lite mellanmål där och sedan gick jag på fotvård. det var ju bra och så, men jag hatar verkligen när folk pillar med mina tår eller tar på dom eller så, tycker det är så himla äckligt, så jag hade väldigt svårt att slappna av :p
jag åkte hem efter det, satte mig vid datorn och kollade runt lite. Vid 7 åkte hela familjen hem till farmor och åt lite middag och så, eftersom hon fyller år :)  Haha jag och Victor hade ganska kul där, det fanns en hel del att skratta åt (; haha.
Nu gör jag ingenting, funderar på att sova eftersom jag är så jävla trött ! Haha.


saknar sommaren ..

skolan

helluu !!

just nu har jag svenska och vi övar inför våran redovisning nästa vecka (:
Fick kolla på mitt no-prov idag också, fick vg- (det var ett vg-prov, så jag är jättenöjd :D)  Annars har det inte hänt så mycket idag..
Efter skolan ska jag till mammas jobb och äta lite mellanmål, sedan ska jag på fotvård :)  Och senare ikväll ska jag till min farmor som fyller år idag och äta lite :)

Grattis Cassandra och farmor idag ! :)(L)

update

pappa langa dampet för att jag inte städat på mitt rum
han drog in mamma i dampet så det blev två mot en
dom sa att jag inte får nya kläder ifall jag inte städar. jag får inte använda golvet som garderob.
osvosvosvosv
jag får inga nya grejer. jag har dålig attityd. är sur hela tiden. får inga nya grejer. säger inte tack. är otacksam.
jag går upp till victor och berättar att jag inte alls har stökigt rum
(hans ser likadant ut ;s)
jag börjar städa, victor kommer in.
jag sa att han såg gay ut i sin tröja. han sparkade mig och gick.
nu sitter jag här helt själv. mitt rum är nästan städat.

mystisdag

Hola bitcheees (;

Dagen har varit braaau, ingen stress imorse, två lektioner i skolan (visserligen hade jag matteprov på en av dom,men ändå) slutade tidigt.. Ah, sjukt nice. Kom hem, segade vid datorn en stund innan jag drog iväg på träning. Träningen gick faktiskt jättebra för min del, eller för lagets rättare sagt, tycker det var en bra träning idag (: Lisa och jag hade dock lite svårt att vara seriösa i början .. haha ! När jag kom hem hade inte Victor ätit middag ännu, så under tiden han satte in maten i ugnen hoppade jag in i duschen, sedan åt vi jättegod middag och kollade idol :) Ätit lite glass åså, myyysigt !

Nu ska jag ... vet inte vad jag ska göra, men sova snart. behöver sova ikapp de timmarna jag missade i helgen hahah ;)

PUSS :*

shit pappa langar dampet på att jag inte städat mitt rum . JAG ORKAR INTE




hiss/diss


jag hissar:
1. Att räkna ner till saker! Om 32 dagar är det första dagen på höstlovet, och det är bara 92 dagar kvar till julafton ! (vilket också innebär att det bara är 95 dagar kvar till jag åker till Thailand, hihi)
2. Att ha damp (: Haha, det kan låta fel, men jag älskar att få små damputbrott ! Igår hade jag jättekul och var jätterandom mot folk på msn, skrattade åt mig själv och hade bara allmänt kul. :D



jag dissar:
1. Träningsvärk ! Ja, ordet säger väl allt egentligen.. Tränat och inte stretchat ordentligt efteråt resulterar i träningsvärk helt enkelt. Jag hatar att ha det !
2. Stökigt rum ! Jag förstår inte hur mitt rum alltid lyckas bli så stökigt. Det går att hålla saker från golvet i max tre dagar, sedan är det kört.


hos malin

Hälluuu !

Nu har jag slutat och sitter hemma hos Malin. Ska gå igenom vårat svenskaarbete som vi ska redovisa nästa vecka typ (:  Om ett tag drar jag hem och så, sen ikväll äre träning. Har fortfarande träningsvärk men det ger sig väl (;  Lala, jättetrött orkar inte skriva mer

puuussss

RANDOM

mamma: sofia.
jag: jaa
mamma: sofia, vänd dig om. kolla inte på datorn.
jag vänder mig om : vad äre ?
mamma pekar på golvet : detta. STÄDA.


varför, varför finns det hundar, varför finns det gubbar när ingen vågar baka en snuskig liten kaka? lalala (8)  HAHAHAHAHAHA

-frida, jag är fridfull, det är inte du ! gåååå. HAHAHAHAH

böter.

HAHA. jag har daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamp

tankar

har suttit och diskuterat lite fram och tillbaka, övervägt ja och nej med mig själv. (och andra för den delen!)  jag har ett extremt svårt beslut att fatta, och det finns ingen logik i det över huvud taget.
fakta + känslor = ?   ja, där har vi det. fakta är alltid fakta. och med faktan jag har, eller rättare sagt sammanställningen av massa saker som hänt det senaste så är svaret tydligt nej. men när det kommer till känslorna är jag inte lika säker. jag vet inte vad jag vill. men det bästa vore att säga nej till allting, att bara lämna det bakom sig. även om det är svårt.

det gör sjukt ont att inse sanningen
att jag var lycklig tillsammans med dig, men nu mår jag bättre utan dig.




ätran (:

Tog inte med min dator, det kanske ni märkte .. Haha.
Igår när jag kom hem orkade jag verkligen inte blogga, var helt död. Deckade i min säng halv 5, sov till halv 7, kollade top model och ensam mamma söker, sedan somnade jag igen. Idag vaknade jag av att Andreas ringde halv 8 och frågade ifall han fick åka med mig till skolan.. Haha.


 Ätran var iaf hur bra som helst ! Vi har haft jätteroligt hela helgen. Jobbiga (och roliga) träningar och jag har en extrem träningsvärk nu. Har dock inte sovit tillräckligt mycket, så jag är huuur trött som helst !
Men vi låter bilderna tala ;


framme i kungsbacka för att spela match !


kramgoa


let the picture speak


haha, någon hade glömt sin matchtröja ;)




rim, lite elin och suddig elise :)  haha


framme och lite smått döda redan


haha. bilden säger väl allt ;)


hahaha, böter


the winners (QUEENS)


sooooockersöta !




HAHA ...








älskade


stör mig på solgrejen som kommer i högra hörnet .. men sjukt fint




spegelblankt





ätran !

Hellu !

Har kommit hem från ytterligare en dag i skolan, men fick gå en timma tidigare vilket var sköööönt !
Nu har jag äntligen packat klart. Min väska är stor och tjock (som alltid) och självklart har jag säkert glömt jättemycket saker ..  Har iaf med mig allt som står på packlistan, så det blir nog bra ändå, haha. Tar med mig systemkameran och antagligen min lilla dator också, haha. Enda anledningen till att jag tar med datorn är för att mina kära lagkompisar ska kunna spela FarmVille (:  gud vad snäll jag är ..  fast jag kanske glömmer den, det beror på Mirre.. haha
Någon frågade ifall jag inte kan lägga upp bilder på skolfoto + spex.. Har tyvärr inte bilderna, frågade aldrig fotografen ifall hon kunde ta med min kamera haha
ska se ifall jag kan fixa det på nåt sätt





(a)

jag är så himla duktig ! packar för fullt (läs sitter vid datorn, äter glass, smsar) och är nästan klar !

looove !


Köpt på Fanny Mitchel, 1199 (:

arg, arg, arg !

Reeeaally bad update today, i knoooow ....
Men jag har haft full upp, faktiskt ! Haha. Skolan, tog skolfoto idag också. Kändes verkligen inte bra alls, usch. Spexfotot får vi väl se hur det blir ... Var iaf sjukt stressad efter det och åkte hem, åt, bytte om och sedan iväg på träningen. Kom hem för en och en halv timma sedan, har duschat, ätit och nu äre dags att börja packa. Ska på träningsläger till Ätran imorgon, men jag har sån ångest för att jag inte har packat ! Hatar att packa, det värsta som finns verkligen.
För övrigt har jag varit jättearg idag sen jag kom hem. Ingen direkt anledning, men jag har verkligen haft några extrema utbrott ..  Min ilska behöver få komma ut, och det hjälper inte hur mycket jag än skriker på Victor, stackarn. DampSofia.
Btw ! Igår på stan såg jag ett par skitsnygga skor, men köpte dom inte. Fast idag sprang min moster in på Fanny Mitchel köpte dom åt mig ! HappySofia


onsdaaaaag

heeeellu !

en lång dag idag !  började 20 över 9 med gympa. Vi seplade fotboll och det var iinte kul alls. Kände redan då hur hungrig jag var.. Hade no i några timmar innan lunch och vi var verkligen vrålhungriga när vi gick till bamba. Är det inte så jävla typiskt att vi får rå potatis och köttfärsklumpar ihopblandade i en "gratäng" då ?  Inte alls gott, och vi var fortfarande jättehungriga. Dampade på dom i cafét, fick varsin toast..
hade svenska, var fortfarande hungriga. pappa kenneth gav oss en tjuga till två toast till :) hade engelska sedan slutade vi 20 över 3. Åkte in till stan med min lilla kusin Elin, supermysigt ! träffade malin och william och fikade med dom (; hoho (6)
myspys dag !

freija gör det möjligt


jag hissar:
1. gulliga sms! Man blir alltid lika glad när man ser att man har fått ett gulligt sms av någon. Det kan vara från en kompis eller en pojkvän - whatever . Imorse vaknade jag och hade fått ett jättegulligt sms av Lisa med massa pussmun-gubbar formade i ett hjärta. då blir man glad :)

2. doftljus! finns det något mysigare än att sätta på myspyslampor och tända doftljus på kvällen och bara ta det lugnt ? tror inte det !


jag dissar:
1. tovigt, blött hår. (på huvudet då, misstolka inte (; ) Tycker att det är så himla jobbigt ! Mitt hår torkar jättelångsamt och jag hatar det verkligen. Saken blir inte direkt bättre av att det alltid är tovigt heller ..

2. skavsår. finns det något värre ? skoskav på hälen, tårna eller någon annanstans på fötterna. Jag hatar det verkligen! Just nu har jag ett skavsår på min ena tå och det gör SÅ ont ! Vill heller inte köpa nya skor, för då får jag bara ännu mer skoskav ..


09-09-15

hej !

hade bara två lektioner idag, b-språk och svenska. var hemma halv två, superskönt ! satte mig med en macka ute i solen och hade det helt underbart ! älskar verkligen detta vädret, det är som sommar ! diskuterade det med lisa förut, varför kan det inte alltid vara så här ?  svaret är väl för att vi bor i sverige, antar jag .. Haha.

Gick in och hämtade min kamera och tog lite bilder, här är några ;

lite oskarp, men fin ändå tycker jag










haha :p

dagens

God Morgon !

vaknade en halvtimma innan alarmet ringde och kände mig helt utvilad vilket var skönt ,med tanke på att jga inte somnade förrän 12 igår. Börjar kvart i 10 idag, de e gött :)
Hehe, här kommer några halvdåliga outfitbilder, orkade inte ta med kameran ..
Puss !


topp från odd molly
linne (under) från hm


shorts från fiorucci (vet ej märket ..)




at freija's





















fler bilder på facebook :)

mååndag ..

Hej bloggen !

Vaknade kvart över 7 av alarmet, kände mig helt död. Vet inte varför, men jag var otroligt seg imorse (brukar bara behöva 45 minuter på morgonen :D)  men idag var jag inte klar 5 över .. Blev jättestressad och glömde gympakläderna, haha. Började med musik, så jävla segt. Hade mentor där vi planerade spexfotot och matte som var astråkigt. Vi fick reda på att våran gympalärare var sjuk, så vi hade so i någon timme sedan fick vi åka hem kl 2 !  jätteskönt, med tanke på att vi egentligen slutar 10 i 4. Åkte till mammas jobb och fick mina ögonfransar färgade, sedan hem och plugga matte :)
Ska på träning om några timmar ,segt att träna sent tycker jag.. Haha


hehe färgade ögonfransar .. (y)

update



igår kraschade jag och malin min moppe lite smått, alla kåpor behöver bytas ut .. :p den funkar att köra med, bara lite smått trasig som sagt. den ska på lagning :) haha

igår var jag hos freija med malin, felicia, cass, amie, emma, frida. det kom lite mer folk senare. vi gjorde pizza och hade det trevligt, drog hem till mig några stycken efteråt, och alla utom jag drog vidare igen sen. somnade runt tre ,tror jag.

idag vaknade jag klockan 10 och mådde jätteilla. gick iaf upp och gjorde mat åt sally och gick en promenad med henne. gick och la mig med datorn i sängen igen, och vid .. minns inte när, men malin kom i alla fall. malin du är guldvärd, vet inte vad jag hade gjort utan dig ! va hemma och städade, chillade i min säng och senare kom mamma och pappa hem från smögen. dom gjorde mat och så, aptiten var inte på topp direkt .. felicia och freija kom hit och hämtade lite saker och nu har jag kollat på top model.

bilder från gårdagen kommer när jag har lagt in dom i datorn, och kollat igenom vilka som är okej... haha

puss

hemifrån

Heeelluu !

Nu har jag och Malin fixat oss, är strax klara. Ska till freija om 20 minuter ,äta middag och tillbringa kvällen där med lite roligt folk ! :)  Om jag orkar ta massa kort så kanske ni får se dom imorgon, haha. 

 puussiss


2002-09-12 - 2009-09-12

7 år.
7 jävla år
7 jävla år har gått, och fler kommer att gå.
eller ?


fredagggg

heellluuu

dagen igår var bra,var i stan med tjejerna efter skolan, jättemys !  åkte hem med malin och alma till malin, åt lite där sen drog jag och alma hem till mig. victor å nåra va hemma först, sen drog dom och frida kom.
har inte så mycket att säga om kvällen/natten förutom att jag är ARG . jättearg. Somnade vid halv 4 typ ..

Vaknade idag av att frida ringdeee :) pratade igenom massa som hänt i natt med henne, gick ner och tog frukost och åt uppe. Har precis pratat med Malin och hon kommer hit vid 4. Innan dess ska jag väl fixa lite saker, lugna ner mig eftrsom jag fortfarande är skitsur :p

myspys !

hihi ,just nu sitter jag i min säng med myskläder och har tänt mina doftljus. väntar på att idol ska börja :)
dock lite sad för mamma kommer antagligen komma hem mitt i idol och göra mat, så då måste jag lämna min goa säng för att äta :(  men det löser sig säkert.




rubrik

Hejdär !

Idag är jag verkligen huur trött som helst. Igår lyckades jag decka i min säng direkt efter idol med smink & kläder på mig, alla lampor tända, teven på, datorn på bredvid mig, mobilen i handen och skolböcker i hela sängen. Kände mig extremt lyckad när mamma kom in nån timma senare och väckte mig och fick mig att ta bort sminket iaf (y)

Idag vare skolan, jag kände mig helt döööd. so-inlämning och no-prov i fysik. love it !  När jag skulle skriva ut mitt so-arbete funkade det SJÄLVKLART inte att öppna word 2007-dokument på skolans efterblivna cepedatorer, så jag fick damp :) men det löste sig till slut.
Bangade träningen idag för att jag måste plugga, är jättetrött och så..  Har iaf orkat städa mitt rum, braaa sofia ! :)
lite mindre än två timmar på mig att duscha, äta och fixa lite andra småsaker innan idol börjar !


såhär blire efter 2 dagar när jag har städat .. (y)


:))))))))


abercrombie & fitch

Glömde berätta att igår när jag satt och kollade på idol ringde min faster och berättade att hon skulle åka till USA idag. Hon sa till mig att gå in på Abercrombies hemsida för att kolla ifall jag hittade något jag ville ha, så skulle hon köpa det isf. Blev jätteglad, eftersom jag älskar Abercrombies kläder ! :)  Deras affärer finns bara i London och USA, men nu har tydligen en liiten affär öppnat i Kungsmässan ! Ska åka dit och kolla någon dag. Alla deras butiker är ju väldigt .. speciella, om man säger så. Stora affärer, mörkt inuti och hög musik. I några av affärerna går det runt skitsnygga killar utan tröja på sig.. Man bara dreglar.
Här är några söta saker jag hittade på deras hemsida igår ;




denna ska hon köpa till mig ifall den finns i butik ! :)






älskar motivet på denna t-shirten, så söt !


09 09 09

Hoola bitches ! :)

började 9 i aulan idag, fick frukost i skolan.. Haha. Roger hade någon föreläsning om häsla, sen hade vi rast.´På rasten, iinnan vi skulle kolla på film bråkade Malin med Kenneth och det var huur kul som helst :p Malin gav honom 20 kr i enkronor och femtioöringar men han vägra ta emot dom och jagade henne och kastade pengrna på henne :p HAHA jag trodde jag skulle dö av skratt.
Vi drog hem till Malin och käkade, sedan åkte vi till Ruddalen för att gå några kilometer på skoljoggen. Åkte hem till Malin igen, ssedan till ica och sen tillbaka till malin.
Ligger i soffan hos räven nu och har precis kollat på gårdagens avsnitt av Wipeout, haha.

PUUUUUUUUUsssssssss

myspys i soffan

När jag kom hem från träningen satte jag mig vid datorn och diskuterade lite saker med Frejjs och Felli, sedan hoppade jag in i duschen. Gick ner och åt och hämtade min minidator, satte mig i soffan med en skål vindruvor och väntade på att idol skulle börja !
Under hela idol satt jag och diskuterade alla som var med med Malin på msn, hur kul som helst. Min hund kollade snett på mig när jag skrattade.. Haha.
Jaja, mycket mysig kväll för min del iaf (:

Pusss ! :*


fys ..

drar iväg på träning nu, hemma om en dryg timma igen ! ;)

 




sista lektionen

Är i skolan nu och sista lektionen ska precis börja. Ska ha svenska ,typ jobba med språk och sånt.. HAHA malin är efterbliven och söker på google efter bävrar ... jag dör
Efter skolan ska jag dra och solaaaa :) ska bli nice. Sedan hem och plugga, träna och klockan 8 ikväll har idol och wipeout premiär !! :D  haaappy :)


randompic i klassrummet just nu .. haha


dööd

känner mig helt dööd just nu, men det är väl ingenting jämfört med hur jag kommer vara imorgon...
Kom precis hem från träningen, har bara hunnit äta en macka. Ska hoppa in i duschen nu och försöka varva ner lite, sen blire raka vägen i säng ! haha. tröttis som jag är :(

bästa laget i åhus :) (L)


lalala, med nattaaa (:

Hälluuuu (:

just nu är jag med naaatttta och vi har precis ätit typ :)
ska iväg på träning om en stund, orkar inte för jag vill sooooova :(  hehe
Henke är här och fixar min stationära dator nu också :) cd-läsaren funkar typ inte, virusskyddet går inte att uppdatera och den är bara allmänt konstig. Ah, nu säger han att cd-läsaren e trasig ... haha. jaja, whatever, får be pappa fixa en ny eller nåt :)
Lalala vi hörs senare eller imorgon

puuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssss


tröttiiis

Någon mer än jag som är jäättetrött ?  Känns som att jag sover och sover men blir aldrig pigg ! Har inte gjort någonting på hela dagen typ, eller ah inget jobbigt, men ändå är jag jättetrött ?  jaja. ..
Känner dessutom extrem ångest inför den kommande veckan. Inför hela hösten, antar jag ? ;s  Har massa i skolan hela tiden, hinner inte ligga efter i någonting. (det gör jag inte men ändååå) Sen äre handbollen. Just nu känns det ifs jättebra, så jag förstår inte ångesten jag har ?  Sen att hinna med allting, åhh jag får panik bara jag tänker på allt ! Blir så stressad ..
Antar att allting beror på tiden ,att jag känner att den inte räcker till till någonting.
Whatever, ingen bryr sig ! :) haha.
nu blir jag stresssssaaad

puuusssss


hola bitcheees (;



Orkade inte blogga igår när jag kom hem, men vi hade iaf helt sjukt kul ! Jag och Malin är (som vanligt) helt efterblivna och såg Baksmällan eftersom vi inte hade sett den ännu, haha. Vi hade damp och hur kul som helst, just love it ! :)

Idag hade jag tänkt ha segisdag, plugga lite och fixa en grej jag började med igår och så, men mamsen tog med mig till hennes jobb så hjälpte jag henne med massa saker där och så fixade vi några andra saker och så. Var hos farmor en stund också :)  När vi kom hem blev jag jäättesugen på kärleksmums, så för min del var det bara att börja baka :p haha. Klar med dom nu och dom blev huuur goda som helst !
Pratat med Malin och vi kom fram till att vi är sockerberoende eller något .. Haha.
Har ju damptelefonen med joystick nu också och man kan inte koppla in den till datorn.. DAMP. Tog bara bilder med den igår eftersom min vanliga kamera var urladdad.. Saaaaad.


älskar min räv (L)









haha malin, bästa malin. jag älskar dig !

outfit

hinner inte skriva så mycket, ska äta strax och sedan in till stan med Malin !
En outfitbild blire iaf (;


topp - odd molly
linne (under) - hm
svarta jeans - replay
rosa sidenband - frölunda torg, minns inte affärens namn

till det tar jag en skinnjacka och den svarta dieselväskan (:


fredag-lördag

Hääällu lovers ! (:

Ingen update igår haha men jag orkade inte. Var först i skolan, helt okej. Direkt efter skolan åkte jag till Frida (jag hittade :D) och där var hon och Gustav. Gustav drog typ efter en liten stund, så låg jag och Frida och pratade massa (:  Vi tog moppen hem till mig och hämtade lite saker, sen tillbaka till henne. Var hungriga, men pallade inte (saaaaad) burger king ,så viu gjorde sallad ist. Johan och Gustav kom och alla klagade på mig för att jag inte orkadegöra något :( hahah (a) Vi åt våran goda HOST* sallad och sedan drog vi till Johan.
Vet inte hur länge vi va där, men några timmar iaf. Kollade Ice Age 3 och Drag me to hell. Minns inte så mycket mer .. haha :)  Tog moppen hem till Frida och deckade ganska snabbt :)


Idag äre ny dag, trött som fan men sånt e livet ! ;)
Åkte från Frida till näsetdagen och hjälpte mami plocka ihop lite grejer, sen hem. Ringde Malin och bestämde bio ikväll, det blir myyyys (L)

 

fuckkkkk blogg.se kan inte lägga upp bilder ...


döda frida :)

Hola Bitches !

Idag har jag väl inte gjort så mycket .. Skolan först, sen hem och äta. Åt för en gångs skull inte kalaspuffar & cocopops innan träningen, ändå blev jag jättehungrig .. mysko, haha. Efter träningen gick jag ner till torget och träffade pappa så gick vi till Telesnor och lämnade in min mobil IGEN. Är så jävla trött på att behöva lämna in den hela tiden, får DAMP på den jag får ha under tiden också ! iiinte kul.
Åkte hem och åt lite, duschade, städade mitt rum (igen, av någon anledning blire alltid jättestökigt ;s) och nu sitter jag och dampar med Frida på msn :p
Tänkte lägga upp lite bilder från dagen men de gick inte att koppla in denna jävla mobilen till datorn... suck. JAja.
Lala jag dog precis också. Tack vare Frida . Tack. Tack Frida.
Pussis

skolan

Hej !

Just nu sitter jag i skolan och har teknik. Vi ska påbörja ett nytt arbete och man ska skriva om något svårt.. haha. Roger har stora förväntingar på mig nu när jag valde att skriva om jordens undergång.. Kanske inte så smart av mig men whatever det blir säkert bra :)  hittar dock inga sidor att hitta info på .. Jaja.

Puuusss !!!


hmmmmm

Helluuuuuu (:

Just nu är jag med Albin. Kom hem från Malin för en timma sen typ, var med henne i stallet någon timma innan jag åkte hem ! Hihi de va jättemys, fick rida hennes häst och så (:  Kom på att vi inte gillar surkärringar med hundar som går runt tippen.. haha jaja.

haha den ser ut som en åsna :)

hihi jag och Yackie :)


Malin & Yackie.  cpbild men Malin har alla fina bilder i sin kamera ..


at malin's place

Hellooo !

Nej, jag är inte död jag kunde bara inte logga in på min blogg och skriva någonting igår.. Men jag var iaf hemma strax efter halv två. Jag åt lite, pluggade lite, bokade in vilket gymnasie jag ska till på öppet hus och sist men verkligen inte minst hade jag träning i tre timmar. vanlig träning + fys... Hem och duscha, äta och sova.
Idag började vi med idrott, sen hade vi no. Efter lunch hade vi svenska och engelska, men eftersom Cissi (engelskaläraren) är sjuk skulle vi ha Kenneth istället. Men Kenneth orkade inte ha engelska med oss så vi fick dra hem ist. Då åkte jag och Malin till biblioteket och lånade en bok till svenskaarbetet och nu sitter vi hos Malin och pluggar och kollar teve :)



 


RSS 2.0