valboorg

haha jo detta är av någon anledning en av årets värsta (bästa?) festhelger ..
kommer aldrig glömma förra året .. vi hade big plans för kvällen men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. fast på något konstigt sätt hade vi en ganska bra valborg ändå, trots allt som hände.

anyway, jag åkte till skolan idag för jag mådde typ bra imorse. de va ju niiice då men sen framåt 10-11 började min panodil släppa o då fick jag jätteont i halsen. så efter lunchen åkte jag hem igen, o har chillat sen dess typ.

jag var med om världens läskigaste sak också ... hahaha asså det var verkligen flashback från några år sedan, på skolavslutningen i sexan. bea ringer o har panik så jag får springa dit, o så visar det sig att det sitter en jävla skata i deras vardagsrum.
nästan samma sak hände mig idag, bara det att det var en liten jävla fågel som flög runt i mitt kök. kul va ?
inte direkt. aja, på nåt jävla sätt fick jag ut den.

nu ska jag chilla en stund till innan malin kommer hit, sen ska vi åka till sands me freijs o frida, eller vi ska käka thai o sen äre tjejkväll hos freija ! :D

min bästa vän

jag älskar dig min ponny


jag förstår det inte

jag förstår inte . varför i heeelvete ska alltid JAG bli sjuk ?!
jag vet inte, men min hals har fuckat up sig nu det senaste. i en månad har jag haft gropar i mina halsmandlar där det fastnar mat när jag äter som skaver nåt så enormt o hela halsen svullnar upp . jag har haft så ont i halsen vid vissa tillfällen att jag knappt kunnat öppna min käft för att prata. jag har trott att jag har haft halsfluss ett ANTAL gånger, men det är alltid virus.
seriöst jag orkar inte mer nu. jag vill inte ha nån jävla hals längre. jag orkar fan inte mer !

om någon vet nåt annat sätt att bli frisk på än att knarka halstabletter, zyx, ipren, piggelin o saft äre bara att säga till !

fan va dålig jag är

på att blogga

har inte orkat . eller så har jag inte haft lust . eller nåt . jag venne , jag hinner typ inte heller.
skiter i läsare eller besökare, jag bloggar mest för mig själv. för min egen skull. för att JAG tycker att det är skönt att skriva av sig, och för att JAG tycker att det är kul att kolla tillbaka på vad man har gjort.

min helg var anyway ganska spårad, men jävligt rolig !  mina ´päron va i barcelona så vi hade ensamhus.
de va nice . hahah  . aja olugn helg iaf, orkar inte berätta .

i veckan har ... malin förstört mitt liv . kvack kvack. om du läser detta malin så vet du att jag hatar dig !!!!!!

så hade vi nationella i tyska i tisdags, läsförståelse. o skrivgrej imorgon. jag kommer faila . jag är sämst på tyska, men de e ju nice. nootttt.

valborg på fredag. fetingnice . har ont i halsen. innnnntefetingnice.
ähvafan, de löser sig. puss på mig för att jag e grym

onsdag 21/4

hEJ :D

denna dagen har faktiskt varit jättebra !
började skoldagen med utvecklingssamtal. det gick jättebra ! egentligen ska man väl inte kalla det utvecklingssamtal eftersom vi går sista terminen på ebba nu, men ah. det gick som sagt jättebra och det va fett nice ! 
efter det åkte jag hem, hämtade mina grejer o åkte till gympan igen. va inte med för jag går ju på pencellin HOSTHOST. sen hade vi no, o sen svenska.
jag gjrode mitt muntliga nationella prov i svenska och det gick jättebra ! fick mvg på den delen, o sen fickjag veta mitt resultat på hela svenskan och jag fick mvg där med ! jag är supernöjd verkligen :D

sen jag kom hem har jag pluggat lite matte inför imorgon då vi har c-delen, har kollat greys o nu ska jag strax äta. efter maten ska jag ut o promenixa me frida också ! gr8 day !

tisdag 20/4

halli hallå !

efter skolan idag drog jag o felli till henne en stund. vi pluggade matte o hade en allmänt nice eftermiddag hiho :F vi drog iväg o tränade vid halv 5. träffade mirre o collin på träningsverket (evigheter sedan !) o sen träffade jag elin o frida också :)
när ja kom hem hoppade jag in i duschen, käkade lite middag o sen satte jaag mig vid datan. felli va precis här också haha, vi prata lite sen drog hon igen ;)

nu äre bara en halvtimma kvar till dhw o jag laddar som vanligt med frysta hallon o (en ny tradition kanske?) min kameltröja.

PUSS PÅ DAGEN !


mjau

hej igennnn !

har vart o tränat nu, gick på steppen. de va niice. träffade min älsklingsfrida också, fan va längesen vi sågs frida :( bajs på det.  nu har jag typ precis ätit, o ska ut o promenixa me frida warsell ! myspys.

vi hörs ! pussis

måndag 19/4

hälluuuuu ! :D

dagen har vart bra än så länge ! va dock på vårdcentralen förut .. haha orkar inte förklara riktigt, men jag har typ en "grop" i min ena mandel i halsen, o när jag äter fastnar det små bitar av mat där i, o det skaver som fan. så när det fastnar o jag försöker pilla bort det svullnar hela mandeln upp och det känns som att jag har halsfluss för att halsen blir så svullen och det gör cpont !
så läkaren kollade lite på min hals o lalal, om de inte e bättre på torsdag ska vi dit igen o massa. jaja.

ska träna ikväll också, step kl 18 ifall nån vill hänga på ! ;)

  
jeansjacka från nolita, rött linne från gina eller hm, kjol (som e malins) e också från gina.


söndag 18/4

god dagens !

idag hare vart en seg dag för min del .. vaknade strax innan 12 ,käkade frukost o halv två åkte jag o mamsen till hennes jobb. där skulle jag hjälpa henne att städa... jättekul ! :D not . det kom lite folk dit som gjorde lite olika saker, några fick laser o lite sånt. sen vaxade jag mina ben o fixade mina ögonbryn :)
efter det åkte vi o tränade, o de va skönt.

när jag kom hem vet jag inte vad som hände men jag tror det började med att victor hade tagit min moppe.. blev bara så allt på allting o e fortfarande irriterad typ .. sämst.

sitter iaf o kollar på parlamentet i min coola kameltröja nu . så det så.


bildbomb































 

 







 

 

 

 


lördag 17/4

hejsaannnn ! :)

igår hade jag o malin en efterlängtat mysdag, o det var hur bra som helst. först gick vi på stan några timmar, shoppade lite saker o så :) vi fikade o åt jättelänge, sen såg vi änglavakt på bio. den var faktiskt bra tyckte vi, den fick en att tänka till lite.
efter bion åkte vi hem till malin o provade massa kläder, sen myste vi i soffan o kollade på vänner. vid halv tolv typ tog jag moppen hem.

idag väckte mamsen mig vid halv 10, så åkte vi till venti nove där dom hade lite grejs idag. köpte en jättefin topp i mina färger från nolita, ja o mami köpte ett jättesnyggt linne från rare o ja tror mamma köpte nåt från hunky dory också ...
när jag kom hem vare dags att städa mitt rum. det har sett för jävligt ut sen jag kom hem från egypten, o det har bara blivit värre för varje dag som gått. nu äre iaf jätterent o fint, jag e nöjd :F
på tal om egypten, så lägger jag upp massa bilder i nästa inlägg ! :D  puss på det

torsdag 15/4

hallååå everybody !

har inte alls mycket tid över till att blogga nu för tiden känns det som ... :( 
igår pluggade jag matte när jag kom hem från skolan, sen åkte jag o tränade med min SAKNADE bea o elin. kom hem, lagade mat, åt, pluggade lite till, gick en långpromenix med felli, duschade, pratade med bea o gjorde klart avsnittet i genrepet som jag höll på med. sen vare natti !

idag åkte jag o felli hem till henne efter skolan o pluggade matte en ganska lång stund. har ju nationella i matte imorgon, men just nu känns det faktiskt rätt bra ! vi åkte o köpte lite dricka o godis, sen hem till mig o ja bytte om sen gick vi ut o gick en stund. hem, käka, duscha, plugga lite till o nu sitter jag här o hade några minuter över.
lycka till alla som ska skriva nationella i matte imorgon ! :)

btw, så kom jag in på hvitfeldska affärsprogram. vet dock inte vart jag vill gå .....


snorkling i egyptens superfina, klara vatten

tisdag 13/4

Halluuu !

första dagen i skolan o de va rätt chiillll ! gjorde inte så mycket, höll en argumentation som jag var ganska oförberedd på men det gick bra haha !
kom precis hem från skolan o funderar på om jag ska träna eller inte sen ,tänkte plugga lite matte men jag hinner nog med både och hoppas jag :)


mission impossible

haha, det är fanimej omöjligt att ta en outfit-bild med en webcam som man inte kan sätta på självutlösare !
ska koppla in iphonen senare, då får ni se hur jag ser ut today. alldeles strax åker vi till ullared !

oj oj oj aj aj aj skaffa iphone med spotify

måndag 12/4

Good Morning Sunshines !

Underbart att vakna ytterligare en dag och se att solen skiner utanför. hihi, jag älskar det !
igår glömde jag av att blogga, men jag gjorde inte så mycket. fränkel hade sovit hos mig o vi chillade bara hela dagen, sen åkte jag o tränade vid 4. kollade lite på teve o så, inget speciellt.

idag äre ju skola för de flesta, men vi är faktiskt lediga idag :D  det är så sjukt gött. Haha, o gissa vad jag ska göra? jag, fränkel o våra mammor ska åka till ullared ! haha. synd när det är så fint väder, men det kommer bli kul ändååå .

har fortfarande inte kopplat in hårddisken till denna datorn, men jag lovar att det kommer !
under tiden får ni nöja er med mina JÄTTEFINA webcambilder ..

lördag 10/4

Hemmmmma igen lovers !

haha jag landade faktiskt i sverige i torsdags kväll, men har inte bloggat än. lovade ju bilder o så men min stora dator har kraschat under tiden jag varit i egypten o jag har typ inget minne alls i denna lilla datorn, så nån dag får jag koppla in den externa hårddisken o lägga in bilder. lovar att de kommer så fort jag kan !

orkar inte berätta så mycket om egypten, det var jättehärligt. underbart väder varje dag o vi solade o badade typ hela dagarna. åt god mat, smörjde in oss med handsprit från topp till tå o mer än hälften av oss var magsjuka. konstigt nog klarade jag mig, vilket jag är väldigt tacksam för ! haha. underbar resa iallafall.

igår va jag inne i stan typ hela dagen, åkte in med felli, amie (som precis kommit hem från thailand) o cass, sen träffade jag min saknade frida sandström på torget så åkte hon med oss. satte oss på soho:s uteservering, o alma o rosanna kom dit också. sen skulle jag o frida träffa ophelia o en som heter anna-karin så vi gick. när frida åkte hem gick jag tillbaka till felicia, cass, amie o lisa. mysigt ! chillade på kvällen o gjorde inte så mycket.
idag va jag först o tränade, sen stressade jag som fan o duschade o fixade mig på en kvart, sen åkte jag in till stan med amie o felli. träffade frida warsell o fränkel så fikade vi me dom, sen kom lisa dit också.

kom hem för nån timma sen o har ätit o så nu. får se vad som händer ikväll !
hahaha ,CEPElångt inlägg men jag vet att ni orkar läsa ändå ;) hiho alla namn e i fet stil .. coolt va ?

egypten nuuuu

e i egypten nu o de e so jeevla nice har va !
sol o bad hela dagarna, heelt underbart ! alla araber e dock p[ mig som ett jevla plaster, forsoker tafsa o holla pa haha .. eckel . hhihiih .  aaja, hare iaf sjuukt gott har o tankte bara gora er lite avundsjuka hemma i sverige !

GLAD PASK PA ER ! >D


RSS 2.0