tisdag 26/2

hej finisar, allt bra med er?
jag mår jättebra, är dock lite trött. men på fredag drar jag som sagt till dubai så jag ska inte klaga så mycket. kan sova ut o vila upp mig inför skolan en hel vecka i solen, det kan liksom inte bli mycket bättre.
 
idag åkte jag till mamis salong efter jobbet o gjorde nya naglar! lite somriga fick dom allt vara den här gången. jossan la i ett nät också, vet inte riktigt om jag hade vat det själv men tycker inte att det blev fult haha så det får vara där nu. annars idag har jag provat lite balklänningar, fixat lite grejer i stan åt mig o mamsen o lite andra småsaker.
 
på tal om balklänning så är det ju så jävla ångest... vill ju ha en som känns helt rätt. har hittat en som jag faktiskt har här hemma nu o den är ju jättefin verkligen o den är väldigt jag, men tänk om jag hittar nån bättre?! har provat 5-6 olika o detta är ändå den bästa, men tänk ändå om man hittar nån bättre om två månader? då är det liksom hejdå med dom pengrna... haha. nej, det blir säkert bra. det kommer det bli. nu ska jag bara hitta skor o clutch o komma på nån fin uppsättning så äre klart. japp. lättare sagt än gjort...
 
yeye, puss på er!

måndag 25/2

åhåhåå, lön idag! känns hyfsat skönt att casha in nästan 9k!
 
min helg har varit både bra o dålig. mest bra. jättebra faktiskt, haha. jobbade hela dagen i lördags o tiden gick så jävla fort. trodde jag hade jobbat en halvtimma när klockan var halv två, sen var klockan kvart över 2 o helt plötsligt var klockan halv 5 o jag fick gå. helt underbart! åkte dirr hem till hanna där hon o vendela var. vi käkade lite o fixade oss o krökade lite innan vi drog till emma. där var vi hela kvällen på en sjukt rolig hemmafest. kände inte så jättemånga men en del av dom gamla 92orna va där så det var skitkul.
ramlade in här hemma vid halv 4-4 nångång o då är allt svart. hahah men victor hade tydligen filmat mig när jag krälar omkring på golvet o asgarvar o ropar "jag är så jävla full". hahaha bra kväll!
 
igår blåste jag 0,62 när klockan var halv 12 på dagen. hejdå bilen! haha mamsen fick köra mig till jobbet o jag vet fan inte hur jag överlevde men på nåt sätt gjorde jag ändå det. kom hem o kraschade i soffan med en påse chips o där låg jag i princip hela kvällen. mamsen o jag frgade ögonfransar o vaxade benen också, vi drar ju till dubai på fredag så det kan ju va skönt o va lite freshhh.
 
idag har dagen gått sjukt fort på praktiken o när jag kom hem åkte jag o solade. nu försöker jag ladda in lite grejer i datan från telefonen för att minnet är helt slut men det går sådär. yeye.
vi hörs i veckan bebbes :*
fock nästan glädjetårar i ögonen när mamma kom hem med detta igår

lördag 23/2

good morning sunshines!
 
h ar haft en rätt stressig vecka med mycket jobb o lite tid över, men det är väl så det brukar se ut nu för tiden haha. veckan på praktiken har i alla fall varit jättebra! haha har haft så jävla roligt åt alla där, det är som att jag är med i serien kontoret på tv4. hahaha asså.... så jävla roligt. till exempel kröp krister runt på golvet här om dagen o plockade upp häftstift samtidigt som han mumlade att städerskan är så jävla dålig. dagismammorna har haft akuta kriser på dagis, den ena ungen har vart prickig o den andra har spytt o den tredje vettefan men det är alltid så mycket problem för dom. kostymgubbarna har också haft lite jobbigt med borttappade slipsar till lunchmöten osv. hahaha igår kom dock skönaste kommentaren på hela veckan. det har vart några från stockholmskontoret hos oss under veckan pga kundmöten osv, så igår säger en av dom: "aa jag måste ringa till ryssland nu för att försöka rädda en affär på 460 000 euro" så kommer krister, skönjävlen på 64 bast o ba: "orka mallorca som jag brukar säga"
hahahah man ba wtf?! hahah kommer sakna detta gänget.
 
igår degade jag hemma med bebis hela kvällen, myspys. idag ska jag jobba hela dagen, emelie kommer o hämtar mig om en stund. hoppas att dom har borrat klart golvet o fixat dom nya kassorna till idag. men det har dom säkert inte. det har vart ett helvete på IS i veckan haha för byggarbetarna har stått 10 meter från kassan o borrat upp golvet hela dagrna. har så mycket tinnituss o huvudvärk fortfarande bara för det. usch.
 
yeye, ikväll äre hemmaferre på g. blir nog sköjj!
vi hörs babes

måndag 18/2

shit vad längesen det känns som att jag skrev här... det var ju bara i fredags.
mådde ju inte så bra då men drog till jobbet ändå. när jag kom dit kollade min chef på mig o ba hur mår du egentligen idag sofia? ja ba eee inte så jättebra faktiskt men det går nog över. hon ba nej. jag stryker dig idag och imorgon så får du åka hem o bli frisk, jag ser ju att du mår jättedåligt.
 
det var sant. älskade min chef i det ögonblicket för jag mådde verkligen riktigt dåligt. åkte hem igen o insåg att jag hade feber o allt o det blev fan bara värre. har legat död i soffan o sängen helgen typ, det har känts som en evighet. har mått så jävla dåligt, har haft ont överallt i hela kroppen. fyfan vad jag hatar att må så dåligt. victor kom till exempel upp med en colaflaska, 1.5 liter. jag kunde inte lyfta flaskan o hälla upp ett glas för att jag var så svag i kroppen... haha låter som ett skämt men det är sant. så jävla hemskt.
 
igår på kvällen började jag i alla fall känna mig bättre o idag när jag vaknade hade jag bara lite ont i halsen så jag drog till praktiken. det var rätt skönt att göra något, o detta är näst sista veckan. får ta vara på tiden där! hahaha för övrigt hade jag (som vanligt) ganska kul åt pensionärsgänget på lunchen. det var så mycket skandal på allt verkligen. ulla-britts dotter hade gift sig i smyg. krister trodde på ufo:n. fel låtar gick vidare i mello. haha nä stackarna det var fan inte mycket som var rätt idag. önskar att jag kunde filma dom för dom är så omedvetet roliga. orkar inte att jag inte kan dela det med någon...
 
yeye. bangade stallet idag, känner att jag vill bli frisk på riktigt nu. ett immunförsvar önskas!
 
 
hahaha har såna roliga konversationer med min bror på sms nu för tiden

fredag 15/2

hej sötisar, allt bra?
förutom att jag har cpont i halsen IGEN så är det väl bra. kan knappt svälja haha... asså orkar inte, har jag inget immunförsvar över huvud taget eller?? verkar inte så.
 
jobbade hela dagen igår, det gick rätt fort. mycket träning som skulle ut i butik o upp, massa nytt fint!! ska jobba idag med, även fast jag är sjuk. eller får se hur länge jag orkar men jag får väl ta lite ipren o halstabletter ska det väl gå bra hoppas jag. orkar inte ligga hemma o va sjuk o tycka synd om mig själv..
 
yeye. mina planer för helgen är inte så många. imorgon ska jag också jobba men får helt enkelt se hur jag mår. på söndag är jag ledig o jag hade tänkt träna o lite så men det verkar ju inte bli så. får ligga hemma o tycka synd om mig själv o försöka bli frisk till måndag då praktiken drar igång igen! bara två veckor kvar nu, herregud, skolångesten börjar komma krypandes. usch.
 
 

onsdag 13/2

happy ledig dag!
helvete vad skönt det har varit att bara vara idag. mamma tvingade mig dock (såklart) att åka o fixa massa saker åt henne eftersom jag är ledig. kan hon inte fatta att när jag är ledig så vill jag vara LEDIG utan att åka runt halva stan o göra saker som hon gör när hon är ledig?
aa annars sov jag till 12 idag o efter jag fixade mammas miljontals grejer så kröp jag tillbaka i sängen o kollade lite serier. myspys.
 
har inte hänt så mycket skoj i mitt liv hittills mer än jbbet. fast det är ju inte så kul. ELLER JO! hahah vi var ju på nefertiti i måndags! hahha helvete, det var fan skitkul! hade bestämt mig för att ha en asbra kväll där o det hade jag verkligen. förade hos vendela med henne o emma o vi hade skitkul men var dyngraka på väg till stan o fick dra ett fyllekäk på vägen dit hahahha. bra början. träffade massa kompisar som är hemma över lovet o nåra från jobbet o haha aa nä det var askul. taxin hem med ida, jennifer o sara var också brutalt rolig av någon anledning haha, kanske för att våran chaffis va bäst. inte lika kul att jobba 7 timmar igår när det kändes som att tiden stod STILLA men jag överlevde ju det med tack vare cola o koffeinpiller o kexchoklad :)))
 
här får ni lite picsssss
 
haha hej fjårtsoffy. lägg aldrig upp denna på instagram igen lol
 
 
 
 
 
snodde två av bilderna från anna, lite bättre kvalle lol
 
 

söndag 10/2

halli hallå, wazupppp?
 
jag har nyss käkat lite middag. höll fast väldigt starkt vid att jag ville ha sushi idag haha så jag fick sushi o mamsen lagade annan mat till sig själv för pap o vic är inte hemma för tillfället. ska hoppa in i duschen o lite så nu tänkte jag, är fan helt slut.
 
har som sagt jobbat hela helgen. 12-18, har inte hunnit med så mycket annat faktiskt haha. igår kväll degade jag mello o en film, deckade vid 12 o sov till halv 11 idag. samma i fredags typ, men jag känner mig ändå helt sjukt jävla trött både fysiskt och psykiskt. hade vart välbehövligt som fän med ett degigt lov nu utan några planer alls utan verkligen bara kunna vara hela dagarna utan massa tider att passa. men icke! tror att jag jobbar varje dag hela lovet utom söndag nästa vecka typ för då sa jag att jag ville vara ledig haha. ångrar alltid lite när jag säger att jag kan jobba så mycket men man får tänka på pengarna haha. gick med på att jobba 06-22 när vi har nyöppning i april. alltså HAHAHA är det ett skämt?! 06-22?!?!?!? jag är fan dum i huvudet. sen jobbar jag typ 9-20.30 dagarna efter. hahaha är på riktigt dum i huvudet som går med på sånt. aja gjort är gjort.
 
nu ska jag hoppa in i en varm dusch, har frusit hela dagen trots att jag jbbade med dubbla tjocktröjor och vantar haha. sen blire nog dega i soffan o nana tidigt. frulle på jobbet kl 9 imorgon, gatttttt.
pussis
 
 

fredag 8/2

finally friday som man brukar säga!
o nästa vecka är det lov. hade vart jävligt skönt att vara ledig en hel vecka o bara vara, sova o dega o inte göra nåt vettigt över huvud taget. MEN självklart ska jag jobba. varje dag. ångrar mig alltid när jag säger att jag kan jobba, önskar bara att man kunde vara ledig hela sitt liv ibland. å andra sidan uppskattar man att vara ledig nåt så enormt när man jobbar mycket så det är väl positivt haha..
 
efter praktiken idag drog jag till da matteo o mötte upp mina favvisar. satt o fikade o pratade o gottade oss nån timma, sen började några droppa hemåt. freija o jag stannade kvar i stan, gick runt o kikade lite o käkade en fett god nachotallrik på farellis till middag. anna kom dit o mötte upp oss o så drog vi vidare till flygarns o tog nåra glas. mucho trevligt.
 
jobbar hela helgen också så jag ska nog lägga mig snart. är ju så jävla trött all the fucking time. börjar undra om jag nånsin kommer bli pigg och känna mig utvilad igen haha. behöver fan semester från livet ett tag typ. yeye, åker ju till dubai om fyra veckor så jag har nånting att se fram emot iallafall :)))
nighty lovers :*

btw

har glömt säga att ni borde kika in på elinpelins blogg!
tryck på bilden så blir hon gladis :))

torsdag 7/2

hej kåmpisar, allt bra med er? :)
 
haha igår när jag kom till kontoret stod två tjejer från min avdelning i entrén nere vid huvudingången på banken. ja ba ee varför står ni här? o dom ba eee assååååå har du inte blivit informerad? ja ba asså eee nää vadåååå? dom ba joo men asså det kommer inte va nån på kontoret förrän kl 10 idag för vi ska på seminarium om cny (ny valuta för exprtörer och importörer att använda) ja ba eeee assåååå okej???? dom ba aaa men asså om du vill kan du ju följa med.
skoja, vi pratade inte så. men det var seminarium iaf om den kineskiska valutan och typ kommunistpartier i kina (????) o massa jävla tjat om kina o jag satt där o fattade ingenting, det var sjukt ointressant o bara massa kostymgubbar som stod o snackade i två timmar. nä usch. efter det hade jag i alla fall kommit fram till att jag absolut inte vill syssla med ekonomi i framtiden för det suger fan balle. ville också smälla till den som sa "kina" en gång till under den dagen.
 
idag började dagen med att jag började blöda näsblod när jag kom till kontoret haha. så jävla äcklig. sömnbrist maybe, i dunno. idag stack frugan till miami för att glida runt på en kryssare i västindien den kommande veckan. lite lagom avis så. i samma sekund som hon lyfter från landvetter går jag ut o ska träffa frida för o käka lunch o springer på en person som jag verkligen inte hade väntat mig att träffa. hahaha asså.... nää varför händer det? hahaha orkade inte. har haft ångest hela dagen nu för att hen påminner mig om aa ett awkward moment helt enkelt.
 
japp. inte världens mest intressanta dagar kanske men har haft cpmycket att göra på praktiken. har inte ens hunnit spela harpan... deppigt.
hahahaha sånt här sitter jag o skrattar åt när jag är trött på jobbet. kinesiska exportörer. det finns en som heter shingxiang också hahahah. tycker att det är lite för kul, det bekräftar alla ens fördomar om att kinesiska bara låter shingshong. hahahha.

tisdag 5/2

idag är en jävligt ovanlig dag, för jag är ledig ca 3-4 timmar mitt på dagen.
hahah vad hände liksom? tänker på jävlarna i min klass som alltid har såna här tisdagar att man slutar kl 12. det är första gången sen efter jullovet som jag åker hem o chillar nåra timmar efter praktiken, haha. självklart ska jag iväg till jobbet sen o jobba nåra timmar men aa det funkar väl det med. blir fan rastlös av att bara vara ledig. vad fan gör alla med tiden varje tisdag?!
 
idag var hon som är ansvarig för praktiken på skolan o hälsade på mig på praktiken. sköjj. nä men man sitter där med henne o sin handledare o allt är så jävla käckt o bra. haha min handledare o anne-louise kom på att dom typ gick i samma klass när dom var små lol. tjena mvg. skoja :p  har haft skitmycket att göra idag o hann typ bara med hälften för att käckisen kom o hälsade på så jag har jättemycket att göra imorgon med. nackdelen med korta dagar...
 
yeye. nu ska jag försöka hitta på nåt att göra här hemma tills jag ska dra. skoj. puss
 

måndag 4/2

o så var det måndag igen. kan måndagar bara sluta existera..?!
 
igår hade jag världens bästa dag. herregud, ledig! en helt ledig dag utan några planer alls. kan inte beskriva lyckan, lugnet eller hur underbart det var. fan vad man uppskattar att vara ledig när man är van att jobba varje helg. låg i soffan med mitt duntäcke hela dagen, käkade ostbågar o kollade på filmer. bland annat the intuchables. åh vad bra den var! har man inte sett den ska man absolut göra det för den var verkligen hur bra som helst.
 
idag har jag haft en rätt chill dag ändå, men måndag är alltid jobbigt. posttomten var sjuk idag o jag fick för mig att jag kunde sortera posten idag o det kan jag säga att jag ångrade. 27 dhl-leveranser. hahaha ett skämt. man ska stämpla o öppna o stämpla o kopiera o häfta ihop o sortera hit o dit. så jävla krävande.
efter praktiken drog jag till stallet o var två sekunder från att på riktigt vända och åka hem igen när jag såg att jag hade fått samma jävla damphäst som jag precis har haft. tänkte verkligen åka hem, men så sa en tjej i min grupp att hon kunde byta med mig idag så jag stannade o allt gick bra.
 
när jag kom hem blev jag så arg o besviken för att mamma hade lovat mig pannkakor till middag men gjort nåt annat äckligt så jag började gråta. hahah sån jävla barnunge är jag ibland. nu sitter jag här o är hungrig o väntar på att top model ska dra igång. yep. ha de gott kåmpisar

lördag 2/2

åååh vilket härligt väder det är idag, blir så lycklig av sånt här.
 
igår gick dagen jättefort på banken vilket var skönt. gick därifrån strax efter tre o mötte upp massa fina vänner. vi satt på da matteo i viktoriapassagen, himla mysigt under värmelampor o filtar med lite varm choklad o så. mysig eftermiddag. när hanna slutade vid fem kom hon också förbi.
hannis o jag åkte hem till mig o gick en liten promenad med voffisen vi passar nu, sen gjorde vi tacos o degade framför teven hela kvällen. så jävla skönt.
 
idag vaknade jag vid 10 för jag trodde att jag skulle göra mat till hunden men det hade victor redan gjort, o jag kunde inte somna om men låg kvar i sängen o drog mig en stund. gjorde frukost o sen gick jag en lång promenad med voffis o handlade lite grejer på vägen. om en stund ska jag träffa malin som jag inte har träffat på evigheter. kanske blir en till liten prommis, man vill verkligen bara ta vara på vädret!
 
för övrigt är jag ledig hela helgen. känns fantastiskt men jag vet fan inte vad jag ska göra med min tid. gå promenader kan jag ju inte göra hela helgen. hade velat träna men jag har fortfarande ont i halsen så det får nog vänta till nästa vecka. har dock match imorgon men ställer nog bara upp om det är akut brist på spelare vilket det antagligen kommer vara haha...
yeye. puss på er!
 

RSS 2.0