fredag 30/11

fredag, älskade fredag.
när alarmet ringde imorse var jag dock helt jävla mindfucked, trodde det var lördag. när jag insåg att klockan var 7 och att jag skulle upp o jobba hela dagen fick jag tårar i ögonen...
 
men dagen har vart bra! hade det bra på jobbet o så, registrerade uppdrag o fixade med massa grejer. käkade som vanligt lunch med hannisen också, himla mys. när jag slutade vid 4 drog jag till da matteo o träffade elin, freija, saris o henke. satt där nån timma o hade det mys innan vi drog oss hemåt.
 
pappa hade hämtat min bil som var klar från servicen idag också, mitt liv är fulländat igen! hahah det är så jävla jobbigt att inte ha bil när man har vant sig vid det. hur fan ska det bli om 3 (!!!!!!!!) veckor när victor kommer hem igen o ska ha den? yeye. nu ska jag snart dra mig, frey o jag ska på bio o se paranormal activity 4. har en slags hatkärlek till skräckfilmer. är jätterädd men måste liksom se, haha.
 
yup, gotta go! ha en trevlig kväll fellas :))
 

torsdag 29/11

alltså varför är alla dagar så JÄVLA långa nu för tiden? det känns inte ens som det var idag jag käkade lunch med hanna, och verkligen inte igår jag var på bio... shit, denna dagen har fan vart en evighet.
 
imorse på jobbet var det inte så mycket att göra för min del, de flesta var på lite möten o sånt som jag inte behövde följa med på. fick dock den jävligt briljanta idén att börja lite smått med min APU-rapport. den ska inte vara inlämnad förrän i mars, men det mesta kan man egentligen skriva redan nu faktiskt. så jag kom igång lite med den och det är ändå rätt skönt. bra att ha när det är lugnt på jobbet. på eftermiddagen fick jag tillgång till nästan alla program, så jag började registrera uppdrag själv. kände mig jätteduktig.
 
direkt efter jobbet åkte jag till radiomotet där sarah hämtade upp mig o så hämtade vi my och åkte vidare typ halvvägs till borås. haha lol. hade match nånstans ut i helvete och jag kopplade inte förrän nåra från mitt gamla lag sa att det var där vi spelade tygrikesnatta för några år sedan. hahahha kommer aldrig glömma den cupen, när vi fick springa utomhus tre varv runt anläggningen i snö och  18 minusgrader när alla andra lag värmde upp inomhus. det var så kallt att det blev frost på våra ögonfransar, ögonbryn, i näsan o så.. hahahha lol. vi vann cupjäveln i alla fall och matchen idag vann vi också, även fast vi spelade riktigt jävla dålig i ungefär 40/50 minuter haha.
 
nu har jag duschat o lite så, upp tidigt imorgon med. längtar till lördag och sovmorgon. fan i helvete vad skönt.
 
 
 

onsdag 28/11

hallå ja!
var lite lagom irriterad igår, hehe. men den listan gäller fan för mig dygnet runt, varje dag i veckan.
 
yeye. idag har vart en bra dag i alla fall! bråkade (som vanligt?!) med it-avdelningen när jag kom till jobbet imorse så de fick skicka en ny tekniker eftersom den förra uppenbarligen inte kunde lösa problemet med nätverket till min dator. sedan satt jag med maria och registrerade egna importinkasson hela dagen typ, det börjar verkligen sätta sig hur man gör nu :)  käkade lunch med nåra fina tjejer från klassen o paralellklassen också, skönt att hänga med några i sin egen ålder ett tag o catcha up lite haha.
 
efter praktiken träffade jag hannis (såklart) o så chillade vi runt i stan en stund innan vi gick på bio! vi såg twilight, den var faktiskt jättebra! trodde typ inte den skulle vara det men aah bra slut på skiten :)
nu har jag vart hemma en stund o fixat lite grejer för imorgon, typ städat för att städerskan ska komma. varför gör man det egentligen? aldrig vart med om något dummare. det borde vara med på listan över saker jag stör mig på! whatever. fixat med lite handbollsgrejer också, bortamatch nånstans åt helvete imorgon haha.
 
nu tänkte jag gå o lägga mig snart. har typ fått sömnproblem det senaste o somnar inte innan 1 en enda dag känns det som. skönt med 5-6 timmars sömn ändå :)))))))
 
beatrix sluta hata mig
 

saker jag stör mig på

1. äckelvädret i göteborg
2. folk som särskriver.
3. folk som inte vet hur man ska använda sig av kommatecken men gör det ändå, vilket i sin tur leder till att meningen blir helt fuckad.
4. personer som envisas med att skriva de och dem även fast dom inte vet när man ska använda vilket. ett tips är då att bara skriva "dom" vilket också är korrekt i det svenska språket.
5. folk som inte kan stava (menar självklart inte små barn men personer över 16 som inte kan skriva ordentligt? allvarligt, skärpning.)
6. á på iphonen istället för ett simpelt a. VARFÖR??????
7. folk som hör av sig men som dröjer tio fucking jävla år med att svara tillbaka.
8. folk som skriver utroppstecken efter varje mening i ett stycke. exempel: idag är det tisdag! och det regnar jättemycket! jag hatar regn! och så blir det så kallt när det regnar!  aa ni fattar. SÅ JÄVLA IRRITERANDE.
9. fläktarna på bussarna. är det meningen att ens ben ska brinna upp när man åker buss eller?
10. folk som inte har hört att hästar inte finns. har ni hört vilket år det är?
11. när man ser att personen har läst smset och vilken tid men att den ändå inte svarar.
12. folk som inte kan skilja på enda och ända.
 
det var nog allt för tillfället.
 

måndag 26/11

heeejjjj kåmpisar!
 
har vart sjuk hela helgen så harhaft det fett dävet verkligen. har legat i min säng sen i torsdags med 39 graders feber och asont i halsen. kul, jävligt kul! not. nu är jag nästan helt frisk i alla fall, har bara lite ont i halsen på morgonen.
 
har haft en ganska bra dag idag, förutom några småsaker. hehe. var och lunchade med hanna på BK haha så kommer en person jag verkligen inte vill träffa in och jag typ skriker OH FUCK. han såg mig int iaf. hoppas jag hehe. sen har namnet linus förföljt mig hela dagen. har bråkat med linus på it-supporten på jobbet, fick en häst i stallet som heter linus, har smsat med en linus. linus har namnsdag idag också, passande va? japp. japp. stallet var iaf mys, fast gillade inte riktigt linus. lite för stark och drog ner huvudet lite för mycket. har så ont i mina fingrar nu...
 
yeyeye gotta go! pussis
 
hahaha just det... mamma har koll
 

look what i found

tittade igenom iphoto o hittade det här. hahhaha freija hur fulla är vi här på en skala 1-10?
fina minnen hehe
 
 

onsdag 21/11

hej sötisar, allt bra?
jag börjar bli sjuk vilket suger, annars är allt bra med mig också!
 
igår hade jag kort dag på praktiken. satt med en tjej som heter malin som lärde mig om hur man skriver dokument om export inkasso, avläser swiftmeddelanden o massa sånt. lite svårt och annorlunda men det ska nog gå! fick sluta vid kvart över 11, då mötte jag upp nåra kompisar o fikade lite. efter det drog hanna o jag hem till mig, bytte lite kläder o så, sen åkte vi till henne o efter nån timma åkte vi in till stan för att möta upp jacob o gå på hockey! himla mysig kväll hade vi :))
 
idag hade jag inte heller jättelång dag faktiskt. satt med malin och fortsatte jobba och lära mig om export inkasso o såntdär. det börjar bli lite lättare men tycker ändå det är svårt att avläsa alla grejer o veta hur man ska göra osv. det kommer väl! fick gå vid halv tre idag, min chef var inte där o malin hade inget annat att hitta på för mig.
 
jävligt gött, är ju typ sjuk så aa det är skönt att va hemma. ska lägga mig i sängen o kolla film eller nåt nu, himla gatt. ska läsa igenom häftet vi har fått inför nationella i svenska också, har ju skriftligt prov på fredag. yup.
hare gott!

måndag 19/11

idag var ju min första dag på praktiken, ska ta och berätta lite om den tänkte jag.
 
kom dit o allt va rätt lugnt, fick ett eget skrivbord osv, kände mig fett viktig haha. efter att vi hade haft morgonmöte där dom gick igenom vad som hänt förra veckan osv började min konstiga dag och mitt fett konstiga beteende hahaha. efter mötet fick jag ett häfte som jag skulle gå och ta kopior ur ett häfte för att jag skulle ha ett eget och aa där i stod det om vad jag skulle göra och vad jag ska arbeta med under dom här tre månaderna. då gjorde jag nåt med kopiatorn så att den pajjade och en tekniker fick komma och laga den.
fick iaf mina kopior och gick och satte mig för att läsa. det stod så jävla konstigt och va massa svåra ord, så jag känner liksom hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. till slut nyser någon ashögt och jag vaknar och rycker till som fan mot armstödet på min stol så att hela armstödet typ bryts och ramlar av stolen. japp då fick jag gå och hämta en ny stol också, jävligt skämmigt.
sen kom min chef kristoffer och skulle ge mig lite uppgifter och så så att jag får tillgång till min dator och min mail där. mailen fungerade inte riktigt, så han säger till mig att ringa it-supporten and so i did. fick ett headset som var meningen att man skulle ha från höger, alltså att man hör personen i höger öra och mikrofonen är från höger JA NI FATTAR. jag är ju döv på mitt högra öra, så jag skulle ju lite smidigt vrida till den där mikrofonen. japp då gick den också sönder.
efter lunch var det dags igen. satt o lutade mig bakåt i stolen och skulle liksom rätta till hur jag satt, så jag tar i med händerna mot armstöden i stolen. TROFAN ATT ARMSTÖDET GÅR AV IGEN DÅ?!?!?!?!?!
 
hahahaha asså det har vart en sån skämmig dag verkligen. har fan gjort allt man inte ska första dagen. ja men tja det är jag som är praktikanten!
aja. förutom allt dumt jag hann göra så har det varit en bra dag. imorgon jobbar jag bara 9-13 så ska försöka att inte ställa till med så mycket problem då. har varit en riktig liten trubbelmakare idag kan man säga.
 
japp. vill ni ha live-update av mig på mina dagar så äre bara att följa min twitter @sofiaerikson
puss!
kände mig lite cool och viktig innan jag hann paja headsetet helt och hållet.

söndag 18/11

har haft bästa söndagen på riktigt, riktigt, riktigt länge. för vet ni vad jag har gjort? ingenting.
 
har alltså legat i sängen hela dagen, och sett dagsljus en gång när jag gick på toa o hämtade en macka. sen hr jag legat i sängen o myst med mig själv o inte haft nån söndagsångest över huvud taget. har kollat lite filmer o så. fan vad jag älskar söndagar när dom är som idag! och herregud vad längesen det var jag hade en sån här söndag, utan varken jobb eller plugg eller annat som måste fixas.
 
igår skulle hanna o jag egentligen dragit ut igen, men det blev inte så. min andra halva är magsjuk och jag tror att min kropp var ganska glad över att bara ligga hemma. sov drygt 14 timmar i natt haha... välbehövligt. kollade mean girls igår också, haha älskar den!
 
yeye. imorgon är första dagen på praktiken! ska bli riktigt roligt! vet inte riktigt vad jag har att förvänta mig, och tror kanske inte att jag kommer få göra så mycket egentligen nu i början utan det blir väl mest hänga med o kolla hur allt går till. det kommer nog bli roligare med tiden tror jag, men är ändå förväntansfull!
 
yup. ska återvända till min säng nu. puss på er :*
maskinen i fredags.
så. jävla. bra.

lördag 17/11

ååååååååå vilken bra dag jag hade igår! framför allt kväll.
 
först gick matteprovet ganska bra tror jag, och det kändes skönt. när vi hade slutat var det fredag på riktigt, så jag o hanna drog ner till stan o hämtade ut biljetter till maskinen, drog förbi condeco o träffade mina favvisar o sen åkte vi hem till hanna.
 
fixade oss o käkade o förkrökade hos henne, sen var vi på trädgårn vid halv 10 typ. träffade massa kåmpisar där o krökade ännu mer o såg maskinen. alltså fyfaaaan vad bra det var!! älskar fan maskinen! spelningen var så sjukt nice verkligen o det kändes som att jag typ skulle sprängas o som att jag kunde hoppa till taket typ, haha, var så jävla lycklig verkligen! efter dom hade spelat träffade vi lite fler kompisar o drog vidare till valand. elin löste in oss före hela kön, sen löste en kompis som jobbar på valand gratis inträde och garderob haha, sånt flowwww. på valand var det också helt sjukt jävla bra igår, dansade hur mycket som helst o aa nä det var verkligen en riktigt jävla bra kväll.
 
det var mindre kul att spela match idag. samling kl 12. ett skämt eller? hahahha elin kom i klackar liksom. uppvärmningen var att ta en cigg. våran målvakt kom inte dit så vi hade en utespelare i mål o en avbytare. haha bredden alltså. hela laget var fan ute igår. så jävla roliga är vi! spelade iaf lika, gött vare.
 
PUSSSSSSSS

torsdag 15/11

aa, idag äre i alla fall torsdag.
har haft en rätt bra dag faktiskt, en ganska kort dag. började 10.40 o slutade 14.20 så det var skönt!! åh, fick reda på mitt slutbetyg i rättskunskap också och jag fick mvg! kändes så jävla skönt. vet inte om jag skrev att jag fick jättebra på provet vi hade förra veckan? 58/60 iaf! det känns så jävla skönt att få lite utdelning när man har kämpat och lagt ner så sjukt mycket tid på skolan det senaste. aa fyfan vad gött.
 
nu ska jag pyssla om mamsen lite, göra lite lunch till henne o så. sen ska jag skriva klart en inlämning jag har till imorgon och kolla igenom matten eftersom jag har prov imorgon. ska också fylla i nån grej åt min praktikplats. var ju och hälsade på där o kollade läget här om dagen, tror verkligen att det kommer bli riktigt kul!
 
yes, har lite grejer att ta tag i nu, men det löser sig.
mami blev gladare än mig för mitt mvg haha, så jävla rolig är hon. och droger liksom? hahah jävla retard. hon är verkligen drogad nu av sina jävla värktabletter haha.

onsdag 14/11

1. varför känns det som torsdag idag?
2. varför är det inte torsdag idag?
 
har fan kämpat med dessa frågor hela dagen hahah. nej, men av någon anledning känns det verkligen som torsdag idag, för det känns som att det ska vara fredag imorgon? blir så mindfucked av att det bara är onsdag.. haha ja då vet ni!
 
min dag började i alla fall med engelskaprov (shit, var det verkligen idag?! känns som en evighet sedan) och det gick väl helt okej. hade inte lärt mig någon av de 198 glosorna så kurt såg inte så glad ut när jag lämnade in provet där hela första sidan var blank haha. men resten gick nog helt ok! hade en liten härlig håltimma också runt lunch, då drog jag o hanna ner till stan och shoppade lite o käkade lunch.
 
efter skolan träffade hannis o jag jacob, vår privata mattelärare. så pluggade vi matte nån timma o nu är jag hemma. har pysslat om mamsen lite för hon opererade sin fot idag. nu väntar jag på att dadycool ska komma hem så jag kan göra en intervju med honom inför ett arbete som ska vara inlämnat på fredag. är ute i så himla god tid som vanligt :)
 
yeye. gotta go, vi hörs finisar!

bra måndag

har haft en riktigt bra dag idag faktiskt! tänk om alla måndagar kunde vara såhär?
 
det gick jättebra i stallet, vi hoppade och det var skitkul. hästen jag hade har dock typ korsgalopp på bakbenen, vilket gör att galoppen kan bli sjukt ostadig. galopperar man i höger varv till exempel, så springer hästen på ett speciellt sätt, samma i vänster. om hästen har korsgalopp tar den några steg höger, sen några steg vänster med bakbenen. så aa, det blir lite fucked up hehe. men det var kul, själva hoppningen gick bra!
 
pimade min RK-lärare också för att få reda på provresultatet från rättskunskapsprovet vi gjorde i fredags, och vet ni?? jag fick fan 58/60! hahaha hur är det ens möjligt? har jag nånsin fått så bra på ett prov? lol på mig. så jävla nöjd.
 
nu har mina kusiner o min moster vart här o käkat middag, himla mysigt. himla bra måndag.
ska hoppa in i duschen nu, sen... aa inte plugga iaf. imorgon har jag bara en redovisning kl 8 sen slutar jag o det är ju skönt :)) yeye, puss!
 
 

måndag 12/11

o så vare måndag igen. vad trevligt va! bara fyra dagar kvar till fredag. fyra dagar kvar till INGEN SKOLA PÅ TRE MÅNADER! blir så lycklig när jag tänker på det, fäller nästan en liten tår faktiskt. lol skoja..
 
aja, i helgen har jag hängt med hanna. såklart. vi har pluggat, pluggat, pluggat och aa, pluggat. haha ville typ inte ens ha helg förra veckan, visste hur jobbig den skulle bli ändå. men om man ska se det positivt så har vi faktiskt fått massor gjort, och ångesten för denna veckan har dämpats lite.
o igår vare ju fars dag, då gav mami o jag pappa en pt-timma på gymmet. hahahha han började typ gråta, han blev så jävla ledsen. vill inte veta hur längesen han satte sin fot på ett gym, förutom för att sola haha. efter gymmet drog vi till stan i alla fall, käkade middag o sen såg vi skyfall, den nya bondfilmen. myspys :))
 
idag behövde jag vara hemma från skolan. känner att systemet i skolan lyckas så himla bra när man måste skolka för att hinna med att göra allt man behöver! haha jävla idioter. men jag har i alla fall skrivit mitt APU-brev idag, ska hälsa på o kolla läget på min praktikplats imorgon. har också skrivit en rättskunskapsinlämning som vi har till imorgon, pluggat historia inför en redovisning jag har imorgon och räknat engelskaglosor. hahaha, 198 glosor, tro han på riktigt att jag tänker lära mig dom? då tror han fel.
 
yeye. om nån timma drar jag till stallet, vi ska ha hoppning. ska bli riktigt kul, är fan astaggad. hoppas bara inte att hästarna har lika mycket damp som förra veckan. vill inte gärna ramla av eller så.
 
såhär glad tänkte jag vara på fredag
 

onsdag 7/8

haha läste precis igenom mitt lilla utbrott från igår. var så arg och frustrerad att jag till slut bara satt o grät och kände hur lite jag orkade och bara ville skita i allt. när jag hade slutat gråta fick jag ångest för att jag visste att jag ändå måste göra det, och då började jag må så illa att jag fick gå och stoppa fingrarna i halsen för att jag var tvungen att spy. så jävla trevlig kväll hade jag!
 
hur som helst, idag är en bättre dag! gjorde mitt engelskatal imorse och det var skönt att få det gjort. vet inte varför man alltid får en klump i magen när man ska ha en redovisning för klassen, speciellt på engelska?! haha så himla töntigt egentligen. har hunnit plugga rätt mycket rättskunskap på håltimman jag hade och även när jag o hanna satt o väntade på vår mattelärare. så vi pluggade matte med honom nån timma, ganska skönt att få lite klarhet i det med. när jag kom hem tog jag vara på min disciplin och skrev svenskaskiten. tycker fortfarande det är oklart, men nu är jag klar med skiten i alla fall och ska redovisa det på fredag.
 
aa, mitt liv består i princip bara av plugg just nu. mitt humör går upp och ner hur mycket som helst, ena sekunden känns allt lugnt och i nästa sekund får jag ångestattacker och spyr. haha. så jävla skönt.
kom på mig själv idag med att önska att det var tisdag idag, och få ångest över att helgen snart är här för att jag har så ont om tid för allt. tror det är något fel på mig.
 
yeye, dags att fortsätta med rättskunskapen. vi hörs babes!

tisdag 6/11

hellå :))
 
idag har vart en ganska bra dag! var i skolan i en timma bara, redovisade ett arbete med hanna och sen åkte vi hem till henne. där satte vi oss o pluggade rättskunskap nån timma, har prov på fredag. känns som att lite av det har sjunkit in i alla fall, vilket är skönt.
 
vid fyra åkte jag till salongen o gjorde nya naglar, dom är så jävla fina! typ mörkgrönt glitter och ett svart nät över. man ser dock inte nätet så mycket men aa dom är fina! tänkte slänga upp bild på dom när josefine lägger upp bilden hon tog på fb. under tiden jag gjorde mina naglar skrev jag ett engelskatal jag har till imorgon och så fortsatte jag med rättskunskapen.
 
när jag kom hem insåg jag hur mycket ångest jag har över skolan just nu, eller speciellt nationella i svenska. vi ska hitta två bilder, minst en från ett häfte, skriva om bilderna och koppla dom till värderingar, sedan ska vi hålla ett tal om det. låter inte så jävla svårt, men jag fattar fan ingenting. kan inte ens välja bildjävel i det jävla skithäftet. är så irriterad på det verkligen. vet inte ens när jag ska redovisa skiten, om det är imorgon eller fredag eller nästa vecka. HATAR skolan för tillfället. nästa vecka är fan ett jävla skämt... börjar nästan gråta bara jag tänker på det.
 
nu blev det deppigt här. är riktigt arg faktiskt. jävla skitskola. hatar fan skolan.

måndag 5/11

hejjj på er, allt bra?
 
jag har som sagt haft det bra. kommer tillbaka till verkligheten lite för snabbt känner jag, vill typ skjuta mig för att vi har så mycket i skolan just nu. det är på riktigt ett jävla skämt... men å andra sidan är det bara dom här två veckorna kvar och sedan går vi på PRAKTIK i tre månader!!!!! kan typ inte föreställa mig hur skönt det ska bli att inte gå till skolan förrän i mars...
 
var i stallet idag också, himla mysigt. fast alla hästar hade typ damp, stegrade, sparkade bakut, hoppade och studsade och ingen gick fan att kontrollera... haha men vi tog oss igenom banan i alla fall!
nu har jag skrivit en historiatext jag hade till imorgon, kollat över en redovisning jag också har till imorgon och duschat. ska fundera ut vad jag ska skriva mitt argumenterande tal i engelskan om också, sen ska jag jävligt välförtjänt lägga mig i soffan en stund.
 
puss på er :*

halloween

direkt när jag kom hem i fredags kom pillis hit, så fixade vi oss o drog iväg på halloweenfest. aaaa fina ögon vi hade. och fint hår. himla fina var vi faktiskt.
 
 
 
 
 
mindre kul att vakna såhär dagen efter... tog ca en och en halvtimma att borsta och tvätta ur färgen, fast jag hade ändå rödorange slingor i håret igår haha

new york

åh, har inte riktigt haft tid att skriva sen jag kom hem, det har vart full fart sen jag landade ungefär.
 
men vi hade en jättebra resa verkligen! trots stormen... alltså så jävla dålig timing haha. men vi klarade oss väldigt bra, hela området runt där vi bodde gjorde det. ingen evakuering från hotellet, ingen översvämning och inga strömavbrott. det som påverkade oss mest var egentlien att vi förlorade två och en halv dags shopping o sånt. det var lite grejer som vi hade velat göra men som vi inte hann nu :( 
 
sen var det också helt sjuuuukt kul att träffa min bror igen! kan inte beskriva känslan när jag stod o väntade på honom i lobbyn och jag bara ser honom komma in, solbränd och fräsch och ååh hahah, vilken tönt jag är. nä men det var verkligen jättekul att träffa honom! bara drygt en och en halv månad tills han kommer hem igen :)) känns typ ännu mer tomt hemma utan honom nu... 
 
aaa, mer då? shoppingen såklart. vill inte riktigt veta exakt vad allt gick på men har räknat ut att det är... lite för mycket. hehe. nä men jag har köpt massa fint, kläder, en väska, två uggs, jeffery campbells, smink, underkläder o träningskläder o träningsskor o smink o aa, en jävla massa. hahaha, mami och jag fick köpa en ny resväska för att få plats med allt... så mycket lol verkligen. 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0