söndag 30/6

har haft en jättebra helg! alex kom o hämtade mig vid halv 9 i fredags, så hämtade vi girvan o så drog vi till smögen. sov nån timma när vi kom fram, sen hängde vi på bryggan o hade det gott. på kvällen drog jag o alex till spat som ligger där o badade o drank drinkar hehe mysigt. sen käkade vi middag hemma o tog en öl på bryggan med lite vänner innan vi somnade.
i lördags ösregnade det, så alex o jag o girvan o kevin drog till kungshamn o käkade pizza osv. när vi kom tillbaka till smögen började det bli nice väder o det var fler folk i huset så vi drog ner på bryggan o löste boende åt nåra innan vi gick hem o började föra. vid 9 hade vi bord på lagergrens med massa andra vänner, så vi satt där o hade det jättetrevlig hela kvällen! sen skulle girvan spela där så det var nice. hade så jävla roligt men är ett antal blåmärken rikare haha. aaa nä bra kväll må jag säga, jävligt bra drag o massa goda drinkar. fint.
idag var det jättefint väder hela dagen. gänget som var med igår kom upp till huset vid 12 idag o degade, sen blev det hetsstädning o så fick vi vandra runt med en trasig fotpall på bryggan halva dagen. men det var mys.
 
haha jag o mamma har varit så flamsiga sen jag kom hem. jag sa att det enda jag ville käka till middag var guacemole, o hon ville endast ha laktrisglass. hahaha asså va? nä men det blev så i alla fall. åt guacemole med sked. och lite chips. fint. just det! måste till läkaren imorgon... har hostat nåt brutalt sedan studenten o igår hostade jag så mycket att jag spydde till slut. haha vafan? så jävla äckligt. men dags att kolla upp nu, orkar inte med den längre. sen ska jag o mamsen på spa imorgon, himla mysigt. heldag med mami, det var längesen!
 
japp. har lite bilder men dom är i telefonen o den orkar jag verkligen inte koppla in. aa men tjarå, vi hörs!
 

känns som fredag

hej sötisar, wazup?
jag har precis duschat. ska snart försöka börja packa lite kläder för helgen, åker upp till smögen imorgon igen o stannar till på söndag.
 
igår hade jag en riktigt rastlös dag. låg i sängen i princip hela dagen, degade lite film o serier. regnet öste ner verkligen hela dagen o det var längesen jag var så rastlös haha. på kvällen bestämde jag mig dock för att träffa sara o frida i stan för att bara ta ett glas eller två, men det slutade med att vi blev jättefulla o drog till peacoc o var där till stängning. haha, så kan det gå. nää men vi hade verkligen jättekul så det var nice!
 
idag har jag inte heller gjort så mycket, frida sov hos mig så vi degade hemma ett tag innan jag drog iväg till salongen o lagade nageln som gick av förra helgen. så nu är den fein igen :))))) sen ikväll har jag vart hemma hos elin o degat, gjort lite framtidsplaner o drömt iväg lite. himla mys.
 
eeeeeh nu får jag nog sätta lite fart här. fan, jag hatar att packa. varför är det svårt? ska va borta i två dagar.... haha lol
jag o sarey igår :*
 

ångestlista

ikväll ville jag hitta på något, men det ville ingen annan. då fick jag en asbra idé och gjorde en lista över allt som ger mig lite ångest för tillfället. dummaste jag kunde göra... punkt 17 blev liksom listan. nu är det listan som ger mig ångest. punkt 18 är att när jag har gjort allt på listan måste jag ändå göra om typ 5 punkter. haha asså.. sen får jag bara ännu mer ångest av att kolla på den o ha allt svart på vitt. fan jävla ångest. jävla skitlista. o en av punkterna var att fixa med lite bilder från bal o student o så. tänkte att det skulle bli kul, men fick bara ännu mer ångest typ. a vad kul då

tisdag

har haft en helt fantastisk helg!
 
var visserligen ganska död när alex o olle kom och hämtade mig i lördags o vi skulle till marstrand, men efter tre koffeinpiller o lite alkohol mådde man ganska fint igen. vi var hos tor o grillade o så innan vi drog över till marstrand o satt i en av killarnas båt nåra timmar innan vi gick ut. hade hur kul som helst hela kvällen verkligen, aa riktigt nice.
 
dagen efter när alla är trötta o hungriga o vi äntligen har städat o ska komma iväg till marstrand hittar inte alex bilnyckeln. det tar typ en halvtimma innan den kommer fram... haha aa bra start på dagen. ingen vågar köra hela vägen till marstrand, så vi ställer bilen vid en typ byggarbetsplats eller aa nåt en halv kilometer från marstrand. när vi har käkat o kommer tillbaka två timmar senare är den inlåst bakom två bommar. hahaha asså tror ingen förstår känslan just då. det slutade iaf med att jag, elin o sara får lyfta dom här bommarna så alex kan köra under o han har typ en millimeter till godo... haha aa härligt. sen när vi äntligen ska åka till smögen kommer alex på att han har glömt den nyckeln hemma i gbg, så det var bara att åka hem o hämta den.
 
när vi väl kom till smögen var vi typ döda. men hans kompis hade fixat lite skaldjur o så, så vi käkade en god middag ganska sent o gick promenad o hade det jättemysigt. igår skulle vi göra massa tävlingar om vem som skulle köra hem (förloraren skulle alltså få köra) men det regnade så det blev inga tävlingar. men vi chillade runt under dagen o när det blev fint väder badade vi lite o efter vi hade käkat drog vi hemåt igen. klart jag fick köra...
 
nu ska jag sätta lite fart iaf, ska till stallet o vara med på en uteritt! lite oklart är det men den börjar kl 18 o det är i princip det enda jag vet. haha det blir kul! här får ni lite picsss
 
 
 
 
 
måste bara säga. ser ni hur stor den är?? den äter ett ostron också. asäckligt hahaha
 
bebis hade saknat mig o sov hos mig hela natten, sötisen
 
 
 
 
 

midsommardagen

hej alla fina, hur är allt med er?
idag mår jag inte toppen kan jag säga, haha fyfan.
 
här om dagen på valand när de vet du spelade hade jag en sån jääävla rolig kväll, hahah asså kan inte beskriva med ord. hade så jävla roligt verkligen, hela kvällen. det var ändå längesen vi körde en utgång på valand o det var längesen jag hade en utgång som var så här brutalt rolig.
på morgonen vid halv 8 kom alex o skulle sova hos mig hahha men då var jag fortfarande full o jätteflamsig så vi somnade typ 10, skönt..
 
jaa o igår var det midsommar, hade en helt fantastisk dag! först träffades vi massa tjejer hos hanna, alla satt o gjorde kransar utom jag för mamma hade gjort min heheh. sen lagade vi mat o käkade lunch allihop o hade det jättetrevligt i några timmar innan vi rörde oss ut mot asperö! när vi kom dit gick vi o dansade runt stången o firade midsommar med hela asperö haha innan vi gick tillbaka till emelie. där var vi hela kvällen o hade det så jävla trevligt, vi var kanske 40-50 pers som käkade middag o dansade o krökade o spelade kubb o aaa nä helt fantastiskt var det verkligen! kändes som en riktig midsommar.
 
imorse vaknade jag hos hanna. låg vaken i några timmar innan hon o sebbe vaknade, sen åkte jag o sebbe o köpte glass o cola o chips som vi åt. hehe. asgott. så chillade jag hos hannisen några timmar innan jag drog hemåt. nu har jag duschat o packat massa grejer, alex kommer o hämtar mig snart. vi ska upp till marstrand idag med massa av hans kompisar, freija o elin o saris kommer också dit så det blir treflight! o imorgon när vi mår ok rullar alex o jag vidare till smögen. mm det blir mys! är hemma på måndag igen :))
 
har inte hunnit fixa mina egna bilder från igår och de vet du-kvällen men det kommer. sålänge får ni idas som jag snor på fejjan. puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

de vet du

haaallå! llt bra? jag mår toppääään!
 
har inte hänt så mycket de senaste dagarna, mest degat me vänner o haft det chill. i måndags var jag ifs på stan med hanna o shoppade loss totalt, haha riktigt nice. köpte massa fina toppar o så, lite underkläder o smink o aa nä himla bra dag faktiskt. igår lunchade jag med frida, då träffade vi på loui eriksson. hehe. starstrucked igen. sen åkte jag o fixade naglarna, aa ni ser ju på bilden i förra inlägget. assssåååå dom är sjukt spårade men fan vad jag älskar dom! heeelt fantastiska, jossan är så jävla grym. på kvällen hängde jag med tede. vi lagade mat o käkade, satte oss nere på klipporna med cigg o fika o solnedgång o hade det jättemys.
 
idag har jag fixat lite grejer åt mamsen, sen kom alex o hämtade mig så åkte vi till stan. var i stan nåra timmar o köpte kläder åt honom o hade det mysigt, käkade lite mat o så. nu kom jag nyss hem men ska snart iväg igen, ska till vendela o förkröka! ikväll spelar de vet du på valand o det kommer bli en fantastisk fjortisfest. är astaggad! hahaha, nä men det kommer nog bli jävligt roligt tror jag.
 
shit nu äre bråttom, vi hörs!! puss
loui o jag hihi
 

new nails

in fucking love

nemen! en outfit

här ser man iaf det korta håret jävligt tydligt
 

hejdå håret

hittade ingen bild från nyligen men detta är kanske en månad sen.
 
detta är nu. hejdå håret... ses om ett år
 
 
 
 

idag vet jag att det är lördag.

hej på er! allt bra? jag mår toooppään.
 
i torsdags kväll åkte jag till alex, det var mys. vi började kolla på django unchained för ingen har sett den innan (ja jag är efterbliven). men i alla fall, vi la oss i sängen o började kolla på den. efter att vi hade kollat typ hur länge som helst kände jag att jag var astrött o sa till alex att den borde va slut snart för jag orkar inte kolla mer. han ba aa men kolla hur långt det är kvar då. så det gjorde jag. vi hade kollat 77 minuter, filmen var 165.... hahahha asså vafan? aja vi får helt enkelt kolla klart den nån annan gång.
 
igår på dagen körde han mig till torget där jag mötte upp hanna, så åkte vi hem till mig o käkade chips o kollade på pelle svanslös på VHS. asså hur fantastiskt?! vhs <33 annars igår gjorde jag ingenting. städade på mitt fantastiskt stökiga rum o fixade med mina studentpresenter. gick o la mig ganska tidigt o det var fan hur skönt som helst.
idag har jag jobbat hela dagen, det har vart rätt nice faktiskt. lagom mycket att göra, tiden rullar på o vips är klockan fyra o man får gå hem. nu har jag vart hemma en stund, har duschat o lite så. ska snart fixa mig lite för ikväll ska vi ha femkamp på liseberg med jobbet, så jävla kul! är dock asdålig på femkamp... men det löser sig. efter det ska vi ut o käka med alla. mitt jobb är ju fantastiskt. jaaaii pusspuss
 
detta var en av sakerna jag behövde ta tag i igår. (förlåt freija, det är fint nu)
 
 
 

vaddetnuärfördag

har fan ingen koll längre. onsdag? nää jag vet inte. jo torsdag såg jag nu. bra då vet vi det med två timmar kvar av dagen.
 
såg fan att jag skrev igår. känns som en jävla evighet sedan. hahah så oklart. men igår kväll var vi i alla fall på noba en stund några tjejer o hade det trevligt. det var utgång för dom som orkade men jag löste inte det haha. för trött helt enkelt, o jävligt sliten.
imorse drog jag till frisören eftersom mamma hade bokat in en tid åt mig idag utan att jag visste om det. så nu har jag inget hår kvar. lol jo det har jag men hon klippte utan krydd 13 cm typ. DET ÄR SÅ KORT!!!!!!!! aja det ser fräscht ut iaf men asså vafan? var hon tvungen att klippa bort halva håret? känns ju lite onödigt. när jag var där smsade min chef o frågade om jag kunde börja 12 istället för 14 så jag stressade som ett as men hann till jobbet i alla fall. skulle jobba till 20, vi hade nån hockeydag typ. sista kunden lämnade butiken 20 i 9 o då trodde jag o vickis att vi skulle dö för vi var så hungriga hahah.
 
nu har jag vart hemma en stund i alla fall, käkat lite o tagit en dusch. har övertalat victor att köra mig till alex också så jag sover där. skulle egentligen gått på liseberg med honom o massa idag o dom har haft askul men så har jag ett fult litet jobb att gå till istället. deppigt. aa detta var ju inge kul att läsa haha, inget positivt alls. joooo, vi hade askul på jobbet. lektsuga
 
PUSS MÅSTE GÅ NU VICKE LACKAR PELLE

o m g

förstår ni hur sjukt detta är??????? min största dröm gick i uppfyllelse!!
 

onsdag 12/6

hej finisar, hur är läget med er?
jag är fett trött, sliten o bake men det verkar ändå bara vara att ta fyllan ikväll igen... får ärligt talat se hur jag gör med det. när jag var hos joppe med alex förut kändes det lugnt o jag var typ taggad men sen jag kom hem har jag bara dött i princip.
 
igår tog sam och donner studenten, så det var lite mottagningar o massa god mat o fina vänner hela dagen. haha, asså är typ lite deppig att all god mat man får på mottagningarna är över nu... så jävla gott har det verkligen varit hahaha. men igår var jag hos fredrik, lovisa, belinda o kikki. alla möttes upp på kikkis o belindas innan vi drog till port du soleil där sams studentfest var. hade en sjukt rolig kväll verkligen! älskar såna fester när man känner jättemånga o vart man än går hittar man nån att hänga med. perfekt för mig som alltid blir ensam när jag är ute haha. vet inte hur det gick till men alex o jag kom hem till honom halv 5 imorse. asså halv 5? det stängde typ 3. vad vi gjorde under tiden är väldigt oklart.
 
idag har vi typ inte gjort nåt alls. käkat sushi o kollat på skärgårdsdoktorn, sen åkte vi till joppe där gänget var o hade bakehäng så vi var där en stund innan alex körde hem mig. nu sitter jag här o blir tröttare för varje sekund som går... ska försöka träffa min familj lite också för det senaste känns det som att vi bara har gått om varandra verkligen. o tydligen krökar jag bara o kommer hem när jag behöver nånting o har hållt på så i två veckor, så dom är inte så glada på mig har jag hört via ryktesvägen hehe. yeye. det löser sig, det kommer ju lugna ner sig typ imorgon.
gårdagens kläder o smink, så jävla fresshhh
 

this weekend

åhåhååå har haft en sån bra helg verkligen. så jävla rolig!
 
i fredags var jag på en mottagning på kvällen, sen åkte jag till hanna. där satt lite tjejer o drinkade o hade det trevligt, så vi var där några timmar innan vi drog mot stan. inte meningen att det skulle bli en utgång men aa what to do? haha nää men vi drog till park lane o hade så jävla roligt verkligen, sen kom alex o nåra av hans kompisar dit o när vi tröttnat på stan drog vi en efterfest hos alex. hahah asså det var så jäävla roligt. tror vi somnade vid 8 nångång, inte kul att gå upp vid 10 sen.
men det var bara att kämpa sig upp, så kom mamsen o hämtade mig o vi åkte o fixade massa grejer. fick jävligt bråttom för vi skulle vara på studentmottagning i billdal vid 3 men det löste sig himla bra ändå.
 
mottagningen var hos frida som gick i vår klass innan, hon flyttade til kenya i trean o tog studenten där, så det var så jävla roligt att träffa henne igen verkligen. nån timma senare drog vi in till slottsskogsvallen o mötte upp massa vänner o krökade med dom innan vi gick in o kollade på håkan. assååååååååååå det var så bra. fan vad bra han var o aa nä fan vad nice. riktigt riktigt riktigt bra. o efter håkis hade spelat körde vi efterkrök hos alex igen med lite mer folk men det var inte lika kul. o vi som hade varit med dagen innan var heeelt döda. dom flesta andra också i för sig. men aa det var nice.
 
ännu svårare var det att gå upp igår för att åka till jobbet..... fick sluta 4 istället för 5 o det var en jävla tur tror jag, för annars hade jag inte hunnit hem o hämtat bilen så det hade blivit både krök o utgång för mig med. men, hade som sagt bilen o det är jag glad för idag. är helt död. så jävla trött.
but aint nobody got time for that, idag tar andy studenten o mamsen o jag ska på utspringet o lite så så jag ska snart åka o hämta henne på jobbet. här får ni lite pics från det senaste!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

känns som söndag

åååh mina fina bästa vänner tog studenten igår!! GRATTIS mina älsklingar!!
 
lovisa o jag åkte in till stan tillsammans o var på utspringet, där mötte vi även upp fridis o så grattade vi alla. sen åkte vi med på flaket o det var sjukt kul! hade mycket roligare på mitt eget ifs, men så ska det ju vara. efter flaket var det så jävla stress för mig, frida o lovisa. vi var helt dyngsura o hoppade in i en taxi. var hemma typ halv 5 o var tvungna att bli klara på en halvtimma för att hinna med alla mottagningar vi skulle på.
åt så sjukt god mat o tårta o grejer på alla ställen o helst hade jag velat klona mig själv så jag hade hunnit vara på alla mottagningar hela tiden men det var omöjligt. vi avslutade iaf vår runda hos freija o där stannade vi tills vi drog till stan. på port du soleil där studentfesten var var det också sjukt kul, hade verkligen en jätterolig kväll. när det stängde drog jag hem till alex hahahaha o på vägen hittar jag freija helt ensam vid en bankomat? hahaha ass har aldrig skrattat så mycket verkligen, så jävla lost.
 
idag har vi inte gjort nånting alls. hängde hos alex med hans syster o sen kom nåra till, vi har bara degat hela tiden verkligen. käkat pizza o haft det gödigt. senare drog calle alex o jag iväg för o bada men jag vågad inte för det var för kallt... o så var min kära bror också ute vid typ snipen så han hämtade mig så åkte vi till farmor en stund. mysigt.
 
nu har jag duschat o ska snart åka tillbaka till alexander tror jag. vi skulle åkt till smögen imorgon egentligen men jag måste gå på en studentmottagning o det är jävligt dävet. vill inte ens gå dit men enligt mamma är det obligatorisk närvaro. trodde det var slut med sånt nu när skolan är över men icke...

vilken dag som helst

insåg att jag inte behöver bry mig om vad det är för dag längre. inte än i alla fall. när jag börjar jobba får man lite struktur på dagarna igen men just nu njuter jag till max av att inte bry mig eller behöva ha någon söndagsångest. ledig. LEDIG :D
 
har haft en helt fantastisk helg! fyllde år i fredags, hade en jättebra dag. låg ute o solade, sen badade jag för mig själv. sara kom hit o käkade lunch, o sen kom alexander o badade också. på kvällen käkade jag middag med min familj o fick massa fina paket, himla trevligt. efter det kom massa fina vänner hit o drack vin o hade det trevligt nåra timmar innan vi drog till villa bel parc. hade en sjukt rolig kväll där med massamassa vänner.
när det stängde drog jag o freija med på efterfest i särö där vi badade jacuzzi o i havet fortsatte kröka hela morgonen. haha så jävla roligt.
 
när vi hade tagit oss från särö till stan köpte vi lite frulle o satte oss vid kanalen innan vi drog hem. på dagen igår fick jag inte mycket gjort, men på eftermiddagen kom bea hit o käkade middag o degade. himla treflight, ses så sällan :( efter vi hade hängt nåra timmar kom alex hit o sov här o idag har vi legat i sängen degat hela dagen typ. när alex drog o speade golf låg jag kvar i sängen o har i princip legat där sen dess.
 
nu har jag gått upp o ska fixa mig, ska åka in till stan o käka middag med alexander. trääävligt!! yeye gotta go, puss på er

RSS 2.0