coming home

hej älsklingar!

har hunnit med en hel del sen vi hördes senast. onsdagskvällen på rockoff var riktigt jävla bra, typ som alla kvällar har varit i för sig men aa nä den var fantastisk. torsdagen var mindre rolig och vi tog det jävligt piano och la oss tidigt, för i fredags morse tog vi båten till stockholm!
var i stockholm över dagen o shoppade, käkade lunch o hade det trevligt. dock var det helt sjukt lökigt, typ 30 grader. freshhhh. köpte i alla fall massa fint hihi. på kvällen tog vi färjan tillbaka, åkte o hämtade upp hedda o började föra. drog en standard kino och det är i princip allt jag kan säga om den kvällen för jag minns ingenting. allt är svart... haha tjena snefyllan! elin räddade mig i alla fall o släpande mig hem, en väg som har 5 min vanligtvis tog 40 för att jag inte kunde stå. fint!

haha aa igår mådde jag ju inte så jävla bra. det var ett skämt. o när vi började kröka igen vid 8 på kvällen mådde jag fortfarande riktigt dåligt, så jag tog det ganska lugnt. nåt som däremot inte var lugnt var de vet dus spelning! hahaha Elin o jag stod längst fram o dom var så jävla bra. älskar de vet du.

yee o nu är jag på väg hem. sitter på bussen till stockholm. skulle tagit tåget hem, men alex är där så jag åker med honom istället. ska bli myyyys vi har inte setts på två veckor! lol.
aja vi hörs när jag är hemma i götet igen. puss på er!


onsdag

hej kompisar!! allt bra?

vi har det riktigt nice här, åland levererar! nause i söndags var helt sjukt bra! och lökigt hehe. kvällen var super verkligen, men drinkarna på detta stället är fan farliga för oss... dans på bord o krypandes hem, det är grejer det. igår var vi på hoffmaestro o det var också helt galet, fan vad dom är bra alltså. vi stod i princip längst fram under större delen av spelningen tills vi inte orkade mer. kino är det officiella efterfeststället här o igår hamnade vi inne på hoffmaestros vip, deras "egna" fest inne på stället. ganska fett. dom var assköna o bjöd på massa krök hehe himla fint.

idag har vi legat ute o solat hela dagen o nu ska vi börja fixa oss igen, ska vara på förfest om nån timma i stan o sen spelad malcolm b, petter och icona pop. kommer bli fett! vi hörs bebbes :*

https://cdn1.cdnme.se/1249708/6-3/pic_51efdcffddf2b305d12a85db.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1249708/6-3/pic_51efdd0addf2b306072ea1ea.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1249708/6-3/pic_51efdd1a9606ee27e676a2a0.jpg" class="image">


söndag @åland

tjaaaafan!

chillar i stugan hos elin med sips (åländska chips) samtidigt som vi fixar oss o lyssnar på nause som står för kvällen spelning på rock off. igår var det zara larsson och oskar linnros, o linnros var så jävla bra! riktigt riktigt nice verkligen! efter rock off drog vi ut. hade en sjukt bra kväll med lite konstig musik och konstiga människor, det kom bland annat fram en 45+are och raggade på mig. fint! hahaha. goda drinkar har dom iaf! o stora shots... haha.

nu ska jag sätta lite fart här, vi hörs i veckan! puss på er :*


torsdag 18/7

hej kompisar, allt bra med er?
 
jag har egentligen inte haft så mycket för mig i veckan. typ inget alls faktiskt. känn ingen sorg var för övrigt hur bra som helst så den borde ni gå och se! verkligen jättejättebra. annars har jag typ legat i solen o myst. kollat på danska paradise hotel. haha är helt beroende av det, får jag en liten stund över så är det ph som gäller. fan, kan dom inte göra ett svenskt snart? tänker ju fan på danska nu.
aa igår var jag o fixade naglarna! ville egentligen inte bli av med mina fruitnails men är väldigt nöjd med dessa också :) haha jossan undrade vad fan jag hade gjort för alla var typ spruckna och skadade... misshandlade. på kvällen drog jag in till stan med frey o elin, vi satt vid kanalen en stund innan saris kom o så drog vi på bio, såg superman. inget att rekommendera.... haha asdålig verkligen.
 
idag har jag jobbat hela dagen. nu måste jag ta tag i mig själv o börja packa. imorgon kickar elin o jag till åland o kommer inte hem förrän nästa söndag så det är en del grejer som ska med. usch vad jobbigt haha, hatar fan att packa. yeye vi hörs! ska försöka slänga in nån update, annars får ni kika instagram twitter tumblr eller fejjan. PUSS
 
 

känn ingen sorg

drar mig mot stan för middag o bio med hannis, vi ska se håkanfilmen!!
 

 

vi tar det från början

hej vänner, long time no see. har vart lite busy!
 
i måndags förra veckan började jag jobba. hade det ganska chill på jobbet men fan vad segt det var på ett sätt att jobba när vädret var helt fantastiskt. det är liksom det man har väntat på, o när det väl kommer står jag inomhus all day long. life's unfair. men det rullade ändå på bra hela veckan, så egentligen var det rätt lugnt.
 
i fredags var jag ledig, det var skönt. låg ute i solen hela dagen, fantastiskt fint. vid halv 9 på kvällen träffade jag alex i linné för att käka middag, men det blev inte riktigt enligt planen haha. kvart i 9 bestämmer vi oss för att dra på gyllene tider som började kl 9, så vi åker till scandic crown o möter upp en av alex vänner, sveper en flaska champagne o några shots o så springer vi till ullevi o köper biljetter. haha, vi kom dit typ kvart över 9 kanske, missade tre låtar. så jävla spontant verkligen, o det var så kul! o bra. haha så oklart men aa nä det var riktigt fint. efter konserten gick vi o käkade, sen åkte vi hem till alex.
 
igår jobbade jag hela dagen, o när jag hade slutat hämtade jag nisse o körde honom till en kompis o sen åkte jag till vendela. vi köpte mat o dega film o hade det jättemys hela kvällen, så idag körde vi en favorit i repris. himla mys. tänkte bjuda på lite bilder från det senaste :)
haha på väg hem från marstrand..
 
 
GLAD när jag fått reda på att valparna har fötts hihihi
 
med min favvis på marstrand i likadana tröjz
 
bebis får egen yoghurt i en skål till frukost
 
ASSÅ om 8 veckor är en av dom där små min! avlider
 
 
bar himmel med fina vänner
 
lökig cykeltur till jöbbet med nya glajjor
 

barnsligt rolig kväll på näsetskolan med hanna haha
 
ledig <33333
 
gyllene tider
 
morgonmys med min bebis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

söndag

åh längesen jag kikade in här känns det som, men har haft så himla bra dagar verkligen!
 
i onsdags tog jag o freija bile till marstrand, degade beachvolleyn med massa vänner i regnet o hade jävligt roligt. vi var jättefulla när klockan var typ 4 haha himla fint. sen kom saris upp o vi mötte frida, så gick vi o fixade oss. vid 9 mötte vi upp nåra tjejer från min klass på shanti shanti o käkade middag o hade det jättetrevligt verkligen innan vi drog oss bort mot såsen där vi spenderade resten av kvällen. följde med alex o sov hos tor sen, det var skönt.
 
när jag vaknade i torsdags har jag typ aldrig mått sämre. var så sjukt bake att jag knappt visste hur jag skulle ta mig igenom dagen.. haha det var brutalt. vid tolvtiden fick jag skjuts till ludde på instön där freija frida ludde o henke var, så käkade vi pannkakor o lite så innan vi drog hem till göteborg igen.
 
i fredags var planen egentligen att dra upp till marstrand igen, men fick inte riktigt med mig någon o ville inte dra själv så frey saris o frida kom hit o så käkade vi middag o hade det gött hela kvällen.
igår morse hänkade jag mina päron i båten upp till marstrand o hängde där hela dagen. träffade massa vänner o hade det hur gött som helst, käkade lunch på maritime o kollade seglingar o köpte lite kläder. himla fin dag. bästa av allt var att jag äntligen fick åka med i båten som pappa har byggt! den gick heeelt fantastiskt!
 
på kvällen igår kom alex hit, så käkade vi middag o dega film o badade på kvällen. himla mysigt. idag har vi legat nere på bryggan i 5-6 timmar o degat i solen, badat o paddlat runt på surfingbrädan, ätit glass o haft det hur gött som helst verkligen. har lite smått ångest för att jag ska jobba i veckan... men det löser sig!
 
har inte hunnit lägga in bilder i datan än men här har ni två iaf!
 
 

prom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mystisdag

hejjj kompisar, wazup?
jag har ganska mycket för mig men ändå inte. fan, det är samma sak med min lista. har mycket att göra men skjuter bara upp allt istället. whatever!
 
idag har jag hängt med beatrix hela dagen. hon var jättebrun o äcklig för hon har vart i marbella en vecka. assåååå blir så avis. vill också åka nånstans. det får bli senare i så fall. jaja, vi har inte gjort så mycket egentligen. pratat o catchat up o bakat chokladmuffins o degat film. mys! nu på kvällen körde jag bort victors bil till freija så hennes pappa kan ha den, vi tar nämligen hans bil upp till marstrand imorgon! wiiiiii det blir skoj! så vi stannar där minst en natt men kanske längre, får se hur det blir med det.
 
nu ska jag sätta igång o packa ihop lite saker dårå. har fått en lista av min kära bror som redan är där på saker han behöver, till exempel hårtofsar o en hårborste. haha lol.
bebis har blivit exakt som sally var. sitta med vid bordet, vill ha mat hela tiden, kommer o sover hos en hela nätterna, mjauar o pratar med en o är med hela tiden. min lilla skrutt. på tal om djur så ska ju vi skaffa en ny hund o den föds antagligen i veckan! ååååååh hundvalp <333

spadag

har haft en jättemysig dag med mami idag!
 
först åkte vi till läkaren med mig imorse. men "det är inget fel på dig, allt är helt normalt". aa men så länge det är normalt att ta hostmedicin i en månad men ändå inte bli frisk så visst. nää men dom kunde inte hitta nåt "värre" så det är tydligen bara att "sluta hosta". hahaha hon sa på riktigt till mig att det bara är att sluta hosta. ja ba eee okej men visst jag löser det! lol skitsamma.
efter det åkte vi i alla fall in till stan. kikade runt lite o shoppade lite o käkade lunch innan vi åkte bort till arken spa. där var vi i ganska många timmar o hade det hur gött som helst verkligen! badade i massa olika pooler, bastade, gjorde fotvård, gick på ansiktsbehandling, jag la mig och sov i en vattensäng med varma stenar o aa nä vi hade det jättemysigt verkligen.
 
och jag känner mig lite duktig, för jag kan stryka två grejer på min ångestlista. det ena är mobilskal för det köpte jag idag, o det andra är fixa o lägga upp bilder från bal o student o det har jag precis gjort. det känns fantastiskt! att listan fylls på med minst två punkter om dagen behöver vi inte prata om....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0