beatrix my love

haha har suttit och pratat massa minnen med bea under kvällen !hahah det finns ju en del man skrattar högt åt bara man tänker på dom ! hahaha.
bea är en av dom personer jag har känt i hela mitt liv, en av dom jag tror jag har flest minnen med på hela jorden. haha våra skidresor i österrike slår nog allt, våra somrar tillsammans ända sedan vi var 6-7 år och träffades på seglarskolan i hammar.
bea my love, jag älskar dig hur mycket som helst och jag kommer alltid att göra. även när vi blir vuxna (; du betyder allt och lite till för mig


random tillfälle 06 hahah



österrike 08









tankar

nu äre snart första februari.
men jag tänkte att det skulle vara så mycket bättre om det skulle vara första maj på måndag i stället.
då skulle jag vara brun, ganska nyss hemkommen från en veckas solsemester i egypten.
 alla nationella prov skulle vara över.
 jag hade vetat vilket gymnasie jag kommit in på.
det skulle bara vara 6 dagar kvar tills vi åkte till prag ! 6 ynka dagar.
och sedan skulle det bara vara 30 dagar kvar tills min födelsedag. (och alla vet ju att födelsedag=presenter, hoho).
efter min födelsedag skulle det bara vara 13 dagar kvar till skolavslutningen.
och ja, om 44 dagar hade vi haft sommarlov !

hur underbart hade det inte varit ? jag önskar verkligen att det var första maj istället för första februari på måndag ...






fredag 29/1

hej allihopa (:

har inte bloggat på några dagar nu men det finns en anledning till det faktiskt ! haha. jag har haft så jävla ont i huvudet och haft feber sen i tisdags typ. varje gång jag sätter mig vid datan känns det som att huvudet ska sprängas på mig. varje gång jag kollar på teve, eller hör musik eller vad som helst. riktigt jobbigt :(

jag har inte gjort särskilt mycket på dagarna, har inte orkat .. eller kunnat ... haha . i onsdags var jag dock på vittra på öppet hus och tyckte att det verkade braaa men vad man hör av andra så är det tydligen inte så jättebra .. ?  i dunno ..

anyway så äre sista dagen för gymnasievalet på måndag och jag är fortfarande inte säker vilket gör mig jäkligt nervös och ännu mer obeslutsam :(  har skrivit upp för- och nackdelar med skolorna jag kollat närmare på men kommer inte fram till nåt ändå .. det suger verkligen !

jajaja, nu ska jag gå å ta mig en ipren och hämta lite vindruvor och så får jag se vad jag hittar på !
pussis






it made my day

varm oboy med grädde och minimarshmallows. i just love it.




jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

måndag 25/1

hej !

idag äre måndag och jag hatar måndagar .. men denna måndagen var faktiskt inte lika tråkig som dom brukar vara, av någon (några?) anledningar.
började dagen med mentor, och redan där började kriget om skoltröjorna. redan där började manipuleringen att få över några från marinblå-sidan till skyblue-sidan. sen vare bild och det var göttt för vi hade vikarie så vi gjorde typ ingenting ! efter det matte och jag känner mig rätt säker till provet imorgon vilket känns braaaa.
efter det vare bamba, världens äckligaste lunch serverades, fyfan.  jaja, sen vare so och då är jag kalr me frågorna i boken och kan allt också hyfsat braaa och det känns braaaaaa.
nu kommer vi till det som lite grann gjorde min dag: kriget om skoltröjorna. haha det var verkligen KRIG i klassrummet ifall vi skulle ha marinblåa tröjor eller skybluea ch våran manipulering hade funkat bra så vi fick som vi ville, alltså skyblue. hahah jag tror vi kommer att se ut som smurfar eller nåt och det kommer bli askul ! hoho.
sen vare idrott till 10 i 4 och sen äntligen hem. kom hem och åt, blödde lite näsblod och har pluggat lite matte.

ganska bra dag för att vara en måndag faktiskt, haha.

haha söta skridskobilder på mig, frejs o hästen för lite mer än ett år sedan !







söndag 24/1

hej !

igår gjorde jag ingenting på kvällen vilket var jäkligt skönt. frida ringde mig några gånger och försökte få med mig ut men jag var så jävla trött så jag orkade helt enkelt inte. gick och la mig jättetidigt och det var verkligen välbehövligt kan jag säga ! 
idag gick jag upp och kände mig helt utvilad strax innan 10. åt frukost, satte på mig träningskläder och drog iväg till träningsverket där lilla beatrice satt och väntade på mig. vi tränade styrka och kondition idag och hade låång stretch för oss själva och hade det jättemysigt. åkte hem och duschade ,åt lunch och tog på mig myskläder och sedan satte jag mig för att plugga lite matte. känner att jag har ganska bra koll på matten till på tisdag då vi har prov, så jag ska nog plugga lite so nu.

vi hörs senare !  pusssss


10-01-23 lördag

tja bitches ! :)

today äre lördag och jag har vart i stan typ hela dagen.
igår var jag med frida och my hemma hos frida. jäättekul att träffa my igen, hon bor i haverdal så jag har inte träffat henne sedan i augusti ! åh det var jättemysigt. gjorde inget speciellt, var bara hemma och hade mys med film o så. somnade ganska sent o så vare upp tidigt idag.
tog bussen kvart i elva från torget där vi hade träffat malin också, så åkte vi in till stan alla fyra tillsammans, men jag och malin gick mest själva. köpte massa fint inne på fiorucci !! åh happy. köpte en jättesöt topp från san tropez, en jeansjacka från nolita (LOOOOOOOOOVE) en topp från rabens och ett par odd molly-shorts. åh vad happy jag är (:

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har snckat lite med felli och vi skulle höras sen iaf. innan dess kommer några på middag till oss o så (:


dessa söta fast i rosa !


bilder från fioruccis album på facebook


10-01-19

goddagens !

idag hare vart en rätt chill dag för min del. började med matte, hade typ 40 minuters språk sedan åkte vi till chalmers på studiebesök med alla nior. var där mellan 12-14.30 och fick göra lite olika saker, vissa roligare andra mindre roliga ... hehe .
var hemma runt halv 4 eller nåt, då käkade jag och victor mellanmål och sedan gick jag upp för att plugga. pluggade lite hemkunskap och so, sedan gick jag ner och kollade teve. mami kom hem och vi käkade lite tillsammans och nu sitter jag här :)  haha.

känner mig lite förvirrad typ, utan nån direkt anledning. inget som rör mig så mycket men det är ändå .. förvirrande. haha. jaja, det löser sig !

massa härliga lagbilder mellan 06-09 troor jag. är inte säker !

























10-01-18

hejsan svejsan !

idag hare vart en lååång dag. först skola mellan 8-20-16.50, och när vi slutade sista lektionen på gympan skulle jag skynda mig hem för att träna med bea. men efter gympan så har jag ett sms av bea att vi ska träna en timma tidigare, kl 5 alltså så jag fick stressa jättemycket haha men det löste sig bra ändååå !
vi tränade mellan fem och sex, sen åkte jag hem, duschade, käkade middag och åkte sedan till handbollsträningen för att berätta om the big news, men också få lite klarhet i vad som har hänt där det senaste dygnet. hehe.
tycker det är jättetråkigt att sluta i laget ,tycker om alla tjejer så himla mycket ! så sjukt många härliga minnen tillsammans med er, men jag slutar ju på grund av att jag själv inte tycker att det är kul att spela handboll längre. jaja, that's life. kommer i alla fall sakna er jättemycket ! massa kärlek till er !

blogg.se är jättesegt så jag lägger upp lite bilder imorgon istället.  puss (L)


kvällsmys

efter en dag med en hel del plugg och en storstädning i garderoben känner jag att jag behöver ett bad ! så nu har jag satt på vattnet i badkaret och fått igång min lilla dator så jag kan ha mysmusik under tiden jag ligger i badet. åh, i just love it (:  ska ha lite apelsiner att äta också, hoho !

jaja, skriver nog inte mer ikväll. ni får ha det braaaa !

btw, hur mycket saknar man inte sommaren ? satt och pratade med frida om det förut, hur sjukt kul vi hade det i haverdal när jag var där i somras. åååh man vill bara tillbaka ! saknar det som tusan. och jag saknar frida ! :( (L)




10-01-17

hello babes !

idag har jag inte gjort nåt speciellt typ.. vaknade först vid 9, tog upp min bok men somnade igen innan jag hann läsa en rad. sov till elva då jag käkade lite frukost och så, sedan gick jag upp och pluggade matte. behövde göra 15 uppgifter till imorgon eftersom jag missade två lektioner när jag var i thailand.
när jag hade gjort klart matten tog jag det enorma beslutet att städa min garderob. har lärt mig lite efter att ha städat med malin några gånger; vill jag ha detta ? kommer jag använda det ? nej. SLÄNG ! med den metoden gick det jättebra och min garderob är jättefin men jag har en enorm hög på golvet med massa kläder jag inte vill ha längre ... hehehe .
nu ska jag gå ner och skära upp lite apelsin till mig, sen ska jag sätta mig och läsa so:n som vi ska kunna till imorgon. goooood giiiirl ! (y)

vi hörs senare !


nere på isen här om dagen me felli o malin


10-01-16

hällu !

hehe, jag har inte skrivit här på evigheter nu men så äre ibland.
de flesta har nog sett facebook-albumet med bilderna från thailand ? om inte så får ni göra det haha (: orkar inte lägga upp 70 bilder här .... haha totalt på hela resan tog jag 1000 biler ,det är fan sjukt . jaja, frågan är väl hur många som är bra ? ;)

anyway. idag har jag vart på öppet hus på jensen och det verkade braaa. hvitfeldska är fortfarande mitt förstaval men man vet ju aldrig ifall man kommer in och så, så det är bra att kolla lite fler skolor.
jag och mamsen åkte till torget och fixade lite saker sen gjorde vi vofflor här hemma så kom moster och två kusiner hit och åt med osssss (:
ikväll ska familjen på middag hos anderbergs och det ska bli superkul att träffa dom igen ! beatrixxx jag har saknat dig så ! :( saknar fortfarande haha... aja you get it (;

hoppas att alla har det braaaa här i kylan ! lovar bättre uppdatering nu.

here is a few pics from the paradise























brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hej allihopa !

haha veet att jag borde ha skrivit när jag hade tillgång till internet för min mobil har inte funkat att skicka sms ifaån å så, men jag orkade helt enkelt inte. hade bättre saker för mig (;
första veckan var vi på koh hai med 7 andra familjer. jag kände några sedan innan men inte alla. träffade iaf nytt folk vilket var jätteroligt, och även ifall själva ön va ganska död (inga bilar, väldigt liten, ingen shopping) men vi hade faktiskt jäkligt kul ändå.
andra veckan åkte vi till krabi och där träffade vi familjen bay. några dagar ute på helt underbart fina öar ! så sjukt vackert. många läser säkert kenzas blogg, vi var på samma ställen som hon är på :)
de tre sista dagarna var vi och shoppade i bangkok. vi köpte en jäkla massa grejer och det är ju alllltid lika kul :) bodde på ett hotell som var så jävla fräckt där. siam@siam design hotel. om man ska bo på ett bra hotell i bangkok nära bra shopping äre verkligen bra att bo där !

hemma nu iaf och jag tror aldrig att jag har frusit så här mycket ! snacka om kontrast mot det vi har haft i några veckor nu. var nere med victor på isen nyss och tog fräcka bilder, checka hans facebook (:

bilder från resan kommer imorgon !  pussss (L)

RSS 2.0