home sweet home

jag är äntligen heeemmmaaaaa igen !  himla skönt.
har alltså varit hos mormor i några dagar, åkte i tisdags och kom hem nu för en liten stund sedan. Skriver om dagarna hos mormor imorgon eller något, för nu ska jag strax duscha, så kommer Frida hit och så ska vi käka lite och senare ska vi träffa johan å gustav :)

vi höööörs !

kväälliiiss

nyduschad och jag ser ut som en trollunge ...  mitt hår är så jevla tovigt, de blir äänte kul när ja ska borsta ut det .. när nu det blir .. ehehhe
ska packa klart och sedan gå och lägga mig, eftersom att jag antagligen kommer att bli väckt runt 7 imorgon också (y)  love it ..


mysmåndag

Tjillivippen :)

Idag har jag haft en suuperbra dag verkligen ! Min söta kusin Elin kom hit strax efter 11, så satte vi på oss ridkläder och fixade lite saker, sen åkte vi med mamma och Sally till stallet.
När vi kom dit gick vi till manegen och pratade lite med Tess, sen kom det en tjej och tog in våra hästar vi skulle ha från hagen. Vi borstade dom lite å så, sedan kom Tess igen och så gick vi in i manegen. Vi red i typ en timma och det var verkligen jätteroligt ! Hoppade lite, red lite i volter och sånt :) hehe. När jag red insåg jag verkligen hur mycket jag saknar ridningen, jag är sjukt pepp på att typ börja igen, men vet inte om jag har tid.. Tyvärr. Men jag tror jag ska lösa detta på nåt sätt.

Efter stallet åkte vi och handlade lite, sedan åkte jag och mamsen till hennes jobb så fick jag en ansiktsbehandling ! Jätteskönt. Tog bussen hem och skulle egentligen hämtat min moppe hos Amie men de gick inte .. Så jag får göra det sen eller något. Behöver den.






måndag 26/10

God morgon ! (eller inte så god för min del .. )

Tänkte börja med att tacka frida för en jättemysig tjejmiddag i lördags ! :)
Och säga att igår kom ja hem vid 12, slängde i mig lite barnmat, klädde på mig och vid 2 tog jag bussen in till stan. Träffade Märta och vi fikade och gjorde lite randomthings, like old days. Haha, det sista vi gjorde slog allt :) haha. Var hemma strax innan halv åtta, då bokade jag tågbiljetter och kollade på teve en stund innan ja gick å la mig (: hihi

well. Idag vaknade jag klockan 10 över 7 på grund av att vi renoverar vårat badrum. De va nåra här då som bankade ner kaklet från väggarna. Det var öronbedövande och omöjligt att sova. Så jag gick ner och la mig i soffan med mitt täcke och började kolla på Vakna! med the voice. 5 minuter senare kommer även Victor ner. Mamma gjorde iordning varm oboy och smörgåsar åt oss, så låg vi där i soffan och myste oss en stund.
Nu ska jag strax ringa min söta kusin som ville komma upp hit innan vi ska till stallet och rida !






tusse va söt hon är


saaturday

hälluuu !

har städat mitt rum, rensat ut gymnasiekataloger, duschat, plockat ner saker från badrummet till tvättstugan och lite så. Nu har ja precis ätit en halv burk me barnmat och till efterrätt tog ja en avocado :F  hihi.
om 45 minuter ska jag vara hos Amie, så ska vi fixa oss å sen dra till Frida !  Nu ska ja bara hitta nåt att ha på mig ..

pussis (L)

lördag 24/10

God morgon !

Klockan är ju lite över ett och jag har hunnit äta frukost än så länge. Pratat i telefon med Felli ett tag och skrivit inlägg för torsdag och fredag också (;
Nu ska jag strax hoppa in i duschen, antagligen min sista dusch i det badrummet vi har nu, så jag får se till att njuta ordentligt . HAHA nej jag skoja. Men sista duschen där blire nog, pappa har redan börjat ta ut saker därifrån (skåp, badkar, ta ner krokar...) Är jätteglad att vi äntligen ska renovera där ! Jajaja.
Ikväll äre tjejmiddag hos Frida som gäller, myyspys.
vi hörs senare, hehe.

puuuusss

fredag 23/10


Skooolan, as usual. Fick ha matte ist för foto på elevens val, haha. Valde det själv eftersom jag ville hinna göra diagnosen innan lovet, så det är bra att få såna möjligheter tycker jaaag :)
efter elevens val sista lektionen fick vi sluta tidigare, så jag och freija åkte och ställde våra moppar hos Malin, sen tillbaka till skolan där alla andra var. Jag, Freija, Felicia och Rosanna satte oss på bussen in till stan för att köpa present till Frida, sen träffade vi Cass och Alma inne på Fiorucci. Vi gick bort till NK för att fika, och då kom Frida och Pardis dit också. Vi gick runt i stan en liten stund, sedan åkte Felicia, Freija, Cass och jag hem. Vi åkte via torget för att kolla hur det såg ut där (de har ju öppnat en ny del !) och det såg jättefräscht ut ! :)
Efter det åkte jag och Freija till Malin för att hämta mopparna, men Freija låste in sina nycklar i moppen .. Så ah, hon fick åka med mig. Vi åkte hem till henne, chillade lite där, sen åkte hon och hämtade sin moppe och Felli och jag drog ner till sushin och käkade. Freija kom dit ,sedan åkte vi hem till mig och myste oss här.
Vi gjorde ansiktsmask och kollade på film och lite sånt myyyyys :) När filmen var slut vid halv två drog dom hem och jag gick och la mig :)







torsdag 22/10

(hehe, jag vet att det är lördag men jag gör ett inlägg för torsdag och ett för fredag ändå :p )

Först vare skolan som vanligt, hade utvecklingssamtal och det gick braaaaaa :) sen åkte jag direkt till mammas jobb för att hjälpa henne där när dom skulle ha rosa bande-kväll. Jag skulle typ ta lite kort där och bara hjälpa till allmänt. Det var trevligt, men jag va pretty trött efter att ha varit där i 6 och en halv timme, haha.
here is a few pictures ..






fick sitta "modell" också när en tjej från ghd visade hur man lockade håret med en plattång ! :)
(den söta rosa som är där nere, hihi)





min älskade fina rosa plattång ! :D


onsdag 21/10

Hola bitcheees

Idag är jag fortfarande jättetrött .. När jag kom hem från skolan tog jag en tallrik med chokladflingor, la mig i soffan och kollade Gossip Girl. Låg kvar där och kollade på ltie allt möjligt, sedan råkade jag visst somna . Pappa väckte mig vid 6 för att vi skulle äta, sen gick jag upp hit och har kollat lite bloggar å sååå .
Ikväll kommer Greys, missade ju förra avsnittet :(

Annars hare väl varit en allmänt seg dag ,I guess..  Jaja.
Förlåt Wilmis för att jag har vart sån segis idag, hihi (a)

Hare götttt, pussis


mysis

Jag är såå trött just nu ! Har legat i soffan nån timma, kollat Christine och Vänner, och början av Ugly Betty. Nu har ja gått upp, ska tvätta bort mitt smink å sen gå ner å lägga mig i soffan igen :F
Äta en av mina supergoda muffins som jag bakade förut, kolla Desperate Housewives och bara ha de asgött :) Pappa och Victor åkte till ishallen och mami kommer inte hem förrän om en timme, jätteskönt att vara ensam lite !
Ne, nu ska ja dra mig.

puussis


gymnasieval



ah, det är en svår fråga. ett svårt val. ett stort val,
att välja vilket gymnasie man ska gå och vilken linje. För mig är det inte så svårt att välja linje, i och med att jag aldrig har varit så mycket för naturämnena. Jag har vetat ganska länge att jag ska gå samhäll. Nu på senare tid har jag börjat fundera över inriktning, och det lutar mest åt sam-ekonomi eller sam-affär.
Ekonomilinjen finns ju på de allra flesta skolor här i gbg, men affärslinjen finns bara på Kitas och på Hvitfeldska. Jag är mest inne för den linjen på Hvitfeldska faktiskt. Alltså sam-affär på Hvitfeldska. Men jag är absolut inte säker, frågan är ifall jag någonsin kommer bli (;
Jag har fått lite tips vad jag ska tänka på när jag väljer. Det gäller att kolla så att skolan har de tillvalsämnena man vill läsa och att skolan passar en själv. Vissa skolor går korta dagar, men då är det mer eget ansvar att plugga, andra har vanliga skoldagar där man gör det mesta i skolan (vad jag har förstått det som iaf !)
En sak som är bra är att kolla igenom alla papper man tog på Gymnasiemässan, sortera ut de skolor som är mest intressanta för en själv, kolla upp när de har öppet hus och gå dit och kolla, ställa frågor osv.




tisdag 20/10

Hääällu !

Min dag har varit braaa. Hade först matte, sen tyska. Fick tillbaka mitt tyskaprov och jag är huuur nöjd som helst, fick mvg ! Eftersom provet var skitsvårt trodde jag aldrig att det skulle gå så bra, men de gjorde det :) happy !
hade lunch och sedan svenska. Börjat läsa på en bok osm vi ska ha prov på veckan efter lovet, men jag har redan kommit halvvägs så jag kanske måste läsa två .. Jaja. Fick tillbaka svenskaprovet också. Skriftliga gick väl sådär, men muntliga gick jättebra ! :)
Kom hem för typ en timma sedan, har kollat lite bloggar och så, nu ska jag sätta mig med fysikboken och läsa.

Någon frågade om vad jag ska välja för gymnasie och så, tar upp det i nästa inlägg (:
Hörs senare babes !


jeans - replay (förra året)
svart linne - hm
kofta - ralph lauren
ringar - kumkum
halsband - efva attling (har äntligen fått en ny kedja :D )


kaalllt

Pappa har fixat teven ! Eller ah, han åkte till nån snubbe med våran box, så fick han låna en annan. Jag är så glaaad, nu kan jag äntligen titta på mina älskade satellit-kanaler igen !

Gick ner och kollade så att han fixat teven, gjorde mat till Sally och gjorde ordning en kopp varm oboy åt mig. Har inte druckit oboy på över en vecka ! Älskar att sätta mig med en kopp varm oboy när jag fryser lite ,vilket jag gör nu (:


hej måndag !

Rubriken låter glad, men det är jag inte. Bara lite.

Dagen har varit ganska så bra. Väldigt tråkig. Gjorde musikprov första lektionen, tror det gick ganska så bra :) Sen vare mentor, matte, lunch, so. Efter so:n har vi egentligen idrott, men jag får inte träna på en vecka, heller inte vara med på gympalektioner osv så jag åkte hem. Satte mig med matteboken direkt och har pluggat ikapp mig ganska bra (låg ju typ 40 uppgifter efter för att jag var sjuk förra veckan !). Fixade lite andra plugg-saker också, det känns bra. Är dock stressad ändå :(

Men när jag kom hem fick jag iaf en positiv överraskning, paaapi hade kommit hem !  Och så åkte han och fixade tv-boxen. Tror att han har kommit hem nu, ska ner å prata med honom strax :)

gossip girl

Jag känner verkligen att nu är det på tiden att pappa kommer hem. Jag saknar honom jättemycket. Dessutom är teven fortfarande trasig. Ingenting funkar som det ska när inte papsen är hemma :(  Han kommer ju imorgon, men det känns som att det är lite för lång tid tills dess faktiskt :( Hoppas han kommer på dagen.

Well. Teven är ju fortfarande trasig, och därför började jag gråta förut när Felicia sa att första avsnittet av Gossip Girl skulle komma idag. JAg gick ner och grät lite till mamma, och sedan försökte jag ladda ner det. Och det gick faktiskt ! Hittade inga bra först, men sen så gick det ändå så nu e jag haaapppy och har suttit i mitt mysiga nystädade rum med doftljus och kollat på Gossip Girl. Suuupermys !
Nu äre klassisk musik som gäller. Jag känner att detta provet får gå lite hur det vill, ingen kan klandra mig.

Är det någon som har tips på bra/roliga praoplatser ? :)


fortfarande söndag

mina planer om dagen gick åt helvete :)
precis när jag satt mig vid datorn, tryckt upp youtube och börjat lyssna på klassisk musik kommer dom som har lånat Sally över helgen tillbaka med henne. Då gick jag ner, va lite social med dom och med stockholmarna, gosade med katten och sen gick jag upp. Mamma bad mig följa med henne och fixa massa grejer, så det gjorde jag. Istället för att sitta och plugga. Inte bra. Alls.
Vi åkte först och lämnade Carin och Sessan på centralen, sen åkte vi och köpte hundmat, handlade lite, åkte till mammas jobb och fixade massa saker, hämtade lite paket och sånt och sedan hem. När jag kom hem fortsatte jag med musiken samtidigt som jag har städat mitt rum.
Rummet är inte helt klart ännu, men på god väg. Har dock bytt ut den klassiska musiken mot Britney Spears .. Hehe.


tusse

söndag 18/10

God morgon !

Har ätit två rostade mackor, gosat med katten och hamnat här :) 
Dagen ska jag ägna mig åt att plugga klassisk musik som jag har prov på imorgon ,försöka plugga lite matte & kanske engelska också, fast den kan jag ganska bra.
Helst av allt hade jag velat gå en promenad med min kamera i det härliga vädret och ta massssa kort, men na de e bara att glömma för min del idag. tyvärr.

om någon är grym på klassisk musik äre bara att höra av sig, jag tar emot all hjälp jag kan få :) HAHA

någon frågade vart jag köpt toppen jag köpte igår ,eller var den kom ifrån eller så. Den kommer från Saint Tropez, koftan också :)


lördag 17/10

Hej !

Idaag har vi vart på stan ! Mamma, Carin, Sessan och jag tog bussen (!) till torget halv 11, sedan spårvagnen (! igen haha) in till stan. Det kändes som att vi gick i flera timmar innan vi kom fram till något, innan vi köpte något och innan vi "kom igång" haha. Vi träffade Victor som hade åkt in lite senare, så åt vi lite. Eller ah, jag mår ju fortfarande illa när jag äter, så jag åt ingenting. Men resten åt :)
Sedan gick vi till Fiorucci, NK, Zara osv. Hittade inte så jättemycket, men en jättesöt topp och en supermysig kofta som jag bara äälskar. Hittade en annan kofta från Odd Molly också, men har inte bestämt ifall jag vill köpa den än. Var inte på sånt bra shoppinghumör idag, mår fortfarande illa hela tiden så det var lite jobbigt :(
Men alla hittade iaf någonting som den var nöjd med ! :)






snyyygggga carin !

fredag 16/10

Hej igen !

JAg har inte vart inne här på några dagar nu, har inte orkat.
Är fortfarande inte frisk, vilket irriterar mig jättemycket. Ikväll skulle jag gått på tjejmiddag och vi får kompisar från Stockholm hit över helgen. Jag orkar inte vara sjuk längre, jag är så rastlös !

Många verkar fortfarande inte fatta varför jag är sjuk, så vi tar det en gång till.
Från början (en vecka sedan) var det endast ont i halsen. Sedan har jag spytt, och i måndags var det bra igen (förutom att min mage var upplåst som en ballong). Men när jag vaknade i tisdags mådde jag jätteilla igen och tillbringade 8 timmar på en madrass i badrummet utan att spy ändå. Natten till onsdag mådde jag så illa att jag inte kunde sova, så mamma ringde jsukvårdsupplysningen men dom kunde inte hjälpa till lalalal. På onsdagen då mådde jag inte så bra, men igår började det bli bättre.
Fast grejen är den att jag har ingen energi i kroppen, för jag äter ingenting. Eller jo, jag äter två rostade mackor om dagen, dricker lite vatten och äter någon skorpa. Men ah ,jag orkar typ ingenting. Det är en enorm ansträngning att gå upp för trappan till exempel. Och då undrar ni kanske varför jag inte äter, men svaret är enkelt ;jag mår illa när jag äter. Mår man illa när man ska äta försvinner aptiten. That's it.

Here is a few pics iaf :)










saaad

Hej !

Idag hade jag massor av saker att göra, men självklart vaknar jag på morgonen och mår jätteilla. Jag som trodde att det var på bättringsvägen igår :(
Hela dagen har jag tillbringat på en madrass på golvet i badrummet med täcke och kudde. Har mått så jävla illa, men inte kunnat spy eller någonting. Haha, ni får ursäkta men så äre faktiskt ...
Yes. När mamma kom hem vid 5 orkade jag flytta mig till min säng, så här ligger jag nu och äter mandarinklyftor (försöker iaf) .

Bloggen blir lite tråkig nu när jag är sjuk, orkar inte skriva så mycket och det blir inga roliga bilder. När jag blir frisk ska det självklart bli ändring på det !
Och för er som inte har sett mitt senaste filmklipp på facebook kan ju kolla in det iaf, för det är vääldigt roligt :) haha.

Puss

jag dör .

dör dör dör dör dör.

teven e trasig. pappa åker till tyskland i natt. kommer hem på söndag. imorgon är det tisdag. i övermorgon är det onsdag.
jag kommer aldrig överleva.
jag kommer dö.

pudel (:

hejhej ! :)

idag hare vart en segisdag för min del. Vaknade vid 9, sen somnade jag om en stund igen. Läste ut min bok Fyrvaktaren av Camilla Läckberg också ! Om man gillar att läsa och inte bara läser typ ungdomsböcker längre kan jag verkligen rekomendera den boken, den är jättebra ! Spännande ända till slutet. Jaja whatever :p
Låg kvar i min säng och pluggade till engelskaprovet, har läst ganska mycket fysik, pluggat musik & tyska också. Känner mig sjukt dukigt idag ,har fått mycket gjort.

Nu sitter jag här med mitt pudel-hår (inte rävsvansigt idag Malin (; ) och lyssnar på Darins sköna version av Viva la vida (:


pudel, haha.

sm !

nathalie, du skulle vara en ääängel om du la in bilder på ett usb-minne eller skickade till mig, det vet du va ? (a) har inga egna bilder eftersom ja inte orkade ta fram min kamera ...


Hehe, tvek på om någon orkar läsa, men här är iaf helgen i korta drag (;

Samlades i Heidhallen på lördagen och tog plats i de två minibussarna vi skulle åka i :)  Pratade med alla tjejer och så, sedan vare dags att åka. I våran bil vare ett jäkla drag hela vägen till Lysekil med musik och sång och allt såntdär som bara vi lyckas med (;
När vi kom fram satte vi oss och åt lite, sen gick vi till gympasalen där vi skulle bo. Det var supermysigt och vi fixade och trixade där lite innan vi skulle samlas och sedan ha match. Första matchen mot RIK gick suuuper, kunde inte fått en bättre start ! Vann med 31-13 (eller 12, är inte helt säker !) och kände oss sjukt taggade till nästa match mot våra favoriter, Hellton. Förlorade tyvärr med 4 bollar, men Tovää va grym så det var inte så konstigt.. HAHA. Efter matchen vare att handla godis, duscha, äta och bara chiiillaaa.

Natten mellan lördag och söndag var inte den bästa av många olika anledningar, haha. Först så snarkade Sammy så att man inte riktigt visste vart man skulle ta vägen. Collin, Lisa, Elin och jag fösökte komma på en miljard olika sätt att få honom att sluta på, men det gick inte ,haha. Sov ingenting den natten lalala vill helst bara glömma den.

På söndagen då mådde jag inte så braaa, så Jessica ringde hem till mig och så fick mami och papi sätta sig i bilen och köra upp till Lysekil för att hämta mig (y)  Stannade för att kolla på den viktigaste matchen under hela helgen, mot Trollhättan. En extreeeemt jämn match och jag har nog aldrig varit så nervös. Frida la 12-11 målet när det var typ 40 sekunder kvar. Trollen tog timeout och vi blev supernervösa, men vi vann matchen ! :D  Glädje på höögsta nivå.  Mådde bajs så jag la mig i baksätet i bilen å så körde vi hem. Tjejerna hade en match kvar mot Lysekil, som dom vaaannnn och nu är vi vidare till steg 3 !!  haaaapppy !


När jag kom hem igår sov jag, kollade på tv och sov ännu mer. Mår bättre idag, men fortfarande inte braaa så jag är hemma från skolan. Har legat i min säng hela förmiddagen och pluggat engelska :)
Nu ska jag plugga lite musik, fysik och tyska.


sm, steg 4 i stockholm förra året


partille cup 2008


HAHAHA taikblixten.. januari 2006 kanske ?


haha, hallsberg 2006


åhus 2009

tjejer ni är underbara ! (L)

HAPPYYYY :D

jag får åka med till lysekil ! :DDDD
ååh, nu e jag SÅ glad ! Hoppas att jag klarar av att spela och allt sånt, men det tror jag. Har inte alls ont i halsen längre (bara lite ibland) men är typ förkyld. Skitsamma, detta kommer att funka :D
allt går om man bara vill !

haaappysofia'

bilder från SM i Lund för exakt ett år sedan imorgon ! 




















tack frida !


ehhhe


läste mirres kommentar ,och äta frukt och tycka i mig piller är typ det enda jag gör just nu (y)  dricker vatten också, och intalar mig själv att jag mår bra.
För det gör jag. Nästan. Jo, men faktiskt. Jag har inte alls lika ont i halsen idag, men jag är däremot väldigt förkyld .. Whatever, det skiter jag i. Imorgon ska jag till Lysekil med mina tjejer och spela sm, mamma får säga vad hon vill :) 

Just nu är jag i behov av mer vindruvor och en skvallertidning, funderar på att tvinga Frida att köpa det åt mig eller ta moppen själv. Svårt beslut, haha.

nu e mina vindrovor slut. vafan ska jag göra :s

sad

jag har hade aldrig gråtit på grund av att inte få spela handboll.

om någon kan göra mig frisk till imorgon, varsågod. annars äre fritt fram att döda mig, för ja orkar inte mer (:


:'''(

blir jag sjuk nu vet jag fan inte vad jag gör
:'''(

friluftsdag

Imorse när jag vaknade kände jag det värsta som kunde hända just nu ; ont i halsen . jag tänkte bara nejnejnej det är inte sant, men jo, de vare. Ont som fan i halsen, tjock å svullen typ  :(  Åt lite frukost, tog på mig och sedan åkte jag. Hade halsduk, vinter/höstjacka, mjukisbyxor o ch tummvantar men jag frös ändå (as usual..)
På friluftsdagen fick jag skriva ner alla resultat, slapp iaf springa å så. HAde jag gjort det hade min hals vart ännu värre. Slutade 12, så jag åkte hem och nu har jag ätit lite kladdkaka (a) och gör inte så mycket.

Om jag inte kan vara med i sm i helgen begår jag självmord eller något. Nä, okej, men FYFAN vad sur jag blir isf ! Har sett fram emot detta hur länge som helst, och så blir jag sjuk ?! Inte okej. Nej nu jävlar ska jag bli frisk till på lördag ! wish me luck

jag och rosanna får krya på oss (:


dagens kommentar

: men jag tror inte du ska pilla så mycket där bak !

by Malin Jaksjö


dagens kommentar

: men jag tror inte du ska pilla så mycket där bak !

by Malin Jaksjö


hahah, randomstuffs


Hej igen !


Tänkte bara hjälpa Elin lite, så ifall ni har några förslag på vad en novell kan handla om får ni gärna berätta det (: haha
Dessutom är jag klar med mitt album på facebook nu (:

HAHAHAHAHA nu skrev Collin världens roligaste sak till mig på msn också. HAHA ibland bara dör man av skratt av saker xd HAHA. klockrent . blev lite happy nu, skrattar för mig själv. haha, tack äckelk**** :)

Mami kom in hit förut å ba : sofia ,ska jag baka kladdkaka ?  ja ba : nu ? :)  hon ba : ah, varför inte ?  ja ba : JAA KLADDKAKA :D
s jag hoppas att hon har gjort de nu, annars blir jag lite ledsen .. :(  HAHA

btw, lisa har äntligen fått sina kalaspuffar ! :D


HAHA
randombild också

åhhh nu känner jag doften av kladdkaka.  mamma är bäst (L)

onsdag

Chiiiill dag idag ! Började halv elva på gymnasiemässan. Tog moppen till Malin strax innan 10, så åkte vi med hennes mamma vid kvart över typ. Gick runt där inne i typ 40 minuter, vi kände inte att det gav oss något mer (eftersom båda redan hade varit där) så vi drog in till stan. Kollade lite, fikade och åt. På spårvagnen på väg hem vare en helt stört konstig kärring, haha shit vad vi skrattade åt henne xd
Skulle iaf hem till Malin, men offret hade inte sina nycklar så vi drog till skolan ist. Där blev Malin lite mobbad av Kenneth (bonde söker fru, jag (som är advokat då) försvarar henne när hon är med i Grannfejden mot hennes bonde-granne som e galen och sedan kommer hon med i lyxhoran) HAHAHAH kenneth e klockren !

Vi hade engelska, sedan drog vi hem till Malin. Kollade på Hannah Montana å dampade som fan i några timmar, hahahaha jag bara ÄLSKAR oss ! (L)

Nu e jag hemma, har ätit och så. Försöker ge Elin bra tips om en novell samtidigt som jag fixar med bilder till ett album på facebook som roxi tjatar på mig om :p 


äääntligen

äre dags för Desperate Housewives ! 16 minuter kvar

Träningen gick braaa tycker jag. Vi var inte så många ,men vi hade kul (:  Spelade lite minihandboll och sköt över bommar, haha.
Nu har jag ätit och duschat och ska sätta mig framför teven alldeles strax !

Btw så fick pappa lämna in min telefon idag igen. Så länge höll den.. Hatar den jävla telefonen, vill aldrig mer ha tillbaks den ! haha.  Wellwell. I den telefonen jag får ha så länge har jag iaf alla mina kontakter och ord osv, och eftersom jag är van vid att ha den blire inte så stor skillnad längre, haha.


hehe

Yeees, då äre snart dags för träning ! Åt 25 minuter för tidigt p.g.a en fight om teven ,så jag blev tvungen att fly till köket och göra saken lite värre genom att sätta på radion (:
Hehe, verkligen bra stämning hemma mellan mig och Victor nu det senaste alltså ! (y)

Ikväll kommer något jag veeerkligen har längtat efter ,nämligen Desperate Housewives !  Ååh, jag kan knappt vänta tills det börjar. Jag hoppas verkligen att det är Mike och Susan som gifter sig, gillar inte Katherine. Och Lynette som ska ha tvillingar igen ! Undrar om hon behåller dem..
Well, det återstår att se !



nemen hej ! :)

haha, igår skrev jag iingenting här. kände att jag inte hade någon tid till det alls..
Men det var skolan som vanligt, sen direkt efter åkte jag in till gymnasiemässan med min storasyster Linn :)(L) Gick runt där och kollade lite, sedan på vägen hem kom jag på att jag skulle ha ett svenskaprov idag, så jag bangade träningen och satt och pluggade hela kvällen (y) (läs: pratade i tfn med Felicia & Malin, pluggade en halvtimma max)



Idag vare oockså skolan som gällde. Fick inte tillbaka tyskaproven som jag hade hoppats på .. Gjorde ett svenskaprov, men jag tror att det gick ganska bra faktiskt :)  När man var klar med det fick man åka hem, så jag var hemma strax innan ett. Nu har jag legat och sovit i en och en halv timma vilket var helt sjuuukt gött ! Även fast jag inte känner mig piggare nu .. hehe.

Igår morse fick jag en ny jacka av mamma ! Haha, verkligen surprised (:  Men det var kul. Gillar den jättemyckeeet !


inte så där jättebra bild, hehe (y)






älskar odd mollys små meddelanden på sina kläder. Detta är jättefint tycker jag, fick också en reflex med till jackan där det står : please, don't die . jättegulligt tycker jag (:

...

matchen gick åt heelvete, vi spelade asdåligt. Tyvärr, nu e vi ju inte obesegrade i den serien längre (;

När jag kom hem hoppade jag in i duschen, åt lite och nu har jag kollat Top Model & Ensam mamma söker.
E ganska sur just nu så ja orkar inte skriva mer ..

puss

tankar

Små saker som gör stor skillnad.
Saker man är van vid.
Saker som blir en del av din vardag.
Saker man till slut tar för givet.
vad händer när dom sakerna uteblir ?



god morgon :)

Nu har jag vaknat och ätit frukost tigeryoghurt med kalaspuffar .
Ska börja plugga nu, spelar ingen roll hur mycket jag inte orkar, jag måste :( haha. Hade egentligen velat åka till Heidhallen å kollat på våran match som börjar kvart över 1 eller när det är, men nae så gåre när man skjuter upp plugg hur länge som helst .. Match för min del senare ,iaf någonting att se fram emot ! :)

Kom på att vi fick ju våra skolfoton häromdagen ! Jag blev sjukt missnöjd med båda, ser förjeevlig ut !
Men jag tänker att jag lägger upp klassfotot här iaf, igga mig :)
dålig kvalité på bilden, i knoow .. hehe


högst upp fr. vänster : erik o, sasha, sofia, elvine, frida, rosanna, adam, lars, andreas
mitten fr. vänster : mogge, victor, alma, malin, arvid, hanna, hugo, erik m, kenneth
sittande fr. vänster : cassandra, jennifer, felix, josefine, jacob, felicia, kenan

frida

är bäst :)(L)
Haft supermysigt med Frida ikväll, sjukt längesen !  Inte gjort så mycke, vart ute i regnet, legat i soffan å degat me Linus o Pontus .. Haha.
Kom hem nyss, har tvättat bort sminket å nu ska ja krypa ner i sängen :) Imorgon äre bara plugg som gäller eftersom ja inte orkade me det idag.. Sen på eftermiddagen äre match mot Baltichov.

Sov sött (L)


älskar pappa som har fixat rena lakan åt mig så jag slapp göra det själv nu (a) :)

randomstuffs

Vi åkte iväg för att köpa nya uteskor/springskor till mig vilket alltid brukar ta en evighet för att jag är så seg, kan aldrig bestämma mig osv. Men den här gången gick det riktigt snabbt ! De första jag provade gillade jag jättemycket ,så vi köpte dem. Köpte också en rosabandet-sportbh, den är rosa och jättesöt :) haha.
Efter det åkte vi till ica och handlade lite, köpte nya kalaspuffar jag kan ha i min tigeryoghurt i fortsättningen (haha lisa, nu har jag fått kalaspuffar igen :F) Och sedan åkte vi in till kusinerna på vägen hem för att mamma skulle hjälpa Karin med en sak.
Vi diskuterade lite vart vi ska åka när mormor fyller år i april, och dom vill åka på skidsemester. NEJ det tänker inte jag göra. solsemester ftw ! Eller kryssning som det var sagt från början. Hehe, jag kom med det grymma förslaget London eller New York, men ingen höll med mig .. Biiiig nono till skidsemester iaf !


:)

Hemma igen (:  Det var mys som alltid att träffa tjejerna, alltid lika roliga diskussioner :) och skitsnack ... hahah.
Damerna vann iaf matchen med en boll mot Önnered, tror det blev 24-23 eller något sådant. Happyyyyy ! haha

Ringde Victor och bad honom hämta mig på busshållplatsen eftersom ja inte ville gå hem för att det var så jävla kallllllllt ! Han kom och hämtade mig och jag blev happy (: haha
Nu sitter jag här och tänkte börja plugga, men så kommer mamma och frågar ifall vi ska åka å kolla på nya uteskor till mig nu ist för imorgon. Yes, då åker jag igen då.

Om någon vill får den gärna komma och lämna en kladdkaka till mig för jag är så extremt sugen på det just nu ! haha.

puuusss


out of here

Ska strax dra iväg till Heidhallen, men först lägger jag upp en outfit (:


heheh.
tights - hm
linne - odd molly
kofta - hm
eftersom det spöregnar ute tar jag min gröna (y) regnjacka och mina hunters till (:


filt-fia

Goodmorning lovers ! :)
Sovit gott ?  Jag vill inte direkt säga att jag har gjort det.
Igår, när jag skulle gå och lägga mig kom jag på att Malin hade tagit av sig sina strumpor och gojjsat med sina fötter på mitt täcke. Hade tänkt att byta lakan, men jag var trött och orkade inte. så jag fick ha en jävla filt som täcke !  Tack Malin, tack ! :)  Har typ frusit hela natten..
Nu har jag vaknat och ätit frukost, kommit överrens med mig själv (och Mirre) att jag ska gå på dammatchen i Heidhallen för att jag inte orkar sitta och plugga hela dagen. Efter det ska jag nog vara med Amie tror jag :)

Nu ska jag fixa nya lakan i min säng, fixa mig lite och sedan dra till Heidhallen.
Vad ska ni hitta på idag ? :)

PuSS (L)


like this ..  lisa kom på det fyndiga namnet filt-fia haha !


dddaamp !!

Heheh, har haft myskväll med mina looovers, Malin & Frejs (L)
haft jättemysigt ! Det började ganska lugnt med idol i min säng å bara allmänt myspys, men sen blev jag och malin på damphumör och börja dampa som fan me allt och alla HAHA ,så jävla typiskt oss !  Freija bara kolla sneeeett på oss. Haha.  nuuu har ja damp me Lisa hahah vi har diskuterat söta smileys på sms LALALLAA LISA ÄR BÄST hahaha .
HAH när malin gick får ja ett sms av henen : sofia, man hör när du sjunger ut på gatan. HAHA . okej jag e jätteoseriös me aaallt nu har daamppppp puusss
HAHA MINA HÄNDER KÄNNS SMUTSIGA SÅ NU SKA JA TVÄÄTTTA DOM SÄGER LISA :DD


finally friday !

Så jäkla skönt med helg igen !

Idag vare ju som vanligt skolan, slutade lite tidigare på elevens val men det tjänade ingenting till när hela gruppen skulle hem till Malin och filma vårat so-arbete och ingen slutade samtidigt som mig ;p
Well, vi filmade klart allt vilket känns sjukt gött ! Tror faktiskt att det blev ganska bra (: Ska klippa ihop allt på måndag, ingen stress med det heller :)  
Var hemma strax efter fyra, hade kört Malin till stallet och för första gången tankade jag min moppe helt själv ! :D Haha. Min lilla söta kusin Johan kom hit precis när jag kommit hem eftersom han hade blivit utelåst, haha stackarn.
Nu började jag och pappa laga mat, men tydligen ska vi inte äta på eevigheter .. Blir så sur på sånt. Är fan vrålhungrig !

Well, ikväll kommer iaf Malin och Freija hit, tror vi bara ska myspysa :) hihi

Puuuusssss



just love it


aaaarg

Träningen var seeg, det kändes som att den aldrig skulle ta slut. Det enda vi gjorde var att träna på försvar typ.. Något dålig stämning efter träningen, får se vad som händer med det.
Åkte till torget med mamma direkt efter för att hon skulle fixa en sak, och vem ser jag då ? censur . Blev genast sur. Kom hem och maten var inte klar, blev ännu surare. Diskuterade med Freija på msn och det gjorde mig inte direkt på bättre humör. Duschade till hög musik vilket gjorde mig något mer happy, men sedan blev det big fight med Victor. Har ätit under tystnad och jag är fortfarande skitsur.
Ibland vill jag bara döda honom. Eller rymma hemifrån, som min kusin.


just love it !



hittar inte låten på spotify, någonsom har den i en spellista som kan skicka ? (:

första oktober tvåtusennio

Usch, jag gillar inte detta datumet riktigt. Första oktober, nu äre verkligen höst. Och sen kommer vintern.. Sen efter vad som känns som en evighet kommer våren och sommaren :D haha.
Första lektionen idag hade jag iaf mitt svåraste tyskaprov hittils, haha. Tror att det gick ganska bra ,men jag är långt ifrån säker. Hade teknik där jag fortfarande inte kommer någon vart.. Solektionen.. Ja ,vad ska man säga. Där kom vi inte heller så långt .. Fick dock hoppa över No-lektionen och läsa hemma ist, skönt !


Hehe, var precis nere och kollade i tidningen. Självklart fula ungar med fula namn. Vill föräldrarna att de ska bli mobbade eller nåt ? :s typ wilter, gunnar och såna namn.. Stackars ungar.

Grattis Philip idag !



RSS 2.0