torsdag 31/1

idag har jag en liten urladdning.
har försökt förtränga att jag har haft ont i halsen i en vecka men idag gick det inte längre haha. har jobbat så jävla mycket o sovit för lite så jag kände att jag behövde en dag hemma idag o det har varit så jävla skönt. har sovit o kollat film o ätit piggelin o aa bara haft det bra. sånt alla andra gör på helgerna när jag jobbar.

i helgen är jag i alla fall ledig och jag kan typ inte förstå hur skönt det ska bli haha. har jobbat varje helg sen nyår o vart på praktiken varje dag så aa det ska bli riktigt skönt att bara få vara. sova hur länge man vill o inte passa nåra tider eller behöva vara trevlig o le fejksmile hela dagen. det ska bli skönt helt enkelt.
 
annars då? a förutom halsen är det bra. är jävlig irriterad på personer man försöker lägga bakom sig och när man tror att det går jättebra och att vi inte behöver höras igen så har man ett litet fult sms när man vaknar. kan såna personer bara försvinna? orkar inte. det gick ju så bra.

onsdag 30/1

hej mina fina, allt bra med er?
jag mår bra, men har på riktigt trott att jag ska avlida pga trötthet hela dagen. vad fan är det med mig??? kan jag bara sluta vara så JÄVLA trött hela tiden?
 
har iaf spenderat dagen på handelsbanken i vanlig ordning med en sisådär tio kaffekoppar. hade mycket att göra på förmiddagen men vid halv 3 var jag klar med allting o det fanns typ inget kvar för mig att göra. hade ju kunnat dra hem, men jag o hannis skulle på bio vid 6 så det kändes onödigt när jag inte hade nån bil.
vi såg iaf ego, en svensk film (ingenting för dig freija) o den var bra! lite mysig feelgood-film så. älskar att gå på bio på vardagar för det känns som att veckan går mycket fortare. ett problem bara: jag har trott att det har varit torsdag hela dagen. orkar inte ens tänka på att det inte ens är fredag förrän i övermorgon..
 
yeye. ska försöka lägga mig i tid idag, inte vara uppe så jävla sent o göra ingenting. är lite avis på mina vänner som är på after ice ikväll men hade verkligen ingen ork o kan inte vara borta från praktiken imorgon... så det blir sängen för mig ikväll. puss!

måndag 28/1

hilviddi vad fort denna dagen har gått!
så jävla skönt verkligen.
 
på praktiken har det vart fullt upp hela dagen, har haft jättemycket grejer att göra o det har vart kul. fast klart man hinner spela lite harpan ändå. standard för fan. vill verkligen berätta om alla olika grupper med människor på jobbet för jag har så roligt för mig själv när jag lyssnar och iakttar saker på dagarna. dagismammor, dagispappor, pensionärer, skolpappor o dom som tror sig. hahah ska vekrligen ta mig tid nån dag.
 
efter praktiken drog jag till stallet, vi hade hoppning idag o det gick faktiskt jättebra! hade smilla idag sista gången, hon har vart rätt dampig och i hoppningen är hon som en studsboll verkligen men det var kul att det gick bra ändå. lite damp får man ju räkna med men det gick som sagt bra.
 
nu ska jag kolla top model o sen ska jag nana tror jag faktiskt. är så jääävla trött... trodde det var mitt i natten när jag gick upp imorse kvart i 7. pappa brukar alltid tända o sätta på radion osv men han är i tyskland nu så jag trodde verkligen det var natt. nu vet ni det!
 

söndag 27/1 - mr. j

sitter o degar min goa mr. j-playlist. älskar den så jävla mycket! är lite lagom söndagsseg just nu, har precis bäddat rent min säng o duschat o lite så, himla mys.
 
i fredags drog ju jag hem till hanna, o sen åkte vi till stan. haha mötte upp två killar på en liten dubbeldejt. haha asså..... had typ haft ångest för det hela dagen osv men det var faktiskt jättetrevligt o vi hade skitkul. så aa det var väl mysigt dåråå.
igår jobbade jag under hela dagen, sen åkte jag hem till hannis. där va vendela också o vi fixade oss där o fixade med mat o grejer, för vid sjutiden kom massa kompisar dit! hanna fyller 19 idag så vi käkade o förade hos henne på kvällen o sen drog vi ut. hade så jävla roligt hela kvällen verkligen, träffade mamsen som hade vart på park lane HAHAHA. asså mamma vad gör du?
 
yeye. idag har jag inte gjort så jättemycket, men var inne i stan med mami en stund o shoppade lite. hittade inte så mycket som jag hade förväntat mig men hittade ett par snygga jeans i alla fall o lite andra smågrejer, så det är alltid något. är inte så sugen på rea så man får väl vänta ett tag till innan allt vårnytt kommer in!
 
nu ska jag gosa ner mig i soffan. vi hörs bebisar, puss!
 

fredag 25/1

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!!!
hahaha. fick min lönespec igår, borde fått den för typ två veckor sen. trodde jag skulle få lite drygt två för att jag inte jobbade så mycket i december men näe, då cashar min fem papp! sitter riktigt fint faktiskt, så i helgen ska jag unna mig. efter jobbet då :p hahah. nä men ska på stan med mamsen på söndag, är så jävla shoppingsugen!
 
idag har jag haft en bra dag på praktiken, det har vart lagom mycket att göra o jag har fått gjort mycket småsaker o hjälpt dom andra med grejer. så det har vart bra! drog därifrån vid halv fyra o mötte upp elin o freija. vi drog till vanilj o snackade lite skit, sedan kom fredrik också. dom skulle på bio o jag var tvungen att röra mig hemåt så nu sitter jag här vilket jag inte riktigt har tid med.
ska bestämma kläder o byta om, sminka mig lite o sen dra till hanna. ska käka där o sen ska vi till stan haha. mer om det efteråt.
 
träffade btw min gamla tyskalärare som jag hade i nian på bussen från stan o självklart sätter hon sig bredvid mig o ska prata hela vägen. så hon sitter liksom o frågar ut mig o vill veta allt om mitt "kärleksliv" o vilka klubbar som är "inne" o vart man ska hänga. alltså... så jävla mycket lol på henne.
jajajjajaj jag har verkligen inte tid att sitta här!!! pusspusspuss
 

torsdag 24/1

hej på er, allt bra?
jag mår prima, fett trött bara men så är det.
 
det blir jävligt sällan jag skriver här nu men jag har verkligen inte haft nån tid över.
jag jobbar ju på praktiken hela dagarna, oftast 8-16 typ. efter det åker jag till jobbet o jobbar till kvart över åtta-halv nio nåt sånt, sen äre bara hem, äta, duscha o sova typ haha. är helt slut efter dom dagarna!
hade tänkt att jag ska berätta lite om min praktik nån dag, haha alltså det händer så mycket roligt o konstigt där. men det får bli en dag när jag har tid...
 
idag var jag på praktiken 8-17 för att åka med victor hem, det har vart lite lagom segt idag för det har inte vart så jättemycket att göra. nu har jag precis dragit på mig mysbrallor o ska snart laga lite mat o sen dra mig bort mot heidhallen för idag äre match!! har inte spelat på ett tag, typ inte sen ett tag innan jul men de senaste matcherna vi har haft har jag jobbat så det har vart lite svårt att vara med.
 
yeye, dags att få lite saker gjort!! vi hörs förhoppningsvis lite mer i helgen :))
har hunnit göra nya naglar! älskar dom fast dom känns så jäävla korta

saker jag stör mig på

här får ni en liten lista.
inte så längesen jag gjorde en sån här men jag måste skriva av mig.
 
1. OORDNING I DISKMASKINEN.
alltså man kan inte blanda knivar o gafflar o skedar o ostyhyvlar i en jävla röra? man får lägga skedarna för sig, knivarna för sig osv. inte nåt jävla huller om buller!!!!!
2. folk som ska insperera.
INSPIRERA heter det. det enda ni "inspererar" till är sådana här inlägg.
3. morgonpratarna på p3.
osköna röster, överjävligt käck musik o tråkiga människor. håll käften bara.
4. folk som skriver ;)-gubbar på ett seriöst sätt.
kan ni snälla sluta? en ful liten peddogubbe är vad ni skriver. sluta med det genast om ni vill bli tagna på allvar. jag menar det!
 
så det var nog det jag hade just nu som jag har gått o hållt inom mig. sen självklara grejer som särskrivningar, felstavning av simpla ord o sånt där som jag alltid stör mig på behöver jag inte ta igen, det står på den andra listan.

torsdag 17/1

heejjjj kompisar! allt bra med er? jag mår ganska bra, fast är trött osv men det är som vanligt.
 
har haft en ganska bra vecka hittills. stallet i måndags var inte så bra som jag tänkt utan hästjäveln hade damp o la all energi uppåt istället för framåt vilket ledde till att hon höll på o stegrade o sparkade bakut större delen av lektionen. jag flög som en vante o var svinförbannad, hehe.
i tisdags efter praktiken hade vi möte på skolan med balkommittén, sen åkte jag till jobbet o jobbade nåra timmar. igår var jag hemma från praktiken, jävligt skönt. hade mensvärk o va trött så kände inte nån större lust att dra dit o det var skönt med en hemmadag.
idag har jag vart på praktiken 8-17, tror fan aldrig jag har vart där så länge. men eftersom jag var hemma igår fanns det jättemycket att göra så tiden gick ändå rätt fort. skulle egentligen jobbat idag med men jag orkade verkligen inte.. ska jobba hela helgen också så aa nä det får fan räcka lite nu.
 
nu ska jag inte göra så mycket alls, kanske baka chokladbollar eller nåt. fett sugen.
yeye. imorgon äre fredag, så jävla gött. puss på er :*
sa jag att jag hade mycket att göra? lol så jävla mycket harpan på mig

söndag 13/1

såg att jag inte har skrivit här på hela veckan, men det är inte så konstigt för jag har knappt haft tid över att tänka känns det som.

hela veckan har jag först vart på praktiken, vid tre åkte jag därifrån för att åka till jobbet o jobba där mellan halv 4 o 8. varje dag. utom fredag. det har vart fett jobbigt men ändå rullat på bra liksom. har jobbat hela helgen också, båd lördag o söndag hela dagarna. vckan som kommer blir lugnare, jobbar bara tisdag o helgen på intersport.
 
annars då? har faktiskt hunnit hänga med lite vänner i helgen.  i fredags degade jag hos freija o igår var sara, elin o freija här o vi gjorde egen pizza o satt o gottade oss hela kvällen. riktigt mys!
 
yep, nu ska jag hoppa in i duschen o sen lägga mig i soffan med lite överblivet godis. gott som fän. o imorgon är det stallet, wiiiii :D  fick en häst förra veckan som jag aldrig har ridit, trodde den var dum i huvudet o asdampig men det gick jättebra faktiskt! så jag taggar stallet imorgon :)))))
puusss
sitter här i mina blåa fina intersportkläder. så jävla sköjj

söndag 6/1

söndag. de senaste veckorna har veckodagen inte spelat någon roll, men det gör den idag. för idag är det söndag, vilket innebär att det är måndag imorgon vilket i sin tur innebär att det är dags att komma tillbaka till verkligheten. lite brutalt känns det faktiskt.
veckan jag har framför mig är fruktansvärd, och jag vet inte hur jag ska orka med den haha. härligt att känna så redan idag... kommer behöva vara på praktiken kl 8 varje dag, för att kunna gå kvart över fyra-halv fem för att direkt åka till jobbet o jobba tre-fyra timmar. det värsta är att det inte tar slut när det blir helg utan då ska jag också jobba, både lördag o söndag. helgen efter det med, och helgen efter det. hur fan ska jag orka? när fan ska jag få vila? japp, ni förstår min ångest.
 
igår hade vi en skittrevlig kväll på flygarns i alla fall! drog in med freija, sara, elin o anna men dt var mssa folk man kände där redan när vi kom. efter nån timma eller så ramlade min bror o hela gänget in som hade vart på middag innan, jävligt roligt. tror inte man kan ha en tråkig kväll med det gänget haha. riktigt bra var det! efter en runda på donken åkte jag, freija o albin hemåt i en taxi o idag vaknade jag framåt 1. jävligt skönt.
 
nu ska jag fortsätta göra ingenting, käka ballerinakakor o ha ångest för veckan. minns att jag för exakt ett år sedan låg och grät hela dagen för att jag inte ville gå tillbaka till skolan utan bara ville hoppa av hela skiten. lite har ju blivi bättre i alla fall.
 

lördag 5/1

helloo, allt bra med er?
 
idag har jag haft en supermys dag med mina homies, freija o elin. vi träffades 12.35 (lol) vid åhallen för att köpa lite grejer så vi kunde göra en gödig brunch. åkte hem, väckte victor o fixade i ordning all mat. den ena av värras kompisar låg lite för bakis på rummet så han fick inget haha, men vi andra hade det gött.
efter vi hade käkat kollade vi jvm, som sverige tyvärr förlorade. yeye, vm-silver är väl inte fy skam det heller men det hade vart jävligt roligt med vinst!
 
sen elin o freija drog har jag inte gjort så mycket, plåstrat om mitt knä o kollat på frölundamatchen typ. hjälpt killarna med vad dom ska ha på sig o lite så. nu ska jag strax också fixa till mig lite o käka middag här hemma med lite gäster o senare ikväll blire stan med brudsen. gatt!

fredag 4/1

hej kåmpisar, wazup?
jag kom hem ganska nyss, har vart på my dog-mässan med mamsen i princip hela dagen. vi har kikat på några hundraser vi är intresserade av att skaffa o lite så, himla mys. var också o myste med en golden som jag fan aldrig ville lämna, ville bara ha med mig den hem. ååh saknar voffis :((
 
igår va jag först på north en snabbis med nåra klassisar, men hann inte stanna så länge innan jag skulle dra vidare. mötte upp sara o freija på bergakungen o vi såg berättelsen om pi. helt sjuk film! den var verkligen helt fantastisk haha vi var helt tagna eftert. bilderna i filmen går inte ens att beskriva, det var så bra. riktigt fin film verkligen, se den på bio! tror inte alls att det är samma sak att se den hemma.
 
yeye, nu ska jag gå o lägga mig i soffan o dega. mamma väckte mig fan kl 9 imorse för att vi skulle till stan... pusss
 
 

torsdag 3/1

hej på er, o gott nytt år vafan!!
har inte riktigt haft tid eller ork att kika in här sen nyår, men nu så.
 
var ju som sagt på asperö o firade nyår, det var jätteroligt! tycker att nyår är fett överskattat o det var liksom inte bättre än nån annan fest men det var bra o jag hade en rolig kväll med mina vänner.
dagen efter vaknade jag hos elin med skadat knä osv, härligt. elin, jag o gustav käkade pizza till frukost o låg o dega hela dagn typ, fett skönt. sen kom papsen o hämtade mig s köpte vi mer pizza på kungs o jag dog i soffan hela kvällen typ. jävligt härligt, haha.
 
igår hängde jag med frida på dagen o på kvällen kom sara hit så kollad vi film o myste. himla gott. idag har jag chillat runt i pyjamas hela dagen, bråkat me min dampkatt o kollat jvm med victor, nisse o philip. jäävligt spännande match, man trodd fan att sverige hade det efter 2-0 i första men icke. förlängning o straffar, sverige avgör på sista straffen och nu är dom i final, så jävla härligt! vi hoppad i soffan o på bordet o skrek o hade oss haha, fan va gött.
ikväll ska jag till stan o hänga med lite friends, mest fån klassen. många drar p utlandspraktik nu i några månader så vi ska bara chilla o kröka lite. härligt. sen blire kanske bio med sara o freija om jag hinner.
 
puss på er!
 
 
 
 
 

 

RSS 2.0