egypten !

om a few hours drar jag ! :D  det kommer bli så jäkla nice ,jag är astaggad nu hehehe :D
har dock inte packat klart riktigt än o jag vet inte vad jag ska åka i, men sånt får lösa sig imorgon bitti :) är mest rädd att glömma nåt .. hehehhehe . men de kommer ja inte . har med mig kläder för minst två veckor..

aja, kommer iaf sakna massor av folk här hemma. ska försöka va lite aktiv på fb (heheh, önskemål från frejs) men vet inte hur det är med internet o så på hotellet där. i'll do my best !

puuusssss på er o sakna mig inte för mycke nu !

MEN BAJS ATT DET INTE GÅR ATT LÄGGA UPP BILD . HA DE .

onsdag 31/3

men shaaa :D

fyfan vilket tråkigt väder det är idag .. regningt o kallt . usch. vilken tur jag har som åker bort från detta imorgon

började me gympa, sen no. efter no:n vare lunch o sen skulle vi sluta för våran svenskalärare va inte där. jag gick o gjorde mitt hemkunskapsprov o sen drog jag hem. tror provet gick .. sådäär. lite fail på några frågor vet jag redan nu, men whatever.

jaaooooo här sitter jag istället för att packa. braaa av mig, ellerhur ? not.  har typ kommit halvvägs o jag åker imorgon bitti. bra jobbar sofia (y)  hehehhehe vet iaf att jag ska ha me mig lite snygga solglasögon ;

 



tisdag 30/3

hälluuuu !

idag hare vart en fett nice daaaag (H)  nä men det har vart bra. hade ett arbetspass från 8.20-12.00 bara .. lite smått weeeird .. men haha det var ingen struktur på det alls så man kunde göra lite som man ville, ha rast nästan hela tiden o såååå . kl 12 hade jag muntliga nationella i engelska o jag tror att det gick bra faktiskt, det kändes så iaf.vid ett va vi på nån föreläsningsgrej i aulan och den var jättebra tycker jag ! det handlade typ om internet o olika hemsidor o massa sånt o det var både intressant och obehagligt.

slutade 2 o då drog jag hem, har suttit o pluggat hemkunskap ett tag nu o snart kommer natta hit för att prova mina skidbyxor haha ,gullunge.




måndag 29/3

Ahoj ! (hahaha det betyder hej på tjeckiska)

Det var riktigt läängesen som jag var så trött som jag var imorse. Jag kände verkligen ingen ork över huvud taget att ta mig upp ur sängen. O när man äntligen har gjort det inser man att man inte har nåt o sätta på sig .. Fyfan. haha.
I skolan har dagen vart rätt chill.. Jag o felli åkte till torget o käka lunch å så.. Myspys ! Sen tillbaka till skolan o ha so, sen gympa sista lektionen. Vi spelade frisbee o hoppade bock .. HAHA.

Ifall det är nån som vill veta så har jag massor att göra. Måste fixa en sogrej till på onsdag, har hemkunskapsprov på onsdag, minst ett muntligt nationellt prov o plus det måste jag packa. Som alltid när jag ska åka iväg så måste jag packa och jag HATAR det !  haha jag kan seriöst inte packa ...  o nu har jag pyttelite tid på mig också. GOOD LUCK !

puuuuuusssssssss


söndag 28/3

Hälluuuu !

Tack för igår !
Gårdagen hos Freija va gryym ! Det hända massa skojs o vi hade jätteroligt. Har dock inte fått så mycket sömn i natt, och den sömn jag fick var inte bra ... Fyfan. Jaja, allt va iaf super hos freijs igår !

Imorse när ja o fränkel vakna lekte vi lite med hamstern som vi gav till freija igår hahhah, sen när malin o freija vaknade gick vi ner o käka nyttig frukost. Frida o Felicia kom för att hämta lite grejer o felli stannade ganska länge. Cassandra kom förbi snabbt också.
Mamma kom o hämta mig hos freija vid 2 typ o då åkte vi till stan. Hittade lite saker, men köpte inget. Sen jag kom hem har jag bara chillat o lagt upp ett album på fb. ta en titt på gölliga bilder !

update : freija har taggat varenda jävla bild i albumet o jag har typ fått 100 mail från fb de senaste fem minuterna. puss på det

 

 

 

 


lördag 27/3

hej !

kunde inte blogga igår för blogg.se va daamp på min dator .. venne varför, det krånglade massa nu också.
igår efter skolan drog vi iaf in till stan, köpte ett linne. satt o fika på sense ett tag, sen efter några timmar drog vi hemååååt. på kvällen va jag bara hemma o bada fotbad me mamsen o så. mysigt !

idag vare upp tidigt, skulle o träna. solade en snabbis efter träningen, sedan hem o fixa mig. när jag va klar åkte jag till 421 för vi skulle gö en grej där med skolan typ. det var rätt seeegt, men är hemma nu iaf.

toniiight äre tjejmiddag @ freija's. kommer säkert bli super ! :D  hästen kommer hit om en halvtimma eller nåt, så ska vi fixa oss o sen dra dit. vi hörs imorgon med lite bilder förhoppningsvis ! :D


torsdag 25/3

Hej igen !

haha det var ett tag sen nu ... igen ... men jag har faktiskt vart sjuk o då orkar jag inte sätta mig o blogga, that's it.  hade iaf jätteont i halsen o haha jag kunde inte prata. lät som en blandning av en kraxande fågel o gammal tant, typ .. haha.

idag va jag iaf i skolan o de va kul o va tillbaka (:  en rätt chiiill dag om jag får säga det själv.
vi fick sluta entimma tidigare, o då åkte jag o felli till cass för att ta fellis moppe till gymnasium. jag skulle sola o felli skulle träna. seriöst, fattar ni hur uunderbart det är att kunna åka moppe igen ?! :D min är dock på service nu och kommer antagligen vara där i typ en vecka till, men det va sjukt härligt att bara få åka med (a)
moppe = vårkänslor !




så här snygga va vi i somras (;

fan i helvete

varför lyckas jag ? fucking halsfluss igen

lördag 20/3

hejsan (:

igår hade jag o malin en helt underbar dag o det var verkligen längesen vi hade en sån dag sist ! gick på stan några timmar o tiden bara försvann. jag tog med mig ett par jeans hem, tror jag ska köpa dom. har inte riktigt bestämt mig än .. haha.
vi åkte till 4gott o köpte godis, sedan hem till mig. vi käkade middag o så sen drog vi hem till felix haha ! vi va med felix, sasha o en till men jag minns inte vad han hette. det var iaf jättemysigt (:

idag chillade vi till klockan va typ halv 1, då tog vi på oss mysbyxor o gick bort till stallet. va där en stund, o jag kom hem för typ 40 minuter sedan. Mamma hade träffat min faster på stan o hon åkte till USA för ett tag sedan, o kom hem med två toppar till mig från abercrombie & fitch. loooove.


 
gullemalin o min köldskadade blåa hand

 


fredag 19/3

Hej !

Idag är vi lediga från skolan, för vi har operation skolbygge. Det går ut på att man ska göra nåt hemma o få pengar som man ska ge till skolan, o alla pengar som skolan får in för det går till att bygga en skola i nåt u-land i Afrika. Skolan som vi har byggt upp nu under några år är klar, så denna gången skänks alla pengar till läkare utan gränser osm hjälper till i Haiti.

Det har vart en chill morgon för mig. Vaknade av Sally vid halv 11, då dammsög jag lite sen käkade jag frukost o så. Nu har jag fixat mig o ska strax åka in till stan med Malin ! Myspys. Har jätteont i min hals idag, får verkligen hoppas att det blir bättre !

 
jeans från rare, linne från abercrombie & fitch, tröja från lindex (:


dagens räddning


onsdag 17/3

hola bitches !

idag är en tråkig dag, det händer typ ingenting alls ! :(  i skolan va allt rätt segt o ah ,nä idag är en dag som bara är seg. himlen har vart grå hela dagen också, fyfan va tråkigt. usch. hungrig är jag också ...

jaja, tänkte bara säga att idag har jag inget speciellt att berätta, därför kommer jag inte skriva nåt mer här idag .. hahah fyfan vilket tråkigt inlägg ! jaja, whatever.

puss på att greys kommer ikväll iaf !


tisdag 16/3

idag är ingen vanlig dag, för det är Freijas födelsedag !  grattis min älskliiing :D(L)  o ta det lugnt med bilkörandet o så ;)

Min dag har vart braaa. Första lektionen hade vi nationellt prov i engelska, läs- och hörförståelse. Tycker att hörförståelsen va rätt svår ... men det var typ för att om jag inte hörde svaret på t. ex. fråga ett så kunde jag inte släppa det o gå vidare utan då satt jag där o stressade upp mig o missade svaret på de andra också .. hahah fast sen i slutet kunde jag svara på alla ändå, så jag tror att det blev bra.
annars hade ju jag o malin cafét o det var chill as allways. slutade tidigt o de va gött :D

nu ska jag åka iväg o träna om en timma med bea, vi hörs senare !
pussis


måndag 15/3

Hej gullungar ! :)

Idag hare vart en braaa dag tycker jag (: Fint väder får en alltid på bra humör tycker jag !

Efter en lång dag i skolan (som faktiskt inte kändes så lång idag) åkte jag o min älskling malin hem till mig för att baka lite. Vi har nämligen cafét i skolan imorgon o då måste man ju ha nåt gott att sälja ;)
Vi bakade kladdkaka, cupcakes o kolakakor. Yuuummmmi. Hehe, om någon på skolan läser detta tycker jag att ni ska ta med er pengar imorgon ! :d

När malin åkte hoppade jag in i duschen o efter det käkade jag middag. Nu sitter jag här o chillar, o försöker planera med bea hur vi ska göra med träning imorgon :)






sunday

hej !

var på pilatesen förut med beatrix. den var verkligen jättebra idag, o jag har faktiskt börjat gilla denna instruktören nu ! sist tyckte jag inte alls att hon var bra, det kändes som att man bytte övning hela tiden, men inte idag och det kändes jättebraaaa.  jajaj, inte så intressant kanske.

här kommer iaf en bild på shortsen jag köpte igår ! 
de är som sagt från rabens o jag tror att de kostade 7 eller 800 :)


söndag 14/3

Hej söndag !

Idag är en sån dag där man gör allt och ingenting, eller så är det iaf för mig. Jag har pluggat lite, städat lite, chillat o inte gjort nåt speciellt alls. hur skönt som helst !
Hade velat gå en promenad i solen också, får se om jag hinner det. Ska nämligen va på verket 4 för att gå på pilatesen med bea ! jättelängesen vi sågs nu känns det som .. !?

10 sanningar om mig
jag är döv på mitt ena öra
jag gäspar när jag fryser
jag hatar att städa, men älskar när det är rent
jag måste ta på något rött varje gång jag ser en ambulans
jag samlar på klädlappar
jag skriver dagbok
jag har enorm prestationsångest
jag är grym på att ljuga
jag har rätt dåligt självförtroende
jag hade extremt svårt att komma på en tionde sanning, så det blev bara 9


daydreaming

hej igen :)

va i rebeccas affär me mamsen o nåra till, det var jättemysigt. hittade faktiskt lite fina grejor :) ett par shorts o en topp från rabens, o mamma hittade ett par shorts o ett par jeans hon ville ha. vi ska dock dela på toppen, men det brukar vi ju göra så det är ju inga problem :) pics kommer senare ! :D

va händer ikväll då ? själv ska jag bara ta det lugnt. ska kolla på en film eller melodifestivalen eller nåt. fränkel kanske kommer hit också, annars blire myskväll me mamsen (:

 
 
today's

lördag 13/3

Hello sunshines !

Har inte bloggat på ett tag (igen, heheheh) men det blir så när man är trött och inte har nån tid. Ska verkligen försöka bättra mig.

Sunne i onsdags var iaf hur kul som helst, vi hade stråålande sol hela dagen o jätteroligt ! Så det var verkligen lyckat måste jag säga. Bussresorna dit o hem var också jäkligt roliga faktiskt :)

Igår var jag i skolan som vaaanligt. Efter skolan drog jag o frida hem till henne å hämtade lite saker, sedan åkte vi till torget o mötte upp Felicia o Freija. Vi satt på eh en stund, sen efter ett tag drog vi hem. Var hemma typ 4, då va vi aströtta o bara chillade ett tag.
Käkade middag vid halv 7 typ, sen vid halv åtta kom Fränkel hit. Strax efter åtta körde mamma oss till Felicia o vid 9 gick vi. Vi skulle till den här lokalfesten, winter sessions. Det var rätt fail i början, men efter ett tag blev det faktiskt roligare !
Jag, Frida, Freija o Fränkel drog vid halv 1 o tog nattkäk på donken sen va vi hemma typ halv två. Kul kväll iaf !



Idag käkade vi frukost, sen drog frida till basketen. För ungefär en timma sen drog Freija o Fränkel hem också o jag har precis duschat o gjort mig i ordning.  Om ca en timma ska jag iväg till torslanda me mamma, vi ska till nån affär där, kan berätta mer senare.
Ha en superbra dag ! :)

a few pics from sunnnnne, mer kommer i albumet på fb som är på g.

 










dhw

sitter i soffan o kollar på desperate housewives, det måste fan vara världens bästa program :D
efter det kommer cougar town men jag får se ifall jag orkar kolla på det.

ska nämligen upp halv 5 imorgon eftersom vi ska till sunne me skolan ! de ska bli skitkul men jäkligt segt att gå upp så tidigt. har samling halv 6 på skolan o vi ska va hemma typ 8 igen, så det blir en lång dag.
ska försöka ta massa bilder :D  har ju en klockren film på malin från förra året som ligger ¨på fb för den som vill kolla .. haha . 

hehe som ni kanske märker har jag inte orkat sätta på min andra data ...

tisdag 9/3

Hola lovers !

Idag har jag haft en rätt chill dag ,fast ändå inte.
Mådde illa imorse efter att jag hade käkat frukost, men bestämde mig för att gå till skolan ändå. Va me på matten, tyskan o gjorde nån enkät i aulan, sedan drog ja hem. Var hemma halv 1, då gick ja upp o la mig i min säng. Läste en stund, sedan vaknade jag halv 4 av att Sally skällde o ville in.

En sak som hände förra veckan som jag inte berättade är att jag (som ni redan vet) ska med till åhus i sommar, men vad ni inte vet är att jag ska vara med o spela också ! ååh det ska bli så jäkla roligt :D

Sätter på min stora dator sen, då blire lite pics o så

måndag 8/3

Hej !

Haha nu var det ett tag sedan jag skrev här känner jag ´.. Har helt enkelt inte haft tid eller ork att blogga under veckan som var men nu får vi hoppas att det blir bättre haha :D
Det hände nog inget speciellt ändå, tror jag inte ... haha minns fan inte va jag gjorde :)

Idag hare iaf vart en bra dag. Skoldagen gick rätt fort även fast vi inte slutade förrän vid 4. Mamsen hämtade mig vid åkeredshallen o sen åkte vi hem o fixitrixade lite saker.
Min pappa fyller år idag så kusinerna o deras familj kommer tydligen hit på middag, men det blir skojsigt.

Vi hörs imorgon me lite bilder o så ! Pussis

säsongspremiärer

jävlar vad jag har längtat efter denna veckan alltså, haha !
idag har Desperate Housewives, Dating in the dark och Cougar Town premiär. Imorgon har Greys Anatomy premiär. På söndag har Gossip Girl premiär. Haha det kan fan inte bli bättre !
Mest av allt har jag längtat efter dhw .. Varje tisdag i höstas satt jag nyduschad i pyjamas under en filt i soffan med en skål frysta hallon i handen när desperate housewives började. haha ,ikväll kommer det se ut precis likadant !

Jag behöver inte säga mer, det är mindre än en och en halv timma kvar tills dating in the dark börjar.


tisdag 2/3

Hello sunshines !

Vaknade av att Sally kom in o väckte mig vid 11 o gick upp ungefär då. Var jättehungrig när hon väckte mig så jag gick ner direkt o käkade frukost. Efter det gick jag upp o satte mig för att plugga lite.
Har gjort lite matte o pluggat till tyskaprovet på torsdag och det känns braaa !

Har också vart ute på en ganska lång promenad me hunden o det är ju helt underbart väder ute ! Om det inte hade vart så kallt o så mycket snö hade det kunnat vara vår. Men våren kommer nog snart, o hoppas att detta vädret håller i sig ett tag nu. Man blir så mycket gladare när solen skiner ! Hehe, låter typ som att jag är 40 år när jag säger så men det är faktiskt sant haha. 

 

måndag 1/3

Hej (:

Idag äre måndag igen. O det är mars igen. O det är ny vecka igen. Två hela måndader har gått sen jag firade nyår i Thailand, fyfan va sad ! haha.
Min dag har iaf varit bra. Direkt efter skolan åkte jag o bea o tränade. Va först på nåt gympapass som faktiskt var bra, o sen gick vi på pilates. Två riktigt bra träningspass :)
Kom hem o käkade lite, sen duschade jag o nu ligger ja i min säng o kollar på two and a half men.
Är ju ledig imorgon vilket är helt stört skönt ! Riktigt underbart att få sova ut imorgon igen, plugga lite o göra lite annat som man måste. Men bäst av allt med morgondagen måste väl ändå vara alla säsongspremiärer på femman ?! LOVE !

Idag fick jag också reda på en sak som verkligen gjorde min dag. Mamma har bokat in oss på hotellet i Åhus under dagarna mitt lag spelar så vi kan va där o titta :D  fyfan va glad jag blev, älskar verkligen åhus mer än någonting annat så jag blev jätteglad !


RSS 2.0