måndag 31/5

idag är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag ! haha

åh jag har haft en grym födelsedag hittills ! vaknade av att familjen kom in me paket o frukost på sängen till mig hihi. öppnade mina paket o fick lite kläder, smycken o så. o i det sista paketet fick jag en resa till new york ! ååååh jävlar va glad jag blev ! haha asså jag önskade mig det men dom sa att jag inte skulle få det o jag trodde aldrig att jag skulle få det men ååh :D åker i november med mamma, carin o sessan. carin o sessan e kompisar från stockholm, så det ska bli skitkul !

kom till skolan o där va ju mina underbara kompisaaar. chillade hela dagen i skolan, köpte glassss o sånt på triumf. innan gympan åkte jag, malin, felli, frida o andreas hem till mig o chillade i en timma typ.

kom hem från gympan för en stund sedan o nu ska jag strax åka o träna! :) grym födelsedag hittills !


söndag kväll

ååh vilken uuunderbar dag jag har haft !

va me bea på dagen, vi bakade tigerkaka just like old days, sen va vi ute o tog massssa kort o bara hade det allmänt bra. kärlek till min beatrix (L)

sen käka vi middag me familjen o efter det åkte jag o mamma till stan o såg sex and the city 2 ! det var ju min morsdagpresent till henne så hon visste ingenting o de va kuuul :)
haha när vi kom hem va typ alla 92or här för att fira att dom vann cupen dom spela me sitt korplag idag, haha. dom vann typ 100 bärs eller nåt .. cp

det är ju dagen innan min födelsedag idag. och ååh. ÅH vilken nostalgi på detta.
för exakt ett år sedan satt jag o freija på e filt i möttvik. vi grillade marshmallows, drack pepsi o rökte marlboro light i kvällssolen. sen kom patrik också. asså jag kan inte sätta ord på den känslan.
vi cepade me mina snygga hjärtglasögon o freija körde hem mig vid 1-tiden. när jag kom hem skulle ja gå o lägga mig, o då hade mina föräldrar köpt en ny säng till mig! haha minns hur glaad jag blev. shit asså, what a great day.

söndag 30/5

morning sunshines !

i natt har jag haft helt cepade drömmar... drömde bland annat om max, fan vad jag saknar honom o sommaren :( helt sinnes. sen drömde jag typ att jag blev jagad o att mina naglar ramlade av o massa sånt .. jättekonstigt.

idag äre iaf mors dag o jag (gullig som jag är) ska ta med mami på bio ! vi ska se sex and the city 2 :) my girls va på den i fredags men ja kunde ju inte hänga meeed dårå. dom sa iaf att den va jättebra !
beatrix min saknade älskade bästa vän kommer hit också, så ska vi va me varandra en stund o så. myspys !

igåår va ju familjen bratt här ! åhhh det va typ två-tre år sedan vi sågs sist så det var jäättekul att träffas igen ! typ lite jobbig stämning i början hehehhe men sen va allt like old days.


lördag 29/5

tjatjaaaaa

hela gårdagen va rätt seg. efter skolan orkade jag inte dra me tjejerna in till stan, så jag åkte hem o chilla typ. gjorde ingentig på hela eftermiddagen mer än att frysa typ.
vid 6tiden gick vi bort till familjen karlsson, för joakim tog studenten igår ! alex, adam, nisse, philip, edström o ictor va där ocksååå så ja va typ me dom hela kvällen.
alla utom jag o nisse drog vidare haha, så ja o nisse satt där o hade jätteintressanta samtal, hehe. nää men vi snacka typ om att victor e så sur på att jag festar me han o så .. o jag vet att han är det, men seriöst han får chilla lite. för nån vecka sedan stod han 20 cm från mitt ansikte o skrek hur äcklig jag är o hur mycket han hatar mig. yeppppp känns braaaa . aja whatever .

idag kände jag mig jätterastlös men orkade liksom ändå inte göra någonting, så det slutade med att ja g städade. haha. började städa mitt rum, sen blev jag arg på min dumma garderob o städa den. sen blev jag arg på alla fula bilder o cpgrejer som jag satt fast med häftmassa på insidan garderobsdörren när jag va liten, så jag tog bort allt det också. sen fixade jag mitt lilla kollage på min dörr.
nu har jag precis kommit ur duschen o om en stund får vi lite gäster hit. våra barndomskompisar som de va typ åårsedan vi träffa !







'






torsdag 27/5

today was a good day.

haha. fick träffa min älskade saknade underbara bästa vän idag, bea anderberg. typ evigheter sedan vi sågs. det ÄR inte samma sak att prata varje dag om man inte träffas ! inte okej över huvud taget. nu ska vi iaf ses snart igen och det ska bli gr8. jag älskar dig.

idag blev jag också helt klar med uppsatsen ! feeeetingnice . känner mig sjukt stolt och jättenöjd med den !

jag har också hunnit klippa av en sisådär 7 cm av mitt hår . det är cpkort . o så slingade jag det också. jag kommer ha vitt hår när sommaren e slut. kul.

hieiehiei va på fioruccis vipkväll också o tvingade mamma ta hem massa saker som jag ska få när jag fyller år på måndag. hehhehehe . love it :D

dubbelmoral ?

seriööööst jag blir så jävla sur !
först är victor arg på mig för ingenting. så frågar jag vad jag har gjort, så säger han att jag bara är irriterande o att jag ska sluta med det. jag ber honom berätta VARFÖR jag är irriterande, men han har som vanligt inget svar, och med andra ord kan jag inte sluta vara "irriterande".
så står vi o skriker på varandra, o då kommer pappa o lägger sig i. självklart är han på victors sida (vad annars?) och dom börjar hetsa mot mig.
pappa står o säger att bla bla bla jag har dålig attityd o blablabla, jag gör si jag gör så, tar inte hänsyn till andra o kan inte sätta mig in i andras situationer. jag bokar teven hit, jag bokar teven dit, jag gör si, jag gör så igen. jag kan inte förstå hur det är för dom, för det är alltid jag som är jobbig.

hmmm tänker jag då. JAG tar inte hänsyn till andra ? det är JAG som måste BOKA teven ifall jag vill kolla på ett program, eftersom jag inte får teven annars (dom har ju naturligtvis förtur eftersom desperate housewives, gossipgirl, cougartown, greys anatomy etc. är program som bara jag tycker om o som är jäääätttttedåliga). vem är det som inte tar hänsyn till andra ?  är det jag eller är det dom ? 
hmmmm tänker jag igen. JAG kan inte sätta mig in i andras situationer o tänka mig hur det är för dom. kan DOM sätta sig in i MIN situation, när det alltid är dom mot mig ? när det alltid är JAG som särbehandlas ?


blir riktigt jävla pissssed off på sånt här ! nån som har en plats över i sitt hus ?

tisdag 25/5

goddagens !

idaaag fick vi tillbaka våra np i tyska. jag fick mvg på muntliga delen och läsförståelsen, vg på hör o skriv. fick mvg allt som allt, o behåller mitt mvg i betyg ! sjukt nöjd med det.
har även skrivit klart min novell och är typ klar med min uppsats i so. fan va grym jag känner mig asså !

jag harockså hunnit med att göra mina nails today ! dom blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag är faktiskt nöjd, dom är jättefina ! haha, jag har ju aldrig haft lösnaglar innan så det är lite scaary faktiskt. hehe . nä men jag e ju liksom rädd för att ta i saker typ en timma efter jag har målat naglarna, så ni kan ju tänka er hur det är nu .. haha

försökte ta en cute pic men det blev jättesuddigt ... visar med kamera när jag får tid !

måndag 24/5

shulelu !

fasen vilken seg dag det har vart idag, av någon anledning. försov mig typ 25 minuter imorse också, kuuul. hann iaf i tid till skolan, jag e fett grym ! he he.

pratade me rektorn om gymnasieval ocksååå . asså cp vad jag inte kan bestämma mig ! jag väljer typ mellan hvitfeldska o sam egentligen, men jag har kommit på att jag inte tycker om hvitfeldska. den e så jävla stor o så jävla gammal. usch. så jag antar att det kanske blir sam endååå .... funderar typ på sjölins som andra val :s  vafan hände där liksom ? haha jaja whatever, har två dagar på mig att bestämma så de e la bäst att jag gör de snart.

idaaag har jag vart duktig o nästan skrivit klart min uppsats i so också ! e så jävla grym va. o så va jag på ett jättebra pilatespass ! o så e jag asglad för ingenting ... cp. PUSS :D

helgen

denna helgen har varit huur nice som helst !
det är så jäkla härligt väder nu också så det är verkligen helt lööövly !

i fredags va vi på tjejmiddag hos fränkel :)  det var kanske inte den roligaste tjejmiddagen jag vart på i mitt liv, det var rätt segt egentligen, menmen det var väl nice ändå.

igår hade vi en suuuperhärlig kväll hos andreas ! asså det var verkligen så jäkla nice ! alla hade med det kött dom ville grilla, så käkade alla middag tillsammans o hade det jättetrevligt. satt ute på hans balkong i flera timmar o hade det jättemysigt. sen lite senare gick vi upp till poolerna o badade, också hur mysigt som helst ! i swimmingpoolen vare typ 32 grader o i jacuzzin 38 .. love it !  var dock inte hemma så sent men det var jävligt mysigt ändå faktiskt ! vi var la typ 20-25 pers där .. supernice kväll iaf !


ludde grillmaster


ponnyposer


















fan va seg jag är !

hej !

nu har jag inte bloggat på jättelänge, o jag har inte skrivit dagbok eller nånting om prag .. men jag minns nog det mesta ändå. jag har dessutom skaffat lösenord på min blogg, så jag kan bestämma själv vilka som får läsa.

pragresan var iaf en av de bästa resorna jag gjort i hela mitt liv, för det var verkligen hur jävla roligt som helst ! det går inte att beskriva med ord hur cepat kul vi hade där ! asså det var helt sinnes.
åkte i en rätt rostig buss dit, men folket i bussen var ju det som gjorde hela grejen. en riktigt jävla seg bussresa i typ 20 timmar eller något, varav 4 på båten till tyskland dårå.
när vi kom fram till hostellet vid 1 duschade vi o käkade, sen gick vi på stadsvandring. vi fick liksom se det mesta av staden, alla sevärdigheter o turistgrejer typ. det var rätt kul, alla tre klasser gick tillsammans så de va niiice.
på kvällen käkade vi på friday's o skulle dra vidare sen, men malin mådde jättedåligt så jag gick med henne till hotellet. vi la oss inne hos killarna o hade de rätt gött där inne!

dagen efter skulle vi till gula marknaden ! typ en vanlig marknad där man kan köpa allt möjligt. vi kpöpte pepparspray o handbojor med rosa ludd, hahaa ! så typiskt mig o malin.
gick till palladium (ett jättestort shoppingcenter vid vårat hotell) o käkade lunch o shoppade lite.  på kvällen va vi på flodbåtskryssning typ, de va rätt mysigt faktiskt. efter det gick vi (jag, malin, felli, cass, freija, frida, roxx, alma, andreas, lovisa fränkel, sara, astrid o siri) till en jättegod pizzeria o käkade middag, sen gick vi till music club o sen till rio, strippklubben. haha brudarna på strippklubben var riktigt nice, o dom va skitsnygga ! haha grymt duktiga också ! om jag inte minns fel var det denna kvällen jag o malin sov inne hos killarna. haha. inga kommentarer. btw så blev en kille i b-klassen stupfull o blir hemskickad nästa dag. gabriel heter han, en jävla knarkare som är helt flippad i huvudet. gött att slippa honom!

tredje dagen åkte vi till koncentrationslägret. det var jätteintressant att vara där, men jävlar. asså jag fick typ ont i hela kroppen när jag såg hur det var där, o då var detta ett BRA ARBETSLÄGER, inte ett koncentrationsläger som typ auschwitz eller hur fan det stavas. det gjorde nästan saken ännu värre, att veta att vi var på ett bra ställe o det var så hemskt där, liksom. på kvällen minns jag inte vad vi gjorde men vi var la på music bar eller nåt o hade det gött !  vi var ju tvugna att va hemma kl 10 varje kväll o de va ju rätt segt .. haha

på måndagen, dag 4 alltså åkte vi till kutna hora. det är en kyrka som är gjord av döskallar o ben o sånt. asläskigt ! men den va rätt ball faktiskt. sen gick vi till nån kyrka typ som också va rätt ball, men inget speciellt så kanske. eller jo de var den väl ... aja skitsamma. vi käkade lunch där o hahaha kenan kaktus . riktigt kul !
haha aaah denna kvällen va vi också ute ...  haha, tror det va denna eller dagen innan som hugo blev jättefull . så säger kenneth : hugo, du är full. han ba näää. kenneth ba jo, det är du. han ba ELLER ... ? haha . asså det är inte så kul för alla andra men det är värsta internskämtet i klassen typ. riktigt klockrent.
det var även efter denna eller naatten innan som arvid skcikade sms till folk från malins telefon där det stod att jag o hugo hade sex, så det var ju verkligen roliga rykten som gick resten av resan...

på tisdagen, den sista dagen skulle vi ha fritid ... men så blev det inte, haha . eller lite fritid fick vi ju men ah . whatever. vi va iaf på picknick uppe vid nån jäkla borg på lillsidan o de va asjobbigt att gå dit, o alla va jättesura o de va jättevarmt .. haha . vi käkade middag me klassen denna kväll o det var  treeevliiiiigt !
ahaha denna kvällen va nog den mest failade av alla, vi kom aldrig till nån bra klub utan va på music club istället typ o ah..... haha . sen så låg jag, malin, arvid o felix i min o malins säng o snackade till 4 typ, då kom hugo o nåra killar från klassen upp o va aspackade. hahaha riktigt roligt !

sen vare bussresan heeeeem på onsdagen o den va fett jobbig. sov inte ett PISSS. va hemma på torsdag morgon runt 5, rätt segt.


sammanfattnignsvis hahaha, så var det verkligen hur roligt som helst. trots alla jävla rykten som gick o trots allt som hände så vare fan de bästa jag gjort i hela mitt liv !  vi var dock som skorstenar o rökte typ ett paket om dagen men det var SÅ värt. asså hela resan ... fan vad jag bara älskade den . helt underbar. PRAG (L)

home sweet home

jäävlar va nice de va i prag asså . helt sinnes !  vi har haft så jävla kul och denna resan är verkligen ett minne för livet . tiden gick dock jävligt fort när man väl va där, men damn it was awsome !
bilder kommer, har tagit ca 2200 bilder så det tar ett tag att kolla igenom alla o såååå, album på fb kommer så fort som möjligt ofc !

nu ska jag in till stan med my girls, puss på det !

TODAY IS THE DAY WE'VE BEEN WAITING FOR !

because today is the day we're going to PRAAAAAAAAAAG !!!!!!!!!!

haha yep. vi har längat som FAN efter denna dagen. det har känts så jävla avlägset så otroligt länge, men nu är dagen här. jag är så jävla taggad !  det kommer bli så jäävla nice !

håller på att byta till en större resväska just nu ... det går ganska bra ! haha. har med mig alldeles för mycket kläder o det lär bli ännu mer innan jag är klar, men det gillar vi.

ÅH JAG E SÅ TAGG ! DAMN . detta kommer bli en av de roligaste resorna i mitt liv tror jag . fan va nice.

vi hörs med bilder när jag e hemma igen !!!!


onsdag 5/5

heelloooo

idag vare np i no . vi hade tur som fick biologi, hade typ dött ifall jag fick fysik i kemi.
tror iaf att de gick rätt så bra !  efter provet åkte jag o malin till 4gott i linné . hahaha vi e så jävla nice o jag e grym på att köra moppe o hitta vägar ! haha. i love us !
när vi kom tillbaka till skolan hade vi svenska, men vi gick hem till malin o pluggade istället. stannade där till 4, då åkte jag hem o så har jag packat o lite så.

asså seriöst. jag KAN inte packa. det är omöjligt. samma jävla tjat varje gång, men det är fan hela jävla omöjligt.

AJA, IMORGON ÅKER VI IAF TILL PRAAAAAG O DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA NICE !!!
har längtat efter detta så otroligt länge, det har känts så avlägset men nu äre äntligen här. skolresa med alla nior till Prag. galet kul !


gryyyyyymt bra

yep, alla ni som vart hemma hos mig vet ju att kanten på en av mina hyllor brukar prydas med post-itlappar ?
jag tar ju ner dom ibland, när det blir fullt o så skriver folk nya o sätter dit . massa sköna lappar har suttit där, allt mellan 80 pers o sofia är världens bästa vän.

nu har den varit tom ett tag. o jag som alltid kladdar på mitt skrivbord vad jag känner o vad jag tänker på eller om jag skriver något som jag hör som låter bra. nu skrev jag dom bästa "citaten" på post-itlappar o satte upp. lite svårt a tt förklara, men det är grymma saker som står, så nu har jag 16 post-itlappar med sköna budskap på.

det känns värsta grymt ! :D  hahha asså värsta töntgrejen typ men de e fan nice asså. ibland bara älskar jag sånt. hihi.

aja tänkte bara att intresseklubben kanske ville anteckna detta, eller så har jag bara förväxlat er som läser med någon som bryr sig .. haha. whatever !

pusssss på mina post-it

gryyyyyymt bra

yep, alla ni som vart hemma hos mig vet ju att kanten på en av mina hyllor brukar prydas med post-itlappar ?
jag tar ju ner dom ibland, när det blir fullt o så skriver folk nya o sätter dit . massa sköna lappar har suttit där, allt mellan 80 pers o sofia är världens bästa vän.

nu har den varit tom ett tag. o jag som alltid kladdar på mitt skrivbord vad jag känner o vad jag tänker på eller om jag skriver något som jag hör som låter bra. nu skrev jag dom bästa "citaten" på post-itlappar o satte upp. lite svårt a tt förklara, men det är grymma saker som står, så nu har jag 16 post-itlappar med sköna budskap på.

det känns värsta grymt ! :D  hahha asså värsta töntgrejen typ men de e fan nice asså. ibland bara älskar jag sånt. hihi.

aja tänkte bara att intresseklubben kanske ville anteckna detta, eller så har jag bara förväxlat er som läser med någon som bryr sig .. haha. whatever !

pusssss på mina post-it

tisdag 4/5

hello ! 
idaaag är ingen vanlig dag, för det är fränkels födelsedag ! grattis going !

yeppp en ganska chill dag i skolan idag. tog sovmorgon hehehe för jag orkade inte gå på matten o läraren har ändå slutat ta närvaro så ahh. kom direkt till tyskan, där gjorde jag två nationella prov. gjorde först hörövningen o sen gjorde jag den skriftliga delen också som ajg missade när jag va hemma i torsdags . tror det gick bra !

efter skolan åkte iaf malin med mig hem. vi dampade lite, bakade brownies som vi ska ha på np i no imorgon, o vi har försökt börja med min packning . hahah, det går åt helvete. jag har med mig massssa saker, o det kommer bli ännu mer .. suck . jag kan verkligen inte packa. det går inte . mission impossible

nu ska jag plugga lite no, sen äre dh ikvällll o de e nice . vi hörs ! pusssssis

måndag 3/5

hejjjj !

skrev ingenting här igår .. men jag va på s tan med mamsen iaf, o fixade lite saker på torget. det är iaf så här att jag har hittat min balklänning ! jag köpte den på fiorucci, o den kommer från stylein. jag kan verkligen inte förklara hur den ser ut haha men den är typ lite gräddvit o ah .. jättefin ! supernöjd med den iaf.
hjälpte mamma med hennes iphone igår kväll också . haha, jag undrar hur det ska gå för henne med en iphone men förhoppningsvis gåre bra ! ;)

idag vare skolan som vaaanligt. mår verkligen inte bra idag haha, ögonen rinner verkligen HELA tiden, min näsa är heelt täppt o jag är bara allmänt jätteförkyld.. haha . så jag hoppade över gympan idag iaf, o nu sitter jag här hemmma . ska plugga lite inför no nationella på onsdag som jag e lite smånervös för men det löser sig säkert.

 

lördag 1/5

helluuu :)

en ganska bra dag idag ! åkte in till stan med freijs vid halv två, sen träffa vi fränkel på torget som hängde med oss. gick runt o letade balklänningar typ, hittade en som va rätt fin men vet inte om jag vill ha den ... haha jag kommer aldrig hitta en balklänning jag komemr vara nöjd med ..
anyway. vi gick runt i stan en stund, fikade på le pain francais som ligger där kafé vallgatan låg förut. totalrenoverat o hur fint som helst har det blivit !

kom hem, chillade en stund o nu har jag käkat middag o så. e jättearg på mina föräldrar utan nån egentlig anledning, är bara jättesur o irriterad så jag vill inte va hemma . fast jag orkar inte dra nånstans heller ... nä fyfan, hatar när jag är på sånt humör :(

we can pray for sunny weather, but that wont stop the rain

1 maj

jag kommer inte glömma när jag satt i slutet av januari, snart första februari och skrev om hur underbart det hade varit ifall det hade vart första maj istället för första februari.
nu är första maj äntligen här. 30 dagar kvar till min födelsedag. 5 dagar kvar till Prag. typ 40 dagar kvar till skolavslutningen. det är sinnes hur snabbt tiden går !

igår hade vi en treeevlig kväll iaf, jag var sjulk (är fortfarande sjuk egentligen) men de va rätt nice ändå. va hos freija o sen åkte vi till en ovärd fest i långedrag typ, sen till freija igen. sen åkte jag hem.

nu ska jag strax åka in till stan med freijs o chilla lite . puss på det !

RSS 2.0