thailand !

haaar inte orkat blogga de senaste dagarna menmen. julafton hos mormor va super !  hade jättekul (som alltid) med mina goa kusiner och fick massa fina julklappar. bl.a. en iphone ! :d
kom hem i fredags kväll, igår jobbade jag på fiorucci hela dagen och på kvällen var jag med malin, felicia, cassandra och freija. vi hade jättemysigt (:
idag har jag bara packat och förberett allt inför resan, vi åker ju hemifrån om typ 20 minuter !  åååh det ska bli SÅ kul ! helt excited. åker från landvetter till köpenhamn halv 4, sen från köpenhamn till thailand halv 11 ikväll !
tror att det finns trådlöst internet på hotellen vi ska bo på så det kanske blir några inlägg där, annars hörs vi inte förrän den 12e !

jag får ha det jäättebra och det får ni med här hemma.

puss !

sofia i thailand, 4, 6 och 8 år haha !







dan före dan !

dagen innan julafton ... igår sa jag ju att jag hade lite julkänsla i kroppen men nae .. att det är julafton imorgon kan jag verkligen inte förstå. kanske om en vecka eller något, men inte imorgon.

jaja, idag ska jag också jobba nästan hela dagen. ska fixa ett par ärenden med pappa först och sen ska jag till mamis jobb. slutar vid 5 idag och vid 6 eller något ska vi åka upp till mormor för att fira jul där. jag tycker att det ska bli mysigt, men ändå lite stressigt för att vi ska åka hem vid lunch på fredag igen för att fira jul hemma med farmor och kajsa. tror inte att jag kommer hinna blogga mer innan vi åker idag, och då blire inge inlägg förrän på fredag. men ni får ha en riktigt god jul och vi hoppas på massa fina julklappar :D








tisdag 22/12

tänka sig att det bara är en ynka dag kvar till julafton ! lite christmasfeeling nu när det är snö och allt ! iih.

idag har jag jobbat nästan hela dagen. träffade saknadeunderbaraälsklingsfrida på torget och käkade frukost ,sen åkte jag till mamsens jobb och var där mellan 1-6. kul, men lite trött var jag :)
när vi kom hem käkade vi thaimat (yuuummiii) och sen gick jag och mami ut med sally. så himla kul när hon bara galopperar i snön och leker, så jäkla gullig ! gick ner till kusinerna och jag släpade med dom och några pulkor ut i snön och lekte fram tills nu !  huuur mysigt som helst, det var typ evigheter sedan jag åkte pulka och lekte i snön ! 

nu ska jag packa vad jag ska ha med mig till mormor när vi åker dit imorgon kväll, sen ska jag sova. ska upp tidigt imorgon och vara på mamis jobb halv 10 eller nåt sånt.







måndag 21/12

hej !

förlåt, igår hade jag ingen tid alls att sätta mig vid datorn och lägga in bilder och skriva här, hade saker för mig hela dagen. mamma väckte mig vid 10, då käkade vi frukost sen åkte vi till torget. kl 1 var jag hemma hos bea, vi bytte julkappar å massa sånt mysigt ! fick en rubiks kub och ett jättefint armband ! tack älskling (L)  sen hämtade mami mig och vi åkte till hennes jobb och färgade mina ögonfransar och fixade lite där. sedan åkte vi heeem ,gjorde middag och vid halv 8 körde pappa mig till malin !  vi bytte också julklappar och jag fick ett thomas sabo-smycke, ett flygplan. det var huur fint som helst, tack (L)
pappa hämtade mig typ halv 12, då åkte jag hem och sooooooov.

nu har jag å victor käkat frukost, han har åkt till stan och jag ska ut med min kamera i snön och ta massa bilder :D  om det blir några fina lägger jag ut här, men nu blire bilder från i lördags hos felli !










hahahha snygggggingar :D












natti

eller det har vart natti för mig ganska länge nu ... jag är så jävla tröööööööttt !!  döda miiiig .  
kom precis hem efter en jättemysig kväll med alla goa tjejer hos felicia. har haft jätteroligt och bilder kommer upp imorgon eftersom jag är helt död. någon ville ha bilder från igår också men jag hade inte med min kamera såååå.. hiho.

godnatt, vi hörs imorgon ! (L)


fixitrixi (:

mjau !

nu har jag klätt på mig och fixat mig lite, ska packa ner alla fellis grejer i en påse + lite andra grejer jag ska ha med mig till henne. ska åka om typ 20 minuter :)  skulle egentligen sova där i natt men jag är så jäkla trött och känner att det blir nog bättre ifall jag sover hemma.
imorgon ska jag och mamsen till minzo en sväng, sedan ska jag träffa bea och vi ska byta julklappar ! det blir antagligen sista gången vi ses innan jag åker till thailand :(  ska också färga ögonfransarna och lite sånt på mamis jobb. om jag hinner ska jag träffa malin på kvällen också å bara vara. saknar min lilla häst :(

ha en bra kväll !


lördag 19/12

hola lovers !

igååår fick vi jullov vilket var sjuuuukt gött !  efter avslutningen drog jag, felli, freija o frida hem till freija och käka lussebullar o pepparkakor, myste en stund där. Senare drog jag och felli till mamis jobb och körde laser i mitt öra (tinnituuuuuussssssssss) och sen drog vi hem till mig. hämtade lite saker hos felli, sedan fixade vi oss här o så. hahhaha, vi åkte till alma i myskläder med klänningar under och felicia fick verkligen ett tight ass (;
va hos alma en stund med cass, rosanna, alma och sen kom freija, efter frejs hade kommit drog vi till stan. de va väl pretty kul men ganska så överskattat om jag får säga det själv :)  va hemma typ vid 4, somnade vid halv 5 ...  klockan ringer 8 också, love it (y)

jag, felli o frejs gick ner till condeco och käkade frukost, felli åkte till stan lite innan mig och freija för hon skulle jobba. gick i stan en liten stund sedan åkte jag med mami och papi hem.

just nu har jag precis duschat och jag är huuuur trött som helst verkligen. ikväll ska alla tjejer hem till felicia och så ska vi baka pepparkakor, äta middag och ha julklappslek ! det ska bli jätteroligt (:

lala nu måste jag torka mitt hår å så. pussis !


mjau ?

haha, hur kan man annat än att älska paradise hotel ?  så jävla roligt !
tycker att det är lite kul att rami är en liten bitch och ändrar om massa, men haha ah.

just nu sitter jag och fryyyyser och jag är av någon anledning jättetrött :(  börjar halv 11 imorgon så jag får iaf sova ut en stund. ska lägga mig tidigt ikväll också :F 
fryser ännu mer vid tanken på att gå hela jävla långa vägen till bussen imorgon också .. fyfan !  blö.

hihi, på lördag ska vi till felicia och ha lite julklappslek med tärning, baka pepparkakor och lussekatter å massa mys, äre någon som har nåt tips på vad man kan köpa till våran julklappslek ?  2 paket för totalt 100 kr (:

puss :*


torsdag 17/12

hej !

ååååh idag äre bara 10 dagar kvar till thailand ! det ska bli så jäääkla gött att komma bort från denna hemska kylan, haha.
idag har vi haft städdag i skolan, började 11 slutade 1. jag, malin, felli o cass fixade lite saker och åkte sedan in till stan, där träffade vi amie på fiorucci, sen kom frida å freija dit, och sen kom rosanna och alma, haha ! :)  vi gjorde inte så mycket, gick mest runt och allt var ganska så .. haha vet inte . men det var mysigt iaf. kom precis hem nu och det ska bli SÅ skönt att sätta på sig ett par mjukisbyxor nu . mina ben är helt djupfrysta xd

imorgon äre aaavslutning och det ska bli riktigt skönt att slippa skolan nu. får se vad som händer efter avslutningen, vi har lite planer (;
vhgvhgghvhvgghvhgvhgvgv

tisdag 15/12

hej !

har inte bloggat på hela helgen men jag har inte orkat ... hehehe . har iaf vart i heidhallen typ hela helgen och kollat när mitt lag spelade sm. det gick väl inte så där jättebra direkt :(
igår spelade vi bowling med laget i stället för att träna och jag förlorade inte (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)  annars gjorde jag inget speciellt igår :)
och idag åkte jag in en snabbis till venti nove för att be bibbi fylla i ett papper och lämna tillbaka en topp som jag hade lånat hem men inte ville ha :)  fick en julklapp av henne också :D  en liten låda med choklad, minimarshmallows och en mini-fondue gryta !  jättegulligt vare. beatrix nu kan vi äta egen fondue :F
när jag kom hem satte jag mig vid datorn, sen kom victor och städade mitt rum och nu har jag precis rensat min klädstång och fixat så att jag endast har svarta galgar ! hoho.  dock ligger det kläder i hela min säng just nu ... lalal.
btw så har jag fått skorna som jag beställde från hm för ett tagsen !  love them




ääääntligen har jag fått ett svaaar !

nu har jag undrat i nån vecka eller så : hur låter en giraff ?

idag blev jag jättefrustrerad för att jag inte visste och smsade massa folk och de svarade antingen va ?  eller vet inte ?  eller nåt i den stilen. då frågade jag alla på msn ist och jessica va smart nog att googla det, haha . (jag hade sökt på youtube innan men inte kommit fram till något och min sista utväg nu  va att smsa 118 100) men ah, svaret hon fick fram var att de låter nästan ingenting !  jag blev glaaad för ett svar men blev saaad för jag trodde att dom skulle låta på nåt roligt sätt ... jaja .  nu vet jag iaf ! :D


jhpiors

JAG HATAR MIN TELEFOOOOOOOOOOOOON

och papi hatar telesnor ....

men jag hatar min telefon mer ... och jag har damp ...... den suger ....... mjau .

mjau. fredag 11/12

hola bitches ! (speciellt malin, hon är en liten bitch som ÄLSKAR att driva me mig)

mjau. mådde inte så bra idag heller men mami tvingade mig att åka till praon och jag ville också dit och säga hejdå till bibbi och annette och så men naaaae när jag kom dit så såg annette direkt på mig att jag mådde dååååligt och jag fick åka hem igen, haha !  så när jag var hemma kl 11 gick jag och la mig i min goa säng med datorn och har kollat på paradise hotel (gårdagens avsnitt) ,kollat lite bloggar, facebook och så. köpte med mig vr hem också så den har jag läst. malin den lilla hästen drev me mig på sms också och jag är inte så dum så att jag trodde på det men ändå ska hon va en sånjävel ! hahah (L)
just nu chattar ja me bea och vi har ju våra intressanta saker att dela med oss av, hiho. mjau på det !

vad händer ikväll då ?  för min del blire förmodligen myspys i badkaret och förhoppningsvis lite godis i soffan :F
mjau på det.


torsdag 10/12

hälluuuuuu

bad update det senaste, i knooow . i tisdags åkte jag direkt från praon till mina kusiner för att spela piano och passa dom några timmar. var hemma typ halv elva, då gick jag och la mig för jag va tröööööttttiiiis.
igår vare prao som vanligt, var hemma strax efter fyra. mådde jättedåligt pga ont i halsen (IGEN) så jag la mig och sov ett tag. åt lite middag, sov lite till. modemet/routern pajade igår också så varken internet eller teven har fungerat. yaaaay happpyyyy (:  not .
idag mådde jag riktigt uselt när mami väckte mig, halsen är så svullen att jag knappt kan prata. gick inte till praon utan har legat hemma och sovit typ hela dagen. papi kom hem med nåt nytt modemgrejs ,fattade inte riktigt, men nu fungerar iaf det trådlösa internetet så jag ligger här i min säng med min söta lilla laptop, haha.

igår insåg jag hur sjukligt mycket jag saknar sommaren ... och hur mycket jag saknar hur allt var då.
Frida jag älskar dig, vi måste ses :( (L)

mjau jag har inga bilder i denna datorn .. om jag orkar sätta på min dator dammsugare senare lägger jag upp några pics då .
pusss :D

måndag igen

Hej där !

Idag är måndag igen.. Haha. Är ledig idag, vilket är huur skönt som helst. Har sovit jättelite i helgen så det var skönt att kunna sova ut en stund idag. Är dock fortfarande jättetrött :(  hade behövt sova hela dagen för att bli pigg igen, haha !
Idag har jag hunnit gå en promenix med grisvargen och chillat lite, städat undan på mitt rum. Ska vara i skolan 3 för att lämna in en sak och spela upp på piano för anna. Innan dess ska jag åka till farmor med lite lussekatter som jag och mami hann baka igår och fika :D saknar min farmor :)(L) Efter jag har varit i skolan ska jag och pappa åka och fixa en sak och sen ikväll har jag träning mellan 20-22 .. hatar den träningstiden, speciellt när man e tröttis :(  jaja, inget att göra åt.

pussis !

i'm just saying :

beatrix i love you

söndag 6/12

jag har inte sovit tillräckligt. jag har varit i stallet.
jag är trött. jag blöder näsblod.
jag ska baka lussebullar. jag ska åka till kungsbacka.

jag är glad ändå :D

torsdag 3/12

och så hare blivit december också .. !  tiden går ju helt gäälet fort asså. känns fan som igår när vi va och spela tygrikes och vann, när vi firade nyår, förra julen .. hmmm. whatever !

mina dagar har inte vart så intressanta, men jag har inte orkat skriva något här .. ehhehe .  i tisdags var jag på hvitfeldska på öppet hus och jag giiillllllar det verkligen ! var på spelarmöte efteråt också .. mjau.
igår gjorde jag ingenting, kom hem vid halv 6 från praon för att jag valde att stanna lite längre ,sen låg jag och kollade på teve hela kvällen, orkade ingenting :F

idag började jag som vanligt kl 10, men slapp iaf gå till bussen i det iiiiiiiiskalla vädret. Var iaf inte på praon länge idag, bara fram till typ halv 3. När man kommer till frölunda torg och ska gå på 92an är den proooppfull med ungar som skriker och jag fick panik och usch vad jobbigt det var. tog mig iaf hem, har ätit lite och om en halvtimma åker jag iväg på träning !

vi hööööööööörs (:


mjaauu . love this shit (L)

RSS 2.0