söndag 31/3

hej finisar, har ni haft en bra påskhelg?
jag har ju i princip jobbat hela helgen, men har faktiskt haft tid att hänga me kompisar också. ganska bra kombo förutom två dagar i bakfylla.
 
hade jättemys hos elin igår, det var vi två o freija. gjorde lite middag o myste oss, låg i soffan o kollade satc o käkade chips. väldigt skönt. det blev dock ändå sent typ i och med att klockan ställdes fram... så jag somnade liksom vid kvart över tre halv fyra haha. så oklart.
imorse vaknade jag o bebis av alarmet vid halv 11, så låg vi kvar o myste lite i min säng haha. jag hämtade upp frida på väg till jobbet o det var sjukt lugnt där idag. vi har haft rätt mycket personal under helgen o igår o i fredags var det ändå att göra, hänga upp o få ut nytt o städa plus att det ändå var ganska mycket kunder, men idag var det heelt dött. vi städade o fixade lite men friday o jag fick sluta vid tre, rätt skönt.
 
nu på kvällen har familjen varit nere hos mina kusiner. vi käkade pannkakstårta o spelade bingolotto typ. haha jättemysigt faktiskt. är helt slut så ska nog nana ganska snart, ska gå på stan o lite så imorgon. det är ju min första (och sista..) lediga dag detta lovet!
snodde bilden från elin. puss.

lördag 30/3

idag känns det verkligen som söndag. inte så konstigt kanske.. hade dock vart skönt med söndag, för jag orkar typ inte jobba imorgon. är ledig på måndag <3<3<3
 
igår var det en jobbig dag på jobbet hehe. mådde inte så bra o ville bara hem typ, haha. när jag var klar på jobbet drog jag hem, bytte kläder o åkte till freija. där vare middag o lite chillkrök me nåra fina vänner, himla mysigt må jag säga. nanade där i natt, o idag var det typ ännu jobbigare att gå upp till jobbet... har i alla fall jobbat hela dagen idag med o tiden har gått rätt snabbt men ändå långsamt. jag tiggde till mig en rast på 10 min o det räddade mig typ. hatar att jobba utan rast.
 
anyway, nu har jag precis duschat o ska bara slänga på mig lite kläder osv sen åker jag till elin. där ska vi käka lite middag ikväll o mysa, himla gott.
yeye jag får sätta lite fart nu, ciao!

fredag 29/3

varför kan man aldrig sova länge när man har varit ute? eller vissa kanske kan men för mig är det fan omöjligt. hade kunnat börja jobba nu kl 10 idag för jag vaknade ändå kl 8. efter att ha sovit i nästan fyra timmar...
 
igår hade vi en sån jävla rolig kväll i alla fall. några tjejer från klassen började föra hos vendela innan vi drog oss in mot stan. planen var väl egentligen att typ dra till trädgårn haha men vi fastnade på chez hela kvällen. hade så jävla roligt där, fast jag vet inte riktigt vad jag gjorde. massa killkompisar var i alla fall där o vi hade så jävla roligt. som vanligt blir jag ensam kvar o inser kl halv 4 att alla mina vänner är borta o att jag borde åka hem för att jag ska jobba. haha seriöst, varför händer det alltid? står kvar med personer jag typ blir bff med under kvällen o sen bara vaknar jag ur min lilla bubbla o inser att jag är helt ensam. hahah sån jävla loner.
 
aa idag ska jag jobba i alla fall. 12-17 eller 18. hoppas på 17. efter det ska jag väl bara hem o byta kläder för att dra hem till frey o kröka där ikväll. himla treflight tror jag faktiskt.
jaja. ciaoo
 

onsdag 27/3

idag har vart en bra dag. och en dålig. mest bra hehe. hände inte så mycket i skolan, mer än matteprovet. alltså... kan haggan sluta göra så svåra prov? det är alltså inte bara jag som tycker det, utan typ majoriteten av klassen. det finns liksom prov som hör till boken men hon tycker ju det är kul att retas eller nåt för hon gör ju sina egna fula små prov. nä, hejdå med det!
 
efter provet slutade vi, då drog hannis o jag ner till stan o tröstshoppade lite. hehe. sedan åkte vi vidare till henriksberg o kikade lite på lokalen där osv, himla trevligt ställe. åkte nästan direkt till mamis jobb o sen åkte vi vidare till torget o gjorde lite kvällsshopping, aldrig fel hehe.
 
haha börjar typ få ångest inför lovet nu. ska jobba SÅ jävla mycket. imorgon ska vi ut, o så jobbar jag fredag. på fredag ska jag på krök, jobbar lördag. lördag hade jag tänkt ha krök hemma, men det blir kanske inte så för jag jobbar söndag haha. på onsdag äre en asball utgång som jag måste banga för att jag börjar 5.30. nästa fredag äre födelsedagskalajs för en killkompis ute o då slutar jag kl 9 på jobbet o börjar 10 dagen efter. alltså, living the nightmare typ. hahah tycker så synd om mig själv :((((((
hade inte suttit fel med en baileys banana colada o lite sol nu. fan.
 
 

tisdag 26/3

åhåh har vart ledig idag, så himla skönt. hade egentligen utvecklingssamtalsdag (lol långt ord) men vår studiehandledare är så jävla slapp med sånt, han sa att han sitter i bibblan 10-12 "om nån vill komma o säga något". skönjäveln.
 
men av oklar anledning vaknade jag av mig själv 7.10 o kunde inte somna om trots att jag inte ens sovit 6 timmar. vad händer med mig?! körde iaf mamsen till jobbet o sen åkte jag till gymmet så jag var där kl 8. VEM ÄR JAG??? haha blir fan förvånad över mig själv. efter gymmet drog jag hem o duschade o sen åkte jag till hannis. när jag kom dit hade hon gjort pannkaksfrulle till oss <3<3<3 världens bästa vän. sen har vi typ suttit o pluggat matte hela dagen, vi har prov imorgon. disciplin much??? tror ändå att provet kommer gå åt helvete o för mig får an(sk)ita gärna köra upp det matteprovet nånstans :)
 
hahah just det. min pt sa till mig att jag måste börja dricka mer vatten, att två tredjedelar av ens vikt ska vara vatten eller nåt sånt. nej, så kan det inte ha varit men nånting om att jag måste dricka mycket mer vatten i alla fall. så jag började med det idag. problemet är ju bara att jag får gå på toa typ en gång i halvtimman? haha hejdå vattnet.
 
en annan sak jag måste berätta, detta är faktiskt kul hahah. en kille jag har träffat fram o tillbaka sen i somras har typ blivit lite av ett internskämt mellan mig o hanna. o förra veckan typ serverade dom "söt limpa" till alla i bamba. söt limpa 7. hahaha så vi tyckte det var jättekul att döpa om honom till sötlimpan7 i min telefeon (han kallas limpan). det var ett fint internskämt fram till idag. han var lite trög o jag printade vår smskonversation o skickade till honom för att han skulle fatta. det enda svaret jag fick var: sötlimpan7?
hahahhahahha assåååååååå så pinsamt. shitvapin. han blev typ arg.... o han hatar hanna. så jag skyllde på henne. det kan inte bli värre liksom. "hon borde veta bättre"
 

lurad

hahahah här har ni luringen med victor.
tryck på luringen tjurhuvud i bad gastein för att höra!

söndag 24/3

åh, det var först idag jag reflekterade över att jag har vart ledig hela helgen. vilken lyx va!
låg kvar i sängen ganska länge imorse, sen gick jag ner o gosade med mami i hennes säng haha. efter det gjorde hon o jag o gunilla lite frulle me bacon o scrambled eggs o annat gatttt innan jag satte igång med plugget.
det  blev dock inte så himla mycket plugg för min del, har fått tillbaka mitt beroende för candycrush.... usch. hade ett uppehåll i nästan en vecka, men så kom victor o visa hur dåligt det gick för honom o då började jag spela igen och vips så är man fast, haha. deppigt.
 
jag har i alla fall vart en sväng på jobbet o hängt idag, trots ledigheten haha. man kan ju nästan tro att jag saknar det... inte nu i veckan, men under påsklovet har vi ju nyöppning! så då kommer det bli en del jobb. trodde dock att jag "bara" skulle jobba torsdag-söndag den veckan o det är en jävla massa timmar för på öppningsdagen jobbar jag tex 16 timmar. men nä, då ska jag tydligen jobba tisdag onsdag också och börja kl 7. asså va??? jag ville ju ha LOOOOOV! är bara ledig en enda jävla dag detta lovet... skulle inte jobba långfredagen heller men det ska jag nu. hatar när dom gör så :((( yeye. pengar.
var en på gymmet en stund också, körde igenom schemat jag o dynggopetter la upp i torsdags. kändes bra men det är ju verkligen asjobbigt. längtar till man börjar se resultat haha, min träningsvärk är ju inte nådig.
 
jaja. nu har mamsen börjat baka kanelbullar så jag tänkte gå ner o möla i mig nåra hehe. o ett glas mjölk till det, helvete va gatttt! puss på er kompisar

lördag 23/3

hejjhejjjj!
vilket härligt väder det är idag, gatt att ta en promenix eller nåt. schönt.
 
själv sitter jag inne o pluggar idag med hannis. vi hade myskväll igår me tacos o chirre o kola gladiatorerna o grejer, himla mys. gjorde också lite planer för en skojig grej. mer om det när vi vet mer helt enkelt.
japp. vi har suttit o pluggat sen kl 10 imorse, himla ambitiöst. gatt med matteprov nästa vecka! eeeh fast ne.
 
yeye. tror vi har pluggat klart för idag nu iaf. om en timma drar jag till stan me pappa o victor, vi ska på hockey! hoppas fan på vinst idag alltså... annars äre kört för frölundas del i slutspelet. men det blir sköjj me lite hockey oså, träffa lite kompisar o aaa myspys. ikväll får jag se vad som händer, ska antagligen hänga me lite kompisar :))
 
have a gr8 dayyy
min feina bror som blev lurad i radio igår... hahha hörde ni det?
länkar det annars ikväll eller imorgon

torsdag 21/3

heeejjjj på er, vilken bra dag detta har varit! och imorgon äre fredag, så jävla gött verkligen.
 
hade en jävligt chill dag i skolan faktiskt. vi var o kollade på fadderföretagsmässan i aulan som ettorna hade (btw, känns inte som två år sedan vi gjorde den.... sjukt) sen hade vi lite matte o så skrev vi historiaprov o sen slutade vi i princp. himla skön dag.
efter skolan drog jag till mamis jobb, hängde där en stund innan vi drog till gymmet. jag hade min första träning med min pt idag o det gick bra. eller sådär hehe. han var dynggo o jag försökte verka oberörd av träningen typ så han la på astunga vikter o jag höll på att dö. jävligt jobbigt faktiskt haha. fan. nu måste jag biffa till mig till nästa gång.
 
sen jag kom hem har jag typ käkat duschat o kollat hockey. o ätit lite till. blir alltid så jävla hungrig när jag har tränat... yee o i hockeyn gick det åt helvete. hatar dom jävla idioterna till domare, dom avgör ju matcherna. första målet som luleå fick idag skulle videogranskats OCH blivit bortdömt. jävla skit. taggar match i scandinavium på lördag i alla fall. i tisdags fick vi lotta om biljetterna här hemma o jag förlorade såklart så nu fick pappa lösa en till biljett haha. snelt.
 
BTW hahahhahah morrongänget på mix megapol ringde o lurade skiten ur min bror förut o det kommer antagligen sändas imorgon 7.40 så lyssna på det! hahahha han började nästan gråta. hahahha avlider.
 
JAJA PUSSPUSS

måndag 18/3

heeejjjjj på er!!
har ni haft en bra helg? det har jag haft :) det har vart ganska mycket att göra på jobbet ifs men å andra sidan går tiden rätt snabbt då också. har fått mina nya fina personalskor också, det var skoj :)))
 
efter jobbet i lördags åkte jag ner till möttvik där några kompisar redan börjar fira frejsen som fyllde år. det var grill o sol o vin o mat o cigg o fina vänner, hur bra som helst med andra ord. vi satt i bastustugan där nere typ hela kvällen o hade det jävligt gött bara. freija o fredrik var sjuka i huvudet o badade hahha asså vem gör sånt? i mars liksom? nää fiiifan vad kallt!! jävligt bra kväll i alla fall, dock mindre rolig huvudvärk på jobbet dagen efter hehe.
 
idaaaag har jag vart i skolan hela dagen. en go håltimma gjorde att vi hann plugga lite historia o käka pizza till lunch, himla gatt vare. sen åkte jag till stallet o jag tror nästan att jag har fått en ny favvohäst. åå han är så fin o gosig o ååh vill ta med honom hem bara. allt gick jättebra idag verkligen o min häst va jättefin så det var roligt. älskar när det går bra haha!
nu har jag duschat o käkat o lite så, kollat lite hockey på tv osv. är så jävla frusen så jag funderar typ på att krypa ner i sängen med lite varm oboy o en bok, himla gatt. är fett otaggad på snöstormen som väntas komma... USCH.
haha yep. bra kväll.

lördag 16/3

idag är ingen vanlig dag, för idag fyller min bästa vän 19!
grattttttis min fina vän!
 
ska dra till jobbet om en stund, börjar kl 12. gick dock upp kl 9 för att käka lite frulle o skriva klart ett arbete som ska vara inlämnat på måndag. är så arg på våra lärare, för dom kommer med nya instruktioner till detta arbetet typ varje dag. hur fan ska man veta om man har gjort rätt eller fel?! arbetet handlar om praktiken, och ska begränsas till fem sidor. alltså hur kan man skriva ett seriöst arbete som ska innehålla info om företaget med organisation, affäridé, mångfaldspolicy, problem och arbetsmiljö, sedan göra en fördjupning inom ett visst område PLUS skiva en slutsats o analys PÅ FEM SIDOR? herregud vad tänker dom med? sedan tänker dom också att man ska hålla en redovisning med powerpoint på TIO-FEMTON MINUTER och utgå ifrån arbetet. hur fan kan fem sidor text ta en kvart att läsa upp?! jävla jubelidioter.
 
japp, det var dagens aggressioner. eller inte riktigt. haha, jag var ju och tränade här om dagen. mamma tvingade mig att följa med henne på två styrkepass. igår hade jag träningsverk, trodde jag. jag kan knappt ha raka ben idag, helt seriöst. det känns typ som att mina vadmuskler är fem centimeter långa idag... DET GÖR SÅ ONT. sedan att jag inte kan sätta på mig en jacka för att mina armar gör så ont behöver vi inte prata om.
 
jaa annars då? haha nej men idag blir nog en bra dag. det kommer vara full fart på jobbet hela dagen, ta tre skor betala för två. efter jobbet åker jag bara hem o byter om för att sedan dra på krök till frey. blir nog perfff tror jag!
hahaha p åfreijas födelsedag förra året. herregud, bra kväll. hahahha

torsdag 14/3

good morning sunshines!
nanat gott? det har jag. vaknade fan innan klockan ringde, så jävla skönt.
 
igår var första dagen i skolan på mer än tre månader. deppigt nog kändes det knappt som att jag varit borta alls, allt kändes precis som vanligt. haha, nä fyfan. inte kul. en sak hade dock förändrats. snåljåparna i bamba har tagit bort fil o flingor som alternativ lumch för att "det är för dyrt". jaha, och vad hade dom tänkt att jag ska äta till lunch nu då?! knäckemackor eller?! alltså jag blir så jävla arg. tar dom bort filen kan dom ju börja servera ätbar mat vilket inte är fallet just nu. jävla fittfeltskasnålisar. hatar dom.
 
annars hände inte så mycket kul igår. idag börjar jag vid 11 men slutar inte förrän fem... segt. tror jag drar till gymmet efter skolan, det kan va lite gattt!
yeye, vi hörs! pussis

måndag

hejjj på er!
 
har haft en jätteskön helg verkligen, inte gjort mycket alls. i lördags var det mellokväll hos elin med tjejerna o fredrik, himla gott. igår gjorde jag absolut ingenting, låg i min säng till klockan var 3 typ o degade sönder. sen kom kajsabajsa hit o käkade lite middag med oss, firade pappa lite. på kvällen drog jag till hanna o hängde med henne o vendela, catchade up lite oså. mys!
 
idag och imorgon har vi PA-dagar, vilket med andra ord innebär att man är ledig! haha sjukt gött. jag o hanna har dock suttit o pluggat hela dagen... ambitiöst av oss. skrivit lite inlämningar o pluggat lite matte, plus att vi fixade lite småsaker inför biljettförsäljningen för balen som börjar nästa vecka!
efter några timmar hos hanna drog jag till stallet, himla längesen jag var där nu känns det som. fick en häst som heter glenn haha, han brukar vara så jävla dampig verkligen så jag var aslack innan vi började för att min ridlärare alltid ger mig dåliga hästar nu för tiden, men det gick jättebra! han var hur fin som helst o aa allt gick jättebra. hoppas att det blir så nästa vecka med!
 
nu har ja kollat en film o lite så, ska snart krypa ner i sängen med min bok tänkte jag. imorgon kommer hannisen hit o vi ska fortsätta med vårat pluggande, så jävla duktiga :)))

prom dress

har slutligen bestämt mig för min balklänning, var o betalade den idag efter att ha haft den hemma ett tag för att verkligen känna efter. kikade lite i dubai efter andra klänningar men ingen har känts bättre och denna är jag verkligen så nöjd med, den är så jag.
so here it is

lördag 9/3

hej kompisar, nu är jag hemma igen!
blev fett stress innan jag skulle åka med i princip ALLT, så jag hann inte slänga upp nåt inlägg här tyvärr. vi har heller inte haft wifi på båten så det har vart lite svårt att uppdatera alla här hemma och hålla sig uppdaterad själv haha.
 
men vi har haft en helt fantastisk resa verkligen. det började redan på flygplatsen i köpenhamn när våra förra grannar o några andra familjekompisar också skulle med på resan! något som mamma självklart tyckte var jättekul att vi inte skulle veta om haha o så var det ju. sjukt kul i alla fall!!
resan dit var lite jobbig, när vi landade i doha där vi sedan skulle flyga vidare till duba missade vi flyget o lite så.. haha men det löste sig också. efter att vi hade sovit i tre timmar ungefär drar ett jävla brandlarmshelvete igång o slutar inte tjuta, så vic o jag fick damp o bestämde oss för att käka frulle. då möter vi en i personalen som säger att det är säkerhetsövning o att vi måste hämta flytvästar o gå ner på deck 3 o vara med i övningen. ville skjuta alla i huvudet där och då.
 
efter det blev resan dock hur bra som helst!! (hade det ens kunnat bli värre haha?)
yeye. vi hade strålande sol varje dag, minst 30 grader varmt o aa allt var bara helt fantastiskt. vi har vart iland i de flesta städerna som båten stannade i, sett massa balla grejer. i ab dhabi var vi bland annat i en av världens största moskéer, sjukt ball var den. ska visa massa bilder nån gång!
 
sista dagen kom vi tillbaka till dubai då o vi hade massa grejer att göra under det knappa dygnet vi hade på oss. men vi var uppe i burj khalifa, världens högsta torn. vi var i ett undervattenzoo, världens största akvarium, vi var vid det där 7stjärniga hotellet, vi var i hamnen o lite så. sen drog vi två timmar på stranden innan vi åkte till dubai mall för att hinna med några timmars shopping.
vi var hemma på båten igen vid 12tiden kanske, då hade vi tre timmar på oss att sova, packa, duscha o skåla champagne med pappa som fyllde år innan vi skulle åka hem igen.
 
när vi kom hem igår på kvällen hade vi ordnat en överraskningsfest för pappa med massa kompisar här hemma. han blev jätteglad o fick massa paket o grejer, sjukt kul faktiskt.
själv deckade jag halv 10 medans festen där nere pågick halva natten haha.
 
ja, denna resan har verkligen varit helt fantastisk. ska slänga upp massvis med bilder när jag har fixat dom o lite så, men ni får en här så länge
 

RSS 2.0