träning

Känner mig inte så jättepepp när jag går runt i mina mysiga oddmolly-byxor och duntofflor, men lite go musik nu får mig på lite bättre humör iaf ! :) haha. Och så får jag ju träffa mina goa tjejer, alltid lika happy :)


regnmåndag

Häällu (:

Början på denna dagen var riktigt usel om jag får säga det själv :)  Duschen funkade inte som jag ville, någon hade grävt i smörpaketet (det är typ helt nytt också, så jag fick extra mycket damp på det), moppen startade inte så Victor fick hjälpa mig & vi hade musik första lektionen. iiinte kul ! Fast jag och Malin hade ifs helt stört kul på musiklektionen ;p  gud vad jag har saknat våra såna moments .. haha ! Vi hade mentor, matte, lunch, so och sen orientering i slottskogen. Inte så farligt med orienteringen egentligen, men eftersom det ösregnade ute var det inte lika kul kanske .. Haha.
Kom hem för en liten stund sig och nu sitter jag och tinar :) Dock är mina fötter som isbitar och det känns inte som att dom kommer bli varma på ett bra tag ..
Har sen träning ikväll också. Är så himla trött, undrar hur detta ska gå. Haha

Puuusss !

 


mami is home !

nu är mamsen hemma igen efter att ha varit i Stockholm hela helgen (:
Hon har köpt lite nya kläder, mhihi i liiike ! Hon köpte också en ny badmössa åt mig eftersom jag är en sån flitig användare av såna (?) haha !
Måste säga nu innan jag lägger upp bilden på badmössan att jag och räven är bäst även fast våran idé med blomman inte riktigt fungerade ...

haha ignorera mitt face utan smink :)


randomsöndag

Hejhopp !

Idag har jag äntligen städat mitt rum ordentligt. Jag har dammat, dammsugit, packat upp väskan från Haverdal (ja, jag har varit hemma i 3 och en halv vecka utan att ha packat upp den), städat min klädstång lite, städat mitt skrivbord, hängt upp lite tvätt och till sist men inte minst har jag pluggat. Trots att jag har gjort massor med saker känns det inte som att jag har fått ut någonting alls på hela dagen.. Sjukt segt.
Just nu är jag bara jätterastlös och vet inte vad jag ska hitta på. Pappa och Victor kom ifs hem nu så jag kanske kan få lite mat eller nåt.


pluuuggg med vindruvor såklart (:

min och malins suveräna idé :) vet dock inte om den funkar ..


lalala

God morgooon, hoppas att ni sovit gott :) Det har iaf vi gjort ,när vi väl somnade ..

Idag har vi bara hunnit vakna och ätit frukost, kollat lite andra bloggar och skrattat åt patetiska videoinlägg. Malin ska tydligen börja dra sig hemåt strax, och då äre väl dags för mig att börja plugga antar jag ... Suck, orkar inte.

Malin: Sofia, jag fattar inte hur din hjärna kan hinna formulera meningar och du hinner säga dom innan du kommer på hur jävla korkat det du precis sa är. Det är synd om dig !
bitchmalin !!!!!!


stan med malin (:

Hola bitches (;

Idag har jag varit i stan med Malin, jättemysigt (: Hon köpte två jättesöta toppar på Fiorucci, ett sådant Odd Molly linne i vitt som jag köpte i grått och en annan jättefin tröja :) Jag skulle köpa upp ett presentkort jag har på Gina Tricot sedan ett och ett halvt år tillbaka, vilket inte gick så bra. Köpte ett helt vanligt vitt linne, en grå blomma typ, två par trosor och svarta & gråa tights :)  Vi satte oss på Vallgatan och fikade, mysigt.
När vi kom hem provade vi igenom halva min garderob och det slutade med att allt låg i min säng :(  haha, så himla typiskt oss. Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer, ska kanske träffa Freija och några, eller så drar vi till Borås ;) HAHA. Får se hur vi gör där .

puuuuuussss

 

 

 


i'm out of here !

Ska dra till stan om en liten stund, det känns helt underbart att bara komma iväg ! haha . Har vart hemma hela veckan nu, det känns kul att göra något. Och stan med Malin är alltid lika mysigt :)(L)

Here is the outfit of the day ;

svarta jeans - replay
rosa linne - gina tricot
vitt linne - tessie
skinnjacka - mission


siv

mjau !

idag har jag varit frisk all day long ,men eftersom jag hade lite feber igår fick jag inte gå till skolan idag heller. Känns bra att börja första veckan hemma (y)
Jag har iaf inte gjort så mycket, fixade lite småsaker och sedan hämtade jag Märta vid busshållplatsen vid .. halv 2 nåt sånt där tror jag. Vi pratade igenom massa saker vilket kändes jättebra (:  Pratade dels igenom sis..
Nu äre sis siv .
Sitter och pratar i telefon med Malin just nu, min älskling :) Vi ska nog till stan och så imorgon, det blir mysigt !

Puuuuuusss på att jag är frisk !


hahahah funny pic, lots of memories with räven (:

jag är frisk :)

Trodde jag iaf. Känner mig helt bra förutom huvudvärken, men så har jag tydligen 37.5 graders feber.. Så jäkla tröttsamt! Jag hade verkligen ställt in mig på att gå till skolan imorgon och allt.
Idag har jag inte gjort så mycket. Pluggat lite, kollat på teve, suttit vid datorn.. Jag och Victor skulle laga pannkakor till lunch, men jag vet inte om det gick så bra .. Han brände fast tre av pannkakorna i stekpannan, då flippa jag och bytte stekpanna :) haha. Goda pannkakor blev det i alla fall till slut !
Satt och mumsade på min choklad som jag hittade för en stund sedan, så fastnade blicken på datumet längst ner i högra hörnet av datorskärmen. Stirrade på datumet en stund och insåg att om exakt 4 månader åker jag till Thailand ! Gud vad härligt det ska bli (:


suddig bild på mig från Thailand 01 (tror jag)


...


nej jag är inte emo ,jag bara tänker lite (:


otydlig ?

Inte varit i skolan idag heller :(  Börjar bli extremt rastlös på att bara gå omkring här hemma och inte göra någonting på dagarna ! Idag sov jag till 11, vaknade av att Sally skällde. Fick genast ont i huvudet, och huvudvärken har fortfarande inte släppt. Victor var tydligen också hemma från skolan idag, med anledningen att han var trött.. Han kom in på mitt rum för en stund sen och sa att han hade feber . känns ju bra detta (y)
Har legat i min säng och läst ut boken jag började på igår, Den dubbla tystnaden skriven av Mari Jungstedt. Tycker att alla hennes böcker är bra, så om man inte har läst dom och är sugen på att läsa en bra deckare så kan jag absolut rekomendera hennes böcker :)

När man är sjuk och är för sig själv hela dagarna har man också tid att tänka en jävla massa. Jag vet inte om det är så bra för mig, att vara ensam med alla tankar

och det kanske var så att budskapet i mitt senaste inlägg om svininfluensan inte gick fram.. så här får ni det, svart på vitt ; jag har INTE svininfluensan ! haha


jag saknar malin :(

sjukt fin


svininfluensa :|

Yes, jag är sjuk. Igår hade jag hög feber, ont i hela jävla kroppen, orkade inte göra någonting på hela dagen, blev helt utmattad av att resa mig ur sängen och gå inte ens en halvmeter fram till datorstolen. Jag hade jätteont i halsen också. Alla vet väl vad detta innebär .. svininfluensan har drabbat mig !  Mamma sa till mig igår : hahah sofia, tänk om du har fått svininfluensa !  jag blev skitskraj och bad henne sluta jävlas med mig. då säger hon : haha, ah men så länge du inte låter som en gris behöver vi inte vara oroliga (;  jag tyckte ju verkligen att detta var jätteroligt ! haha ! vilken rolig mamma jag hr ?!  not.  Jag berättade om mitt och min mammas samtal för två personer och idag har två andra personer (som jag inte hade berättat om vårat lilla samtal för) hört av sig till mig och frågat ifall jag har svininfluensan.
Jag blev ganska full i skratt när de frågade fakitkst... och svaret är självklart nej, jag har inte svininfluensan . Ifall jag hade haft den borde jag antagligen legat i min säng idag lika död som jag var igår, men hög feber och massa sånt. Men jag har ingen feber eller någonting just nu, bara ont i halsen. Förstår inte varför det är sån himla big deal att vara sjuk med ont i halsen helt plötsligt ? så som jag kände mig igår kände jag mig ungefär alla andra gånger när jag har haft halsfluss det senaste året också liksom...
Ville bara döda ryktet och säga sanningen, jag har inte svininfluensa ! :D haha.


fortfarande sjuuuuuk

Det är så jävla jobbigt !  Idag mår jag visserligen bättre än vad jag gjorde igår, jag har inte legat halvdöd i min säng hela dagen och inte orkat göra någonting. Men ändå, jag blir så rastlös av att inte kunna göra någonting !  Bara gå runt här hemma och vänta på att någonting ska hända...
Freija skulle egentligen kommit idag, men vi kom på att eftersom jag är sjuk kanske det inte var sån bra idé trots allt .. haha, smarta som vi är (i)
Har fått igång min lilla laptop också ! Eller ah, Victor fick igång den. Fast jag kan inte gå ut på internet på den ändå eftersom vårat internet och sånt är heeeelt fuckedup just nu. Fattar inte så mycket av det, men så äre.
Nae, nu ska jag gå o käka lite glass tror jag (:
puss !


sjuuuuk

Yes, då är man sjuk igen då .. Ni som känner mig vet ju att jag har haft halsfluss ungefär en gång i månaden sedan i november förra året, med uppehåll nu juni & juli. Hoppas verkligen att det inte fortsätter såhär, jag orkar verkligen inte det. Maxii ringde mig imorse och de gjorde mig iaf happy (: 
För en liten stund sedan tänkte jag sätta på och installera min laptop som jag köpte igår men så hade typ kontakten åkt ur så den hade inte laddats alls mycket. Suck, blir så trött på mig själv av såna saker ;p
Orkar itne skriva mer, är helt död.
puuuuuuuuuss

segis-söndag

Hejsan !

Idag är jag SÅ trött, så det blir ett koort inlägg.
Mamma väckte mig 10, halv 11 åkte jag till hennes jobb & städade lite och fick massage. Var hemma halv 1, då åkte vi till Siba & IKEA. Kollade på dator på Siba och köpte lite småsaker på IKEA. På väg hem åkte vi till torget, fixade lite småttoch gott, sedan åtke vi till Siba igen och köpte datorn. En rosa minilaptop från Asus blev det (:
Nu vill jag inget hellre än att sova, men jag måste fixa massa grejer + läsa lite SO så det får bli om några timmar istället. Orkar inte skriva mer, så vi hörs imorgon istället (:

pussss


ful bild men så ser den ut ....

lördaaaag

Hälluu !

riktigt dålig update det senaste, men idag har mitt internet varit pajj från att jag vaknade på morgonen till pappa kom hem vid 7 och fixade det. Är så jävla trött på att antingen internet pajjar eller att tv:n inte funkar här hemma ... Hatar det verkligen, det är skitjobbigt.
Igår va vi iaf på nrj in the park, och vi hade faktiskt jättekul !  Skämdes lite men de va kuuuul. När själva konserten var slut drog Amie, Felicia, Cassandra & Henke hem, men Malin, Freija och jag stannade kvar en stund till. Åkte Flumeride (H) haha. När vi skulle gå träffade vi några killar och eftersom Malin hade tvingat mig innan att låtsas komm från Stockholm pratade vi stockholmska med dom, och dom tror att vi bor i Stockholm och allt blev verkligen helt fail, men gud vad vi skrattar åt det nu !  haha, så himla typiskt oss.
Idag har jag inte gjort någonting alls, och jag är jättesur på det. Skulle åkt och kollat på en minilaptop med mamsen men hon hade tydligen inte tid. Våran faster kom, och eftersom jag redan var jätteirriterad på mamma blev det inte bättre av att hon kom ... Haha. Ätit lite middag och så, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra :) Får se vad som händer !


Jag & Malin


Någon skämdes ...


Frejzzz


hahahha love it !


jag tycker nog att det är att ta i om man säger att hon fäller ...

nrj in the park

Helluuu

just nu ligger jag i Freijas säng med henne och Felicia, vi ska strax fixa oss lite och sen dra in till Liseberg och gå på nrj in the park och kolla på daaaaarin <33333  HAHA. Vi ska träffa Malin på torget, Cass ska också med :)
Idag hare vart en chilldag, hade slöjd, matte och engelska i skolan, men vi gjorde inte så mycket utan gick mest igenom målen och sånt tråkigt. Slutade 20 i tolv, då åkte Felicia, Freija, Cass och jag och käka pizza (H)
Puuuuuuuuusssss


donsö

Helluuu !

Idag var vi på Donsö med arbetslaget, kändes ganska meningslöst enligt mig. Spelade brännboll mot åttorna, gick poängpromenad, åt lite och sedan åkte vi hem typ...
Var hemma vid 3 och jag hade tänkt fråga Victor ifall han skulle kunna köra mig till min träning, men han var tydligen och jobbade så där sprack den planen ... Var ganska arg när jag kom hem, så jag satte på jättehög musik och började städa mitt rum (:  haha. Åt lite, bytte om och sedan gick jag till bussen. Träffade mina kusiner där som skulle till Liseberg, haha :)  Kom till träningen och jag trodde verkligen att det skulle gå åt helvete, men det gjorde det inte ! :) Det gick nog bättre än vad de flesta hade tänkt sig (;  Mami kom och hämtade mig, åkte hem och åt middag och har precis duschat nu.
Lite pics från dagen !


Frida & Cass, klockren bild ! (L) haha


haha räven (L)


Alma, Rosanna, jag & Malin


random


rävens gata (:

inte min dag

Helloo !

Denna dagen har iinte varit bra. Alls. Eller kanske lite, men bara lite.
Började med att vara jättetrött och gå upp kvart över 8. Hittade ingenting att ha på mig, så jag la problemet åt sidan och gick för att äta frukost. Tyckte av någon anledning inte att det var gott med frukost idag... Gick upp och satte på datorn, men den dampade jättemycket så jag blev sur och gick och klädde på mig istället. Pratade med Maxiiii samtidigt som jag sminkade mig, haha. 10 över 9 gick jag ut föratt låsa upp moppen osv, men när jag ska köra iväg funkar den inte. Det gick inte att starta. Fick panik och ringde pappa, som inte verkade bry sig om att jag skulle börja skolan om 15 minuter .. Han sa att jag fick åka buss eller cykla, och eftersom jag inte skulle hinna gå till busshållplatsen innan bussen kom valde jag det jobbiga alternativet - att cykla.  Stressade som fan och cyklade till skolan på 10 minuter, kom 2 minuter för sent... Haha. Kenneth hade damp och kastade saker på oss (:  Allt som vanligt med andra ord. Fick börja jobba också.. Nae usch. Påväg hem åkte jag in till farmor iaf och pratade med henne, sedan hem.
Nu borde jag städa mitt rum men jag orkar inte.


tisdag & skolstart

Chachaaa  !

Det har varit en låång dag med många händelser (:
Väcktes halv 8, åkte till läkaren en timma senare. Har bara höst/vinterastma nu typ ... haha. Yeees. Åkte med mami till torget och fixade småsaker bara ,sen var jag hemma halv 11. Då bytte jag om och stressade jättemycket, sedan åkte jag till Malin. Vi åkte till stan strax efter 11, sprang in på D.O och köpte tröjan jag ville ha, sedan åkte vi tillbaka hem till henne. Vi stannade hos henne i typ 5 minuter innan vi satte oss på moppen hem till mig för att jag skulle hämta lite saker. Var hemma hos henne efter 1 igen, och mellan 2 och 4 var vi i skolan och blåste ballonger x)  haha. Jag, Frida, Alma och Malin gick hem till Malin en stund och dampade innan vi gick tillbaka till skolan för själva skolstarten.
Det var pretty nice ,Kenneth är som han alltid har varit och våran klass också.. Förutom att Rosanna börjar då :)  Kenneth o Roggans band spelade, haha det var kul :)  Pratade med lite folk och så, sedan körde jag hem Amie och nu är jag hemma :)  Dampar på att man bara kan lägga upp typ en bild i taget på Facebook .... Aja.
Här kommer lite bilder !


Dagens outfit dååå ...
shorts - fiorucci (vet fortfarande inte märket ...)
vit topp - silke
mockajacka - mishon
väska - pepe jeans
solglasögon - london


Räven (L)


Frida, Malin & Freija ,goa tjejer ! (L)


hahaha,


kenneth ... haha


mååndag

Hej !

Vaknade först av att Maxiii smsade mig vid halv 9, orkade inte svara så jag somnade om igen. Alarmet ringde 10, och jag ooorkade verkligen inte gå upp. Halv 11 ringer mamma och säger att dom hade tröjan på Venti Nove, så jag ringer Malin och vi bestämmer att vi ska ses på torget halv 12. Vad jag inte tänkte på när vi bestämde det var att jag skulle ta bussen kvart över. Att jag var tvungen att gå hemifrån hel. Att jag hade en halvtimma på mig att äta frukost och fixa mig. Det blev sjukt stress, så jag tog moppen ner till kusinerna och ställde den där, sedan tog jag bussen till torget (:
Vi åkte till Venti Nove och jag tog hem lite kläder (a)  sedan åkte vi in till stan och så la jag undan en jäättefin tröja från Ralph Lauren på Design Only.  Jag SKA ha den :)  Tog en snabb fika på espressohouse.
Åkte hem, pratade med mina små kusiner en stund och sedan åkte jag hem. Har sammanfattat sommaren på 11 sidor i min dagbok, känner mig väldigt duktig, haha. Samtidigt som jag skrev dagbok laddade jag upp bilder på Facebook, men nu dampar det med mig och jag är jättesur :)  Gör ett album med massa bilder från hela sommaren, summerlove. check it out (;  dock inte klart än, men ändå.  Snart ska jag till Heidhallen på spelarmöte ,ska bli jättekul att träffa alla underbara tjejer igen ! (L)  


Tröja från Ralph Lauren (:


världens bästa Malin

söndag

Hej folket !

Idag vaknade jag vid 11, gick ner och la mig på spikmattan en stund. Det var ganska tråkigt, så jag gjorde ordning frukost istället ,haha. Efter det gick jag upp och duschade, fixade mig och så drog jag och mami in till stan !
Kollade mest, vi hittade en jättefin kofta från Hunky Dory som vi jättegärna vill ha, men vi kan inte bestämma vilken färg, haha. Typiskt oss...  Well, vi fortsatte och inne på NK köpte jag ett jättefint linne från Odd Molly. Mamsen köpte en jättefin topp från Nolita, jag tänker att den kan ju jag låna av henne ifall jag vill .. (a)  Vi gick ner på Ordning & Reda där mamma skulle köpa någon penna, och vad hittar hon då ? En röd nyckelring i form av ett hjärta !  Jag stod och hoppade av lycka bredvid henne, äntligen ! haha. Nu kan jag vara lugn när jag åker moppe ! Haha. Var inne på Fiorucci snabbt och bytte mina missfärgade Hunters till ett par nya svarta. Det kändes riktigt bra :)  Vi åkte hem vid halv 4, och nu har mamma börjat baka bullar (a) hoho, just love it ! 
Ikväll ska jag nog träffa Malin igen, det blir mys som alltid med min älskling !
Btw, igår såg vi ju Sommaren med Göran. Om man inte har sett den filmen kan jag verkligen rekomendera den, den var hur rolig som helst ! Jag och Räven skrattade länge efter att den var slut. (;


Dagens outift, mycket enkel:
klänning - rabens saloner
mockajacka - mishon
halsband - efva attling





Linne från Odd Molly. Färgen ser lite konstig ut på bilden.

dagen + outfit

Var med mami och kolla på badrum ,hittade ett jättefint skåp och ett jättefint handfat som jag absolut tycker att vi ska ha ! :) Vi åkte till torget och fixade lite saker. Jag blinkade med ögonfransarna och bad mamma baka kanelbullar åt mig, och eftersom jag har mina snälla ögon idag åkte vi in på Kvantum och handlade lite så hon kan baka det åt mig (a) haha, happysofia. Vi åkte hem ,jag laga lite mat (duktig som jag är) och mami åkte till jobbet. Hon kommer hem om en liten stund, då ska hon köra mig till bussen för att jag ska till stan och kolla bio med Malin !

Här kommer en outfit bild, men jag byter nog kläder innan jag sticker till stan ändå :p
Puss !


shorts - fiorucci (vet inte märket ;s )
linne - gina tricot
tröja - sail racing (victors gamla)
halsband med kors - efva attling

lördag

reeeaally bad update det senaste, har inte orkat ...
Igår gjorde jag i alla fall inte särskilt mycket. När jag vaknade och hade ätit fick jag extrem kramp i magen så jag gick och la mig igen ;p  Sedan började jag tvätta tak + väggar med vatten för att få bort svarta fläckar av myggor som jag hade dödat kvällen innan. Jag rensade även klädstången lite, men kom inte fram till något annat än att jag behöver en till. Dammsög mitt rum med en trasig dammsugare också... Ja, jag lyckas med det mesta faktiskt.
Halv 3 insåg jag vad klockan var och blev skitstressad och fixade mig och åt på en halvtimma. Bra jobbat (y)  Jag insåg också 5 minuter innan jag skulle gå att det inte var så m ycket batteri kvar i min telefon, så jag började ladda den. Trodde självklart att batteriet skulle hålla så jag tog int med någon laddare.
Från halv 4 fram till strax innan 12 var jag barnvakt. Inte så kul kanske, men fett värt att tjäna pengar på att läsa skvallertidningar och laga mat (:  Mina päron fick komma med en mobilladdare till mig, annars hade jag nog inte överlevt haha. Kom hem och var trööötttt.



Idag ska jag åka och kolla på kakel med mami. Vi ska renovera vårat badrum nu någongång så ahhh ...
Ska träffa min lilla Räv ikväll också, åka till stan och gå på bio (:  mysmys !

Here is a niiiice picture of me yesturday när jag städar med sidenshorts och magtröja :) (y)
i know you love it




torsdaag

Ja, ännu en torsdag i mitt liv som har passerat .... Dock inte utan några små minnen (a)

Vaknade av alarmet halv 11 imorse i min goa säng med världens bästa Malin. Vi låg och snackade en stund och sedan drog vi oss upp. Åt lite frukost, jag duschade och Räven gjorde inte så mycket... Jag körde bort henne till stallet och fick träffa hennes nya häst, Yackie. Hur söt som helst ! även fast jag inte gillar hästar särskilt mycket längre .
Åkte hem och fixade mig och halv 2 satte jag mig på bussen till torget. Åkte till Kalle i Torslanda och det var myyys (a) Vi gjorde inte så mycket, kollade film mest :)
Papi ringde och jag var tvungen att åka hem, så jag tog bussen 5 över halv 10 tillbaka hem då. Pratade med Frida hela vägen hem, haha. Utan henne hade jag aldrig klarat mig, jag lovar !
Hade iaf en sjukt inte bra konversation med pappa i bilen på vägen hem... Men det löser sig alltid. Får vi hoppas.
Tänkte på det när jag kom hem ,inte bara på grund av samtalet med pappa utan på grund av annat också, att saker kan vara så jävla bra ena sekunden, men bara ett litet ord kan göra allt bajs igen. Man ska ta vara på det som är bra och verkligen njuta av det, för det kan förstöras och bli dåligt lika snabbt igen.

Nu ska jag döda alla fucking myggor som har flugit in i mitt rum, sedan ska jag somna med bigsmile on my face. :)
Natti !


bilder




haha, vi älskar grädde ?!


världens finaste !


Ophelia, Frida & Albin









hemmaa igen

Yes, nu är jag hemma igen. Lite blandade känslor för det ....  Känns sjukt tråkigt att åka ifrån Frida och alla sköna folk i Haverdal, men att äntligen få träffa min Malin igen efter 4 veckor ... Det känns hur bra som helst !  hon kom nu och hon är neeeeeeeeeger !  men åh saknat henne så jävla mycket ! och hon har köpt rosa toapapper till mig :D haha ! Malin min älskade malin ,gooosh vad jag har saknat henne ! :)

Haverdal har varit huuur bra som helst ! Verkligen supermysigt. Vi har badat, fotat, träffat nya folk (a) ätit, chillat och bara haft det hur bra som helst !  Längtar redan till nästa gång jag ska dit !
Här är lite sköööna bilder  (:


första natten


frida & jag


max, dawe & ophelia


frida , jag & amalia


hahah, tjockisbilden på frida !  hur söt som helst


haha frida i spegelbilden på fönstret, Ophelia & jag ute i regnet haha













haverdal !

Hooola

Nu är jag i Haverdal hos Frida, vi har det myyys ! Just nu är vi i stugan med Ophelia och Amalia, sitter och pratar med någon Marcus i telefon. Haha, helskön person (:
Idag har vi inte gjort så mycket, varit nere och badat typ, hihi. Lite kallt vare, men kanske för att det var så jäkla varmt i luften ?
Aja ,vi ska sätta på en film nu sedan kanske vi ska till ett randomställe, vet inte vad någonting heter här haha !
Aja. vi hööööörs (L)


so long, suckers !

Yes, om två timmar sitter jag på tåget på väg från Göteborg ! Ska till Haverdal (som ligger nära Halmstad typ) och till världens bästa Frojdasand ! Åhhh vad jag har saknat dig Frida, vi har inte setts sedan Åhus och det var typ en månad sedan ! Ska bli huur kul som helst (:  Ska vara där i några dagar, kommer antagligen hem på onsdag.
Tvek på om jag kommer blogga någonting när jag är där, men kanske man vet aldrig :)
Jag får ha det bäääst med Frojdasand & Ofelia, ni får ha det bra här hemma .

PUSSS


världens bästa

lördag

Helluuuu !

Ännu en superhärlig dag med strålande sol och jättevarmt, just love it !  Idag låg vi nere på bryggan här hemma och hade det så himla mysigt ! Pappa hade tagit ner högtalare och det var massa folk här, spelade Madonna på hög volym och bara hade det så jävla gött !  Bilderna får tala för sig själva
















fredag kväll

Hälluuu

Nu sitter jag här på mitt rum med Carin, har ätit lite flingor, druckit obo'y och innan det var vi hos Nisse en stund. Det var trevliigt, men eftersom vi inte tog några bilder får ni en bild från förra sommaren (:  Btw ,Carin hälsar ! :)


carin ! :)

fredag

Hejsanhejsan (:

bad uptade today, men jag har inte orkade inte skriva imorse och sedan drog jag till Möttvik.
Först drog jag till Freija där hon och Cassandra va, Felicia skulle komma strax också. Jag, Freija och Cass åkte ner och la ut vårat täcke och tog lite plats, badade och efter en liten stund kom Felicia :) Hann inte vara där så jättelänge innan Albin, Calle, Oliver och Nathalie kom också. Natta var inte där så länge, men de andra stannade. Fabian kom också snabbt, och Jesper också men de drog haha. Låg där och chillade hela dagen typ, sedan vid 4-halv 5 åkte jag och Felicia hem till mig för att hon skulle hämta lite randomstuffs som hon hade glömt här. När hon åkte drog jag ner till bryggan där Victor och hans kompisar var ,mami, Therese, Viveka och Celine var också där ... Haha. Var inte där så länge, tog mest bort äckligt sjögräs ifall jag skulle få för mig att bada ... haha.
Gick upp och duschade och så, nu sitter jag här och har precis städat mitt rum ! Känner mig väldigt duktig faktiskt, men jag insåg också att min klänning från Nolita är borta ;s  får hoppas på att mami typ har lagt den i tvätten eller något !
Strax kommer det lite kompisar hit som bor i Stockholm, mamma är och hämtar dom på stationen just nu. Ska börja sminka mig, men först får ni lite bilder ifrån dagen !

puusss









nattiii

kvällen har varit braaaaaaaaaa
varit med frida frida felicia freija & cassandra :) först i möttvik och träffa patrik ehmhost sen typ drog vi allihopa till Freijas tält och va där någon timma eller så :)  drog hem till Frida på vägen hem, satt där en stund och sedan heem :)
När jag kom hem skulle jag smörja in mitt rivsår med aloevera men gahhh vad det sved ! gjorde ont som fan och jag hoppade upp och ner på min stol här hemma :)  haha de va inte kuuul. alls . haha ...
naae men nu händer de väl inte så mycke mer. hoppas på fint väder imorgon så man kan sooola (H)

puss och nattiiii


sol sol sol

Hooolaaaa !

Idaaag har jag varit med Frida och Alma. Eller ah Alma kom lite senare...
Jag åkte och hämtade Frida hos henne, sedan drog vi hem till mig, tog med oss radio, puffar, mariekex och lite annat smått och gott och så gick vi ner och la oss på bryggan. Det var sjuukt varmt men ganska kallt i vattnet, så vi ville inte riktigt bada.. Men sen kom jag på den briljanta idén att gå till mina grannar och hämta en av deras surfingbrädor (i) Så vi paddlade ut på den och flöt omkring i typ två timmar ! hur gött som helst. Snackade med Alma, och hon skulle komma om en stund, så vi paddlade iväg till Hammar. Där är vi så lyckade och ramlar av brädan medans jag typ hänger mig fast i bryggan... Haha. Orkade inte hänga där så länge, så jag tappade taget och ramlade ner ... Fick värsta feta skrapsåret som blödde jättemycket på höften typ, och nu har jag typ en röd rand från brösten ner på höften x) HAHA, fail på mig :D
Alma kom å vi chillade lite i solen, åt lite lunch och så, sedan skulle alla tre ut på brädan ... Till en början gick det åt helvete, men efter några fall i vattnet klarade vi oss ganska braaa och kunde ligga ute i vattnet en stund.
Vid 5 började vi dra oss uppåt, och nu har Alma precis gått och jag har precis duschat (:

piiictuuuureeees




HAHAHA




torsdag

God morgon !

Igår kväll efter att vi la upp vårat fina filmklipp osv drog jag och Alma hem till Andreas (:  Var där i några timmar, kollade på Sex And The City och badade lite ... Haha, det var myys kväll :)  Det blev inte så jättesent, jag körde hem Alma till Adam vid 12 typ ,sedan åkte jag hem. Pratade med min älskade Frida som fortfarande är i Haverdal :(  saaaaknar dig Frojdasand, kom heeem ! 
Idag vaknade jag typ.. Halv 10 av att min hund + grannens hund stod utanför mitt fönster och skällde. Efter fem minuter fick jag damp och öppnade fönstret ännu mer och skrek ååt dom att hålla käften :) Gick upp vid20 i 11 typ, då gick jag ner och åt frukost (av någon anledning är jag alltid jättehungrig när jag vaknar nu för tiden ? :s ). Satte mig ute, och Sally som låg bredvid mig såg vääldigt varm ut så jag tog med henne ner och badade :)  haha, hon är så söt när hon springer och jagar fåglar i vattnet !  Gick upp till datan och pratade lite med Frida Warsell, ska strax åka och hämta henne. Alma ringde också men hon var typ helt död ... Haha.
Nej nu ska jag dra på mig en klänning och köra och hämta Frida !  Vi hööörs

pusss


lille stefan i vattnet . hahah !

Haha moppetur


Hahaha, vi är som vi är.


onsdag

Shhhaaaa folket ! :)

Dagen har varit chiiill (:  Vaknade av att Amie smsade mig när klockan va typ 20 över 12 och skrev kom till Möttvik. Jag fick typ panik på att klockan var så mycket och på att jag hade sovit så länge när solen tydligen sken ute. Så jag flög upp ur sängen, ringde Freija och en halvtimma senare drog en stressad Sofia till Sand's för att hämta upp Amie :)
På vägen till Freija träffade vi Felicia och Cass, så åkte vi 4 ner till Frejz. Hon var (förvånande nog) klar, så vi drog ner till Möttan direkt. La ut våra handdukar och filtar och de va sjukt nice ! :)  Vi gick bort till bryggan för att bada, och när vi kommer tillbaka har Frida kommit också ! Låg där och pratade och schtekte lite, sen kom Nathalie ner en stund. Hon gick ganska snart, och då kom Alma typ (: Solade, badade, åt glass och chillade hela eftermiddagen, drog hem vid 5 typ. Jag, Alma och Amie bestämde oss för att äta thaimat till middag, så jag släppte av dom hos Amie sedan drog jag hem och hämtade pengar och min andra kamera ,haha. Vi körde bort till sushirestaurangen och åt. Mycket gott (starkt hahaha) men det var myys. Satt där i en timma och snackade typ, sedan drog vi till affären och ... skämde ut oss lite hahah. Träffade Elvis och Johanna också ! haha :)  Vi åkte och släppte av Amie hos henne och nu kom jag och Alma precis hem till mig.
Det har varit en sjuukt bra dag, och här komemr lite bildeeer ! (:  eller ah inte så lite kanske, haha ....








HAHA randombild asså ...






HAHAHAHHAHA såna offfffer !


HAHA. randombild  sjukt kul


middagen hos randoms ...

Hej igen !

Var ju på middag hos några randoms, kom hem för lite mindre än en halvtimma sedan. Det var inte som jag trodde, att bara våran familj skulle dit och äta, utan när vi kommer dit är det typ.. 4-5 familjer till där, om inte mer. (räknade inte så noga, hihi) Det var så klart bara mammas och pappas kompisar, och deras barn då, som jag och Victor skulle vara med... Visst, vi känner ju de flesta sedan innan, men jag var yngst av alla där, resten var typ 17+.  Kändes ju jättekul att sitta där, men jag tänkte : spela roll Sofia, du är här 3-4 timmar av ditt liv, du träffar inte dessa igen. Så jag satt där och plågade flygmyror tillsammans med alla andra 17+ :are och hade SÅ trevligt .. Kallt vare också, haha. Några av de som var där bor i Näset också, och en av tjejerna, jag tror hon är 91a skulle på någon fest någonstans, och Linn som är ... jag vet inte riktigt, 20-21 kanske sklle köra henne. Jag fick åka med dom hem, och strax efter jag kom hem kommer även resten av min familj. Mamma kommer in till mig och pratar lite, och under tiden vi sitter här inne och pratar kommer det fram att alla dom som var där ska vi tydligen fira nyår ihop med i Thailand... Jag var ju inte direkt den som hoppade av lycka, om man säger så. Mamma såg att jag inte blev så glad och blev typ sur på mig, jag menar, det är ingen i min ålder där, den som är yngst efter mig är min storebror liksom... Visst, Thailand ska bli jättemysigt och jag ser verkligen fram emot det, men att fira nyår med dessa... Jag önskar att jag hade ett annat alternativ (;  Liite synd om mig äre faktiskt.
Aja, får väl hoppas på det bästa, behöver inte deppa ihop än i alla fall.

Ska ta mig en After Eight och gå ner och kolla teve nu (:  och vem tänker man på när man säger After Eight om inte Freija ? Haha, hon är för go


dag med frejz och middag hos randoms (:

Hej !

Idaag har jag varit med världens segaste goaste Freija ! Vi har inte gjort så mycket, chillat som vanligt tiieeepp :) haha. Freija försökte göra några inbakade flätor på mig också, och det gick väl lite sådär i början om man ska vara ärlig ;) min lilla sengångare valde också ut lite outfits som jag kunde välja mellan till ikväll :) Resultatet finns nedanfööör . Jag ser vääldigt snäll ut, lite oskyldig sådäära, men det var väl det som var meningen antar jag ... Haha.
Yes, middag till några randoms nu alltså. Vet inte alls vilka personerna är, men tydligen skulle jag och Victor följa med... Som vanligt har jag inte särskillt mycket att säga till om .. Haha.
Just nu ligger Freijjjz i min säng och smaskar After Eight, den lilla mocklisen :) hoho.
Amie har hjälpt mig att fixa en snygg bakgrund till bloggen också, tack gumman, hur snällt som helst av dig och jag tycker att det blev jättefint ! :)


lyckat resultat av freijas första inbakade fläta någonsin.. haha !


mycket bättre :)


svarta jeans - cheap monday
klänning - top shop London
kofta - nolita
armband - raglady, sisters, pearls for girls, thomas sabo
ringar - kumkum
halsband - efva attling
blomma - London


ser helt snäll ut, haha

tisdag

God morgon !

Vaknade runt elva idag, då kom hunden in och la sig i sängen med mig en stund, det var lite mys, :)  Gick upp och frågade Victor ifall man kunde gå på toa som vanligt, men näe det kunde man inte ... Fast man kunde kissa ifall man spolade försiktigt. Haha.  Strax innan 12 tänkte jag äta frukost, så jag går ner och hoppas för mitt liv att mamma inte har glömt att köpa flingorna jag bad henne om igår. Sjävklart hade hon glömt, så jag sätter på mig min rosa Odd Molly tröja, har mina mjukisshorts från Abercrombie, sätter på mig Hunterstövlarna och min gröna regnjacka, så drar jag ner till affären för att köpa mina flingor, haha. Victor blev jätteglad att jag åkte ner, så jag köpte ett eget paket till honom också :)  Nu har jag precis ätit mina goda flingor, och gör inte så mycket annat ..  Ska nog vara med Freija idag, vi har en del att prata igenom...  Hörs senare !
Puusss


just looove it (L)  haha

fortfarande fucking måndag

Hej !

Ja, det blev lite stressigt inlägg i morse/förmiddags men jag var verkligen jättestressad. Mamma väcker mig och säger att hon har haft inbrottsförsök på jobbet igen och jag tänkte bara att jag inte orkade höra, låt mig sova. Så säger jag att jag ska ut å springa nu, men då säger hon att nä Sofia det går nog inte, för vattenpumpen har gått sönder så du kan inte duscha. Jag fick typ panik och frågade ifall toaletten funkade, hon svarade nej. Jag blev sur och frågade : kan jag ens tvätta mitt ansikte ?! Hon skakade på huvudet ... Haha. Blev SÅ sur verkligen ,kände  i hela kroppen hur mycket jag inte orkade med allt :p

Fick kasta i mig frukost lite snabbt, sedan strax efter det åkte vi till några kompisar. Jag kände mig verkligen jätteofräsch, inte duschat eller borstat tänderna eller någonting, men mamma hade lovat att jag fick göra det där ... Haha. Så vi kom dit och fikade lite, sen hoppade jag in i deras dusch (:

Vi åkte bort till mamis jobb för att kolla hur det såg ut där, och så skulle mamma ta hål i öronen på en liten tjej. Efter det körde mamma bort mig till Bea. Vi var där en liten stu nd,sedan gick vi till mig. Bakade Brownies, men om jag får säga det själv såg dom ganska failade ut :p  haha. Fast dom smakade gott ! :)
Har precis ätit middag, och om en liten stund ska jag åka till Bea igen.

För alla som undrar så har jag tagit bort inlägget om saturdaynight ...  good to know ! :)

hade tänkt lägga upp en söt bild på mig och bea men näe blogg.se  dampar så det funkar inte :(


fucking måndag

mamma väckte mig för 20 minuter sedan. jag hade tänkt att gå ut och springa, men så säger hon att våran fucking avloppspump är trasig !  man kan inte duscha eller gå på toa eller någonting .... dör !!!!
så nu ska vi åka hem till några kompisar, sen ska vi tillm ammas jobb ....
hörs senare !  pusss

my day

Idag har jag verkligen inte gjort nååågonting alls. Sov ju inte alls mycket i natt så jag känner mig helt död, orkar ingenting. Mina föräldrar som kom hem från Marstrand var också helt döda, haha. Jag vet inte riktigt hur jag har fått dagen att passera... Haha . Inte så mycket att berätta (:  Ska strax krypa ner i min obäddade säng sadface på att jag inte bäddade den förut, jag orkar inte nu. yyes, vi hörs imorgon !

ppppuss

om det ändå bara såg såhär mysigt ut på mitt rum nu ...


gooood moooorniiiing

!
Sovit gott ?  Det har jag gjort, jag har sovit som en stock ! Om inte Felicia hade ringt och väckt mig skulle jag nog sova fortfarande ... Haha . Jaja.
Jag gick upp och pratade lite med mamsen innan Lotta och José kom och hämtade henne, de skulle nämligen åka till Nimbus där pappa jobbar och ta 340 Commander ut till Marstrand ! Beas pappa och Camilla gifter sig, och Camillas syster och hennes blivande man nu då. Hoppas på ett fint bröllop ! Skönt att det inte blåser lika mycket idag och att solen tittar fram också :) Jag hade tänkt att gå ut och springa nu på morgonen, men jag känner verkligen att jag inte orkar ! Får se ifall jag gör det när jag har ätit, haha .... Om en liten stund ska jag åka och hämta Felicia, så ska vi dra till Amie och hämta Felicias moppe, sen ska vi nog hem till mig tror jag :)
Annars idag äre tjejmiddag som gäller ! haha, hoppas att det blir myyyspys & trevligt :)

Puuuss !


RSS 2.0