gårdagen

riktigt bra kväll igår!
först var vi i billdal hos victoria. vi var massa tjejer och det var många som jag inte har träffat på jättelänge så det var skitkul att ses! lite otippat att jag kände så många där men det var kul! 
vid tolv åkte vi in till stan och typ alla droppade av på vägen. när vi kom till avenyn var vi typ 6 pers kvar hahaha... aa men någon kände vakterna på excet o då vandrade vi in där. träffade SÅ mycket folk jag ibte träffat på länge!!! bland annat mina kära donkenkollegor❤️❤️ haha asså det var så jävla kul att träffa dom igen, många har jag inte sett sen jag slutade där...
sen träffade jag tede wern o vera, några av alex kompisar o en tjej jag hängde med på bilskolan i åmål och märta som var min bff i åttan o lollo o aa en jävla massa roligt folk helt enkelt!
när det stängde tog emelie, Carro o jag en taxi hem med oskönaste föraren men vi kom hem iaf o det var ju bra.

nu ska jag duscha, käka frulle o sen åka till stan! 

finns inte många mer bilder än denna..

atm




fredag 29/11

trodde fram till för tio minuter sedan att jag skulle vara ledig idag men icke. blir så stressad på mig sjlälv, har aldrig nånsin glömt skriva ner en jobbtid? att jag har glömt skriva ner det förstör min dag totalt. inte för att jag ska jobba utan för att jag har glömt... åh.
jobbar iaf 13-18. sen ikväll ska jag till vickis som fyllde 20 i veckan! där är det lite förkrök och plockmat och sen ska vi ut. tror det kommer bli skitkul!
hela helgen kommer faktiskt bli grym. party ikväll, ledig imorgon och hockey med fina bea, jobba söndag och på kvällen är det även julfest med intersport! grym helg.
 
igår låg jag hemma och tyckte synd om mig själv hela dagen. dog mensvärksdöden typ. har endast mig själv att skylla eftersom jag inte har tagit ut mens från mina piller sen i juli men aa... aj iallafall :(
på kvällen ryckte jag dock upp mig lite och följde med mamma till stan. vi var på oles döttrar där dom hade lite julmingelgrej o handlade lite. himla mys!
 
nu måste jag sticka här, har en hel del att fixa
 

lista

Vad har du på dig?

Jeans från Replay, tröja från Acne och underkläder från VS

Hur mår du?

Vet inte. Mitt emellan bra och dåligt ungefär.

Vad önskar du just nu?

Tid och pengar

Vad ska du göra imorgon?
Ligga i sängen med Daisy, choklad och mina favvopoddar. Helt okej!

Vad skrattade du senast åt?
Minns inte åt vad men med Hanna

När grät du senast?
I natt

Senaste köp?
Acne Pistols. Dock inte till mig...

Senast sedda film?
En oväntad vänskap med Alex igår. Så himla fin och härlig film verkligen

Vem var den senaste som ringde dig?
Mamma

Senast 3 inkomna sms?
"Sparar varje krona till resan"
"Wheyyy! Jag fyller år 29 skall vi hitta på något kul? Haha"
"Du kommer ha det asnice?! Aa men det är iförsig vettigt"

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
"men blööö sluta göra massa kul jag är inte hemma"

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Jennifer tror jag

Vart vill du åka just nu?
Till London med Alex och stanna tiden

Nästa planerade resa?
London

Dagens känsla
Ledsen, likgiltig och rädd typ. Härlig dag!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej, men tror att man kan bli lite intresserad av vem personen är liksom

En maträtt du inte äter?
Blodpudding. Alltså FYfan vad vidrigt. Sen finns det ganska mycket annat också men det är det första som kommer upp hehe
 
 
Tack för listan Elin

onsdag 27/11

hej på er! läget?
jag kan inte riktigt bestämma mig hur jag mår idag. det har vart en dag med blandade känslor, både fysisk och psykisk smärta. hmm. den värsta smärtan jag känner just nu är fan min nagel som jag halvt bröt förut när jag var arg på min hund.. alltså det låter töntigt men helvete vad ont det gör :(
 
imorse vaknade jag hos alex efter att egentligen inte ha sovit så mycket. låg typ och grät hela natten och sov inte så många timmar men så är det. man kan inte skjuta upp saker för alltid utan ibland hinner verkligheten faktiskt ikapp en... men när jag vaknade åkte jag i alla fall och hämtade daisy och så åkte jag hem till alex igen och väckte honom med voffis. vi myste i några timmar innan alex körde hem oss. hemma stod mamma o bakade lussekatter! så himla mys.
jag tog bilen till stan och plockade upp hanna på vägen. käkade lite lunch, strosade på stan och köpte lite småsaker. kikade mest faktiskt. men det var mys!
nu ska jag plocka ihop lite på mitt rum, städarna kommer imorgon. KLOCKAN ÅTTA PÅ MIN LEDIGA DAG. behöver jag säga hur arg jag blev när mamma sa det? vet inte var jag ska ta vägen alltså.
 
jaja, puss sötisar
härlig bild från förra (!) sommaren
 

password

jaa som ni märkt är bloggen nu lösenordsskyddad... mina kära elever hittade hit så det fick bli så helt enkelt. i sociala medier som facebook, instagram och bloggen vill jag gärna ha det privat, tycker inte att dom behöver veta allt och lite till om mig. tråkigt men så är det! nu vet ni varför i alla fall :) och om ni vill dela lösenordet är det helt okej så länge det är till "rätt" personer. :)

måndag 25/11

hej!
och så var det måndag igen.. men det gör inte så mycket. har en ganska bra vecka framför mig! idag är det dessutom löning så man ska inte klaga.
 
har jobbat i skolan idag. mina två första lektioner med sjuor och åttor gick bra, dom klasserna är snälla och gör vad jag säger. sånt uppskattas! niorna som jag hade sista lektionen däremot, ingen rolig klass. otrevliga, beter sig sjukt respektlöst och är allmänt dryga. funderar seriöst på att säga att jag inte vill ha den klassen mer... nu var det dock längesen sist men ändå.
ja så förutom den sista lektionen så var allting bra idag! åkte hem när jag slutade och gjorde lite mellis, nu har jag kikat igenom lite bloggar osv. tänkte typ sova en stund innan jag drar till stallet, är extremt trött idag.
 
jaja, ville bara säga hej! puss
 

söndag 24/11

hade en riktigt bra kväll igår! mestadels iallafall.
tede kom hit och vi förade här nåra timmar, lyssnade på riktigt skön musik o snackade skit. senare drog vi en taxi till stan o hängde på flygarns en stund. alltid bra häng där liksom. efter ganska mycket om och men och lite planlöst drivande på avenyn träffade vi guccibrush och hans vän och vandrade in på excet med dom runt ett. träffade massa härliga vänner där som alltid, dansade loss i schlagerbaren o drack kanske en shot eller tre för mycket. vanlig kväll på excet med andra ord!
vid tre nångång räckte det för min del och jag hoppade in i en taxi och åkte hem till alex. där var han, freddan, kevin och albin o hade någon form av efterfest/krök med skön musik osv. det var väldigt trevligt men vi gick inte och la oss förrän 5 och innan vi ens hade somnat kom chaqqe för hon skulle iväg till jobbet. härliga kontraster!
 
imorse när vi vaknade mådde jag inte så bra... hehe. vi låg kvar i sängen en stund innan vi gick upp men jag kände att jag inte alls orkade göra något så jag gick och la mig igen. efter en stund joinade alex mig o vi nanade nån timma tills freddan kom vid två-tre. vi tre drog sedan bort till ikea för dagens bakeaktivitet: julbord! haha riktigt trevligt faktiskt. och väldigt gott. älskar julbord på ikea. och julmust!
 
nu är jag hemma. har ätit lite med min familj o fått mina söta små djur att pussas o hänga lite. nu är det snart sängmode på mig igen, känner mig trött o sliten. ska trots allt jobba imorgon också.
 

this glass of wine

få saker smakar så bra som ett glas vin efter en lång dag på jobbet med mycket att göra!
har haft full fart hela dagen. detta är inte min helg egentligen men frida skulle jobba på sin skola idag så vi bytte lördag bara. ganska skönt att jobba en dag o va ledig en!
 
dessutom passar det perfekt för kvällens planer att vara ledig imorgon. lisa kommer hit om en liten stund, så fixar vi oss o förar lite här. senare drar vi in till stan o där får vi se vad vi känner för! antingen drar vi en utgång eller så sätter vi oss nånstans o drinkar lite. det kommer bli treflight!
hoppas ni också får en bra kväll :*
 

lördag 23/11

godmorgon finisar!
trodde jag skulle jobba öppning idag men så var det inte. skönt att få två timmars extra sömn! så idag ska jag som sagt jobba. kvällens planer är nog inte helt bestämda än för min del men vi får se.
 
igår åkte jag in till stan o träffade en liten del av gänget. satt på da matteo o myste oss nån timma. gick förbi firren o köpte ett par byxor, riktigt nice! efter det åkte freija, frida, elin o jag hem till elin o käkade lite innan vi åkte till stan igen för att gå på bio. vi såg the counselor och det var fan den SÄMSTA filmen jag sett på länge. alltså riktigt dålig! tror inte ens att filmen hade någon handling.. eller inte vad som framkom i alla fall. så ett hett tips är att INTE se den! hehe.
jaja, nu ska jag dra mig till jobbet. ha en bra dag!
 

mysfredag

imorse kom daisy o väckte mig. lyfte upp henne i sängen så hon kunde komma o gosa (och bitas..) samtidigt som jag satte på min favvopodd, michaela o dasha. den kommer egentligen ut på onsdagar men jag sparar alltid den till en ledig dag så jag kan ligga kvar i sängen när jag vaknat o lyssnat på den. love it.
vid halv 12 kom alex hit. vi gjorde lite lunch, badade badkar o hade hur mysigt som helst innan han åkte till jobbet. helt okej start på dagen liksom!
har inte gjort så mycket sen dess. kikat runt på tumblr o lite bloggar. ni glömmer väl inte min tumblr? soffygirl heter den.
 
iallafall. nu har jag sminkat mig lite o slängt på mig kläder. tar bilen in till stan för att träffa gänget o ta en fredagsfika i (gammal) vanlig ordning! puss på er
 

kan det bli måndag, tack?

ååååååh vill ha måndag. av flera anledningar.
den främsta är väl lönen, har aldrig gått runt med så här lite pengar på mitt konto. visserligen får jag tillbaka 7k imorgon som jag har lagt ut, men på måndag får jag LÖN och det är fett nice att dra in pengar från två jobb. en annan sak som är fett nice är att få lönespecen och inse att man får typ 5k mer än vad man hade förväntat sig.
på måndag ska jag även till stallet vilket var fett längesen känns det som. missade i måndags pga jobb och nu saknar jag det. dessutom ska jag fixa nya naglar :D :D :D
MÅNDAG du är for once mer än välkommen.
aaaa men hej sötis jag är kär i dig
 

innan vi suddas ut

FAN vad bra detta albumet är! har längtat efter det sen vi var på way out west o fick ett litet smakprov
 

torsdag 21/11

om en månad åker jag till stockholm, för att dagen efter åka vidare till mexico. alltså HEJ VÄRMEN! haha tar nästan tillbaka allt jag sagt om att det kan få bli kallt osv nu. fast samtidigt, hade det snöat imorse när jag gick till bussen och vart helt vitt ute istället för regn och kolsvart hade jag garanterat blivit på bättre humör.
 
det var längesen det var så svårt för mig att gå upp. det var mörkt och kallt och jag var trött. dessutom låg alex och höll om mig och sa "stanna bara fem minuter till mini". ville helst ringa skolan o säga att jag inte kunde komma men det kan man ju inte göra. låta dom skaffa en vikarie för vikarien liksom haha.
dagen i skolan var i alla fall bra! gjorde en rolig värderingsövning med sjuorna, fyra hörn ni vet? det var kul! sen hade jag lite SO och arbetspass och läxhjälp. bra dag!
när jag slutade vid fyra träffade jag bea på torget o vi tog en fika o catchade up lite. det var himla mys att träffa henne. blir så sällan när hon är dränkt i plugg, spenderar i princip alla helger i stockholm osv. men himla mys att ses <3
 

onsdag

hej finisar. förlåt att det var längesen jag skrev...
 
det har inte hänt så mycket egentligen, har typ bara jobbat sen sist.
förra veckan bestod av mestadels jobb. ann även träffa favvisar i stan o fika, var ledig en dag o då åkte j ag och vaccinerade mig. hepatit b + tyfoid tog jag. det börjar närma sig nu... i fredags när typ alla man kände var i stan och kollade fotboll låg jag hemma soffan med hanna och min tinnituss. vi åt chips o hade jättemysigt.
i lördags och söndags jobbade jag. ganska sega dagar men ändå helt okej. i lördags kväll spelade bebi o jag monopol o kollade på nån dålig film. hur mys som helst.
 
måndag o tisdag har endast bestått av jobb. vart på jobbet 9.15 o gått därifrån 20.15 ungefär. långa dagar. igår efter jobbet åkte jag hem till alex. vi käkade världsgod tapas med hans familj och kollade på fotboll. segt att inte zverige vann. liten parantes här då, helvete vad bra zlatan är. det är sjukt. ronaldo med.
jaja. idag var jag LEDIG o det var jätteskönt. vid 7 ringde dock alarmet men det var alex. han kämpade sig upp till gymmet o jag låg kvar o sov tills tio när han kom tillbaka o väckte mig. MYS. vi åkte in till stan vid halv 12, fixade lite grejer o kollade runt lite. käkade lunch på deli.
vid halv två körde jag honom till jobbet o så fick jag låna hans bil under dagen, ska hämta honom ikväll med. eh nej vi sitter inte ihop, jag lovar att vi kan vara utan varandra. det är bara det att det inte finns något bättre än att få somna bredvid honom och vakna i hans armar. det är det bästa jag vet. och jag vill inte tänka på hur olidligt det kommer vara att inte få ha det så en enda gång under i alla fall två månader. kommer gå sönder av saknad...
 
 

bästa jag vet




onsdag

postade precis måndagsinlägget, några dagar sent. bloggen + datorn ville inte vara med i måndags så allt hängde sig och inlägget försvann där nånstans på vägen.
 
igår efter jobbet träffade jag hanna och käkade lunch en snabbis innan jag åkte hem och bytte om. hämtade upp mamma på hennes jobb och så åkte vi och tränade! jag följde med henne till elixia där hon tränar och testade på det där. gillade ju inte alls verkets nya lokaler så det var kul att se hur det var där. och jag trivdes jättebra! eller det är ett fräscht bra gym liksom. senare på kvällen kom bebi o hämtade mig o så åkte vi hem till honom.
 
imorse gick vi för en gångs skull upp i tid. alltså helt seriöst, jag tror inte det har hänt EN enda gång sedan vi blev tillsammans att vi går upp i tid och slipper stressa. det hjälper liksom inte att ställa klockan en timma innan man egentligen måste, vi blir alltid sena. och det är alltid mig det går ut över eftersom jag börjar tidigast... så en stor guldstjärna till oss idag :D
efter jobbet åkte jag till gymmet en sväng och sedan till stan för att träffa girlsen. satt på da matteo i nån timma o snackade skit o drack latte. mys vare.
 

måndag 11/11

vet inte riktigt vad jag ska börja haha!
i fredags var jag helt och hållet DÖD. kämpade mig upp en sväng på dagen och följde med alex till mitt jobb så han kunde köpa nya skridskor, sen åkte jag till mammas jobb och fick massage. efter det kröp jag ner i min säng med daisy, chips, dipp och min favvopodd. där låg jag i princip resten av dagen med undantag från när jag gick ner och käkade pizza. aa ni hör ju, fantastisk bakedag med andra ord!

i lördags var jag LEDIG för första gången på jag vet inte hur länge. på en helg alltså. låg kvar i sängen jättelänge och hörde regnet utanför, det kändes bra. efter nån timma tog jag tag i mig själv och duschade o fixade ordning mig. blev hämtad av min baby och så åkte vi till stan. kikade runt lite innan vi käkade världsgoda hamburgare på burgersson. GÅ DIT! ligger typ vid skansens krona. husargatan, kan det stämma? aja godaste hamburgaren jag nånsin ätit i alla fall. efter det tog vi en drink på post o sen gick vi på bio. såg rush, en formel1-film som var HUR bra som helst. blev typ lack först när alex hade bokat biljetter till en bilfilm, hallå jag har NOLL intresse i det liksom. hahah men den var verkligen hur bra som helst så den kan jag verkligen tipsa om! ska dessutom lyssna på en formel1podd om ronnie petersson. japp intresserad!
igår vaknade jag av massa pussar på morgonen. vi käkade frukost o sen åkte vi. alex skulle döma, jag åkte hem. gjorde inget vettigt på hela dagen. alls. eller jag började med att klippa ihop en film, annars inget.

idag hade jag två lektioner i skolan. franska med sötsexorna o engelska med niorna. några i den klassen har dessutom börjat följa mig på insta så fick göra den privat... fuckers. efter skolan åkte jag till ullared! haha med mamma o min kusin. himla skoj faktiskt men köpte inte så mycket. lite småsaker typ. och en ridväst att ha på hoppning. sen hem o sen stallet. BRA MÅNDAG! :)

london with my boy

har äntligen bokat en resa till london med min älskling. flyg o hotell o allt är fixat, en månad kvar tills vi åker. det kommer bli underbart. julmys med en favoritperson i en favoritstad. kan inte bli bättre
 

nostalgi

började kolla igenom bilder jag var taggad i på facebook. shit... vad mycket kul man har gjort. helt sinnes. fick lite ont i magen när jag såg vissa bilder... och vad långt fint hår jag har haft. mycket roligt med massa fina vänner. studenten, shit vilken dag. alla skivor... aa mycket nostalgi på mig nu!
fick samtidigt lite feeling att försöka avsluta/börja på riktigt med något jag tänkte göra i somras. får se om det ens blir något av det för jag ska pyssla ihop massa bilder i imovie vilket jag aldrig gjort innan, men jag ska försöka. det var werngren som gav mig inspo när hon hade klippt ihop en sån film typ nån vecka innan studenten på oss tjejer från klassen. och jag kan ju inte ha burit runt på min kamera i alla dessa år i onödan haha.
typ såna här härliga pics
 

lördag 9/11

hej finisar! hur är lägish?
jag mår bra! har återhätmtat mig lite efter bakfyllan igår.
 
gårdagen bestod mestadels av chips och dipp i sängen, men jag var även på jobbet en liten sväng med alex så han kunde köpa nya skridskor och så unnade jag mig en massage. men från kl 14 och framåt var det sängen med poddar och daisy som sällskap. perfekt dag verkligen!
 
idag är jag lite piggare. har städat och fixat lite på mitt rum här nu, lekt med daisy och lite så. nu har jag precis duschat också. om nån timma ska jag dra mig in mot stan är tanken. ska möta upp min älskling o gå på stan en stund. hoppas att det slutar regna... annars får vi väl hålla oss inomhus helt enkelt. senare är planen att käka en god middag nånstans o sedan gå på bio!
var med i tidningen igår också haha
 

after ski

SHIT vilken rolig kväll jag hade i torsdags! sjukt lyckat och mycket bättre än vad jag egentligen hade väntat mig.
det var GT som i samarbete med STS, audi och intersport drog ihop en after ski på incontro. alla var klädda i skidkläder o vi fick mat o massa där. det var liveband och alla stod på bänkar o bord o sjöng med. hahha så jävla roligt verkligen!
när det dog ut på incontro vid 12 drog hela gänget vidare till nån pub på avenyn där det också var livemusik. när den tog slut där gick vi till lilla london o efter det var vi några som kämpade vidare till babar. sån jävla pangkväll hade vi! butikscheferna bjöd på jägershots o aa nä hur kul som helst
 
var fett nöjd med min bränna hehe
 
 
 
 
 
 
kvällen avslutades med nercabbat hem till näset. fint!
 
 
 
 
 
 
 

torsdag 7/11

heejjjj finisar! lägish??
jag mår bra! satte på lite skön musik för att komma igång lite, har vart lite seg idag.
 
efter skolan igår hämtade jag hanna och så åkte vi till mig med daisy. köpte chips och sushi o degade i soffan nåra timmar, himla gott. senare kom mormor hit o stannade tills idag och på kvällen kom även alex hit. mysipys!
planen idag var att vi skulle träna innan jag började jobbet halv 12 men det hanns inte med... så vi låg kvar i sängen, sen gjorde vi en jättegod frukost o myste hemma istället. inte helt fel det heller!
 
efter skolan idag åkte jag och hämtade daisy. gick ner i källaren och rotade fram lite skidkläder för ikväll äre AFTER SKI som gäller! wiiiie det ska bli så jävla roligt!!! ska dit med jobbet, alltså intersport och inte skolan. det är på incontro och man ska verkligen gå in för det, så det är en hel skidutrustning minus pjäxor som gäller ikväll typ. skitkul! nu kommer snart vickis och hämtar mig, sen åker vi hem till henne o fixar oss.
typ såhär kommer jag se ut ikväll:
 

helgen + lite vardag

måste ju först och främst säga att jag hade en riktig pangkväll i lördags. förade hos vera med henne o tede, snackade om allt mellan himmel och jord och blev lite väl runda om fötterna under tiden. drog till flygarns, träffade massa härligt folk som alltid där. vidare till peacock o sist hamnade vi på excet. hittade en kär vän nånstans på vägen som jag inte har träffat på jättelänge också, så han lämnade sina friends o hängde på oss istället. så jävla roligt! vet inte om man kan ha en tråkig kväll på excet. jag har i alla fall aldrig haft det haha!
 
jobba i söndags var inte kul. alls. blåste 0,87 innan jag skulle åka dit. nu kan jag nästan skratta åt det men asså det var för jävligt. efter jobbet åkte jag hem, bytte kläder och fräschade upp mig så gott det gick för att sedan åka till scandinavium och möta upp min älskling och gå på hockey. det var mys! började må bättre efter halva matchen, typ klockan 18 så det blev jättebra hehe.
igår jobbade jag på ebba och gör hela veckan. hade dock bara två lektioner igår, så jag var hemma hos alex innan klockan var 11 på morgonen. kröp ner i hans säng så myste vi i nåra timmar innan han var tvungen att åka till jobbet. på kvällen åkte jag till stallet men vi han inte rida i mer än en kvart innan en jätteobehaglig olycka hände i vår grupp. en häst fick ett litet fnatt och började bocka/sparka/stegra så tjejen flög av och fick kraftig hjärnskakning och jätteont i nacken och ryggen. det var bara att sitta av och ta ut hästarna och vänta på att ambulansen skulle komma... riktigt riktigt obehagligt. note to self: skaffa en säkerhetsväst
 
idag har jag jobbat på ebba hela dagen. har haft en fullspäckad dag med franska, engelska och till och med matte. hade en söt liten femma i matte och vi räknade bråk så det gick bra haha! efter skolan åkte jag hem o bytte om så kom pappa och hämtade mig och vi åkte till gymmet.
nu har jag käkat pannkaksmiddag och är proppmätt! fan vilket långt inlägg... aja whatever. puss!
 

lördag 2/11

godmorgon!
sitter här med en liten klump i magen och vet egentligen inte riktigt varför. drömde dock jättemycket mardrömmar inatt och det var så jävla läskigt så jag har typ fortfarande ångest för det. usch. hatar verkligen att drömma ibland. annars är det väl för att jag redan känner mig lite stressad för kvällen. örch på det.
 
i torsdags efter jobbet drog jag till stan och träffade lite fina friends. satt på soho o catchade up o myste nån timma innan det blev lite väl kallt och vi drog oss hemåt igen.
igår var jag ledig vilket var hur skönt som helst verkligen. gjorde absolut inget vettigt på hela dagen, helt fantastiskt. låg i sängen med daisy och lyssnade på poddar typ. lyssnade bland annat på p3 dokumentär om mordet på engla. alltså SÅ jävla fruktansvärt. det är så vidrigt att jag knappt vet var jag skulle ta vägen. usch verkligen. sen på kvällen efter att jag hade käkat lite kräftor med mina päron drog jag bort till elin o kollade idol o chillade lite! mysipys.
 
nu har jag duschat o käkat frulle men kan chilla ett tag innan jag måste åka. ska försöka slänga i mig lite lunch idag också faktiskt. jobbar 12-18 idag vilket känns fett segt då jag typ redan nu vet att det kommer vara aslugnt. bläääää tråkigt. sen att jag jobbar till kl 18 också... ska hem o fixa mig o sen på middag o sen ut. kommer bli stress. aja ska försöka få bort klumpen i magen nu. pusshaj
 
 

RSS 2.0