friday

åh, har nyss kommit upp på mitt rum efter en dag beståendes mestadels av jobb. imorse var jag inne i stan där mamma har börjat jobba på fredagar och fick en behandling. hon har precis gått en utbildning i att balansera atlaskotan, det låter så flummigt o jag vet egentligen inte riktigt vad det går ut på men det ska tydligen kunna bota tinnituss så jag var där o fick en behandling. man rätar även upp hela kroppen genom att balansera atlaskotan då, och jag hade typ 4 kilos felbelastning men efter behandlingen var den lika, haha så sjukt.
efter det drog jag i alla fall till jobbet o har jobbat hela dagen, det har vart massor att göra så det har varit kul! vi hade även tävlingar i butiken idag, en för personalen på golvet o en för oss i kassan. våran tävling var att värva 60 (!) nya klubbmedlemmar o då vinner vi två sverigelotter var o när jag gick klockan 19 hade vi värvat 62 så det var ju roligt haha :D
 
nu har jag degat hemma en stund, druckit två glas vin o ska byta kläder o lite så snart. om en timma eller något kommer alex o hämtar mig så ska vi käka o efter det ska vi se snabba cash! aaa riktigt trevligt. jobbar hela helgen också men tror det blir en del att göra o jag behöver alla pengar jag kan få så det blir bra!
 

torsdag 29/8

idag insåg jag att augusti typ är slut. fan vad fort tiden har gått den här sommaren, det är galet.
 
men jag har i alla fall haft en jättebra vecka, har ju vart ledig hehe. i måndags var jag med alex o calle på ikea typ halva dagen o köpte massa grejer till alex. haha asså dom två... aa det är en annan historia men där spenderades i princip den dagen.
i tisdags hängde jag med hannis hela dagen, vi käkade frulle här, degade lite film o låg ute i solen o så. himla mysigt faktiskt, och sjukt längesen. på kvällen rullade vi hem till werngren där hon hade lite födelsedagshäng me tårta o grejer för tjejerna i klassen, jättemysigt verkligen. och ja jag vet att jag fortfarande säger tjejerna i klassen men dom är tjejerna i klassen o kommer alltid vara även fast vi inte går i skolan haha.
igår hängde jag också med hannis, men på kvällen åkte vi bort till långedrags seglarkrog o käkade middag. sjukt trevligt, det borde man faktiskt göra oftare. och fan vilken god mat vi åt.... dör. o efterrätterna.... nä jag avlider. ska åka på jakt efter den glassen jag fick där igår, måste ha den. sen på kvällen igår kom alex, vi kollade suits o myste tills jag somnade hehe.
 
idag har jag faktiskt jobbat hela dagen o helvete vad tiden bara har sprungit iväg. hade lätt kunnat stanna till 8 idag utan problem, vi har så jäkla mycket att få upp innan helgen. leveransen kom väldigt sent idag också med tanke på mängden, så jag måste hoppa in o jobba imorgon med. lite synd för jag hade egentligen planer, men det löser sig på nåt annat sätt.
 
yeye, nu ska jag dega ner mig i soffan. puss bebisar :*
 
 

söndag

åh det var så jäkla trevligt hos sara igår! de flesta hade kommit dit vid 4 ungefär, då började det blandas drinkar o lagas mat o minglas runt. det känns som att det var fett längesen vi hängde så många från detta gänget, så det var verkligen hur kul som helst. anna o frida stod för drinkarna hela kvällen som blev sjukt lyckade! riktigt kul. tyvärr var jag så jävla bakis fortfarande så när klockan var 12 o vi skulle börja röra oss utåt åkte jag o elin hemåt istället. alex kom o hämtade oss, snelt.
 
idag åkte jag o alex hemifrån vid 1 för att hämta upp några kompisar, så drog vi till BK o sedan rullade vi vidare mot frölunda borg. jag o 10 killar, härligt! haha, slapp i alla fall ha på mig gårdagens klänning, det hade vart fett pin att komma lite halvuppstyrd till borgen med alla hans vänner mitt på dagen... nää alex lillasyster lånade ut lite kläder till mig, himla gulligt. vi var iaf på frölundamatchen, det var trevligt men ingen bra match direkt. dom förlorade på straffar.
 
när jag kom hem höll mami o gunilla på att laga mat, o så kom emelie ner så vi käkade middag o hade det gött i solen. nu tänkte jag hoppa in i duschen o eventuellt tigga lite skjuts bort till alex så jag kan lämna tillbaka chaqis kläder o sova med min älskling. är i princip ledig hela veckan, fett skönt faktiskt.
jaja, puss på er!
 
 
 
 
 
 

lånade två av bilderna från tea o amie :*
 
 
 
 
 

lördag 24/8

wäää idag är jag inte pigg. men det ska jag snart ändra på, ska ju på inflyttningsfest idag! lite lagom tacksam att den flyttades fram två timmar.
 
igår hade jag en underbar dag o en fantastisk kväll. ställde in de flesta av mina planer jag hade för dagen, la mig ute i solen o lyssnade på poddar. sen hämtade jag tedelicious o så käkade vi lunch o grejer, satt ute på altanen o gossipade nån timma innan vi tog tag i oss själva o började fixa oss för kvällen.
vid 6-7tiden kom hanna, andrea o vera hit så satt vi o förade tillsammans med mina föräldrar o gunilla, haha hur trevligt som helst! mamma o gunilla gjorde massa hotshots till oss också haha asså aa dom är fina. sen körde värra oss till kontiki där det var överraskningshejdåfest för en vän som flyttar till sydafrika. var där i nån timma o minglade med massa härliga vänner som jag inte träffat på länge, det var fint! sedan rullade vi vidare mot park lane o hade en pangkväll verkligen. hahah asså jag hade så jävla roligt, det var helt sjukt faktiskt. hela kvällen var underbar. hann med ett väldigt trevligt häng med mange schmidt ocks, jag o värra stod o sjöng glassigt med honom. hahha asså va? a en riktigt jävla bra kväll med mycket dans och världens bästa sällskap helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sa ju att jag var uttråkad

smeknamn: soffy, soffan, soff typ haha
låt du lyssnar på när du är ledsen: ingen specifik låt men alltid ed sheeran, melissa horn och sen för att inte deppa ihop helt lite fin joshua radin
beroende av?
socker. och vänner
vad får du ofta komplimanger för?
mitt hår tror jag
brukar du skratta för dig själv?
hahah för ofta typ. tycker att jag är jätterolig.
vad står det i ditt senast inkomna sms?
då lägger jag över dom direkt så har du dom imorgon. tusen tack jag är så glad för din hjälp!! kram
från moster. hihi
har du haft sex idag?
ja
hur svarar du när det ringer?
beror på vem som ringer men oftast typ heeeeeeeeeej. haha
vem ringde du senast?
babylove aka tede
vad sa den du senast pratade med i telefon?
haha vi bestämde lite grejer om morgondagen
antal timmar i natt?
runt 6 tror jag
sov du ensam?
yes!
brukar du komma i tid?
är nog största tidspessimisten och kommer hellre 10 min för tidigt än 2 minuter för sent. så ja, jag kommer fan alltid i tid.
hur känner du dig nu?
trött o lite uttråkad
vanligaste färg på dina kläder?
svarrt och olika nyanser av vitt tror jag... rolig
vad tycker du om fötter?
hahaha... hade världens fotfobi för några år sedan men det har lugnat sig nu. tycker dock inte om nör folk pillar på mina fötter eller att pilla med andras fötter. tår är äckligt.
vad saknar du?
sommaren. den är ju fan över och det är fett deppigt
hade du en bra kväll igår?
jaa med mina klassisar <3
favoritdryck på morgonen?
juice eller oboy
när brukar du oftast gå och lägga dig?
beror på när jag börjar dagen efter
sysslar du med någon idrott?
ridning :)
tror du på kärlek vid första ögonkastet?
vet faktiskt inte
har du spytt offentligt?
haha eeh ja
är du nöjd med ditt liv?
faktiskt väldigt nöjd för tillfället
är du bortskämd?
nej det kan jag inte påstå
vad gör du imorgon?
tränar. fixar grejer. träffar vänner. går på avskedsfest
vad är det värsta du vet?
oordning i diskmaskinen och kaviar tror jag
när grät du senast?
måste varit på åland haha
en speciell dag du minns?
STUDENTEN
vad skulle du göra om du vann en miljon?
resa
vad dricker du helst när du är törstig?
vatten eller cola
är du musikalisk?
lol kan spela blockflöjt
biter du på naglarna?
inte sen josefine kom in i mitt liv <33333
 
 

torsdag

hej sötisar, wazup?
 
jag sitter här och är delvis uttråkad, delvis trött o delvis aktiv i en konversation rörande saras inflyttningsfest på lördag. är nog mest trött faktiskt.
har haft en väldigt skön vecka faktiskt. i tisdags var jag ledig. då var ag på gymmet, fixade nya naglar o på kvällen kom frida hit o vi hade ett riktigt gött häng hela kvällen o natten. riktigt fint. igår vare jobb all day long, sen en massage på mamis salong innan jag gasade vidare mot tede där vi hade lite catchup med tjejerna i klassen! tyvärr inte alla, men dom som var hemma i alla fall. vi käkade en god middag o spelade kort o skvallrade, himla bra kväll faktiskt.
 
imorse ringde alex vid halv 7 o väckte mig o sa att han skulle komma o sova hos mig. mys. han kom dirr efter jobbet o aa planen var ju att sova men det är lttare sagt än gjort när han hade hällt i sig massa redbull o kaffe hela natten. så det blev ingen mer sömn för min del imorse. fast vi hade ganska mys, låg o lyssnade på musik o kolla paradise hotel o bara va lite. sömnigt mysigt liksom. vid halv två rullade jag till jobbet o har jobbat hela dagen. har haft mycket att göra för vi har haft hockeydag. men det var kul! slutade dock mindre kul haha o jag fick följa med vakten inne på maxi o leta efter en person som hade stulit lite men vi hittade honom inte :/
 
yeye. nu ska jag snart bädda ner mig i min säng med lite hart of dixie eller idol eller paradise hotel ELLER michaela o dashas senaste podd. den är två timmar o jag vill verkligen lyssna, men risken att jag somnar ifrån är fett stor..
som vanligt lite löjligt kär i mina nya naglar
 

happy monday

har haft en jättemysig morgon verkligen. legat o dragit mig i sängen några timmar med min bebis, kollat lite paradise hotel (MAX 2 avsnitt om dagen nu alltså, har typ bara 12 kvar) o vart inne på kilroys hemsida o läst lite om backpacking. alltsåååååååå vill bara dra direkt när jag läser om allt.
nu har jag käkat lite frulle, packat ihop mina stallsaker o strax ska jag dra mig mot jobbet. ha en bra dag sötisar!
 
 

söndag 18/8

shit, vet ni att skolan börjar i veckan? det är så mycket barn som kommer in o köper nya skolväskor o gympakläder o gympaskor o gud vet allt. det absolut sötaste är dom minsta som är typ 5-6-7 år som ska börja förskolan eller ettan, som berättar att dom ser mest fram emot fruktstunder eller att få ny fröken eller att leka i klätterställningen på rasten. haha, minns verkligen exakt hur det kändes innan jag skulle börja förskolan...
 
ye, har typ jobbat hela helgen. i fredags efter jobbet åkte jag till alex, så käkade vi middag hos honom o degade lite film o så, det var mys. igår var jag på jobbet i typ två timmar, hade så jävla ont i halsen o mådde så kasst att jag fick åka hem. orkade liksom inte öppna munnen för att prata med folk för att min hals gjorde så ont. då äre lika bra att åka hem o käka piggelin o ipren. på kvällen var jag inne i stan med mormor o kusiner o moster o käkade middag, det var himla trevligt. idag mådde jag mycket bättre när jag vaknade o bestämde mig för att dra till jobbet ändå, o det ångrar jag fan inte. FÖR HÅKAN HANDLADE AV MIG IDAG!!!!!  aaahhhh vi var så starstrucked. hahha, nä men alltså aa det var ball faktiskt. han är så härlig.
 
jobbar inte lika mycket i veckan o har massa skoj att se fram emot.
måndag: jobb o STALLET drar igång! wiiiiii har längtat hela sommaren
tisdag: ledig + att jag ska göra nya naglar :D
onsdag: jobb, massage o middag med tjejerna från klassen
torsdag: okej här fanns verkligen inget mer än jobb.
fredag: ledig o avskedsfest för en vän som flyttar till sydafrika
lördag: ledig o inflyttningsfest för saris!!
söndag: ledig, det räcker så.
en härlig taxiresa hem för nån vecka sen. har btw endast rökt en cigg på en vecka. vad hände där? bra soffy
 

torsdag 15/8

hej sötisar, allt bra med er?
 
jag har vart ledig idag, det har varit heimla skönt faktiskt. imorse låg jag kvar i sängen nåra timmar me min lille bebis, hon har blivit biten på flera ställen o har tratt så hon får inte gå ut. himla mys när hon kommer o nanar med mig istället :)) kollade några avsnitt paradise hotel, haha asså är så jävla besatt av det. kollar jag för mycket en dag börjar jag typ tänka på danska... haha det är ju hemskt. har typ bara 25 avsnitt kvar o jag vill inte att det ska ta slut...
yeee annars idag har jag vart hos farmor o hängt en stund, hon blev glad. sen har jag (hör och häpna) varit på gymmet. det var inte igår alltså! har inte vart där sen innan studenten... hur sjukt? haha. aja, cyklar ju drygt en mil om dagen nu i alla fall så det är ju alltid något, men skönt att försöka börja komma igång med träningen igen.
 
igår efter jobbet kom alex o hämtade mig, så åkte vi o köpte sushi o sen gick vi på bio. såg känn ingen sorg, jag har ju redan sett den men alltså fan vad bra den är. helt fantastisk film, alla borde verkligen se den! oavsett om man gillar håkan eller inte, den är fantastisk. sen hann vi dra hem till honom en stund innan han skulle till jobbet. haha hatar när han jobbar natt, det är fett deppigt att sova själv...
 
yeye, nu ska jag sätta på några avsnitt paradise här. kanske lite hart of dixie också. har öppning på jobbet imorgon, men det är ganska mys. man får frulle o tiden går fort haha. jaja puss på er!
 

bake-cake

haha, asså ibland undrar jag om inte jag är dum i huvudet. eller när räcker det liksom?
var ju som sagt på wow torsdag, fredag o lördag. var fett sliten igår, bake o hade typ ont överallt o va jättetrött o skulle bara sova. men så smsar emelie o säger att hon ska ta bilen till alberts avskedsfest, o då tänkte jag att jag kan följa med en stund. han ska ju trots allt vara borta i ett år. kommer dit, tar en bärs o vägrar utgång. 3 timmar senare är jag fullast på peacock o har hällt i mig säkert 10 shots o drinkar. hahah asså på riktigt, vad höll jag på med? hur orkar jag?
 
det var inte kul att vakna idag. ännu mindre kul var det att dra till jobbet. vet inte hur jag har tagit mig igenom denna dagen, har haft spyan i halsen hela tiden typ. haha asså fyFAN. nu får jag nog vara lite lugn ett tag, vila upp mig lite. jobbar mycket nu, ledig nån dag i veckan. det är bra, skönt att ha lite struktur på livet. japp. vi hörs!
 
 
 

way out west

alltsåååå wow har varit så bra! hade tre helt fantastiska dagar med mina babes, frey o elinpelin. vet nästan inte vad jag ska skriva, det har varit så jäkla bra bara. spelningarna jag tyckte var bäst var daniel adams ray, håkan, local natives, kendrick lamar och alicia keys. sedan var det ganska fett att se typ rodriguez och of monsters and men också, även fast dom spelningarna inte var så jätteballa liksom. är även fett nöjd med alla jag har sett på stay out west. eller aa, alla och alla, jag är fett glad att jag fick se shout out louds och urban cone. shout out louds spelade på gbg filmstudios i torsdags o det var jävligt nice. stället var verkligen fett o spelningen var asbra. älskar verkligen dom. i fredags var vi på liseberg o såg bland annat urban cone. gillade verkligen hur det var där inne, det var vid dansbanan o allt det vid gasten. riktigt nice! och fan vad bra dom är. ville aldrig att det skulle ta slut. i lördags var tappade jag bort frey o elin men jag hänkade alex o hans kompisar till annedalskyrkan där lune spelade och fan vad mäktigt det var alltså. dom var väldigt konstiga o det var ju lite sömnig musik, men riktigt mäktigt. sen virrade vi omkring o var på post o lite så, himla bra kväll.
 
japp, nu tänkte jag ge er en bildbomb istället!
chillade i SJs vip. ganska fett, man hade grym utsikt
 
lyssnade på ett dj-set o fick frulle på weekday
 
mina favvisar innan giorgio moroder!
 
glaoda i solen!
 
babylove and i
 
hängde i SJs vip igen, här under rodriguez
 
mucho folk
 
drack bärtzzzz
 
gött häng i öltältet under spelningar man inte orkade stå upp på
 
HÅKAN
 
urban cone <33333
 
hängde i bengans tält o kollade vinylskivor
 
tog foton inne hos metro
 
gjorde flamingotattoos
 
blåste såpbubblor
 
hängde med min älskling
 
åhåhå sötis
 
mina favoriter
 
 
 
o nu har jag faktiskt inte jättemycket mer bilder att visa. så det får räcka för stunden. puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy wednesday

har precis städat o fixat lite på mitt rum, bland annat packat upp min resväska från åland. duktigt av mig!
nu ska jag dra in mot stan, ska träffa alex så ska vi käka middag o gå på liseberg :D wii älskar lisse. himla bra dag idag! vi hörs babessss
 

söndag 4/8

o så har det blivit augusti... helvete vad tiden går! planen för denna månaden är i princip inget mer än jobb. är typ ledig en dag i veckan restan av månaden. fast inte veckan som kommer! nu ska jag bara jobba en dag, imorgon, sedan är jag ledig. på torsdag börjar way out west o det kommer bli riktigt nice!
 
aaa o jag har typ bara jobbat i veckan.. igår hade jag dock en fantastisk kväll. först kom saris o freija hit, så käkade vi middag o förkrökade med min o freijas bror. sen drog vi in till flygarns där hänget var så där fantastiskt som det bara är på flygarns när gustav o melkler spelar. det var riktigt längesen nu o fan vad kul det var. helt fantastiskt! efter flygarns drog vi till docks men jag drog aldrig vidare utan åkte hem. låg o brottades med min bror i typ 20 min om en påse ostbågar när jag kom hem, hahah vi låg typ o bet varandra. normalt jaoooo. jag vann iaf påsen men han kom o tog en näve, krossade den i sin hand o släppte det i min säng. TACK victor har inte alls gått runt o luktat ostbågar hela dagen...
 
har iaf jobbat idag o det var tungt. haha, men det gick ändå bra. nu har jag legat ute o lyssnat på michaela o dashas senaste podd en stund, ska hoppa in i duschen o sedan åka hem till alex o käka middag. myspys!
vi hörs babes :*
 
 

top 3

såg precis att min topp tre lista inte hade publicerats.. skrev fan den i söndags på väg till stockholm haha! men här får ni den i alla fall, min o elins topp 3 om åland.
 
1. KINO!
bästa utstället. sjukt fräscht, bra musik o grym stämning. love it
2. FF
haha asså godaste drinken verkligen! vet ni vad ff står för? fittigt fin. och nej, det är inget skämt, den heter så på riktigt.
3. pizzan på diablo
diablo ligger i samma byggnad som kino, en dörr ifrån. behöver jag ens nämna att det är världens bästa idé och det godaste fyllekäket man kan få? pizzerian ligger liksom INUTI klubben. så. jävla. fantastiskt.
 
o det sämsta då..
1. arken.
ofräscht konstigt uteställe som de flesta ålänningar föredrar framför kino. förstår verkligen inte hur det går till.
2. cyklister/bilister.
hahaha asså så många idioter som är ute på vägarna från stan till geta där elin bor.. helt sinnes.
3. småbarnen på rockoff.
varför ska det stå 10åringar längst fram på nause och stå stilla? ge plats åt oss som vill rockafett.
 
hehe. fin va?
kino <33333
 

torsdag

hej mina kära vänner, hur är läget?
jag mår bara bra, fast jag är lite trött. har varit trött sen jag kom hem i princip, o har inte sovit så mycket som jag hade behövt. har dessutom jobbat hela dagarna o gjort saker på kvällarna så aa. i natt sov jag i alla fall 12 timmar själv i min säng o det var helt fantastisk. vaknade kl 10 o låg exakt som när jag somnade, haha. somade om o sov till halv 12 sen... alltså hur skönt?! behövde verkligen det.
 
ja, har som sagt jobbat hela veckan. idag är jag ledig, hur skönt som helst. det kändes så brutalt att bara komma tillbaka till verkligheten direkt i måndags. men på ett sätt är det ändå skönt tycker jag, få lite rutiner o så. det har varit ganska mycket att göra så dagarna har ändå rullat på bra.
i tisdags träffade jag vendela efter jobbet, kollade film o degade o catchade up lite, himla mys. sen vid 12 kom alex o hämtade mig på väg hem från jobbet så åkte vi hem till honom o sov. igår innan vi åkte till våra jobb fixade vi lite saker på torget o aa sen vare jobb. planen igår var egentligen att dra till beerpongen på peacock men jag hade så jäkla ont i huvudet o var så trött, så jag hämtade upp sara så åkte vi till frida där hon o freija var så degade vi istället o hade det mys. längesen jag träffade mina brudzzz.
 
idag har jag inte gjort så mycket. sovit, lyssnat på lite poddar. skrivit mina tackkort från studenten (bättre sent än aldrig) o cyklat runt här i näset o delat ut till alla som bor här. nu blir mamma glad hehe. om nån timma kommer tede hit tror jag, så ska vi hänga lite. det blir mys. sen ikväll kommer nog alex hit efter jobbet.
 
aaaja pusspusspuss'
här får ni en bild från åland. ska lägga in alla mina i datan o ge er en fet picupdate snart!
 

RSS 2.0