söndag 28/2

Hej alla söta (:

igår gick jag upp jättetidigt, sen kom mina kusiners pappa o hämtade mig vid halv 10. vi åkte o hämtade min kusin Elin hos en kompis, sedan åkte vi till Scandinavium för att se på gbg horse show !
Var där mellan 10-5 typ o vi hade jättekul ! Hade velat se hoppningarna idag med eftersom finalerna var idag, men vi hade iaf en jättemysig dag. Var dock jävligt trött när jag kom hem, o sen blev jag lite besviken på en sak menmen.

hade svårt att sova trots att jag var jäkligt trött, somnade typ runt två. imorse vaknade jag 12 o hade en riktigt chill morgon. pluggade lite på matten, städade på mitt rum lite o sen åkte ja o mamsen bort till verket o gick på ett pilatespass.
kom hem för en liten stund sen, ska käka middag o så om en stund.

det har varit en ganska bra dag trots allt

 

fredag 26/2

Helloooo (:

idag äre fredag o fredag betyder heeelg !  så jäkla skönt.
skolan idag var jäkligt chill faktiskt. sista lektionen när vi hade elevens val va ja o frida me i bakstugan ist för att gå på matten haha o vi fick sluta en timma tidigare :)

efter skolan drog ja in till stan med fränkel. sjukt längesen vi var med varandra !  vi va i stan en stund, satt o fikade jättelänge på eh o hade det allmänt mys bara :)
efter att vi hade GÅTT hem i det äckliga slasket som ligger på gatan så har vi inte gjort så mycket, sitter vid varsin dator o kollar lite.


haha, bilder som är från sexan, alltså lite drygt 3 år sedan !
 

 


torsdag kväll

jag klarade det ! jag gjorde det :D  och det känns faktiskt jäkligt bra. klumpen i magen är liksom borta, o jag hoppas att jag slipper drömma i natt.

var iaf på två pass med beaa today, ett step o ett pilates som sagt. det var jobbigt men roligt !
mamsen kom o hämtade mig så åkte vi o hämtade thaimat, mums
nu har jag precis kommit ut ur duschen o jag kom på en jättesmart sak när jag duschade hahah :D
vi hörs tomorrow .

pussis my loves :*


fortfarande torsdag.

fortfarande snö. fortfarande kallt. fortfarande fortfarande.

haha denna dagen har flytit på rätt bra faktiskt . ska strax gå ner o stoppa i mig lite yoghurt o så, ska ta bussen om en timma. hoppas verkligen att det inte är jättemycket förseningar för jag har inte tid med det. o jag blir jätteirriterad på det. hatar västtrafik !


torsdag 25/2

Hej alla söta !

Så jäkla skönt att vara ledig idag. Sov till halv tolv typ, åt frukost vid 12 o nu sitter jag här. Till min besvikelse så snöar det jättemycket ute idag :( usch, jag vill inte ha mer snö, jag vill ha vår ! tror inte jag är ensam om det ..


Vad händer idag då ?
jag ska plugga lite, göra klart matteinlämningen som ska vara inlämnad imorgon. vid 5 ska jag träffa bea på träningsverket o så ska vi gå på step o pilates (:
förövrigt är detta dagen med stort D för mig. Jag har en viktig sak att fixa idag .. hehe . fyfan.
återigen, you can't make it feel right when you know that it's wrong . denna jävla mening förföljer mig.

 

 


onsdag 24/2

Hallåååå !  Känns som att det var ett tag sedan jag skrev här .. ska sammanfatta tiden som gått lite snabbt !

sälen
vi hade det så sjukt roligt ! det var dock jäävligt kallt, det blåste jättemycket så på toppen var den en köldeffekt på -52 grader ! helt sinnessjukt. vi tog inte så många bilder tyvärr, det var så jävla kallt så man fick typ köldskador! vi tog tyvärr inte så många bilder, man fick typ köldskador på fingrarna när man tog upp dom ur vantarna .. O på kvällarna fanns det liksom inte så mycket att ta kort på .. haha !
anyway, vi hade det jättebra !

måndag
lovley dag i skolan, hade en lärarledd lektion o efter den drog ja o frida hem till mig o gjorde kycklingvaniljpannkakor ! ååh vad gott det var, o så jävla längesen ! vi hade jättemysigt o gjorde inte så mycket, pluggade lite o bara chillade. på kvällen drog ja o tränade (:

tisdag
rätt lugn dag i skolan... va hemma tidigt, bakade lite muffins me victor o så haha. pluggade, sen lagade vi mat o kollade teve hela kvällen typ .. haha ,en mysig dag (:

idag
simprov första lektionen, haha ! hatar att simma o så me klassen men det gick bra !  sen kom vi till skolan o så fick vi reda på att vi är lediga imorgon ! men det innebar att vi fick göra no-provet som vi skulle göra imorgon idag istället. Det gick faktiskt ganska bra för mig, bättre än jag trodde. skönt att ha det gjort iaf !  auu o så kom ja hem o har inte gjort så mycket ... bakat brownies åt victor ..... haha.

bilder imorgon ! pussis

SÄLEN :D

Hej !

Idag har jag inte gjort mycket alls, egentligen. Jag har gjort alla frågor om mellankrigstiden (tråkigt, men välbehövligt), jag har gått en promenix me hunden o jag har packat.
Som alla veeeet så hatar jag att packa. Verkligen hatar det ! haha. Det går aldrig bra för mig och jag brukar oftast ge upp. Idag fick jag (liksom jämt) ett sammanbrott o bad freija om hjälp o tack vare henne gick det faktiskt ganska smidigt idag ! Haha.
Så nu är jag äntligen klar med min packning o om en stund ska jag åka till Malin !
Innan dess ska jag dock käka middag o så .. (:


sexy pics from sunne last year
 





onsdag 17/2

God Morgon !
Hoppas alla har sovit gooottt, för det har jag gjort :F  Har precis kollat igenom lite bloggar o så och på Tyras blogg hittade jag den här. Jag kunde seriöst inte sluta gråta när jag såg den ...




ett fucking år sedan

 

 










 

 

min bästa vän, jag älskar dig


(:

hejsaaan (:

jag har faktiskt hunnit göra en hel del sen jag skrev här för en liten stund sedan, haha.
i lördags när jag o mamsen fixade lite saker köpte jag ett par nya skidglasögon på she shop från roxy som är jättesnygga, men det saknades ett fodral till dom. så vid 12 idag så ringde dom o sa att mitt fodral har kommit, så jag fixade mig lite, gosade me hunden o sedan sprang jag iväg till bussen i snön. tog bussen från åkered halv två, hämtade fodralet till skidglasögonen o sen tog jag bussen hem igen klockan 2.
Har var hemma en stund nu o ska strax (?) gå å möta amie med sally (: får se vad vi hittar på idag !

pussis


tisdag 16/2

måndag 15/2

Åkte hem till min underbara saknade Frida o träffade henne runt ett. Gustav var med oss en stund också o vi mobbade frida o de va kuuuul (:  frida bakade en jättegod kladdkaka åt oss också som såg ut som blöt jord, men det var faktiskt god ! haha.
en stund innan fem drog jag ner till verket för att träna med mamsen o vi va hemma strax efter sju. åt middag, duschade, satte på mig myskläder o så.
sen hände det en hel del grejer, om man säger så ! hade fått ett sms från freija men jag såg det dock lite för sent för att hinna varna henne ... hehe. hon ringde mig lite senare o berättade massa som hade hänt och för min del var det bara att förbereda sig för samma sak ... hade dock ett ganska lugnt samtal med mamsen o allt verkade ändå lugnt o så i efterhand, men ändå ... det är aldrig roligt.
you can't make it feel right when you know that it's wrong

tisdag 16/2

God morgon ! hahah. skulle skrivit inlägget som jag skrev över igår men blogg.se dampade och jag kunde inte logga in mig .. så kan det gå !
Idag skulle jag ha varit med Felicia egentligen, men när jag vaknade hade jag ett sms av henne där det stod lite tråkiga saker så det går iinte. Känns som att allt händer för alla på samma gång :p
Jag gick upp o skulle släppa ut Sally och till min stora besvikelse snöar det som faen ute ! uuusch, det vill vi ju inte.
Vet inte riktigt vad jag hittar på idag, vi får se vad som händer (:


måndag 15/2

god mooorgoooon !

jag har precis fixat mig o nu ska jag strax gå till bussen o åka hem till frida ! saknar dig my love

 






valentines day

tog bussen me frejs strax efter åtta å hade som vanligt jäkligt roligt ! haha. pratade igenom kvällen som var igår o kom fram till en hel del roligt faktiskt :p
och sen vare bio, den var huuur bra som helst ! verkligen ett MÅSTE att se !
vi satt där å va som vanligt kära i ashton kutcher o lyckliga slut .. vem är inte det liksom ? sen satt vi o granskade bioduken och insåg att den var riktigt gräslig. satt kvar tills vi blev utslängda ...

på torget träffade vi jerry, värsta coolingen. o så träffade vi bettan, jäklar vilken sköning asså ! hahaha. dagen har vart bra för vi kom på att vi har gjort många människor happy today (:  bra va ?

nu e ja trööööttttiiiiisssss o ska strax sova, natti !

  
good feeling på bilderna säger ja bara


love

nu ska jag strax äta, o om en timma ska jag o freija ta bussen till stan för att gå på bio !

det är alltså freija som är min alla hjärtans dag-dejt, haha. supermysigt ! Vi ska se den nya filmen Valentines Day och vi hoppas att den är jättebra ! om inte annat så är ju ashton kutcher med så det skulle vara värt pengarna ändå (a) han är ju så läääskigt snygg ! (L) mums på honom.

ha en mysig alla hjärtans dag !


alla hjärtans dag !

hej (:

igår vare en chilldag för min del, tränade på morgonen med mami o sen fixade vi lite saker. senare på kvällen kom freija o frida till mig så fixade vi oss o drog till edström. det var inte jättemycket folk där men de va kul ändå (: och så blev det natten o så blev det morgon o så blev det dag :D

å på dagen tog jag mig hem, och nu har jag typ städat mitt rum lite. skulle baka bullar me mamsen men det hade hon redan gjort när jag kom hem :( nu ska jag bara chilla en stund och förbereda mig inför min dejt ikväll.

fick en jättesöt ring med ett hjärta på av mami idag ! ringen är från kumkum (man ser tyvärr inte så tydligt)
 

friday night & i miss the summer

rubriken säger väl allt, egentligen ...

va inne på kenzas blogg o såg härliga sommarbilder o då gick jag in på min blogg o kollade arkivet för juli. åååååh jag vill ha sommmaaaaaaar !  läste om alla underbara chillkvällar ja o freija hade i mitt fönster .. när vi låg å grät till marley o jag ... när vi va på picnic i slottsskogen ... ute å åkte vattenskoter ,chillade i stan, bråkade med föräldrar o allt annat. sen kommer man till augusti när alla andra har kommit hem, när vi hade några underbara dagar i möttvik me strålande sol. tjejmiddagar o bara massa mys.
fyfan vad jag saknar sommaren ! det är fan helt stört ..





































orkar inte mer nu .. men fyfan vad jag saknar det, helt sjukt


muntliga matte, check !

Hej !

Hur gick det för alla på nationella igår ? För mig kändes det faktiskt ganska bra ! Hann klart i tid, hann kolla igenom vad jag skrev och var rätt nöjd med det. Valde att skriva en debattartikel om åldersgränser.

Idag har våran klass också gjort muntliga i matte vilket känns jättebra. Riktigt skönt att få det gjort tycker jag. Var dock jäkligt nervös innan, men det var inte alls svårt. Jag är ingen stjärna i matte direkt, men jag tycker att det gick jättebra. Var i en grupp med Frida o Adam men eftersom Adam va sjuk så vare bara jag o Frida ! hihi super.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är jättetrött av någon anledning så jag ska nog bara chilla hemma med film o så (:

o idag äre ju en hel del folk som åker iväg o åker skidor ! victor o co. åkte till frankrike imorse, bea åker till österrike nu ikväll, frida warsell e på väg till sälen, någon ska iväg till schweiz å så haha ! Och jag o Malin åker till sälen om mindre än en vecka, det kommer bli så jäkla roligt ! Längtar massa.


ischgl 08


onsdag 10/2

Guten Tag !

Idag har jag vart hemma från skolan på grund av halsen ... Halsen är visserligen bättre idag än vad den var igår men jag är jäätteförkyld idag haha ! jaja, imrogon är jag väl helt frisk ;)
Har inte gjort nåt speciellt idag, läst en bok o kollat på teve ,haha . funny life ...

Imorgon äre skola för min del igen, har nationellt prov i svenska igen. Ska skriva och har tre timmar på oss. Jag tror att det kommer gå braaa men är lite smått nervös ändå, haha...

Hoppas  allt är bra med eeeer (:


jag har tröttnat !

hallå där !

igår var det en helt vanlig tråkig dag i skolan, inget speciellt hände. åkte med mamma en sväng till ikea efter skolan, sedan hem o chillade. eller jo, en konstig sak hände igår ! haha. när jag skulle svara i telefonen när mamma ringde zoomade min telefon in sig och ah .. allting blev helt enkelt inzoomat. hur FAn fixar man det då ? eftersom det inte hjälpte att stänga av telefonen ett antal gånger slutade det med att jag fick ringa kundtjänst. det gick jättelätt att fixa men jag har nu sett till att det aldrig kommer hända igen :F

o så idag. vaknade upp med ont i halsen (som de senaste två dagarna) och kände mig febrig o hade ont i örat också. jag har fanimej tröttnat på att vara sjuk nu !! hade vi inte haft nationellt prov i svenska hade jag aldrig gått till skolan, men jag gick dit o skrev provet sedan fick pappa komma o hämta mig igen.
provet gick braaa tror jag, det var egentligen inte så jättesvårt men det tar en jäkla tid att svara på alla frågor ..

nu sitter jag här o dricker saft och knarkar halstabletter, jag måste krya på mig känner jag.
pussis !

 
lite smått panik där igår (;


söndag 7/2

hallååå där ! :)

va ju som sagt på tjejmiddag hos amie o emma igår och det var jätteroligt !  haha, det var ju inte en vanlig tjejmiddag utan de var ju maskerad också. haha jag såg riktigt störd ut, jag klädde nämligen ut mig till japan ! hahahah. riktigt ful var jag, haha men det var roligt.
var hemma ganska tidigt, så jag o malin låg (som vi alltid gör innan vi ska sova) och fantiserade om hur bra allt skulle vara ifall vi fick bestämma osvosv, men också att det inte ALLS är långt kvar tills vi drar till sälen ! o till sjöstjärnan i sommar ! hoho. åh det kommer bli så jäkla roligt !

idag väckte malin mig med en bild på chace crawford framför ansiktet och då måste man ju bara le, inte sant ? (; chillade en stund, käkade lite frukost o sen drog hon till stallet. jag passaed på att skriva på min engelska o så, sedan drog jag och mamma iväg och fixade lite saker. stannade även hos farmor en stund o fikade, myspys.
kom hem för inte så jättelängesen, träffade pappa vilket kändes som en eeeevighet sedan eftersom han har jobbat så jäkla mycket denna veckan :(

here is a few piiiics







o nåra från maskeraden (freijas bilder)














hahah grisen i bakgrunden på denna ,helt klockren !


lördag 6/2

halli hallå !

nu har jag precis gjort en liten daglig runda på några bloggar, kollat facebook o lite andra småsaker på datan.
innan detta har jag hunnit vara på ett jättejobbigt träningspass, haha ! träffade bea på bussen vid halv 11, sedan åkte vi till träningsverket och va på step en timma. åkte hem och har ätit o duschat, pratat lite me malin o nu sitter jag här.
malin kommer hit om typ en timma eller nåt ifall hon hinner till dess, annars blire senare hehe. ska nog ta min kamera på en promenix och möta henne vid bussen !  skönt med en promenad.

senare ikväll äre maskerad ! haha det kommer säkert bli jättekul. rätt komiskt att vi träffade typ 10 tjejer som ska på samma maskerad som oss inne på en utklädningsaffär i stan igår, haha.
tror att det kommer bli jätteroligt ! min outfit får ni se senare, hiho.

ha en braaau dag så hörs vi senare !  pussis :*




fredag 5/2

halluuu !

idag hare vart en ciiillldag. efter skolan drog vi in till stan o kollade på utklädningskläder till imorgon då vi ska på maskerad till amie o emma ! haha har äntligen kommit på vad jag ska vara och jag tror att det kommer bli superbra :d sen fikade vi på vanilj och nu sitter ja o frejs här hemma hos mig o saknar sommaren :(

felicia kommer hit om en liten stund, sedan kommer frida o kanske amie också. vi ska käka middag, kolla på film o äta godis som ja o frejs köpte på vägen hem :F  hihihi.


onsdag 3/2

hallåååå där !

dagen har vart konstig, men sjukt mycket skratt och faktiskt jäkligt bra ! i skolan hände det massa sjuka saker som man skrattar på bara man tänker på det .. typ fellis o malins snöbollskrig & kenneth .. hahah . askul vare iaf (: sen efter skolan vare pretty stress, åkte hem, var hemma 4, då vare byta om till träningskläder, äta lite och sedan gå hela jävla vägen till bussen igen .. jättekul (y)
träffade bea på träningsverket så gick vi på MRL, det var kul men jobbigt, haha :p  sprang en stund efteråt, sen åkte jag heeem och nu har jag duschat o ätit !
fullproppad dag med andra ord!

igååår vare också en bra dag, åkte till läkaren sista lektionen, sen efter det åkte jag och felli hem till henne, bakade kladdkaka, hade ett intressant samtal med lotta en stund och sedan åkte jag hem vid 8 typ. kom hem o mamma tvingade mig att skotta snö :( asjobbigt vare.

jag är så jävla trött på snön nu, fattar inte varför den inte försvinner ?!  man va happy att det va snö på jul men nu räcker det fan ! det är bara helt stört jobbigt. usch.


hmmm...

nånting jag verkligen hatar är FALSKA RYKTEN och folk som sprider dom.
now you know bitches .

måndag 1/2

måndag igen ! brukar ju hata måndagar men denna har inte heller vart så farlig, precis som förra veckan. (ellr vare förra veckan ? :s) ganska chill dag iaf, inte alls många i skolan .. slutade sent men mamsen kom och hämtade mig så de va luuugnt !
veckan jag har framför mig känns sjukt go. vi har inga läxor och inga prov denna veckan så det känns jäkligt gött faktiskt. dock blir ju nästa vecka lite värre med 3 nationella, ett noprov och en engelskaredovisning men vafan denna veckan får jag njuta ordentligt :D
till helgen ska jag också på maskerad, är det någon som har nåt förslag vad man kan klä ut sig till ? väldigt tacksam för förslag, hihi (a)

fryser som en liten gris nu och vill verkligen inte ha mer snööö ! usch jag har verkligen tröttnat på detta. som jag skrev här om dagen hade det vart sjukt mycket bättre med första maj idag (;

btw, helgen var super ! tjejmiddag hos felicia i lördags och det var jätteroligt ! har tyvärr inga bilder. .. eller så har jag det ? jag vet inte, har inte kollat kameran ännu (a) frejs, du får gärna skicka några ifall du vill !

PUSS :*


RSS 2.0