mamma mia

[ rubriken for frida warsell only ]

Baaad uptade. Haha. Igår efter vi hade varit här drog Felicia först hem, så åkte jag och Amie hem till Amie. Hon åt lite och så, sen kom Felicia så fixade vi oss och sen skulle vi åka. På vägen till Adam kör vi förbi Rosanna och Linnea, så vi stannar och hämtar upp dom och tar med dom hem till Adam. När vi först kom dit flippade Victor på att jag var där, men eftersom jag fick vara där för Alma så kunde han inte göra något åt saken. Vi träffades ändå inte så mycket under kvällen... Det var jättetrevligt hos Adam, eller som Albin sa; det är suupertreevligt och jag måste skriva om det i bloggen. Det hände en sak och jag blev sad, så pratade jag med Victor och sedan åkte jag, Felicia och Amie hem till Amie och sov hos henne.
Vaknade av mig själv klockan 10 idag efter att ha sovit ganska dåligt hela natten. Mådde dåligt och hade lite ångest för att komma hem idag typ. Amie och Felicia vaknade vid 11, vi låg och pratade till typ 20 i tolv och då hade jag och Victor kommit överrens om att jag skulle åka in till stan och träffa våran moster, haha .  Så jag åkte med Amies mamma in till stan, så åt jag lunch med moster på Kafé Vallgatan och pratade lite, det kändes jättebra efteråt verkligen. Och Freija min ängel som alltid finns och hjälper ... (L)
Nu har jag kommit hem, ska strax åka iväg och handla med mami till min och Felicias middag vi ska ha imorgon :)
Och eftersom Albin så gärna vill vara med i bloggen ska ni få se en gullig bild på honom :)
puss !

spöregn & filmtajm

hooolaaa .

Skulle ju åkt in till stan och träffa Wilma idag, men det verkligen spöregnade ute så vi tyckte inte att det var kul att typ gå runt i stan och ha mys när det var så himla dåligt väder så vi bestämde att vi inte skulle ses idag, utan att vi träffas på lördag istället.
Pratade med Felicia & vi bestämde att vi skulle åka till Filmtajm, Amie skulle med också :) Så vi åkte dit på våra moppar, fullt utrustade med regnkläder, haha. Vi hyrde tre filmer, köpte glass & lite godis, hihi. Tjockisar är vi :)
Så vi kom hem och gick upp på vinden och myste, nu har vi sett två av filmerna vi hyrde och så sitter vi här och Amie leker med med mina lås till dagböcker och Felicia la precis på luren efter att ha pratat med Siri.
Ikväll ska vi hitta på nåt ... (:  haha .... ehm ...

hejdå ! :D


goosh vad små, lite drygt tre år sedan !  amiepaime & sofia :)

min sökrad försvann !

´Hej och godmorgon !

Det första jag lyckades med idag var att borsta håret faktiskt, haha, väldigt välbehövligt. Folk som känner mig vet ju hur jag är med det ... (a)  Sedan hoppade jag in i duschen och så, satte på datan... Men när jag gick in på Internet gjorde jag någonting så jag lyckades få bort hela sökraden ! Ni vet den där man skriver in vilken hemsida man vill till... Amie (den underbara saknade) försökte hjälpa mig via msn, men det gick inte heller ! Så vi kom överrens om att hon får komma hem till mig sen och hjälpa mig (H)  haha, lyckad som jag är ...
Nu ska jag strax börja fixa mig, ska åka in till stan och träffa Wilma ! Vet inte om vi stannar där eller ifall vi åker hem till någon, vi får se :)  Tänkte presentera Wilma för Amie & Felicia också... Vågar jag ?  haha, tvek.
Felicia har hjälpt mig även denna dag vad jag ska ha på mig, och hon valde den rosa Rabensklänningen med Hunters och den svarta mockajackan till. Väldigt snyggt, men det ser ut att börja regna vilken sekund som helst, så vi får väl se hut lyckat det blir (;  Haha, nu måste jag skynda mig ifall jag ska hinna, så vi hörs senare !

Puuuuuuussss


oldtime-feeling på kvällen med felicia !

Vi har haft det SÅ mysigt ikväll, precis som vi hade hela förra sommaren tillsammans ! Fick lite oldtime-feeling på kvällen faktiskt ! :)  Hela dagen har varit super, först mys i stan, sedan hem och göra ingenting, kolla på Beck på vinden, dricka hallonsmoothies, äta färsk frukt och prata massa skit och skvaller... Just love it ! & åh vad jag har saknat våra såna här dagar ! Ikväll la vi ansiktsmasker också... haha, vet inte vad jag ska säga om det riktigt .. ;p  Felicias mask stelnade aldrig, min mask torkade och jag kunde dra bort den... :p  haha !  Vi kände oss lite smått ofräscha i huden så vi la på våran favorit istället - refining mask. Typiskt oss.

Imorgon ska jag till stan och träffa Wilma ! Åh, det ska bli så kul att träffa dig going ! (L)

världens goaste !







orkar inte fler bilder nu ... haha .
puuussss

stan med felicia

Hej !

Idag vaknade jag av att Felicia smsade mig när klockan var 10. Eftersom vi skulle ta bussen in till stan klockan 1 kände jag att det inte var någon idé att somna om, så jag låg kvar en stund och lyssnade på musik och läste. Mys !
Gick upp och åt frukost, sedan skulle jag fixa mig. Hade verkligen beslutsångest vad jag skulle sätta på mig, jag kom verkligen inte på någonting. Felicia var klar strax innan 12, så hon kom hit och hjälpte mig. Fixade mig det sista och så, sedan började vi gå ner emot bussen. Vi hann inte med 94an, så vi satt på busshållplatsen en stund och åt lite godis, haha. Det var jättevarmt på bussen och det var inte särskillt svalt på spårvagnen heller. Vi trodde typ att vi skulle dö eller något... Haha. Var inne i stan i några timmar, kollade mest. Köpte dock lite koksalt till linserna och en topp på Fiorucci. Felicia köpte en jättesöt necessär från Marc Jacobs på Raglady ! :)  Vi hade tänkt att gå på bio, men bangade det och satsar på myskväll hemma istället, med frukt och ansiktsmasker, lite fotbad och så ! :)
När vi hade gått långa vägen hem från bussen inser vi att dörren är låst när vi kommer hem och att jag inte har några nycklar, så jag ringer Victor och frågar vart han är, men han ivlle inte komma hem med nycklarna så jag och Felicia tänkte så det knakade, och kom till slut på hur vi kunde få upp garaget där vi letade fram hjälmar, sedan tog vi hennes moppe till Joakim och hämtade nycklarna. När vi kommer hem ungefär 7 minuter senare hade mamma och pappa kommit hem... Det var ju lite typsikt, haha.
Vi lämnade våra grejer och drog iväg till Kvantum för att köpa frukt och skvallertidningar till våran myskväll ! Nu ska vi strax äta middag (:




mys hos Freija

Tjaaa  !

Just nu sitter jag hos Freija med Felicia & Frida också, vi har jättemys.
Först var jag hemma, åt middag med folk och så, sedan drog jag till Sand's för att träffa Freija. Hon hade köpt pizza, så åkte vi hem till henne för att hon skulle äta och så. Felicia kom och vi satt  och kollade på Paris Hilton - my new bff typ, haha. När det var slut satt vi och pratade lite, sedan kom vi på att vi var sjukt godissugna & att Kvantum skulle stänga om 40 minuter, så vi slängde oss på mopparna och körde iväg dit. När vi kom dit satt Henke och Fabian utanför ,så vi pratade lite med dom innan vi gick in och köpte godis. När vi står där och plockar godis kommer Albin också, haha :)
När vi kom ut igen ringde Frida och sa att hon va på Näsbovägen, så vi fick skynda oss hem. Felicia hämtade upp henne på busshållplatsen och så åkte vi hem till Freija igen, där insåg vi att det fortfarande var paus i filmen vi hade börjat se, haha. Eller ah, det var ju inte paus fortfarande, utan det hade blivit ny paus .. haha :p
Filmen tog slut för en liten stund sedan, vi såg "a cinderella story" med Hillary Duff. Hihi, den är lite myyys.
Nu sitter vi och försöker komma på vad vi ska göra ikväll...


det är vad man gör det till

Hej !

Nu har jag precis fixat mig inför kvällen. Vi ska först ha några kompisar här på middag (som jag nämnde tidigare) och sedan ska jag träffa Felicia och Freija (?). Freija du kan höra av dig ifall du läser detta är du gullig :)
Tänkte lägga upp en outfit-bild ,men batteriet i kameran är på noll så det funkar inte ... Men jag lägger upp en bild på mina nya ögon istället ! haha

Puss !



tisdag

Hola Gato ! (hoho, mina spanskakunskaper är såå bra)

Vaknade runt 12 idag, då var jag verkligen vrålhungrig. Igår innan jag gick och la mig hade jag tänkt att gå ut och springa innan jag åt frukost, men eftersom jag var så jäkla hungrig fick jag äta först. Gick ner och pratade lite med papi, åt lite frukost sen gick jag upp och ringde Felicia! Hon och Cassandra har varit i Spanien i två veckor, så det var kul att prata med henne och höra hur de hade haft det och så (:  Tiden sprang iväg, och när jag och Felicia hade lagt på var klockan 20 i 2, så jag bytte om och pratade lite med mami som kom hem, sedan gick jag ut och sprang.
Hatar känslan innan man väl har kommit iväg, men efteråt är det så himla skönt ! Jag hann vara hemma i ungefär fem minuter innan det började ösregna, så jag sprang ut i regnet och det var hur gött som helst ! Efter det hoppade jag in i duschen, och nu sitter jag här :)
Vad händer idag ? Jag ska ta det lugnt nu i några timmar, äta lite sedan kommer några kompisar som bor i Singapore hela året (förutom på sommaren då) och äter middag hos oss. Deras dotter Julia, som är lika gammal som mig skulle tydligen inte med, så jag ska träffa Felicia ikväll, tror att Freija också ska vara med eftersom hennes familj bangade Mariestad.... haha !


stackars freija

Lilla Freija, stackars Freija... Haha
Just nu är jag med Albin och vi sitter här och tycker synd om Freija.... Typ ... haha . Nä, men Frejzz (hoho, lite skratt på det) vi tycker faktiskt synd om dig, och vi vill verkligen inte att du ska åka till Mariestad imorgon . Verkligen inte jag.
Thöööö, helt ovärt, du har ingenting att göra där (mer än att sitta och tjura, som vi kom på förut) Banga Mariestad och va hemma istället, så mycket bättre !  fast det vet du redan.

Yes, just nu är jag med Albin, Freija drog för några minutersedan. Vi gör typ ingentiiing, kollar teve å bara chiiillllaaaar . HAHAHA, Freija berättade precis att hon har inkletat tuggummi i sitt hår ... älskling ,tyvärr kan jag inte annat än att skratta :)

Hihi, hittade en bild på mig och Albin från när vi va bff i sjuan ! guuulll (L)
 

mysdag i stan

Helluuu (:

Freija hann med 1bussen, woho ! Haha. Pappa körde mig till bussen, och när jag sitter i bilen och vi har kommit typ halvvägs får jag ett sms av Freija där det står : fanfanfan det har hänt det värsta som inte får hända! jag dör, måste prata med dig ! jag fick typ panik och ringde henne, och hon sa typ att hennes föräldrar hade hittat vodkaflaskan på hennes rum men att hon var på väg till bussen och att vi fick prata mer då. jag fick typ lite smått panik när jag tänkte på vad som hade hänt och undrade hur fan vi skulle ta oss ur detta.
Vi satt på bussen i spöregnet in till stan, och när vi gick av på Kungsportsplatsen gick vi under mitt paraply och gjorde upp en plan : först H&M, sen Fiorucci, sen Kafé Vallgatan. Sagt och gjort, och när vi kom in på Kafé Vallgatan beställde vi en nachotallrik som vi delade på. Vi bytte plats typ två eller tre gånger tills vi äntligen fick sitta i vårat älskade hörn ! Haha. Vi typ låg å dega i soffan där några timmar, åt lite kladdkaka och diskuterade vad Freija skulle säga till sina föräldrar om flaskan som de hittade. Vi kom på en (vad vi tyckte var ganska bra och trovärdig) förklaring : Den är från nyår. Vi har inte druckit någonting av den, och vet inte 100% säkert vems den är. Men *censur* kom med några kompisar på nyår, och sedan när vi städade hittade vi flaskan och visste inte riktigt vad vi skulle göra av den, för vi kunde ju inte direkt säga till er att (lalal, hela historian) för ni skulle ändå inte tro på det. Så vi gömde flaskan på mitt rum.
Haha, vi var inte säkra på att förklaringen skulle hålla, så Freija smsade sin bästa vän och frågade. Se bilden nedanför ...

Nu är jag hemma och har träffat mamsen som kom hem efter att ha varit hos mormor med the rest of the family ,fast dom kom igår .. random. I alla fall, har ätit lite middag och när Freija har ätit ska hon fly hit (: hihi


haha ... dör lite på svaret faktiskt .


god morgon !

Vad händer idag då ? (:
Jag ska in till stan med världens segaste goaste individ  Freija. Vi ska ta bussen in 1, men vem säger nu att hon inte hinner, för att hon inte har gått upp än ? Hm, inte så svårt att lista ut. Fast denna gången tänker jag inte ge mig, hon får sminka sig på bussen eller något, vi ska ta bussen klockan 1 :) jag är ond.
Hade lite panik nyss, jag hittade inte mitt silverkors från Efva Attling som jag fick i konfirmationspresent.... Yes, hade lite smått ångest ett tag, men jag hittade det för några minuter sedan och jag kunde verkligen andas ut ,haha.

aja, vi hörs !
pussss

Hojhoj!

Är så sjuukt trött, (med tanke på att vi la oss typ 6 inatt, imorse?)
Har haft deeg dag idag. Efter vi ätit frukost, gick vi ut på altanen och soolade lite då solen stack fram. Efter ett tag kom ett big mama moln, å de blev kallt, så vi drog in o hade lite saft kalas :)  Lekte med lite nya upptäckter på Freijas coola mobil, hahaha. 
Efter vi var fyllda med saft, så drog vi oss till soffan (<3), satte på tvn å kollade på lite random stuffs, typ "How to look good naked" hahaha. Vi sjönk djupare o djupare ner i soffan, tills vi tillslut låg där och snarkade tillsammans höhö (a)  Soffpotatisar härja.
Vaknade upp efter nån timma typ, av att Freijas mobil ringde. Strax efter det, packade Freija ihop sitt pick o pack, o brummade hem.  Efter ett tag kom Papi, Brorsam o Hunden hem.  Slut på friden... :)  haha
Jaau, riktig deg dag :) 
Naae, nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng, (som freija bäddat så fint)  innan jag faller ihop!

Natti Natti !  (L)



långa nätter ,långa dagar (?)

TjaTja, sovit gott ? :)

Vi vaknade för några timmar sedan, efter ännu en natt medn ingen sömn. Gick och la oss vid 6 i morse... haha.

Natten tillbringades mestadels på mitt rum. Först låg vi nere i soffan å kolla film, och jag fick damp på Frejsen när hon skulle börja kolla "deleted scenes" igen...  Efter ett tag gick vi i alla fall upp, då fick Freija mig att klättra ut och sätta mig på taket .. Haha. Jag vet inte riktigt hur vi fördrev tiden, det var väl en del självutlösarebilder och prat med wilma, för helt plötsligt var klockan halv 3 och då kom J och C hit ... haha . Vi gjorde väl inte heller så mycket, pratade mest. C drog vid halv 4 eller något, men J stannade kvar. Haha, låg typ i min säng och blev fotad av paparazzis... stackars. Senare, runt halv 6 eller något började J inse att han var hemma hos mig och fick lite ångest och lite skuldkänslor när jag och Freija, snälla som vi är, påminde honom hela tiden. Hoho. Han drog strax efter halv 6 i alla fall, då började vi tvätta bort smink och så vidare. Freija hann äta en liten macka också medans jag gav frukost till katten, hoho.  Vid 6 smsar jag Lisa och frågar ifall hon är vaken, eftersom hennes plan skulle gå vid halv 10 eller något, så jag fick pratat lite med henne innan hon åkte, det var myys !  & Nu är hon typ framme i Grekland ... Känns ju bra ...

Aja, vi har nyss ätit frukost, pappa och Victor kommer väl hem om någratimmar och då äre slut på våra chillkvällar med musik på hög volym och mys i mitt fönster... :(  sadface.
Nu ska jag leta reda på Freija för hon har typ försvunnit, inte sett henne på en halvtimma eller något ...

Hmm.... tyvärr kan jag inte lägga ut nåra fina bilder från natten, med hänsyn till dom som var här (;

Puss !


min älskling åker :(

Lisa åker till Grekland och kommer inte hem förrän om två veckor !
åh din lilla fuskis, jag är så jävla avundsjuk ! Men hoppas att du får det jättebra, och sola lite för mig (a)
Saknar dig redan, finaste


cha cha ^^

Jaao, det har hänt en del, haha .
Igår kväll var jag med Freija. Först låg vi nere i soffan och kollade film, vi såg Marley & Jag. Den var hur bra som helst, och helt sjukt sorglig !  Vi låg och grät jättelänge och kände oss något patetiska, haha. Vid 1 hade vi lugnat ner oss något, så vi fixade oss (Freija var redan fixad men inte jag) jag bytte om och sedan drog vi till J. Där var det lite folk, mendet hände inte så mycket. Drog hem vid 3, då satte vi på en till film. Vi såg What Happens In Vegas och började nästan gråta då också eftersom Ashton Kutcher är så jäävla snygg ! Haha, när filmen var slut låg vi kvar i soffan och spelade upp scener där han var så otroligt snygg, så vi låg och pausade och bara dooog.  Haha, så sjukt patetiska !
Vi somnade runt 6 någon gång i min säng med både kläder och smink och vaknade igen vid 11 när mamma ringde. Vid 1 käka vi frukost, Freijsen stekte pannkakor ! :) Resten av dagen har vi inte gjort någonting alls typ, legat ute på altanen med musik och bara chillat & haft de gött !

Här är några goa bilder från landet + en bild på mig och Freija när vi ligger i soffan och gråter efter att ha sett Marley & Jag










home sweet home

åh, jag är ÄNTLIGEN hemma !  och inte nog med det, jag är heeelt ensam.  just love it ! okej inte för att det inte har varit bra, men jag är sjukt glad att vara hemma igen.
åkte i onsdags juuue, kom upp till landet strax efter 12 typ. det var myyys att träffa mina goa kusiner igen, blir alltid lika glad av att träffa dom. min äldsta kusin erik var tyvärr inte där och eftersom de andra två springer runt och leker med sina kompisar hela tiden hade jag inte direkt jättekul.  menmne, that's life.
alltign var jättebra fram till igår kväll/eftermiddag, då folket bestämde sig för att vi skulle till resö på fucking allsång.  jag blev så jävla sur, jag ville verkligen inte åka dit !  haha, så jag var sur hela vägen dit och vägrade äta mat,bara satt där inträngd på bänken där ute och tjurade. tack gode gud för att wilma fanns där och tröstade mig ! (L)  hah, jag och wilma satt och smsa och jag kom på att jag inte ville åka med dom till mormor idag, så jag tänkte fråga ifall jag fick ta bussen hem istället. men eftersom att jag var så sur ville jag inte ta upp det just då, så jag tänkte liksom vänta lite. men så börjar dom snacka om någonting och så säger dom : men sofia, då kan ju du åka med peter hem imorgno ! (peter är min morbror, som skulle hem idag)  och jag sken upp i världens största leende och var happy hela kvällen :)

idag var vi ute på havet i några timmar och jag var huur seg som helst, jättetrött och allting eftersom jag inte gick och la mig förrän klockan 4 i natt ...... 
åkte hem vid 6 och nu är jag då ääntligen hemma.  freija kommer hit strax och ska sova här (:

pussss !

jag drar !

Yes, nu äre så att jag ska åka iväg igen, haha. Åker till kusinernas land igen, familjen hänger med denna gången. På fredag åker vi till mormor och stannar där till söndag. Kommer hem under söndag eftermiddag skulle jag tro.
Hoppas på att det blir bättre väder nu än sist jag var där ! Mysigare och roligare när solen skiner (;
Ni får ha det så braaa här hemma, så hörs vi på söndag !

puss


systemkamera

Hola bitches !

Denna dagen har varit grymt seg ! Egentligen hade jag och Freija bestämt att vi skulle åka in till stan, men när vi hade ätit frukost vid 1 var det ingen av oss som orkade någonting. Vi låg i sängen och chillade fram till halv 5 typ, hade verkligen inte gjort någonting på hela dagen. Mamma smsade mig och skrev att vi kunde åka och kolla på kamera, så vi drog oss upp. Bytte om från pyjamas till vanliga kläder, sedan åkte Freija hem och jag åkte med mamma och pappa till Avenyn och Expert. Var inte där så länge, men kom ändå hem en systemkamera rikare !
Jag är sjukt nöjd med den, den tar jättebra bilder. Så nu har jag varit ute och fotat Victor lite bara för att testa kameran.
Ikväll ska jag nog träffa Freija, eftersom vi fortfarande är ganska sega ska vi bara kolla film och mysa.



Puss !


världens bästa philip

PHILIP ANDERBERG, HUR BRA ÄR INTE HAN ? (L)


2009-07-21

Good Morning Sunshines !

Freija sov här i natt, de va mys förutom att jag tog allt täcke (a)

Nu vill jag bara säga att philip är gryyym !


Puuusssis


MysMys

Helluuu, Freija här.
Sofia ligger i sängen o läser Solo, medans jag sitter här o skriver ett litet inlägg hoho.
Ikväll har vi bara haft myskväll med chips, dipp, ansiktsmask, doftljus och britney spears ;) Looovely.
Min mami ringde vid tolv o så att jag var tvungen att komma hem, men jag var mitt uppe i min stretching, o orkade inte sätta mig på moppen o brumma hem, så ringde tillbaka o sa att jag sover över här istället :) Min brorsa trodde de va fest här när han hörde britney i bakgrunden haha...  Fest i sofias rum, we like (y)
Imorgon tänkte vi ta en tripp till stan o ta en lunch lr så :) Finns inte så mycket mer att göra i detta trök sverige väder... MenMen.
Här kommer lite bilder från ikväll!













2009-07-20

hm.
dagen började med att jag gick ut och sprang lalala, sen vid 12 började jag göra mig i ordning. halv ett börjar jag stressa freija och får bara mer och mer panik på att hon är så jävla långsam !  jag doog verkligen på henne.
jag kom hem till henne vid kvart i två typ, då packade vi ner ett täcke i en väska & fixade lite småsaker innan vi drog iväg till slottskogen!  efter sjukt mycket vel (haha) la vi oss på en gräsmatta och började ta fram våra grejer. (ipodhögtalare, tidning, dricka & sånt) men vi han inte läsa många sidor i tidningen innan vi känner hurdet blir lite kallt och vi kollar upp. då är det världens största regnmoln på väg mot oss. vi fick typ panik och började plocka ihop våra saker, satt där på filten beredda på att springa när regnet kom.  och det gjorde vi ! vi sprang till våra moppar och körde in dom under ett pyttelitet tak vid en kiosk.  vi satte oss också under taket  och såg på medans det bara öste ner. 
vi satt där i typ en timma eller något, lite mer kanske & kände oss bara helt ... random, haha.  när solen började komma fram igen gick vi och specialbeställde toast i kiosken, vi åt upp dom och sedan drog vi till torget för att köpa ansiktsmasker. freija provade en jättesöt klänning också, sen drog vi hem.
vi ska ses senare ikväll igen och ha lite myspys, hihi.

lite bilder från dagen !


freijsen i slottskogen ! :)

;o

haha, våra moppar under taket

freija & randomclown ...

sadface


bilder från mitt rum !

kom på att jag kan lägga upp lite bilder snabbt nu hur det blev i mitt rum !








2009-07-20

good morning sunshines !

nu har jag precis ätit frukost - färska hallon med mjölk. mmmh, just love it !
har också hunnit springa en runda, det kändes skönt.

idag ska jag vara med den tekniska skitungen freija, vi får se vad vi hittar på. tror iaf att vi ska till triumfglass och köpa glass :)   glass i stora lass



puuuuuuuuusss


freija är bäääst

freijsen fixade min kamera !! :DDD  taaackkk hjärtat (L)

& jag är en snel hest .

l
mitt älskade hjärtegull (L)


OH NO !

min kamera gick precis sönder !!!!!  jag döööör !  seriöst, jag och kameror går fan inte ihop någonstans !  mina kameror håller i typ ett år, lite mindre ibland, lite mer ibland, sen går dom alltid sönder, jag tappar bort dom eller någonting händer. seriöööööööööööst jag får damp på mig sjääälv !!!!!!!  fan också, pappa kommer döda mig hahaha .  det slutar alltid med att jag får nya, men ändå ...  nu ska jag ju få en systemkamera, då kommer jag inte få en ny vanlig....  ÅH DÖDA MIIIIIG !  fucking kameror, jag får damp.  gud hatar mig :(

mitt rum är klart !

shaaa :)

nu är mitt rum äntligen klart !  det har blivit jäättebra, är hur nöjd som helst !  det blev verkligen jättebra, mitt rum känns mycket större nu !  måste så klart tacka freija & malin för att de har hjälpt mig ! framförallt malin, utan henne hade jag nog haft minst lika mycket grejer kvar i helmer, hahah. bilder koooommer nog ...
just nu sitter jag här med freija och hon läser min dagbok från gran canaria !  vi sitter och skrattar åt alla konstiga och sjukt roliga saker som hände där. man vill verkligen tillbaka, det var huur bra som helst. åh :(
ikväll händer väl inte så mycket, jag och victor ska äta pizza (H)  egentligen hade jag och freija tänkt ha myskväll med våra bröder men vi har bangat de, de funkar nog inte ikväll haha.

och nu har min älskade räv åkt :( sadface !!!!!   saknar dig redan älskling (L)

puussssisar (L)


2009-07-19

god morgon !

sovit gott ?  det har iaf jag gjort !
idag ska jag fixa klart på mitt rum, ta ut den fucking bokhyllan som står mitt i rummet, få upp en till hylla och sätta upp min älskade tv :)  märta, malin och kanske freija kommer hit en stund också, det blir mysigt !

btw, kolla in beas blogg ! http://www.biea.devote.se/
nu måste jag äta frukost, trots att jag verkligen inte känner för det idag. usch .
aja, vi hörs senare !

pusss

2009-07-18

hooola :)

lång dag idag ! det började med att pappa väckte mig strax innan tolv och sa att vi skulle till ikea . jag blev skitsur för att han väckte mig och somnade om igen. då kommer mamma in och säger SOFIA SKYNDA DIG DÅÅÅå !  vi ska till ikea och fixa ditt rum och så idag.  då blev jag lite happy och drog mig upp ur sängen, stoppade i mig kladdkaka till frukost och sen åkte vi. var på ikea en liten stund ,fixade vad vi behövde där. sen åkte vi till ica och jag blev sur för att jag inte fick köpa chokladflingor :(  vi åkte till mio efter det och köpte nya kuddar till soffan !  eftersom att jag fick välja blev det en ceris, en vit och en grön haha .  och för randoms som undrar ska vi inte ha dom tillsammans (:
när vi kom hem ville mamma ha negerbollar, så jag fick baka det åt henne medans hon och pappa satte ihop en byrå som jag skuulle ha på mitt rum.
när jag va klar gick jag upp på mitt rum och började rensa i min fucking bokhylla som jag äntligen skulle få kasta ut !  men det tog jäättelång tid eftersom att jag har så jävla mycket saker överallt. men till slut var jag klar, då tog vi ut soffan ur mitt rum, flyttade sängen och flyttade hyllan till mitten av mitt rum. jag fick börja lägga i mina grejer från skåpet till byrån och det blev fullt lite för snabbt kände jag. 
det tog sjuuukt lång till att fixa i ordning allting och det´är fortfarande inte helt klart, men jag orkade inte fixa mer idag så jag åkte till malin istället :)
nu sitter jag här hos min älskling som jag har saknat hur mycket som helst, vi ska bara mysa ikväll. måste hem ikväll igen och fixa lite det sista, sen ska jag hit imorgon igen :)


för er som säger att det heter kokosbollar eller chokladbollar ....



gothia goes skumparty !

freija kom hit, vi fixade oss lite och sen skulle vi ta bussen in till stan. vi kom på att vi inte skulle hinna gå ner till bussen, så pappa fick köra oss istället. när vi kom fram är det fortfarande ganska lång kö, även fast det har varit insläpp i två och en halv timma typ.. så  skulle vi ställa oss i kön, men vakterna som var där sa typ att det är inte ens säkert att man kommer in för att det är nästan helt fullt där inne. sen sa dom att det fanns typ ett skumparty på andra sidan dit dom skickade alla som egentligen skulle gått in på gothia, så vi gick dit istället.  ställde oss utanför och var ganska tveksamma, ska vi, ska vi inte ?  jag blev lite taggad på att gå på liseberg istället, men vi hade inte så mycket pengar så vi orka inte. ringde några kompisar som var där inne och dom sa att det var värt att gå in, sen tjatade några vakter på oss så det slutade ändå med att vi stod där i kön. vi såg massa folk som var heelt skummiga som kom ut och vi sa bara att nej, vi ska inte bli så blöta. vi kom in där och i början var det väl inte så kul, men efter en liten stund kom det fler och fler folk och det blev riktigt roligt till slut !  dansade runt där inne i skummet barfota med snygga killar och hade helt sjukt kul !
vi hade ju bestämt att inte bli skummiga, men det höll inte så länge. efter ett tag dansa vi in i allt skum och ställde oss under där det sprutade ut haha .  blev helt genomblöta, kläderna, håret, skorna -allt var verkligen blött.
vi drog ut vid halv tolv typ, då var vi helt slut och ville bara därifrån, haha !

nu är jag heeemmma, har precis kommit ur duschen.  känner mig ändå inte helt ren från allt äckligt skum, men det känns iaf bättre !

skummiga fötter haha

puuussss på en lyckad kväll !

mysdag med freija

hoola (:

idaaag har jag varit med freija, hur mys som helst !
hon kom hit vid 12, då gick vi ner till bryggan med victor så körde han ut oss till en ö med vattenskotern. där vare jättemysigt, låg och lyssnade på musik, solade, skrattade, pratade massa, hostade (?!) och badade.  haha, det va något svårt att hitta ett bra ställe att bada på, det tog oss ca 40 minuter innan vi kom på att vi kunde bada där vi låg (i)  smarta som vi är. när klockan var tre ringde vi victor och bad honom komma och hämta oss vid kvart i fyra typ.
vi åkte hem till mig men freija drog hem ganska snart. jag hoppade in i duschen och skrubbade mina fötter som fortfarande inte är helt rena efter all jävla sand :p  haha.
ikväääll ska vi in till stan och gå på gothia haha x)  ska träffa wilma där också, hjärtat du är sjukt saknad ! (L)




freija, så söt !

haha har inte fått alla bilder från freija än, så jag orkar inte lägga upp fler
puss ! ;*


2009-07-17

goood morning (:

vaknade av att jag var sjukt hungrig vid kvart över 10 typ och så känner man doften av nybakat nerefrån. åh, just love it!
när jag kom ner hade mamma varit ute och plockat hallon, så jag fick färska hallon till frukost (:

idag ska jag vara med freeeija, ska bara chilla typ.

puuusssss


bio med freijsen !

shafan :)

idaaag har jag vart med freija, felicia var med en liten stund också. hon åker till spainen om några timmar, är SÅ avundsjuk !  älskling hoppas att du får det jättebra (L)
iaaaf, jag åkte hem och åt lite, fixade mig snabbt och sedan körde papi ner mig till busshållplatsen (H) där satte jag mig sen ringer freija och säger att bussen inte går förrän kvart över åtta .. hahah vi typ dog på oss själva men bestämde att vi skulle ta gothia line till frölunda torg.  HAHA när jag står där på busshållplatsen kommer ett lag från randomplaceinsweden och skriker och sjunger alla luktar fisk i göteborg. haha jag typ dog lite sen kom bussen och jag och freija satt och skratta hela vägen till torget. vi tog vagnen till domkyrkan, sen gick vi till biopalatset och hämtade ut våra biobiljetter till filmen the proposual.  efter det gick vi till domkyrkan HAHAHAH och sen tillbaka till bion.
filmen var jäättebra !  den var inte alls lika seriös som vi trodde att den skulle vara. om man inte har sett den ty cker jag att man borde se den (: haha .
var kissnödiga hela vägen hem i bilen och nu har jag äntligen gått på toa och ska strax gå och lägga mig (:
myyyspys dag (L)


2009-07-16

hej !
en snabb sammanfattning av åhus ;
sand överallt, massa folk, snygga killar, hög musik, strålande väder, underbara vänner...
live the life on åhus beach handboll festival !!!

idaag ska jag vara med freija, ska åka till henne straaax. vet inte riktigt vad vi ska hitta på, har massor att prata om så ah, vi får väl se vad som händer :)


gooo bild från åhus !






åhus beach handboll festival 2009 !

åh, vart ska jag börja ?
får väl ta allt från början, men det blir en lååång text för den som orkar :P

söndag
det började med krig här hemma i söndags innan vi åkte och jag var skitsur på mina föräldrar hela vägen ner till åhus. att vi satt i bilkö i 40 minuter gjorde inte saken bättre, jag ville bara ner till alla !
när vi äntligen kom fram sa lisa att de snart skulle komma tillbaka till hotellet, så jag och mina päron som hade blivit lite bättre vänner gick iväg ner till en affär som mamma hittade där förra året. hon skulle köpa tröjor eftersom hon hade glömt sina hemma, smartasset själv. ah, sen gick vi och köpte jordgubbar och tom&jerrykex och sen till hotellet. där va nåra i laget och vi åkte ner till stranden och planerna :)
kollade på flickor 95 och bara njuuut (haha, internskämt) av allt som var där. det var jättefint väder också, hur varmt som helst. åh, åhus är så bra ! 95orna gick till b-final (!) och under tiden vi väntade på att alla semifinaler och sådant skulle spelas gick vi och spelade lite vid en plan. bredvid var det några sjuukt snygga stockholmare som spelade utan tröja, det var liite svårt att koncentrera sig på vårat lilla spel, haha . dom vann iaf finalen, det var kul !
vi kom tillbaka till hotellet vid 22 kanske, då satte vi oss först ute och spelade bellman och sedan gick vi till linas rum och bara hade det mys :)  gick och la oss vid elva-halv tolv någon gång

måndag
första speldagen för våran del !  upp ganska tidigt i och med att första matchen var vid 10 eller något sådant.
ingen kändes särskilt taggad varken innan matchen eller på uppvärmningen, men vi spelade lika iallafall. efter första matchen skar jag mig under foten och på benet så jag fick gå till sjukstugan, haha. och jag fick skitsnygga bandage i grönt och blått, jag såg jätteskadad ut (H) hahha. andra matchen spelade vi också lika, men de andra 5 den dagen vann vi ! det var riktigt jobbigt att spela i sanden, sjukt ansträngande ! haha. men det var också hur kul som helst och ännu roligare var det ju när det gick så bra för oss !
spelade sista matchen vid 8, sen vare bara att ta första buss tillbaka till hotellet, beställa lite thaimat sedan satte vi oss med våran mat på bussen och åkte tillbaka till planerna och centercourten där heids 97or skulle spela final !
de vann tyvärr inte, men vi hade en chill kväll ändå.

tisdag
sista speldagen, 4 gruppspelsmatcher och sedan slutspel. spelade första matchen vid elva på centercourten mot åhus och förlorade tyvärr.  andra matchen mot lundagård spelade vi uselt och förlorade igen. tredje matchen mot eslöv vann vi ganska enkelt och även sista matchen mot önnered vann vi. klara för a-slutspel ! vårat andra lag kom till b-slutspel. fick reda på att vi skulle möta mörrum i första matchen i slutspelet och alla kände bara att nej fyfan, detta går aldrig. vårat andra lag förlorade stort emot dom, detta kommer verkligen inte funka. fan att vi skulle få dom första matchen.
innan slutspelet satt jag, felicia, mirre och julia collin på stranden och chillade, och collin sprang runt och skvätte vatten på småbarn som inte hade doppat sig än, haha !  elakt, men såna är vi.  lisa ringer men jag klicka henne för att filma collin, sen får jag ett sms där de står "säg till julia att hon har samling nu!! " haha jag typ dog och ropade till julia att hon hade samling och hon sprang och skvätte vatten på önnered haha. sen hör vi hur dom ropar från speakertornet "julia collin, kom till speakertornet, ditt lag behöver dig !"  HAHAHAHAHAHHAHA jag mirre och felicia typ dooog. dom fick ropa en gång till för collin (seg som hon är) kom inte. 
strax efter det hade vi också samling och sa : tjejer, var nöjda med våran insats !  ha kul och gör vårat bästa, vi har ingen press på oss alls, det får gå som det går.
vi spelade och vi ledde ett ta g med 6-2 och kände att jävlar, detta går ju !  och det gjorde det, vi gick vidare till kvarsfinal ! helt sjukt, det trodde vi aldrig. vi sa : nu har vi slagit mörrum, bara vi inte får rödlalal så klarar vi det också.  och vilka får vi inte i kvarten ?  jo rödlalala...  vi sa återigen att ha kul och gör vårat bästa, det går som det går.
vi vann den matchen efter 10 sjukt spännande minuter med en boll. semifinal på centercourten och vi mötte lundagård, samma lag vi förlorade mot tidigare.  ähfan tjejer, ha kul ! det går som det går, men gör ert bästa i alla fall.
vi förlorade tyvärr, men vi var sjukt nöjda med våran insats och våran tredjeplats, så vi deppade inte ihop. satt kvar på centercourten och kollade semifinaler och finalen mellan åhus och lundagård, som lundagård vann ! :) värdiga vinnare.
vi drog till hotellet vid 22-23 någongång, bytte om lite snabbt och sedan till en restaurang för att käka middag (;
satt där några timmar och vi hade jättekul !  sen kom HOST & HOST och vi fick en ny liten sång : föööör vi skaaa SIMMA TILL ÖNNERED, SIMMA TILL ÖNNERED ! självklart snygga moves till. HAHA sjukt kul var det iaf. och pinsamt.
till hotellet igen, chilla lite sen gick vi och la oss.

onsdag
väcktes vid halv 9-9 något sånt, duscha, äta frukost. alla var heelt döda, ont i hela kroppen och allting. usch. packade och sen gick jag med mami papi och adam (haha, så sööööt) ner till planerna för att kolla flickor a.
åkte tllbaka till hotellet med mami papi å natta sen åkte vi hem. stannade någonstans och åt och köpte glass, haha natta !  vi pyntade våra glassar jätefint iaf :)
äntligen hemma med en kropp som  gör ooooooont.



2009-07-12

hoola !

nu drar jag strax till åhus, fatta nice det kommer bli ! :)
kommer hem på onsdag eller fredag, beroende på om vi ska till kalmar efteråt.
finns på mobilen !

puuusss

det jag hatar mest...

..är att packa !
åhh, blir så sur jag hatar det verkligen !  haha
tar alltid med mig alldeles för mycket kläder för att jag inte vet vad jag ska packa ner för någonting!
det är så jävla jobbiiiiiigt.
nu när jag var på landet hos mina kusiner hade jag med mig kläder så att jag kunde stanna där i typ två veckor men ändå byta kläder varje dag och jag var bara där i fyra dagar !  så typiskt mig.
nej, nu får jag ta tag i det här. eller .. vafan ska man ha med sig ? ;s  haha
tur att natta också hatar att packa så att vi kan göra de tillsammans (a)

pööösss

2009-07-11

hej !

idag har jag varit i stan igen, fast med mamma denna gången :)
vi gick först och bytte ett halsband från efva attling som jag fick på konfirmationen till ett armband med tro, hopp och kärlek-symbolerna. sedan gick vi runt och tittade i lite affärer, köpte ett par svarta pumps på din sko för bara 300 ! :)
sedan gick vi till fiorucci och tittade på mockajackan. hittade även en jättesöt topp men jag köpte ingenting.
sedan drog vi till butterix för att mamma skulle köpa färg och peruker och massa annat pinsamt så att hon kan skämma ut mig nu när vi ska till åhus imorgon. usch.
gick en sväng på nk där vi köpte en jättefin topp från hunky dory och mamma köpte ett par efterlängtade jeans från acne :)
vi fikade lite och sedan åkte vi till torget för att fixa lite grejer.
tjatade jättemycket på mamma så till slut gick vi in på raglady och köpte mockajackan !
efter det träffade vi pappa så gick vi och (äntligen!) lämnade in min telefon på telesnor. efter det fixade vi några andra grejer och åkte sedan till mammas jobb där hon färgade mina ögonfransar och så.
kom hem nyss och har inte hunnit med så mycket mer ! haha


visst är den helt underbar ? :)


2009-07-10

hej igen !

var ju inne i stan med amie idag, det var jättemysigt !
vi gick runt i lite först och gjorde inte så mycket, men hittade världens finaste mockajacka på fiorucci!
den måste jag ha! haha .
Vi fikade på espressohouse och haha det var lite pinsamt först när vi kom in dit :p
efter det gick vi till lagerhaus och provade badmössor, haha ! 
gick runt lite till, köpte ett halsband på indiska och sen gick vi till gina tricot och tog med oss de fulaste kläderna vi kunde hitta in i provrummet och tog massa roliga bilder :p
sen åkte vi med amies mamma via torget och hem. åkte hem för att äta lite snabbt men nu sitter jag hemma hos amie igen och myser.




och haha nej vi är inte seriösa med våra vita läppar! 




2009-07-10

shaa !

vaknade precis av att amie smsade mig och sa att vi kunde åka in till stan ändå !
så just nu sitter jag och pratar med henne i telefon :)
innan vi åker in ska jag fixa massa hemma, så vi åker nog inte in förrän om ett par timmar.

TACK alma för designen ! du är super ! (L)


Första inlägget:)

just nu är Amie här. Jag har precis packat ut alla mina kläder från min väska jag hade med mig till kusinernas land.  "känner mig stolt, packade ut allt samma dag som jag kom hem" 

Jag & Amie gör väl inte så mycket försöker fixa lite med bloggen men det går inte så bra haha! 



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0