måndag 30/9

godmorgon!
har sovit SÅ jäkla skönt i natt. somnade kl 10 haha, sen sov jag till alarmet ringde 10.04. var i princip medvetslös när alarmet ringde men fan vad jag behövde dom timmarna. var helt död igår kväll verkligen haha.
nu har jag fixat mig o käkat frulle. skulle egentligen gått hemifrån typ nu men mamma ringde o sa att jag kunde få låna bilen så då kan jag vänta tills hon kommer i alla fall.
yeye, ha en bra dag sötisar :)
 

this makes me happy



det känns som att jag har känt honom i en livstid. det har gått fort, men det känns så självklart. att få somna bredvid honom o vakna av hans pussar gör mig lycklig. jag vill alltid vara lycklig. kan inte säga något annat än att jag tror att det är såhär det är att vara kär

söndag

åh, hade en riktigt bra kväll igår! efter klädångest o stress osv blev det hur bra som helst. middagen vi fick hos my var helt fantastisk, shit vilken god mat alltså. allt var väldigt trevligt hela kvällen o det var kul att träffa några tjejer jag inte sett på ett tag. efter middagen blev saker dock lite kaosiga av olika anledningar men till slut var vi inne i stan i alla fall. drog till excet där jättemånga vänner var. så kul! hängde massa med folk från jobbet, med tjejerna från middagen, med mina favvisar som vart på en annan middag, med massa killar som jag gick i samma klass som o med alex o hans vänner. var också sådär perfekt full hela kvällen, riktigt fint!
 
imorse vaknade jag av pussar i nacken av min älskling. vi chillade hemma hos honom ett tag innan det i vanlig ordning var dags för bakeaktivitet. dagens bestod av lunch etc på stan. så freddan, alex o jag satte oss på hard rock o delade först en nachotallrik (guds gåva till mänskligheten?!) o en hamburgare. så. jävla. gott. adam kom o joinade oss sen också o så strosade vi omkring på stan nån timma innan vi rörde oss hemåt. himla mysig dag, men jag är ju egentligen inte så för det där med aktiviteter på baken utan ligger hellre hemma o äter chips typ. haha jaja alex har lovat att vi kan göra det en gång. snelt.
 
nu ska jag hoppa in i duschen o sen typ lägga mig i min säng med holidaychips. fick ett meddelande av mikael på ebba som frågade om jag kan jobba imorgon, så det ska jag göra!
 
älskar mina mamisar, världens bästa
 
 
hahahah jag o hanna tyckte det var en bra idé att ta en outfitbild på toan
 
lite söta pussbilder också
 
 
 
fick denna av vickis imorse <3
 
haha o denna snapen av alex. söta vi är
 
 
 
 
 
 
 
 

lördag 28/9

haaaajjj kåmpisar!
hur är läget? jag vet inte riktigt hur jag mår. är bakfull, så det är lite jobbigt. inte en sån jättejobbig bakfylla egentligen haha men känner mig lite seg. sen har jag typ ont i magen av pannkakor som jag åt. annars är jag fett lycklig idag faktiskt.
 
igår hade jag en bra dag. var på ullared (!!!!!) med hanna. haha så jävla roligt! kom på det typ i torsdags så vi ryckte en bil här o spenderade dagen där. handlade massa sköj såklart men mest vettiga saker. eller? haha nä jag venne. det var en fett rolig dag iaf.
åkte hem o dumpade mina grejer o bytte kläder typ, sen kom saris o hämtade mig. vi hämtade upp frey o amie o åkte till stan. satte oss på soho under värmelamporna o catchade up. freija o frida har vart på kreta i två veckor så det var kul att i alla fall träffa freija o höra hur dom haft det! efter nån timma där gick jag vidare o alex kom o hämtade mig.
vi plockade upp några killkompisar till honom o åkte hem. där var fler av hans killkompisar. vi skulle egentligen bara ha en myskväll han o jag, men vi käkade allihop o krökade o hade det hur trevligt som helst. oklart mycket alkohol dock? haha aja jag o alex tio kompisar hade sköjj iaf. tor tog min säng så alex o jag fick skeda i en 90säng... härligt.
 
när vi hade städat o fixat imorse åkte jag till stan. mötte upp bea så gick vi till egg and milk o käkade brunch. himla mys! o fett längesen vi sågs så det var en välbehövlig catchup.
nu är jag hemma o har precis duschat. sitter o känner mig multitaskig o gör massa saker samtidigt o är lite stressad men det är lugnt. ska iväg till hanna om en stund för o fixa mig o sen ska vi på middag till my! himla kul. nu måste jag verkligen sätta fart eeeeh hejdå ha en kul kväll!
brunchi med min fina vän
 

torsdag 26/9

hej kompisar, hur är läget?
jag mår jättebra! är ledig idag, så jag har sovit ut riktigt länge. legat i sängen o lyssnat på filip o fredriks fyllepod, käkat frukost och sen börjat lyssna på en p3 dokumentär-pod om skolskjutningen på colombine high school. otroligt intressant! hemskt, men intressant.
 
nu ska jag strax börja fixa mig, ska hämta elin om lite mindre än en timma. vi ska käka/fika i stan o planera resan lite mer. mmm uteservering med kaffe o cigg... fyfan vad fint. älskar hösten när den är som den har varit den senaste veckan. helt fantastisk!
pussssss
 

såg alltså ut såhär????

alltså hur kunde jag se ut såhär utan att någon sa till mig? och sjukaste av allt, hur kunde jag byta bort detta:
 
 
mot det bruna korta håret? vad FAN tänkte jag med? hade fan världens finaste hår..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
här är det dock fulare än någonsin. urtvättad färg typ? dagen innan processen mot blont börjar
 

onsdag 25/9

kändes GANSKA gött att dra in ca 4000 mer än vad jag hade förväntat mig. trodde inte jag hade jobbat så mycket i augusti men det är väl helgerna som speglas antar jag! i vilket fall som helst klagar jag inte hehehe.
 
igår vaknade jag hos min älskling. vi skulle gå upp relativt tidigt för att åka in till stan o käka lunch innan alex skulle till jobbet men jag vaknade inte av alarmet (det händer ju fan aldrig att jag inte vaknar av det?!) och alex stängde av det så vi vaknade typ halv 12 så det blev ingen lunch i stan... vi hann iaf äta lite sushi, sen åkte jag o hämtade mammas bil o fixade massa grejer o tränade osv. på tal om träningen, har BRUTALASTE träningsvärken idag. hahaha asså aaaaaaj.
 
yeee annars då? har jobbat på ebba idag igen, börjar känna mig ganska bekväm som lärare nu hehe. nja kanske inte riktigt, men jag börjar i alla fall få koll på eleverna eftersom jag mestadels typ har 3-4 klasser så jag börjar lära mig lite namn osv. idag var jag en riktig multitasker, hade no, so och bild. haha så kul verkligen!
efter skolan åkte jag till stan o träffade hannis. vi köpte present till my som fyller år idag o ska ha middag på lördag! sen satte vi oss o tog en fika o catchade up lite. himla mys :)
 
 

rest in peace

10 år går snabbare än vad man tror. trots att jag var liten minns jag din sista tid som om det vore igår.
alltid saknad, aldrig glömd. vila i frid, morfar <3
 

måndag 23/9

igår var en jobbig dag på jobbet... det var väldigt roligt att jobba under helgen för vi har haft otroligt mycket att göra, men när jag hade jobbat sex timmar igår med en konstant kö till kassan och knappt tid att gå på toa var jag verkligen helt slut. kände mig så jäkla trött på min egen röst som bara upprepar samma sak hela dagen... "är du medlem i intersport club? nähe. någonting du är intresserad av? ja men fyll i det blå fältet här och sedan en underskrift där jag har kryssat för. det är gratis och går på legitimation. då blir det xxx kr. ha en bra dag! hejdå" haha alltså... det kanske inte låter så farligt men att stå så i 6 timmar... inte kul.
 
efter jobbet åkte jag direkt hem till mina kusiner där det var släktkalas. en av mina kusiner, elin, som jag dessutom är lärare åt nu hehe fyller år imorgon. så vi var där o käkade middag o tårta o gav paket o hade det trevligt. efter det körde victor o jag mormor och lennart till hotellet och sen körde victor vidare mig till alex. där var calle så vi tre degade en film nån timma innan calle drog o sen somnade vi ganska tidigt. bebi skulle upp tidigt för att lägga ut hummertinor, men jag sov kvar.
 
fick ett samtal från ebbaskolan imorse som frågade om jag kunde komma in o jobba idag så det gjorde jag i några timmar. lite matte och no med sjuor och en lektion med niorna där vi pratade mycket om gymnasieval. känns kul att få prata om något jag faktiskt vet nåt om för en gångs skull... hahah
nu ska jag städa lite, sen ska jag till farmor. hon fyller år idag så vi ska äta lite smörgåstårta och fira henne. mys!
 

asien

fick en fråga om jag inte kan berätta lite mer om min resa till asien, så visst ska jag göra det!
 
jag ska åka till sydostasien med en av mina bästa vänner, elin, för att backpacka i några månader. vi har vart sugna på det jättelänge och även fast jag velade fram och tillbaka mellan asien och usa ett tag så känns detta helt rätt för mig! vi ska försöka se ganska mycket kultur i olika länder, men det största syftet med resan är typ att kunna ligga o dega på en strand, sola o snorkla o bara leva ett gött liv i några månader. ha semester. vi har inga planer alls på att jobba, så därför försöker vi jobba ihop så mycket som möjligt här hemma.
 
dom länder vi vill åka till är thailand, kambodja, vietnam, bali, malaysia och eventuellt även filippinerna. från början va vi sugna på laos också, och jag var sugen på indien men när vi hade kikat lite närmare på dom länderna bestämde vi att vi nog hoppar det trots allt. filippinerna får vi se lite hur det blir, det beror på tid och väder där :)
 
som det ser ut nu så åker vi runt den 20e januari, för både jag och elin ska iväg innan med våra familjer. sedan tänkte vi dra runt i några månader men vara hemma ungefär i mitten av maj. både min och elins pojkvän och lite andra vänner ska också till just sydostasien under samma tid så vi ska även möta upp dom! så himla kul. är verkligen sjukt taggad på detta. vi har inte bokat allt än, men det är verkligen på gång. det är heller inte jättebråttom egentligen men det är så mycket enklare att spara ihop pengar om det blir mer konkret. AH SHIT VAD KUL DET SKA BLI!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lördag 21/9

hej vänner, hur är lägish?
jag mår jättebra! är fett trött bara och vet inte riktigt varför egentligen.
 
har i alla fall haft en väldigt bra dag på jobbet! det har varit mycket att göra men jag tycker om det. tiden går fort och man har roligt. nu känns det som att det var längesen jag var där o jobbade så det kändes kul att komma dit igen o träffa tjejerna :) är som sagt fett trött så mina planer för kvällen är inte många... tänkte nog lägga mig i soffan o dega bara faktiskt. hade velat träffa min bebi men han är i linköping hela helgen :( yeye. får se om jag orkar träffa några vänner eller vad jag gör, emelie kanske är hemma annars så vi kan dega i soffan tillsammans hehe.
 
igår var jag med tedish o hade det nice. vi käkade tacos o kollade magic mike. alltså. ALLTSÅ JAG KAN INTE SLÄPPA DET. hur snygg är det egentligen tillåtet att vara? channing tatum och alex pettyfer... det finns inga ord. det finns inte. herregud. och som dom rör sig... nä asså jag löser det inte. dom är fan för snygga för allas bästa.
 

fredag 20/9

Idag känns det inte alls som fredag... Kan bero på att jag jobbar hela helgen och att det då lika gärna kan vara måndag, typ.
 
Igår och idag har jag varit vikarie på Ebba igen. Det har gått ganska bra, trots att varken matte eller NO är mina starka ämnen haha. Sjuorna är dom som har varit absolut snällast, himla söta. En liten kille jag hade igår la till mig på Facebook, haha sötisen. Sen är niorna inte lika roliga.. Alltså sista lektionen jag hade med dom idag orkade jag inte med. Vissa beter sig så sjukt respektlöst verkligen. Visst, jag är en väldigt ung vikarie så jag fattar ju att dom testar mig, men vissa saker år över gränsen.
Så efter min sista lektion idag behövde jag få ur mig allt jag hållit inne under lektionen och då fanns gymmet där för mig. Halvt dödade min rumpa och mina armar men det var skönt. Riktigt skönt faktiskt.
 
Nu har jag duschat o ska åka o hämta tede, vi ska laga mat o dega här ikväll. Mys!
 
schwetty much
 
 

kvällis

Åh, det var så bra att vara på möte hos Kilroy förut. Vi har verkligen fått en bättre uppfatting om allt, gjort lite planer o börjat planera själva rutten. Så sjukt kul! Känns verkligen skönt att komma igång med det nu så att man verkligen känner att det är på riktigt. Det blir också lättare att spara ihop pengar när det är mer konkret hehe.
Efter mötet satte vi oss på da Matteo o delade en pizza, den är helt magisk där!
 
När jag kom hem åkte jag och Emelie till gymmet o tränade nån timma, det var skönt! Nu har vi käkat middag o duschat och lite så, har kollat igenom planeringen inför lektionerna jag har imorgon också. Mycket matte och NO... Haha vi får se hur det går, det blir säkert bra! Min sista lektion är slut vid 2 så jag ska se om jag hinner träna eller om jag ska gå på massage hos mammas praktikant vid 4. Får se helt enkelt!
 
 
 
 

tisdag 18/9

haha har märkt hur svårt det är att skriva med mina nya naglar jämfört med dom jag hade innan.. är så ovan vid att ha fyrkantiga :p
 
igår gick det i alla fall bra i skolan! eleverna testade ju mig lite såklart men det var kul. var jättenervös innan, men min gamla lärare malin sa att dom ser ju faktiskt mig som vuxen och om man tänker så blir det lite lättare. tekniklabben jag hade med åttorna först var lite jobbig för jag fattade typ int vad dom skulle göra o när dom frågade mig nåt ja ba eeeeh......... haha härligt. det roligaste av allt var nästan att träffa alla mina gamla lärare igen! fett konstigt att sitta i lärarrummet med mina gamla lärare som deras "kollega" och dricka kaffe liksom. alltså va? jaja dagen gick bra i alla fall och det var kul! ska även dit imorgon och på fredag.
 
nu har jag precis ätit frukost. låg kvar i sängen jättelänge när jag hade vaknat o pratade med min älskling. haha skickade världens töntigaste sms till honom igår, typ en rebus med emojis som blev baby you light up my world like nobody else... hahahaha assåååååååå
yeye nu ska jag fixa mig lite, elinpelin kommer o hämtar mig så ska vi in till stan o ha möte med kilroy och planera vår backpackresa till asien. WIIIII :D
 

new

 

nyktra bilder 2.0

det börjar så fint, men vad fan händer sen? hahaha här får ni dom mest ok bilderna från helgen, resten sparar vi för oss själva...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
och här får det nog ta o räcka för denna gången
 

first day

nu kickar jag till skolan! haha detta känns ju så sjukt...wish me luck!

måndag 16/9

och så vare måndag. fan, veckorna bara går o dagarna fylls med olika meninglösheter. eller, kanske inte alla dagar men på nåt sätt känns det ändå så. nu längtar jag bort - bort till sol, bad och värme. första destination på den längtan är mexico, därefter följer asien i några månader. det är egentligen för långt bort för att tänka på, men för nära för att inte tänka på... jajjajja

har haft en fantastisk helg i alla fall! lördagen bestod av träning, flyttstädning och en jävla massa party. hade en sån pangkväll! sjukt trevlig middag hos tede följt av en utgång med massa fina vänner. ingenting gick fel den kvällen förutom möjligtvis dom sista shotsen som har skapat suddiga eller svarta minnen framåt fyrasnåret. men vilken fantastisk kväll vi hade.
igår var jag inte nykter när jag vaknade och ägnade större delen av dagen åt att nyktra till och sluta vara apatisk. på kvällen började jag må bra, så efter en middag med storfamiljen körde emelie mig till alex så sov jag där.

min dag idag började bra, för att sedan bli åt helvete efter 20 mins promenad i ösregn för att sedan bli jättebra igen när jag fick nya naglar. nu ska jag rulla bort mot stallet! puss
en bild på mig och mina babes från i lördags!
ska lägga över bilder i datorn när jag är hemma sen ikväll

saturdayyy

middag hos tedelicious och utgång på det, ingen tråkig kväll!
 

off to the gym

det enda mormor gör är att stoppa i en massa kakor dygnet runt vilket gör att motivationen är större än nånsin. även klockan 9 en lördagsmorgon
 

nytt kapitel?

åhåhåå jag har inte riktigt berättat detta här än.
 
förra veckan fick jag ett meddelande från en av mina lärare på ebbaskolan, bästa johanna, som frågade om jag var intresserad av/hade möjlighet att hoppa in och vara vikarie på ebbaskolan. hur kul?! jobbar ju inte jättemycket vardagar på intersport nu i september i alla fall så jag sa självklart ja.
igår ringde mikael från ebbaskolan o frågade om jag kan jobba tisdag, torsdag o fredag nästa vecka och det ska bli så kul verkligen! ska dock ha högstadieelever i matte och no nästa vecka hehe vi får se hur det går. vi vet ju allihop att matte inte är mitt starka ämne, och jag vet själv hur man var mot vikarier men det ska nog gå bra hoppas jag!
är vilket fall som helst jättetacksam för att jag får den här möjligheten att testa på något nytt och om inte annat få lite nya erfarenheter och se skolan från det andra hållet. tror det blir jättekul och jag är jättespänd!
 
på tal om jobb... i bilen på väg hem från mormor ringde intersport i alingsås och frågade om jag var intresserad av att komma och jobba där nästa vecka. fan vad jobbmöjligheterna rullar in!
 

hemma

hallå gänget, hur är läget?
jag mår bra, det är fantastiskt skönt att vara hemma igen om jag ska vara ärlig. dessa 3 dagar har känts som en evighet... det är inte så att jag inte trivs hos mormor, för det gör jag, men vi kommer inte alltid överens. och min kära mormor är väldigt bestämd i sina åsikter vad hon tycker och inte tycker och oftast anser hon bara att det är hennes åsikt som räknas. hon går mig på nerverna. jag brukar alltid tänka att jag inte ska röka när jag åker till mormor, för att ta en liten paus. men alltså. det är ju fan när jag är där som jag BEHÖVER röka. hon framkallar röksuget nåt så enormt med sitt beteende alltså.
vi har i alla fall haft det bra! igår var vi i karlstad hela dagen. gick bland annat på en utställning på ett museum som mormors stiftelse har skänkt pengar till så det var kul. så har vi ätit massa god mat o kakor o badat i hennes jacuzzi så jaa jag har ändå haft det bra!
 
idag skulle jag inte ta tåget hem förrän nu egentligen, men min mosters man hade vart i värmland o jobbat så han kom förbi och hämtade mig :) himla snällt. jag klagade inte direkt på att åka två timmar tidigare heller hehe.
utsikten är ju synd att klaga på! här är en del av hennes trädgård + sjön hon har nedanför.
 
på museum! hehe
 
vid morfars grav <3 snart 10 år sedan han lämnade oss
 
 
 
 
 

leaving for åmål

efter mysmorgon, kaffe, ett inställt tåg och några cigg är jag på väg mot åmål och mormor!
sitter o lyssnar på P3 dokumentär om 11 september dagen till ära. mycket intressant, kan verkligen rekommendera att lyssna om man har lite tid över!


tisdag 10/9

idag är ingen vanlig dag för idag är det babyloves födelsedaaaag :D :D :D grattis tede, du är bäst :****
 
 
idag har jag faktiskt vart fett duktig. imorse åkte jag o emelie till gymmet. inte verket utan till nordic wellness. vårt gym flyttar nämligen o fram till att dom öppnar i nya lokaler funkar vårt gymkort där! vi var dock inte så jättenöjda för verket är så fett mycket fräschare o bättre men det får duga under tiden! efter vi hade tränat stack jag hem o gjorde en fitnesslunch o sen körde jag bort till jobbet. slutade kl 8 o sen jag kom hem har jag packat ihop en liten väska med kläder. imorgon åker nämligen jag till mormor! ska bara stanna till fredag men mormor är jätteglad över att jag kommer så det blir kul.
 
jaja. nu ska jag packa ihop det sista, sen slänga ihop lite mat för alex kommer hit om en halvtimma så då ska vi äta lite. mysipyyyyys.
ska försöka blogga lite från mobilen men nätverket där uppe i åmål är lite sisådär o appen är inte heller den mest samarbetsvilliga, men annars hörs vi på lördag!
puss o kram mina fina vänner
babylove and i @wowgbg
 

3

min tönt o jag hade officiellt tre månader igår. hihi. känns som en livstid, vad hade jag gjort utan honom liksom? han är underbar
 

måndag 9/9

hej kompisar, hur är läget? haft en bra helg?
 
det har jag! har verkligen haft en jättebra helg med lite av varje. i lördags hos anna var det jättekul, det var riktigt nice uppstyrt o aa hade så kul verkligen! det var väldigt lyckat o kvällen innehöll allt från att klättra upp på tak till att bada med kläder på o dansa. kändes på nåt sätt som ett avslut på sommaren också...
 
ye, efter anna sov jag i alla fall hos alex. så igår hade vi ett asgött bakehäng med freddan o arvid. käkade pizza, cruisade runt i bilen, spelade minigolf o degade film. helt perfekt bakedag.
idag har jag inte kommit så långt. sov hos alex i natt med för jag att jag verkligen inte orkade åka hem igår. nr vi vaknade idag låg vi kvar i sängen hur länge som helst, sen åkte vi hit o dega en stund innan baby åkte till jobbet. jag tänker nog lägga mig i sängen o kolla lite paradise hotel, har så jäkla få avsnitt kvar att jag bara drar ut på det haha. sen ikväll blire stallet!
 
 
 
sista bilden snodde jag från freijas insta
 
 
 

lördag 7/9

hade en jättetrevlig kvll igår med några fina tjejer från jobbet! vi käkade på pinchos på götabergsgatan. har ni inte testat det stället kan jag verkligen rekommendera det! det är tapas o man beställer all mat o dricka via en app. himla kul o sjukt god mat! när vi gick mötte jag upp alex så sov vi hos honom.
 
idag kom ekmark o hämtade oss o körde mig till jobbet. snelt :)))) jobbade till 4, det var fett lugnt idag med tanke på vädret. o lite på grund av det får jag vara ledig imorgon vilket är helt fantastiskt med tanke på att jag ska på annas avskedsfest ikväll!
så nu har jag precis fixat mig, ska käka strax o efter det åker jag o victor hem till nisse o förar där en stund innan vi drar vidare till anna. tror det kommer bli jättekul ikväll!
 

aw/bw

drar in mot stan för att möta upp ett gott gäng från jobbet! planen var after work, men det är typ en av oss som har jobbat idag haha. de flesta jobbar dock helgen, så varför inte kalla det en before work istället?
jaja, ska nog ta det relativt lugnt ikväll med tanke på att jag jobbar imorgon. ska dessutom till anna på avskedsfest imorgon kväll o jobba bake två dagar i rad är inget drömscenario direkt.
ha en fin kväll!
 
 
 

fredag 6/9

hej kära vänner! hur är läget?
 
jag mår fantastiskt bra! har haft en helt underbar dag, med ett litet undantag. när jag vaknade imorse gick jag ner o öppnade dörren för att sätta mig o äta frukost. då ser jag att min katt sitter och leker med en halvdöd orm som hon har fångat. blir livrädd o ringer pappa som är på möte, men han säger i alla fall att jag ska ställa en hink med stenar över ormen. sen börjar jag överväga om det kan vara en huggorm och om jag isåfall behöver åka till vetrinären men efter att ha ringt dom och efter massa om och men bestämmer jag mig för att bara hålla koll på bebis o åka in om det händer något. härlig start på dagen! haha... fick i alla fall guldstjärna av mamma för att jag vågade sätta en hink över o för att jag har varit så modig. känns bra. pappa blev också stolt.
 
jaja, efter den lilla incidenten la jag mig i solen o lyssnade på mina favoritpoddar. sen ringde joy, min gamla granne som är hemma över helgen o frågade om hon skulle köpa lunch som vi kunde äta. så vid 2 kom joy o tess in o vi lagade lite lunch som vi åt ute på altanen. sedan låg vi kvar där hela dagen med ett undantag från när vi gick ner o badade. helt underbart verkligen!
 
 
 

yesterday

var som sagt på NK:s modevisning igår! jag drog dit med frida, så skulle vi möta upp elin och bea där. haha, sen när frida o jag kommer dit så har freija o sara också löst så att dom kan komma, riktigt kul! så vi var nästan hela gänget där igår, hur kul som helst.
här får ni lite picssss
 

torsdag 5/9

åh, trodde att mina inlägg från telefonen hade kommit upp men icke..
 
i tisdags hade jag o amie en jättebra dag på stan. köpte lite grejer, bland annat en lampskärm (lol) och ett nytt hipanema-armband! åhåhåå det är så fint, helt rosa och så mycket mig. hihi. älskar det! vi käkade lunch med sara, o lite senare mötte vi upp frida o satt på soho en stund o catchade up lite. på kvällen kom alex o hit o nanade här, det var mys.
 
igår jobbade jag hela dagen men det var rätt chill ändå. direkt efter jobbet åkte jag till stan med lollo. vi satte oss på linnéterrassen o drack några glas vin o pratade om allt mellan himmel o jord. hur mysigt som helst! istället för att åka hem åkte jag till alex o sov där istället, skulle ändå träffa frida idag o hon o alex är typ grannar så det passade bra.
 
nu är jag o frida hos mig. vi har käkat pannkakor med nutella som jag har vart sugen på i typ två veckor. alltsåååå det är så jävla gott! heeelt sjukt. levde på det under en period förra sommaren... jag förstår varför.
ikväll ska vi till docks o kolla på NK:s modevisning, det kan nog bli kul! får se ifall vi stannar kvar på docks säsongsavslutning efteråt eller vad vi gör.
 
 
 
 
 

tisdag 3/9

godmorgon sötisar, allt bra?
med mig är allt toppen, är ledig o solen skiner. inte mycket att klaga på helt enkelt! ska in till stan nu strax med amie, har massa grejer jag behöver köpa... hehe. så det blir bra!
 

happiness

tror inte någon förstår hur lycklig jag blir av att vara i stallet, det är verkligen något av det bästa jag vet. just nu har jag en av mina favvohästar också❤❤ happy mondays


moppelukt & nostalgi

släppte precis ut håret o känner att det luktar moppe. ni vet den där härliga lukten, lite avgaser o bensin som verkligen kännetecknar moppetiden? så mycket nostalgi. moppetiden var fan den bästa alltså haha
 
 
 
 
 

ny design

antar att ingen kan missa den nya designen? den är lite in progress så att säga, lite smågrejer som ska fixas men visst blir det fint? världens bästa amie är det såklart som hjälper mig.
 
idag är jag ledig. när jag vaknade imorse var det dåligt väder, så jag la mig o lyssnade på en pod o somnade om. när jag vaknade igen satte jag på förra veckans idolavsnitt som jag inte hann se, älskar att kolla på alla auditions haha. vid 2 frågade amie om vi skulle luncha, o vädret hade ju blivit bra så vid tretiden sågs vi nere på sushin. den var dock stängd haha så vi drog bort till sands o käkade thai. himla gott! åkte även moppe utan hjälm, kände mig fett cool.
 
nu ska jag strax byta om o dra mig bort mot stallet! tror att vi kanskekanske ska bort till emmahagen o hoppa idag. hade vart så jävla roligt så jag hoppas verkligen det, annars äre vanlig hopplektion som gäller.
vi hörs bebbes!
såhär låg min bebis o nanade hos mig hela natten. sötisen
 

söndag 1/9

klart att det är riktigt jävla höstväder samma dag som kalendern säger att det är höst... yeye inte förvånad. hade jag inte vaknat själv imorse hade det tagit emot ännu mer att gå upp till jobbet.
 
i fredags kom alex o hämtade mig, så åkte vi till stan. käkade på lou lou, sjukt god mat verkligen. har hört mycket om det stället men inte varit där innan så det var kul. aa alltså maten var amazing, kan inte riktigt släppa det. efter middagen gick vi bort till biopalatset o såg snabba cash, den var riktigt bra! vill att mina kompisar också ska se den så man kan diskutera slutet med någon, behöver verkligen prata av mig haha.
 
igår vaknade jag hos alex, så käkade vi frulle  o sen körde han mig till jobbet. var lite arg på min chef igår för att hon typ vill jävlas med mig och frida. hon vill inte att vi ska stå i kassan tillsammans eller ens jobba i närheten av varandra för hon tycker att vi pratar för mycket, så frida fick stå i kassan o jag stod på löpet i andra änden av butiken typ hela dagen. alltså.. blir så arg. det är så oskönt...
efter jobbet kom tedelicious hit o myste med mig. vi åt PIZZA som jag har vart sugen på utan krydd i tre veckor. behöver jag säga hur gott det var? aaaaaah dog pizzadöden. helvete vad gott det var.
 
idag har jag också jobbat hela dagen. allihop fick smörgåstårta av chefen idag för att vi sålde dubbelt över budgeten igår! sjukt kul faktiskt. vi har lite säljtävlingar i personalen också o jag lyckades skrapa ihop några pinnar idag när jag bland annat sålde in ett regnset på engelska idag. hehe var fett nöjd. aa bra helg på jobbet!
 
nu ska jag krypa ner i sängen o sätta på lite hart of dixie eller paradise hotel eller nåt. har godis kvar från igår också, vilken dröm. o så är jag ledig imorgon! kan fan inte bli bättre
detta lunchhänget hade jag i alla fall INTE idag
 
 

RSS 2.0