torsdag 30/5

alltså, studenten. jag har inga ord att beskriva dagen med, allt, verkligen allt var helt fantastiskt. hade en helt underbar dag o det var fan ingenting som var dåligt eller som hade kunnat göra dagen bättre. utsn tvekan den bästa dagen i mitt liv.
utspringet, flaket, mottagningen här hemma, alla fina vänner som var här o som var på utspringet o aa nä asså allting var så jävla bra. har aldrig varit så lycklig som när jag sprang ut från skolan på rampen. herregud det var så jävla skönt o aa nä kan inte beskriva det med ord. hela min dag var helt fantastisk. saknar liksom ord haha.
 
igår däremot. hahah asså har aldrig vart så DÖD. försökte röra mig men det gick liksom inte. alexander försökte väcka mig vid 12 men det gick inte heller. har aldrig vart så trött. hade ont (har fortfarande lol) i hela kroppen. träningsvärk i benen o armarna o magen o typ ont i kinderna o på halsen o nää hahah jag vet inte. ont över allt. var som ett blåmärke hela jag. o blåmärken har jag också överallt. men jag antar att det är så det ska vara. kunde som sagt inte röra mig igår typ, det enda vettiga jag gjorde var att köra in alex till stan, sen dog jag i soffan igen. schönt.
 
idag har jag vart på fridas utsrpring, kattan tog studenten! sen satt freija, sara o jag i stan o chillade innan vi gick upp till götaplatsen, sen åkte sara o jag till torget o fixade lite grejer innan vi åkte vidare till fridas mottagning. sen har vi vart hos henne hela kvällen o haft det jättetrevligt men jag är fortfarande helt död typ haha så jag måste fan gå o lägga mig. o vet ni? imorgon fyller jag år!!! wäääää so much going on. så imorgon äre bara att ta fyllan igen, det blir väl härligt. ska gå igenom alla bilder från min student imorgon också men här får ni en så länge! pussssssss

lyckligast i världen


så jävla speedad

ASSSÅÅÅÅÅÅÅ vet fan inte vart jag ska ta vägen, har aldrig varit såhär speedad i hela mitt liv! vet inte vad jag håller på med eller vart fan jag ska ta vägen, JAG TAR FAN STUDENTEN IMORGON!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaah det är så sjukt!!!!!! på ett sätt kan jag typ inte ens förstå det....
 
aaaa annars då?haha nää men vafan. har haft en asbra dag. sov hos alex igår, så åkte vi till stan o dega lite innan jag skulle till skolan. åkte till skolan o målade alla lakan till flaket, dom är så feeeeina :D :D :D när vi var klara drog jag ner till stan med hanna en stund, sen kte jag hem o vidare till stallet. vi red ute idag, galopperade på ängen flera varv o red i skogen o hoppade över träd. det var liksom pricken över i på min dag, allt var så fantastiskt. JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ IMORGON!!!
 
asså hur ska jag kunna sova??? har vart sånhär i flera timmar o det känns inte som att jag inom en överkomlig framtid kommer kunna lugna ner mig. champagnefrukost för klassen hos mig kl 6... AAA det kommer bli så kul!!!!!!!!

söndag 26/5

vilken fantastisk bakedag det är idag. ka ligga inne o  kolla ut utan att få ångest för att det är fint väder o att man måste gå ut. aaa va fint!
 
igår hade mamma 50årsfest. freija, elin, sara, emelie o jag var där o serverade o fixade under kvällen o vi hade typ lika roligt som alla andra. det var rocktema så alla var utklädda också hahah asså så jävla kul o lokalen var typ en mcklubb så den var också riktigt nice. haha, sjukt kul verkligen. vi tog massa krök också o satt o krökade o hade asnice på en liten mindre altan där inga andra var så vi var dyngraka till slut hahah. vid 2 halv 3 nångång tog freija, sara o jag en taxi till stan o var på park lane tills det stängde. hade fett kul där med men det var inte så jävla trevligt att ramla ut där strax efter fem när det var soluppgång o ljust ute... hahah lol.
 
drog en taxi hem o va hemma vid 6 iaf, det var omöjligt att vakna idag för att gå upp o hjälpa till o städa lokalen. så jag sov kvar i min säng till halv 3 typ, haha fett skönt. är dock fortfarande astrött men det löser sig. har inga planer för dagen, bara chilla. ikväll ska jag antingen träffa alexander eller gå på bio me tjejerna, får se vad jag orkar.
hahaha bjöd mamma på cigg. fint moment

fredag 24/5

heejjjj mina kära vänner, är allt bra med er?
jag mår toppen, har haft en jätteskön dag verkligen.
 
igår var satt vi på ett ställe i vasa, massa tjejer o killar från klassen o nåra från parallellen o drack vin o hade det gött nåra timmar. orkade inte åka hem så alexander kom o hämtade mig så åkte vi hem till honom. hade glömt att han skulle åka till köpenhamn idag så vi fick gå upp kl 8... fett örch.
men han körde hem mig vid 9-10 iaf o då satte jag mig o fixade lite grejer innan jag drog in till stan. åkte till sjölins o hängde där, så gick vi till deras bamba o käkade lunch. efter det drog freija, amie o jag ner till da matteo o mötte upp frida, sen kom även elin o anna dit o göttade i solen.
mötte upp vendela o hanna en stund o chillade med dom, sen träffade jag amie o nathalie en stund till o fixade lite sakrer innan jag o amie tog victors bil hem.
 
sen jag kom hem har jag typ tyckt synd om mig själv för att jag typ har blivit pollenallergiker. var ashungrig också så köpte massa thaimat o mölade i mig, helvete vad gott det var hehe.
nu ska jag fräscha till mig lite o byta om, sen ska jag dra mig till amie så vi kan få skjuts till stan. vi är några tjejer som ska på lisse ikväll, darin spelar ju! hehe. himla trevligt ska det bli :))

är så lycklig

FAN vad jag älskar livet nu! konstaterade förut att absolut ingenting är dålig just nu. wanna know why?
 
1. G I MATTE C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trodde typ aldrig jag skulle kunna säga det. FATTAR NI HUR NICE DET ÄR????? som jag har krigat för det där jävla betyget asså... fick visserligen 1 poäng på matteprovet här om dagen men fan, det var så fint att bara gå dit o visa hur lite jag bryr mig om hennes fula prov.
2. MVG I RELIGION OCH PA
alltsååå så jävla skönt. så. jävla. skönt.
3. JAG TAR STUDENTEN PÅ TISDAG
4. har absolut inte en enda liten lektion eller något kvar i skolan. har till och med lämnat in alla böcker och tömt mitt lilla skåp.
5. solen skiner
6. jag ska till fucking mexico i vinter
 
aa ni ser ju. det är svårt att inte vara lycklig.

onsdag 22/5

här har det fan hänt grejer sen jag skrev senast! ska försöka sammanfatta allt..
 
i lördags var det konfirmation för min kusin. astråkigt i kyrkan, jag menar det var tråkigt när man själv konfirmerade sig... efter konfan pajade mamma min nya digitalkamera, dagen innan balen osv. älskade henne lite mindre just då och började gråta, hahha lol på mig. hos mina kusiner sen efter kyrkan var det trevligt, lite hockey o släkt osv. på kvällen var jag på tjejmiddag hos nora som fyllde 18! hade en jättetrevlig kväll men var nykter o körde, dävet. vid 11-12 körde jag hem hanna o sebbe o så åkte jag till alexander o va där nån timma, det var mys.
 
i söndags blev jag väckt tidigt, vi skulle upp o gratta mamma som fyllde 50!!!! sjukt... mamsen känns inte så gammal. fast 50 är väl kanske inte jättegammalt. whatever. jag åkte med min extramamma o köpte ny kamera o så var massa släkt o vänner här hela dagen o firade mamsen. på kvällen hade jag även BAL men den får ett eget inlägg med bilder osv. hade i alla fall en helt fantastisk kväll, allt var verkligen jättebra!
 
aa i måndags gjorde jag inte mycket vettigt. sov. mådde bajs. spydde i min papperskorg o lite sånt där fräscht. himla fräsch är jag ibland.
igår, tisdag hade jag en helt underbar dag. allt var fan helt underbart. började med en redovisning i historian, sen lämnade jag in två arbeten o sista lektionen skrev jag matteprov. matten gick som planerat åt helvete, men jag får nog en poäng iaf. kanske nån extra för att jag skrev av alla uppgifter också. tveksamt. har i alla fall aldrig mått bättre efter en sån dag, för vet ni? det var det absolut SISTA jag nånsin gjorde i gymnasiet. JAG ÄR KLAR MED ALLT! aaaaaaahhhh den känslan ääääär så sjuk. kan inte fatta det.
på kvällen igår åkte jag hem till alexander o sov där, o idag har vi inte gjort nånting alls typ. bara degat hela dagen i princip. himla mysigt.
 
japp, det var väl det i stora drag. ska ge er some picssss!
middag hos noris
 
mami 50 <3
 
prooooom
 
bakecake fick inte av sitt halsband
 
min mobilkamera utåt. det svarta runt är alltså baksidan på telefonen, den har börjat gå av på andra sidan med så om man drar lite får man denna balla effekten. coolt va? :p

fredag 17/5

fyfan vilket härligt väder det är. man blir så jävla glad, fan vad härligt det är. var typ nära på att avlida pga värmen förut haha men egentligen ska man ju verkligen inte klaga... herregud vi har ju väntat på detta så länge!
 
igår var det iaf skiva! efter skolan drog hanna o jag hem till henne, pluggade lite innan vi fixade oss o drog till vendela. där satt vi o förkrökade nåra tjejer ett tag innan vi drog in till stan där skivan var. hade inte en jättebra kväll av olika anledningar men mot slutet var det ändå roligt o aa det blev en bra kväll :) vid ett kom alexander o hämtade mig, så hämtade vi upp några till som hade varit på skivan, körde hem dom o åkte sedan hem till alex.
 
imorse när vi hade vaknat gick vi ut o satte oss på hans altan i soffan med varsitt paket yollibox o hade det jävligt gött en timma. vid tolv åkte vi o hämtade upp malin o så körde alexander oss till skolan. efter nån timma i skolan drog jag ner till kanalen o träffade elin o frey, fick en liten update om vad som hänt i prag osv. mötte upp min bror  o fick bilnyckeln o sen drog vi hem.
 
nu har jag precis duschat o jag väntar på att mina päron ska komma hem. sitta ute, äta skaldjur o dricka vin. fan vad gött. hade vart så perfekt om jag inte hade haft en inläming att göra o en att skriva rent... men det är lugnt. det löser sig.
trevlig helg finisar!

det var ju det jag skulle säga

joshua har kommit ut med nytt album <3

onsdag 15/5

hihihihi det är min namnsdag idag. älskar att komma på sånt för jag får alltid paket på min namnsdag (när det är mitt förnamn). både mamsen o papsen hade dock glömt det men mami löst ett paket ändå, fin är hon.
 
annars... jaa mycket plugg. saker o ting börjar dock ordna upp sig nu (tror jag!) och man ser liksom ljuset. har bara en svenskainlämning, historiaredovisning, matteprov, fikainlämning, religionsinlämning och inlämning av projektarbetet kvar. ändå inte SÅ mycket. man kanske löser det liksom.
var hemma från skolan idag för att få ordning på plugget o planen var att gå upp vid 9 o sätta igång med allt. men så igår kväll fick jag lite sovsällskap hihi så det blev inte så.
 
när vi hade vaknat idag åkte vi o hämtade alex startbiljett till varvet på lördag, sen åkte vi till mitt jobb o köpte springskor o kläder osv åt honom. käkade lite lunch, hade det gott. sen körde han hem mig o jag satte igång med plugget efter ett nån gång. satt med det resten av dagen o nu har jag löst min outfit till skivan jag ska på imorgon o lite så. fan va skooooojjjjjj det ska bli! mähähäh. aa allt är väl bra härligt ibland. japp.
puss på er finisar

måndag 13/5

fyfan vilken dålig dag det har varit idag.
den började ändå bra men sen gick bara allt nedåt o nu sitter jag här o är aslack typ, haha.
 
efter skolan fick jag gå hem i ösregn. inte kul. bestämde mig att jag förtjänade (?) av någon jävla anledning att sova istället för att plugga. hinner sova en timma ungefär innan jag ska till stallet. ställer alarm, somnar. vaknar kvart över 4 när alarmet har ringt i nästan 20 min o jag har inte hört nånting alls. bussen går om en kvart. fick slänga på mig kläder o springa till bussen i ösregnet. kommer till stallet, min häst är grinig som fan o smutsig o allt var bara jobbigt. sen va han skitseg under hela lektionen o vägrade massa hinder o jag blev bara förbannad.
 
ja men vilken härlig dag va :) nu måste jag sätta mig o plugga eftersom jag inte gjorde det förut. blö.

söndag 12/5

hej på er, allt bra?
jag mår bra, men är lite trött. framför allt trött på att plugga, men det är fan bara att lösa skiten nu för det är TVÅ ynka veckor kvar. åtta skoldagar till betygen sätts, en vecka kvar till balen. att jag har 10 grejer kvar på dom åtta skoldagarna försöker jag förtränga.
 
igår var jag hemma o pluggade typ hela dagen. körde victor till stan på kvällen, degade hemma o gjorde middag till mig själv som en liten loner. senare åkte jag o hämtade alex så drog vi hit o dega en film, det var mys. när vi hade vaknat imorse låg vi kvar i sängen nåra timmar innan jag körde honom hem, o sen dess har jag suttit o pluggat typ. sköjj. mamma o gunilla kom hem nu också så har fått höra allt om deras weekend i stockholm haha, dom är så jävla bake. mamma var så glad också, sötisen.
 
nääää men om man ska fortsätta plugga lite då. ska ändå försöka få lite saker gjort, kanske ska käka i stan senare o det hade vart skönt att kunna släppa pluhgget lite då.
jaja pusspuss

fredag 10/5

hallå gänget, allt bra eller?
jag mår bra! har dock lite lagom pluggångest men det löser sig :)
 
igår började vi med bordsplaceringen till balen o det var fan lättare sagt än gjort vill jag lova.. nä men det är inte det enklaste att få allt att stämma till 100% med placeringar för 600 pers. vi är på gång i alla fall, måste lösa detta i helgen eller i veckan, balen är ju fan nästa heglg. galet.

på kvällen igår drog jag hem till alex o dega hockeyn med nåra, det var treflight. sov där o har degat där typ halva dagen. sen åkte vi o käkade sushi o sen åkte jag via hanna o hämtade lite grejer o nu hem. skulle sätta igång med plugget men råkade fastna vid bilderna från skivan så jag slängde upp dom på fejjan. skjuter fan bara upp plugget mer o mer...
 
yeye. borde sätta igång nu för jag kanske ska på liseberg sen haha. vad hände där liksom? nää men vi får se hur det blir med det. får se om jag örchar. hanna vägrade hänka..
 
 
 
 
 
hinner inte slänga upp fler atm men kika fejjan eller vänta till imorgon! puss

torsdag 9/5

först o främst vill jag bara säga TACK till alla som var med i tisdags o gjorde min kväll helt fantastiskt!
hade en sjukt bra kväll verkligen. vädret kunde fan inte bli bättre o alla var så fina o det var god mat o massa drinkar o bra musik o aa nä fan jag är så näjd med kvällen. allt kändes så bra verkligen.
 
igår var en mindre rolig dag. efter att ha sovit kanske två timmar max ringde klockan o det var dags att gå till skolan. fattar typ inte hur jag löste det... me var tvungen att lämna in ett arbete kl 8, sen vara kvar i skolan till 4 typ för vi skulle sälja balbiljetter. herregud, det var ingen lätt dag igår haha. jag o hanna bangade nån lektion på dagen, köpte chips o cola o la oss i vilorummet i typ två timmar. hahah så jävla skönt verkligen.
deckade i soffan kl 8, vaknade kl 10 o gick upp till sängen o fortsatte sova typ, haha. så jävla skönt.
 
idag ska jag träffa tjejerna jag håller i balen med, vi ska göra bordsplacering osv. balen är fan nästa vecka! zzzick. det lär nog ta nåra timmar också.. härlig dag vi har framför oss :)))
 
har inte hunnit kolla igenom bilderna än men här är en på mig o hannis iaf, fler kommer!

tisdag 7/5

heejjjj sötisar!
har en himla bra dag idag, är tydligen ledig. haha a man klagar ju inte i alla fall...
 
har suttit o fixat det sista med mitt engelskaarbete nu på morgonen o snart ska jag klä på mig o fixa mig o packa ihop alla mina grejer innan jag drar till torget o möter upp hanna. vi ska luncha o fixa lite saker inför skivan ikväll. sen drar vi till henriksberg o förbereder allt för ikväll o fixar oss där osv.
hoppashoppas att vädret håller i sig o att vi får en helt faaaantastisk kväll! tror att det kommer bli askul verkligen.
 
yeye. här får ni lite bilder från i fredags när det var middag hos emmisen :))
 
 
 
 
 
 

lördag 4/5

fuck. det är lördag kväll och det enda jag skulle göra idag har jag inte gjort.
skriva en engelskainlämning. hejdå betyget!
 
igår på middagen var det iaf skittrevligt. massa fina tjejer o aa haha det var askul. efter middagen kom massa annat folk o det var nice. hanna o jag gav dock världens kärleksförklaring till kalle i elevkåren på hvitfeldtska och det är ganska pin. han tycker liksom redan att vi är dumma i huvudet, vi behövde ju inte göra det värre men jo.
blev hämtad ganska tidigt ändå men det var skönt, hade haft en bra kväll.
 
imorse vaknade vi kl 7. som jävla vanligt. haha och när jag försökte somna om såg jag bara massa x o y som jag skulle derivera o räkna ut tangentens ekvation så det var bara att vakna. sen drog vi o köpte frulle o käkade i sängen o hade det gatt. nåra timmar senare åkte jag till jobbet. det var jobbigt att jobba, men änd skönt. vet inte vad jag hade gjort utan frida, hon räddade mig totalt idag haha. sjukt längesen jag var där verkligen... ska jobba imorgon med. enda helgen i maj, gatt att inte få nåra cash i juni..........
 
efter jobbet har jag haft det jättemys med mam o gunilla. druckit rövin, käkat lite ost o grejer o pratat om livet. dom är bra dom. så länge man inte åker på ett jävla korsförhör, men vad förväntar man sig? dom kräver svar.
nä seriöst. tror jag ska krypa ner i min säng nu, kanske försöka gå upp nåra timmar för tidigt imorgon och börja på den där engelskaskiten. vem vet? antagligen blir det inte så, men man kan ju försöka.
ciao bitches
 

fredag 3/5

hejjjj alla gottisar, allt bra?
klart det är, det är ju fredag!!
 
började inte förrän halv 1 dag, hade bara omprovet i matte. vaknade dock av mig själv och var pigg kl halv 8?! haha vem fan är jag? låg iaf kvar i sängen nåra timmar, lyssnade på lite olika poddar osv. hade det rätt chill! när jag hade gått upp o käkat frulle osv drog jag till torget en sväng, fixade lite grejer till min outfit jag ska ha på tisdag på skivan.
sen skulle jag unna mig en latte, men vips så var mitt vanliga sebkort borta. haha hejdåååå kortet. undrar vart fan jag kan ha gjort av det... fick en liten down av det och var tvungen att göra en pinig grej som fick mig att må dåligt haha. sen åkte jag iaf til skolan o gjorde omprovet, tror ändå jag löser g på detta. pin om jag inte gör det nu...
efter provet drog jag ner till stan med hannisen, satte oss vid statyn på kungsport i solen med lite cola, godis o cigg. himla mysigt hade vi det.
 
nu är jag hemma, har duschat o slängt i mig lite mellis. om en timma kommer några friends hit för att fixa sig o ta nån liten drink kanske, sen åker vi till emma på middag o hemmaferre. så jevla skööjjj!
ha en fin helg gänget :*
 
 
 

ba lite pics från de senaste veckorna

matteprovet hehe. synd att g va 9.
 
 
fin ven. hehe.
 
moppepremiääääär wihoo
 
hahaha
 
yääää studentmössan kom
 
 
hvitloppet o dom bästa som spraaang :D
 
gatt med bambamat..............
 
candyland wihoo
 
bakesnake
 
dämpar matteångesten lite ba
 
present från mami idag för att jag skrev bra på religionen hihihih
 
 
 
 

onsdag 2/5

aa o så vare studentmånad också! hur sjukt?! 26 dagar kvar till studenten, typ 15 eller 16 av dom är skoldagar. harrrrregush. så nära men fortfarande så långt borta... har så mycket kvaaaaar att jag bara vill dö.
 
min valborg var iaf himla trevlig! först var vi ett tjejgäng hemma hos elin där vi grillade o käkade o krökade o hade himla trevligt i några timmar. skulle kollat på cortegen men vi hann inte riktigt det. på kvällen drog vi ut till kössö där massa trevligt folk var o så hängde vi där hela kvällen. hade verkligen en asbra kväll med massa härligt folk :))

igår vaknade jag hos elin o det var fett skönt. käkade lite glass till frulle, sen satt vi typ o pluggade hela dagen. hon hjälpte mig med matten o lite så, det var himla snelt av henne. när jag kom hem fortsatte jag plugga, fast religion istället. prov på det idag.. skoj.
nu börjar det bli dags att dra till skolan också. ska unna mig e n kaffe på vgägen tänkte jag hehe.
puss!

RSS 2.0