men sen senast då

Det är fett svårt att skriva exakt allt som hänt det senaste för jag minns knappt själv. Livet rullar på i en väldans fart och vips så är det juni och man har fyllt 20, jobbar på Intersport igen och firar ett år men pojkvännen. Allt sånt där bara rullar på liksom. Mycket jobb, mycket häng med vänner. Trevliga middagar i stan, kvällar på Bar Himmel och ett himla härligt liv bara. Nu är det redan juli och man blir lite orolig över hur fort tiden går.
 
Imorgon drar Freija, Amie och jag upp till Marstrand för att spendera helgen där. Ska bland annat träffa Freja och Johanna som jag och Elin klickade med så sjukt bra under resan igen! Alltså!!!!! Hur kul? Kan knappt vänta till morgondagen. Fattar typ inte att vi inte har setts sen i februari och då hängde vi konstant i en vecka typ men det känns som att vi känt varandra hela livet. Ah, herregud vad kul det ska bli! Marstrand brukar ju leverera.
 
Nästa vecka börjar en ganska intensiv jobbperiod. Har visserligen jobbat ganska intensivt fram till nu också men då känns det mer som att det är på riktigt. Jobbar hela v28, 29 och 30. Har dock löst så att jag är ledig lite mer än planerat från början vilket känns fantastiskt bra. Kanske inte kommer kännas som så mycket jobb ändå. Aja, det spelar inte så stor roll. När jag är klar med den intensiva treveckorsperioden åker jag och min älskling till Grekland i en vecka. Hur underbart?? Åh det ska bli så härligt. Det är typ så långt jag har hunnit i min planering och det är ju en månad fram, så det funkar väl.
 
Nu vill jag bara ha lite sommarväder, sen hade livet varit tipptopp. Ska försöka bli lite bättre här med!
min FANTASTISKA födelsedag!
 
En kväll tog brorsan o jag båten till Möttvik för att hänga med Freija o Felix. Inte dåligt fin kväll!
 
Firade att han har stått ut med mig i ett år på Dorsia. Väldigt härligt ställe för övrigt
 
En bästis tog studenten
 
Firade midsommar med min kärlek och massa härliga vänner
 
När jag är ledig från jobbet ligger jag o solar med Daisy
 
Har hängt med massa härliga vänner och där slutar väl den senaste dokumenteringen...
 

juli osv

Shit, jag har verkligen velat blogga men jag liksom glömmer av att den finns. Det är ju tråkigt när jag ändå har dokumenterat mitt liv här sen jag var typ 15... Det kanske kommer tillbaka.
Till dig som frågade vad resan kostade tänkte jag ju att jag kan svara, om du mot nån förmodan fortfarande klickar dig in här. Trodde bloggen var bortglömd av alla andra också.. Hehe.
Vi bokade flyg dit och hem, en flight från kambodja till Vietnam och en flight från Malaysia till Bali, samt ett surfcamp som inkluderade mat och boende i en vecka och ett typ ankomstpaket när vi kom fram till Bangkok. Det sistnämnda är dock inget jag rekommenderar. Sen var det även lite utäkade försäkringar och grejer, och det gick typ på runt 18k. Sen hade jag lite drygt 30 tusen i "fickpengar" eller aa, pengar att leva för eller vad man ska säga. Av dom spenderade jag lite drygt 20. Så allt som allt blev det ungefär 40 000 kr. Kan tillägga att det med fickpengar gör man ju som man vill med, det är väldigt individuellt. Vi levde aldrig snålt direkt, bodde aldrig i dorms (typ våningsängar i ett rum man delar med randoms) utan vi hade alltid ett eget rum. Käkade frukost, ibland lunch och middag och sedan blir det ju endel pengar på alkohol och såntdär. Generellt sett spenderade vi nog inte så jättemycket pengar under själva resan, har kompisar som hade en budget på 40k i fickpengar under tre månader och spräckte den efter halva tiden. Så det är som sagt väldigt individuellt!
 
Skulle rekommendera ALLA att göra en sån resa för det är typ det absolut bästa jag gjort. Man upplever SÅ mycket, träffar SÅ mycket nya människor plus att man lär sig mycket om ansvar och att ta hand om sig själv. Och så inser man hur beroende man är av wifi, om man inte visste det innan. Hehe.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0