myskväll

jag har kommit på att jag faktiskt inte hatar söndagar. Dom är egentligen ganska så mysiga.
Man brukar alltid kunna sova hur länge man vill, och man har sällan något planerat under dagen. Mina söndagar brukar gå åt till att städa och plocka med saker här hemma, gå runt i myskläder, plugga, äta god middag och såklart kolla på gossip girl. Ibland åker jag och fixar saker med mami eller spelar match eller så, men jag tycker ändå att det är jättemysigt !  Alla säger att de hatar söndagar för att skolan börjar dagen efter och det är ju ifs jävligt segt, men annars gillar jag söndagar. Tummen upp för det ! :D

Imorgon är första dagen på praaaon de kommande två veckorna. Ska bli så jäkla skönt med prao nu, att inte behöva plugga eller känna att man har mycket i skolan. Ska dock till skolan ändå för att lämna in lite saker imrogon eftersom jag var sjuk i torsdags och fredags.
Ska praoa på Venti Nove, där jag jobbade igår. Det är en jättemysig klädaffär som ligger i Linné (:


söndag 29/11

hellu sötnosar (:

idag äre ju en lite mysig dag för alla som gillar julen, nämligen första advent !  Vi har tagit fram lite julstjärnor och sånt och hängt upp i några fönster, druckit glögg och ätit lussebullar. myyyysigt !

mami väckte mig vid 12 idag, har sovit i lite drygt tolv och en halv timma i natt vilket var helt underbart. åt lite frukost, städade lite här hemma, pratade med maaaalin (L)  och sedan har jag och mamma vart och gjort några ärenden. gillar våra mysdagar (y)

igår jobbade jag nästan hela dagen, tog ett bad och så på kvällen. äälskar att bada !  pappa hade gjort chokladpudding och vispat grädde som jag satt och åt när jag badade också :F  yummie. tände stjärnhimlen och massa doftljus, satte på radion och hade det hur bra som helst.  helt klart underskattat att bada ! haha




ny design

hiss or diss?

amie gästbloggar

hej söta! nu är det så att jag är hemma hos sofia och vi har kollat på lite gamla bilder så hittade vi en video som vi verkligen kommer ihåg!   värd att kolla på för sofia fick göra om den scenen 6 gånger, dagen efter kunde hon inte vara med på sin handbollsträning här kommer en video och kanske några bilder ;)




jag (Amie) för några år sedan! (y)

och sofia för några år sedan!

sjuk ...

eller nåt .  har feber och är yr i huvudet typ, har ganska ont i huvudet och i armen fortfarande :(  stackars miiig haha. Har precis skrivit klart min engelska, har skickat in min svenska och pluggar so. duktig jag är (y)

hehe, en sak som jag inte har sagt är att vårat badrum är klart ! :D  ääntligen !  eller vi har inte hittat någon spegel vi vill ha över handfatet än, inte satt upp några gardiner eller krokar till handdukar och dörren är inte heller på plats haha, men förutom det är det klart ! jag tycker att det är huur fint som helst nu, kan inte föreställa mig hur fult det var innan (:  haha

här är lite bilder, innan och efter och under tiden :














innan

efter


innan

efter


innan


efter

 
jag äälskar kranarna !



mjau

(:

både igår och idag har jag bara suttit och pluggat när jag har kommit hem från skolan .. så jävla segt !  men det blir riktigt skönt att gå på prao nästa vecka, att känna att man inte har någonting alls kvar denna terminen.

hehhe jag tänkte klaga lite, så jag kan ju börja med gårdagens morgon. Först väcktes jag alldeles för sent, och orkade inte åka moppe till skolan. Jag trodde att mamma skulle köra mig, men jag fick åka buss. När jag gick på bussen tänkte jag att det kanske inte är så farligt ändå, men precis när jag tänker det kommer en hel jävla klass med småbarn på och bara skriker. Deras lärare skriker ännu mer, bussdörrarna stängs inte och jag blev jätteirriterad .. haha. När jag äntligen kommer till skolan och tänker att det inte kan bli värre får vi ett oförberett prov i matte första lektionen. Ljuset i mina ögon släcktes i samma stund. Sen vare tyskaprov vilket ifs gick hyfsat bra ,men ändå .. fyfan vilken morgon det var !
och just nu har jag jätteont i min arm, kan typ inte lyfta den tack vare den jävla svinvaccinsprutan ! buhu, stackars mig :(


mjau. det gör ont.


måndag 23/11

hoooooola (;

idag har jag vart ledig och det är feeett nice ! :D  va ju i skolan i lördags, därför är hela skolan lediga idag.  mami väckte mig vid halv 10, så åkte vi och gjorde massa saker. köpte lite saker till badrummet, va på ikea, på hennes jobb, på torget ... jao.
när vi kom hem gick jag direkt upp och satte mig för att plugga, har nämligen en helvetesvecka framför mig i skolan. .. :
2 prov, tyska :modala hjälpverb  so: glosprov
4 inlämningar: so/matte, teknikarbete om jordens undergång, englska: text + bokrecenssion, svenska: cv + sånt där brev
2 redovisningar: englska: läsa om resan till new york + spela in en muntlig bokrecenssion
1 uppspelning för anna på piano

mmmmhh looooove it, huh ? (:
utöver detta har jag ju då träningar och så. känns som en riktigt bra vecka, verkligen (y)  Nä. nnu ska jag skriva mitt cv + jobbansökan. sen ska jag på träning.

pussiss


i lööördags (:

söndag 22/11

god dagens !

idag är jag trööööttt. hade jättetrevligt igår. först middag och så hos mig med felli, cass, malin, alma, rosanna och freija. sedan drog vi till david vid halv 11 och var hemma strax efter halv två (:  jättetrevlig kväll !

idag har jag hjälpt till med massa saker här hemma och klockan 3 var mormor och kusiner här för att äta. de har precis gått för att mormor skulle med tåget vid 5 och så ska erik å peter till ishallen och så.
verkligen segisdag idag. nu ska jag sätta på mig mitt mysiga odd molly-set och lägga mig i soffan och bara myysa :F  ska först kolla på reprisen av greys från i onsdags eftersom att jag missade det, sen äre gossip girl klockan 7 !

hoppas att ni har haft en bra dag !

blö nu gåre inte att ladda upp bilder ... bild på min outfit igår kommer imorgon eller senare (:

lördag 21/11

Mjau bitches :)

igår va jag hos bea hela kvällen, käkade middag och hade det treeevligt ! tack för allt igår hjärtat ! (L)  ulrika körde hem mig strax innan 12, 3 minuter över 12 låg jag utslagen i min säng . haha.

today väckte mami mig halv 9, gick upp och käkade frukost, fixade mig och så, sedan drog vi till skolan så att vi var där vid 10. Hjälpte till och fixa lite grejer och så innan julbazaren började. Julbazaren e en tråkig jobbig grej vi har på våran skola varje år för att typ tjäna ihop pengar till klassen och så. Var hemma igen vid halv 3 typ.

Har äntligen fixat allt med min externa hårddisk som jag fick igår, så här är några bilder som fanns i min kamera ;










freeedaaag

hälluuu

segisdag idag, åkte till stan efter skolan med freija, felicia och bea (: jag och bea hämtade skorna som mami hade beställt på fiorucci som e sååååååååååå snygga och vi lööööv them ! gick in på grandma's för att kolla en grej också, sedan åkte vi till mamis jobb och lämnade skorna där:)  gick in å köpte llite godis, sedan gick vi hem till beatrix och här siter vi å kollar teve å bara chiiilllaar.
hohoho freija är efterbliven som inte vet att 84an går till sisjön.... haha. och nu e hon i skolan och har det bra (y) haha.

jaja pussis

torsdag 19/11

Hej (:

Dagen har vart dåålig av olika anledningar .. Har haft en pretty dålig vecka helt allmänt.

Klippte ju mig iaf igår och jag vet att det är några som vill att jag ska lägga upp bild på hur det ser ut :)  vet inte riktigt om jag är nöjd .. Det är så himla kort nu. Slingade typ bara utväxten men jag är iaf nöjd med färgen, tycker att det blev fint. jaja, det är iaf friskare och så nu, inte alls slitet och förhoppningsvis växer det hyfsat fort.


innan


efter ..


mjau

träningen var faktiskt ganska så bra. om man jämför med hur det var igår var det verkligen bättre idag (:  kanske lite svårt att ha träning med 8 pers och ingen målvakt i mer än halva träningen men så äre :) bättring iaf, det gillar vi (y)

nu ska ja hoppa in i duschen, sedan lägga mig i soffan med en skål frysta hallon och bara ha de göööttt !

om folket vill så är fortfarande förslag välkomna på hur jag ska klippa mig ! :) 


puussiss s

tisdag 17/11

hola baaaabes

dagen har varit braaa, förutom att jag har varit så jävla trött ! i morse när jag vaknade insåg jag att kineser borde ha det ganska svårt när dom ser så smalt hela tiden, som jag gjorde i en timma i morse. usch, stackarna.
hade matte första lektionen, men det gick braa och vi hann till nästa fredags planering vilket är skööönt :F  sen vare tyska och jag och Fränkel va heelt flum !  haha. Sen vare lunchtime och sedan svenska. På svenskan fick vi tillbaka det vi skrev på provet förra veckan om boken lalala, och jag fick mvg ! :D  verkligen jätteglad, för det kändes inte så bra när jag skrev ..  men happy på det ! :D

nu ska jag börja med den nya so-inlämningen och ssedan dra iväg och träna om några timmar. Får se hur det går, men man ska väl iaf ge det en chans. Tror jag. heheheheh

lala, nån frågade ifall jag ska gå på sam ,men jag vet inte. var bara där och kollade, det verkade inte jättebra men heller inte jättedåligt (:


no make-up today ... skönt :)


nattiii

eller inte riktigt än kanske ..

har precis duschat, men vägen till duschen idag har varit lååååång.
efter skolan vare hem, sen till sam på öppet hus. jag tycker att det verkade ganska bra tror jag, har inte så mycket att säga om det egentligen. det verkade bra, haha !
direkt efter vi hade varit på sam hade jag, mami, felicia o freija lite intressanta diskussioner i bilen, haha, sedan släppte dom mig vid heidhallen och det var dags för träning.
jag vet fan inte vad man ska säga om träningen.. jag vet inte. det var typ kaos. helt virrvarr, helt snurrigt, helt konstigt och jag fattade ingenting. fattar fortfarande ingenting. har så mycket att säga att det int blir några ord, haha. eller nåt. gah jag venne .
nu ska jag försöka lugna ner mig och så, sedan äre natti för mig (:


måndag 16/11

Hälluuu !" :)

tråkmåndag idag .. haha . Skolan som vanligt, lämnade in våran so-uppgift och fick en ny (y)  hade tråkmatte, tråkmusik och en ganska tråkig idrottslektion i beachvolleyhallen :p  tråkmåndag helt enkelt :)

om ungefär en timma ska jag och mamsen åka till samskolan för öppet hus där, sedan ska jag träna ikväll. Just nu är jag jättehungrig och jättetrött, ingen bra kombination... haha . Vet inte riktigt hur jag ska orka träna sent ikväll, eller hur jag ska orka gå upp imorgon men sånt löser sig väl (;

pusssis


löööördagsmys


nu e klockan åttaaa och frida kommer hit snart ! myyyspys. vi ska inte göra nåt speciellt, köpa godis och bara mysa oss, kolla på film å så !  låter helt underbart en regnig dag som denna tycker jag :F

hehe, jag övertalade mamsen också att klicka hem ett par skor från hm ! de kostade bara 300 spänn så ja tycker att de va värt ! :D vet inte när dom kommer, men hm brukar alltid va sega på att skicka saker till mig så de blir väl om någon vecka så där :)

fan de går itne att ladda upp bilden på skorna :(  jaja, för er som vill se dom finns dom på hm:s hemsida. tryck på skor, sen första sidan som kommer upp så är det ett par rosa snygga skor med dragkedja. tryck där, sedan byt färg till svart :D  haha ,grym på att beskriva (a)

pussis (L)


capri-sonne

hälluuuu

va precis nere för att ta mig en macka för att jag är lite småhungrig så där. men vad ser jag när jag öppnar smörpaketet ?  ett stort HÅL. någon har grävt i smöret TROTS att jag har skrivit med smörkniven i smöret : gräv inte !  ååh vad irriterad jag blir ...
iallafall så hittade jag massa capri-sonne i kylen och det gjorde mig lite happy igen :D  dessutom är jag klar med min so-inlämning vilket känns jäkligt skönt faktiskt ! :)


lördag 14/11

hejsan ! :)

igår kväll va ja trööött, så jag hade tänkt stanna hemma. Men så åkte jag till Frida istället ! Vi badade i den 40 grader varma jacuzzin i två timmar och hade det huur mysigt som helst ! Fast det var liite kallt när vi gick upp och det regnade haha.

Gick och la mig typ halv 12 och mami väctke mig halv 9 idag. strax efter 9 åkte vi till träningsverket och gick på bandet i 40 minuter och sedan vara päjs ! :)  haha, det var faktiskt jättekul. Efter det vare lite cooreträning och sedan stretch, var hemma typ halv 12.
Mycket bra början på dagen faktiskt :F  Nu har jag duschat och så, ska skriva klart min so-inlämning och kanske skriva på min teknikuppsats, i dunno :)

PUSS !


fredagsmys hos frida ! (L)


fredag 13/11

HEJ :D

today has been a gooood day :)
började me tråkslöjd i skolan, sen va malin en dålig vän och gjorde en elak sak ... hade mattttte, fick tillbaka matteprovet :)  sen vare engelska, gjorde inget bra där kändes de som, haha ! :)  luuunch, och sen elevens val. hehehe några i bakstugan va ju duktiga å satte på brandlarmet ocskå (y) HAHA
gick till "tandläkaren"  åkte hem i snöfallet och det va iiskallt. åkte till stan sen och var först med felicia o alma, sen kom cass frida rosanna å freija, så gick frida å felli till apoteket typ, och vi andra drog till eh och fikade. Wilma och Rebecka kom också, har saknat min wilmis huur mycket som helst ! kul å träffa dig igen gumms ! (L)

åkte heem och nu väntar jag på mat ! o m någon vet nåt som händer ikvääll äre ju bara att höra av sig asså..

PUSS


torsdag 12/11

HEj !

hela dagen har kännts allmänt seg. Jag är seg, dagen är seg .. blööö . Venne varför jag är så jäkla trött, men det är väl antagligen för att jag alltid har massa saker att göra eller nåt .. ja venne. whatever.

en sak som gör mig riktigt happy idag iaf är att kaklet på väggarna och golvet nästan är helt klart ! :D det saknas typ lite på golvet längst in och på väggen där duschen ska vara. Men ååh tänk att om typ en vecka eller nåt kommer vårat badrum vara klart ! :D  det ska bli SÅ skönt.

well, idag händer väl inget speciellt. Mitt lag ska spela match mot önnered, men jag ska inte vara med, men lycka till tjejer ! .. annars äre väl bara pluuugg .

hare göttt (:


hehehhe

sitter o lyssnar på musik med wilma på spotify, skickar låtar och bara skrattar å hare kul ! :D  saknar dig masssssor min gullunge ! (L)
om 40 minuter äre greeeys, glöm inte de bitches :)

pusssssis


hjälp mig (a)

hällu babes!

mamma ringde precis och berättade att hon har bokat en klipptid åt mig. 
men då är frågan - hur ska jag klippa mig ?  ska jag klippa av det och ha helt raka längder, göra ljusa slingor igen (det kommer bli råttfärgat annars, de blire alltid på vintern ! haha) eller ska jag göra mörkare slingor eller vad ska jag göra ? :)
jag behöver tips ! :D


ganska långt just nu ! :)

... men det har varit kort också ! hahah, 2006

hej ! :D

hehe de va nåra dagar sedan jag skrev här, men jag har inte haft till eller orkat. that's life.  en snabb sammanfattning av vad som har hänt sen i lördags ;
söndag : två matcher, en vinst och en förlust. när jag kom hem hade jag bajsont i huvudet och sov i några timmar, åt middag, kollade teve och sov ännu mer.
måndag: skola, hem och plugga. pluggade i ca 5 timmar .. segt som fan. hoppade över träningen för att plugga till matteprovet idag. hjälpte mamsen med lite saker, sedan vare natti.

idag: skolan, som vanligt dåå. hade matteprov, det kändes ganska så bra men jag vet inte .. Sen tyska, bamba och svenska. På svenskan var jag med i typ en halvtimma ,sen fick jag dra hem och jobba istället ! :) Tog felicias moppe hem till henne och gick sedan hem i regnet (fick skjuts av mami till skolan imorse)
nu ska jag typ plugga so, förbereda mig inför svenskaprovet imorgon, ringa stället där jag ska praoa och sedan träna ikväll ! :)


min häst

saturday night

helloooooo

nu har ja precis ääätit lite å såå, har typ städat klart mitt rum ..  skrivit ner alla jävla kontakter i ett block och lagt in dom i min nya telefon. En likadan som ja hade innan, men förhoppningsvis ska denna funka lite bättre. gör den inte det, dödar jag den :) hihi
får se vad som händer ikvääll, men tror ja ska träffa nåra kompisar :)


alla förtjänar en andra chans. (HOST 1000)

lördag 7/11

good morning people !

än så länge har min morgon varit vääldigt bra ! jag har nämligen hittat vad jag har letat efter i en måndad ! mhihihi. happppppy (a)
Well. Har bara hittat grejen och käkat frukost än så länge, men om en stund ska jag nog åka med mami till nåt ställe för att köpa nåt till badrummet, sn ska jag fortsätta städa (om jag inte gör det nu innan vi åker) och så ska jag plugga. ehe funny day (y)

jaja, vi hörs !  pussss

myspysdag

Hälluuuu

I skolan var allt nästan som vanligt. .. ehehheh hoppade över elevens val för att vara med på matten istället (6) så kommer kenneth in (som har sagt till mig att jag inte får jobba matte ist) i klassrummet å malin skriker GÖM DIG !!!  så gömmer jag mig under ett bord. Synd bara att vi bara var 4 st i klassrummet (rosanna, malin, andreas & jag) så att han såg mig ... han pekade på mig och kallade mig skolkare, sen skratta han och brydde sig inte :) haha, kenneth e gryyym !
Wellll, vi drog in till stan efter skolan, gjordei nte så mycke .. var hemma strax efter 5 igen typ :)  Malin å jag åt lite middag här å sååå, sen började vi städa mitt rum (som för övrigt har sett ut som ett bombnedslag i över en vecka. har två resväskor här, hade ett täcke på golvet, kläder överallt, skolböcker och allt annat jag lyckas samla på mig) och det slutade nästan bra. Får fortsätta städa imorgon. Anyway så hittade vi typ minst 1000 kr i form av min spargris + i min "absolut-krisfall-låda". HAHA. jajajajajja .
Roxy, freijs, felli kom hit. Roxi å felli drog å köpte lite gooooodiiiiis, sen kom dom tillbaka å så började felicia få utslag över hela kroppen ... de va scary, så lotta kom å hämtade henne så åkte dom till sjukhuset, men vad jag förstod det som vare typ en allergisk chock och det ska gå över :) haha.  andreas kom o joinade oss när vi kollade film ,och nu drog dom för en liten stund sen.

ehhehheh nu ska ja naaanaaa å fortsätta städa mitt rum iimorgon + pluggaaa.  NATTI (L)

Cha Chaaaa

 

Freija&Malin här. Vi är sitter hemma och myser hos sofia. Tjockisarna Felicia och Rosanna är nere på Sands och köper godis, och Sofia är och hämtar cola åt oss (A)
Sitter o kollar på Idol, vet inte vad vi ska hitta på senare, men får seeee.
Nu kom Felicia Och Rosanna, så nu ska vi sno lite godis höhöhöhö
Ha de göööööööööttt PÖSSSSSSS


torsdag 5/11

Hälluuu !

Kom precis hem, men ska åka till Felli nu innan vi ska till Fiorucci och hjälpa itll på deras vip-kväll :)
skolan har vart braaaa, tycker jag. heheheh


onsdag 4/11

Hej !

Idag är jag glaaad ! Eller jag har inte vart glad hela dagen, men nu den senaste halvtimman har massa bra saker kommit ikapp mig och jag är bara SÅ glad ! :D

Skolan var väl lite smått tråkig, som vanligt, men så äre ju.

Åkte hem ltie tidigare för att jag skulle skriva på engelskan hemma istället, så nu har jag skrivit ganska långt på den, har pluggat fysik (vilket jag fortfarande gör från och till) och tjänat ihop några guldstjärnor ! Hängt upp tvätt, plockat undan i köket + plockat ur diskmaskinen. Ska bara städa mitt rum också... Jaja det löser sig.
Anledningen till att jag är helt happy just nu är dels för att jag pratar med malin på msn och vi diskuterar vad vi ska göra i sommar. Och vad ska vi göra ? Vi ska på ridläger tillsammans ! Bokade det i skolan idag ! åååh vi kommer ha så jäkla kul ! Längtar huur mycket som helst ! En annan sak är att dom har satt upp stjärnhimlen i badrummet nu ! :D Åh det är så himla fint ! Önskar verkligen att det vore klart nu, men som jag sa till malin; en dag är en dag närmare.

Nej, jag ska fortsätta med fysiken nu, vi hörs senare !

jag är duktig !

ligger några uppgifter före i mitt och malins inte-hamna-efter-utan-jobba-klart-röd-kurs-schema, så jag  får inte lika mycket att göra imorgon och det känns skööönt !
har pluggat lite fysik också, känner mig effektiv, höhö.

Nu ska jag dra iväg på träning, hemma nån gång efter 8 ! :)


tisdag 3/11

Hälluuu !

Jag är så jäävla trött idag, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Kom hem från träningen vid 20 över 10 igår typ, skulle äta, duscha, torka håret och det svåraste av allt - varva ner .. haha. Det tog ett tag innan jag somnade om man säger så :)
väcktes halv 7, gick upp 20 över. Va i skolan 20 över 8 och hade matte vilket var jääääääättttesegt. Sen tyska, men det var ganska roligt för Johanna kom och sa hej idag ! :)  sen vare lunch och sist svenska. Slutade halv två :F 
När skolan slutade drog jag till mamis jobb för att köra laser på min ljumske som jag sträckte mig i igår, fast det var nog inte så farligt ändå för jag har inte så jätteont idag :)  tuuur det.
Nu ska jag pluggga, sedan ska jag iväg och träna vid 6 ikväll (:  det är ju dhw ikväll också ! :D

Jaja, vi hörs ! :)  pussis


vill ha sol

måndag 2/11

Hej igen ! det var ett tag sedan nu.. hehe .
 Under lovet när jag var hos mormor hade jag inte tillgång till dator varje dag, och när jag kom hem hade jag fullt upp hela helgen, det är därför jag inte har skrivit något. Hade tänkt lägga in lite bilder och så, men min hårddisk är helt proppfull och jag har ingenting mer jaag vill radera, så jag väntar på att få min externa hårddisk så att jag kan lägga in bilder i datorn och så !

Idag måste jag först och främst säga grattis till min underbara, goa bästis bea ! Hoppas att du har haft en jättebra dag hittills hjärtat ! (L)
Annars har vi vart i skolan som vanligt idag.. Sjukt segt att komma tillbaka efter lovet bara... Hade verkligen inte klagat ifall vi hade haft minst en vecka till nu alltså .. ! Jaja. Lång dag idag iaf, var hemma strax efter 4 typ. Nu har jag kollat ltie bloggar och så, ska börja plugga. Har sen träning idag, 20-22. Segt, men så äre :) ska bli kul att träffa alla goa tjejr igen ! :D

pussis (L)



RSS 2.0