torsdag 31/10

hej på er! hur är läget? jag mår bra! är lite halvt ledig idag så det är skönt. börjar inte förrän kl 17.
 
igår jobbade jag öppning stängning så det var en fett lång dag. var på jobbet kvart över 9 o kom inte därifrån förrän kvart över åtta på kvällen. som sagt, lång dag! men det rullade ändå på. haha, mikael som ringer mig när jag behövs på ebba kom även in och gav mig lite tider till nästa vecka. haha så himla konstigt egentligen att han chansar på att jag är där o kommer med en lapp? hahaha jaja det var kul.
efter jobbet igår åkte jag hem en snabbis o bytte om, sen kom alex o hämtade mig. vi hade tänkt gå på bio egentligen men hann inte hämta ut våra biljetter, så vi ställde bilen vid radiomotet o tog bussen till linné istället. vi gick till pinchos o käkade lite tapas där, himla mysigt. träffade även elin o gustav där av en slump haha. så där käkade vi en sen middag o o sen gick vi o tog en drink på ett annat ställe innan vi åkte hem.
 
imorse var det ingen som behövde stressa, så vi sov ganska länge. badade badkar o hade en mysmorgon tills vi kom på att alex börjar en halvtimma tidigare o att bilen stod vid radiomotet... haha det blev fett stress men det löste sig. jag åkte o hämtade daisy hos mamma och sen dess har jag vart hemma. ska sminka mig lite nu och om en timma ungefär ska jag väl dra mig till jobbet!
 
 
 

provocerad

tror inte det finns något som provocerar mig så mycket som detta... det STÅR hanky panky på trosorna, som dom har lagt upp bilden på. ÄNDÅ skriver dom hunky panky?? hahaha asså det är så irriterande att jag inte vet var jag ska ta vägen. även andra klädaffärer jag följer på instagram som stavar fel och särskriver... blir galen. skriv inte om ni inte kan. och speciellt inte såna här uppenbara grejer.
 

new nails

 
 
in loooooooove!!!!!!!! jossan är bäst
 

måndag 28/10

vilken helg jag har haft. riktigt mycket att göra på jobbet, så det har varit väldigt kul! i lördags var planen att eventuellt gå ut men efter den dagen var jag helt död, så det blev inget med det. lisa kom hit o gjorde mig sällskap som hundvakt. hon tog med godis o vi poppade popcorn o myste med film. himla mys.
igår efter jobbet åkte jag hem o duschade o bytte kläder, catchade up lite med familjen o sen blev jag körd till alex. där gjorde vi middag tillsammans med hans familj o hade det mys hela kvällen.
 
imorse var det bara att hoppa upp när klockan ringde vid åtta. för en gångs skull efter att ha sovit hos alex kom jag i tid när jag skulle göra naglar. haha han är så långsam o trött på morgonen att jag nio gånger av tio kommer för sent eller får stressa ihjäl mig när jag ska göra något på morgonen. han är en tidsoptimist och jag är en extrem tidspessimist. det går inte alltid ihop så väl som man hade önskat... yeye naglarna blev SÅ fina i alla fall! älskar dom verkligen. sedan drog jag iväg till jobbet o har jobbat hela dagen. från klockan fem var det helt dött pga stormen. inte för att det hade börjat blåsa då men ingen kom ändå och handlade. nu däremot... JÄVLAR i helvete vad det blåser!!!! tror nästan att mitt rum kommer lyfta från huset o flyga iväg.
 

freitag

har jobbat hela dagen och är egentligen pretty much slut. men när dom flyttar in i vårt hus igen är det bara att ta sig hemifrån och det känns ändå mindre jobbigt än att stanna hemma. så planen för kvällen är att dega hos freija :)
 
igår var lisa här. vi hade fett mys! lekte med daisy (som för övrigt typ börjar bli stor?) o så bakade vi egen pizza till middag med victor o så degade vi framför teven nån timma. så jävla skönt verkligen! när lisa hade åkt hem på kvällen åkte jag hem till alex.
försov mig lite smått men hann ändå i tid till jobbet, har vart på intersport idag. ganska skön dag för det var lagom mycket att göra så tiden rullade på ganska bra. det enda jobbiga idag var typ att min chef var på fett dålig humör. sånt kan fan förstöra ens dag. idag förstörde hon typ allas dag på jobbet. härligt!
yeye nu ska jag slänga på mig ett par mysbrallor o dra till freija. jobbar hela helgen, vi har massa sjukt bra erbjudanden på alpingrejer plus att det är lönehelg så jag antar att det kommer bli en del att göra. men hellre det egentligen. bjuder på en fett suddig bild från igår men orkar inte lägga in dom från telefonen nu.
later guys
 
 
 

torsdag

är trött idag. det var svårt att sova igår, svårt att få tårarna att sluta rinna trots att jag gömde mig under ett täcke med han den där som gör mig så lycklig. ibland önskar jag att saker och ring inte var så bra, det hade liksom varit enklare då. 

i alla fall! vi försov oss som fan imorse och fick stressa iväg till skolan. hade två spanskalektioner, haha det var typ lika svårt som franska. sjuorna var i alla fall snälla och gjorde vad dom skulle till skillnad från niorna. efter skolan hämtade jag daisy, gick en liten prommis med henne, har lekt och nu ligger hon o nanar bredvid mig i soffan! mysipys. snart kommer tede hit också :) 



q/a

Kan inte du berätta lite hur det är att vara lärare? Är det något du kan tänka dig att utbilda dig till? :)
 

Först och främst måste jag säga att det är väldigt kul. Det är extremt annorlunda och speciellt att vara på min skola där jag själv gick för några år sedan men att vara där som lärare liksom. Sedan tycker jag att det är ganska svårt. Eller, jag vet ju själv hur man är mot vikarier. Svårast av allt är det att ha ämnen som jag inte kan, typ som franska idag eller no och matte som inte riktigt är min grej. Idag till exempel när jag hade franska var dom fett stökiga och gjorde lite som dom ville, pratade med varandra och om helt andra saker. Då frågade jag dom när lektionen var slut om dom tyckte att dom hade skött sig bra under lektionen och dom svarade nej. När jag frågade varför svarade dom "för att vi har vikarie". Då sa jag till dom att det inte är okej att bete sig som dom hade gjort bara för att jag är vikarie, samtidigt som jag förstår varför för att jag själv var likadan. Men dom sa i alla fall förlåt.. Hehe.
Jag tror inte att jag skulle vilja läsa till lärare. Det är väldigt roligt men jag tror inte riktigt att det är min grej ändå. Fast vem vet haha.

det gör ont ibland

hade en jobbig helg. mycket känslor, fram och tillbaka. osäker på framtiden, osäker på nutiden. skulle kunna stanna tiden och leva som jag gör nu för alltid, samtidigt som jag längtar fram. det gör ont ibland. det gör ont att känna. vill inte att något ska förändras, samtidigt som jag vet att det kommer göra det. det gör ont. och det har gjort extra ont i helgen. helst hade jag velat gömma mig under ett täcke med han som jag älskar så mycket att det nästan gör ont och bara få höra att allt kommer att bli bra.
 

onsdag 23/10

shit här rullar tiden på... om exakt två månader är jag i mexico. om tre månader har jag förmdligen landat i bangkok och därmed påbörjat en tre månader lång resa med min bästa vän. om man ser tillbaka då... för tre månader sedan var jag på åland med elin. känns fett längesen. tre månader är lång tid ändå.
 
har glömt av att kika in här. det har inte hänt så mycket sen senast ändå. har hängt med lite friends här hemma mest. tagit hand om daisy på dagarna. i måndags träffade jag en saknad vän, käkade lunch o catchade up om det senaste halvåret typ. hon åker ivg nästa vecka till asien och australien och ska vara borta i ungefär ett halvår. sjukt. har hängt med hanna, det var mys. vart med alex, fällt några tårar och blivit glad igen. man behöver det ibland.
igår var jag på utbildning med jobbet från 20-23.30. det var lite segt faktiskt. gick igenom i princip samma saker på samma utbildning förra året så aa det vr inte så mycket nytt.
 
idag har jag varit franskalärare åt små sexor. det var kul! hahaha enda problemet är bara att jag knappt kan ett ord franska. svårt när dom ba "hur uttalar man detta?" ja ba "eeh... vem är bäst på franska här?" dom ba "victoria" ja ba "victoria, hur uttalar man detta?" hahah älskar nivån. imorgon ska jag vara spanskalärare. intresting. nu har jag vart hemma med daisy några timmar. ska slänga ihop lite käk om en stund och rulla tillbaka till ebbaskolan för att vara med på öppet hus där ikväll. ska bli jättekul faktiskt! och sen kommer alex hit ikväll, mysipys.
 
här får ni lite hundbilder från det senaste, har inget annat liksom.
 
 
 
hon älskar att dra mig i håret. det gör inte jag.
 
 
 
 
 
 
 
 

lördag 19/10

godmorgon sötisar! allt bra?
jag mår toppen! sitter här med min lilla valp i knät som är nyfiken på precis allt. vi har precis käkat frulle o jag har fixat mig o duschat för jag ska snart kicka iväg till jobbet.
 
igår jobbade jag hela dagen o slutade kl 8. vi hade sjukt mycket att göra hela dagen så kaos är att förvänta sig under helgen.. förra året sa min chef: "kom pigg, fräsch, mätt och utvilad för du kommer inte hinna gå på toa under hela dagen".  krydd tänkte jag o drog en maxad fylla på hemmafest och en utgång. kom till jobbet bakis, trött och allt utom utvilad. kl 12 går kön redan ner till skoavdelningen och efter tio miuter i kassan vände jag mig om för att jag var nära att behöva ta en påse och spy i den. man lär sig av sina misstag helt enkelt. 
men igår efter jobbet åkte jag till stan o träffade freija, felicia och elin. vi satt på le pain francais på avenyn o tog ett glas o snackade, himla trevligt. felli hade bilen så vid halv 12 åkte vi hem. fett skönt idag.
 
yeye, nu ska jag ta o mysa lite med min hund. ha en bra dag! puss
 

akrylblomma

är så jävla impad av detta, det är så jävla coolt! jossan är helt amazing. detta är alltså en blomma i akryl som hon har byggt av samma material som man gör själva nageln med. så jävla ball 



torsdag 17/10

vad fort veckan har gått, det är redan torsdag ju!
 
har jobbat mycket i veckan. eller jag var ledig igår. då hängde jag med elin o daisy, sen kom sarisen förbi en stund också. mysipys! skönt att ha en ledig dag i veckan då man inte behöver göra nånting alls. inte ta sig upp o fixa sig eller ens sätta på sig kläder man kan visa sig i. när jag jobbar i skolan slutar jag visserligen tidigt men det är inte samma sak.
idag har jag iförsig varit ledig typ hela dagen. jag o alex låg kvar i sängen till klockan blev halv ett och vi fick stressa som fan. var på salongen kl 1 för att laga en nagel som gick av i helgen. fick en jättefin akrylblomma i den, ska visa senare. vid halv fem åkte jag till jobbet o jobbade till strax efter 9. vi brukar inte ha öppet så sent men vi hade längdpremiär idag. det var kul! massor att göra. gillar denna säsongen på jobbet när det alltid är full fart. ska jobba imorgon med o efter jobbet blire probably en liten härlig AW med mina girls.
 
har tyvärr bara såna här bilder från dom senaste dagarna...
 

tisdag 15/10

åh vill så gärna skriva onsdag här men det är ju bara tisdag... aja snart onsdag! hela 37 minuter kvar när jag skriver detta bara.
 
idag har jag haft fullt upp! hade min första lektion på ebba vid 8.20 imorse. känns som att jag blandar ihop gårdagen med dagen idag men 8.20 ska stämma. sen hade jag en lektion till innan unch 12-14. åkte och hämtade upp daisy på mamis jobb o åkte hem med henne. alex o john kom även förbi med lunch och för att leka med voffis så det var mys. vid två vr jag tillbaka i skolan för att ha en lektion och sedan slutade jag igen vid tre.
hämtade lillan på mamis salong igen o åkte hem där elin väntade. vi gjorde lite mellis o lekte med voffis. freija kom också förbi en stund.
 
klockan åtta var det clinic på jobbet. en liten miniutbildning kan man säga, idag gick vi igenom längdskidor med tillbehör (stavar, hjälm, valla etc) och även kläder, strumpor och vantar till just längdskidåkning. vi har längdhelg på jobbet nämligen så det är ju smidigt om man i alla fall kan hjälpa kunderna med något!
var hemma vid halv elva och har lekt med daisy sen dess o nu ska jag snart nana för jag är fett trött. är ledig imorgon men ska fixa min nagel som har gått av samt ta hand om voffis hela dagen. mysipys!!
 

daisy

världens sötaste lilla voffis. hon ligger o nanar nu o har gjort i nån timma. hon springer omkring o leker i en timma o sen blir hon heeelt slut o bara ligger o sover. men alltså hon är så söt att jag knappt vet var jag ska ta vägen... lillan. äntligen har vi voffis igen <3
 

världens bästa helg

alltså denna helgen skulle jag vilja spara i en burk. har haft det så sjukt bra verkligen, ville aldrig åka hem. o efter i lördags kändes det bara som en liten bonus att få med sig världens sötaste hundvalp hem för vi hade haft det så bra.
 
vi var uppe i stockholm vid halv 12. då drog vi ut på stan direkt typ. gick o shoppade några timmar, käkade lunch o myste. sedan gick vi ut och promenerade på djurgården i solen. alltså det var SÅ vackert o jag ville aldrig därifrån. att gå hand i hand längs vattnet med solen i ansiktet.. aa det var riktigt mysigt. vid fem var vi tillbaka på hotellet o då gick vi upp till spat. dom hade pool på taket som var varm, så vi badade o drack champagne i solnedgången på taket, himla fint. vid 7 kom alex kusin o hans flickvän till vårt hotell o tog en drink innan vi gick till gamla stan o käkade middag. efter middagen drog vi till traverna brillo o träffade maja och hanna, två tjejer alex träffade när han säsongade i st anton. maja hängde mycket i göteborg med alex o hans vänner när vi började träffas så det var jättekul att träffa henne! så vi satt där nån timma o drinkade lite innan vi drog oss hemåt.
 
igår efter den magiska hotellfrukosten gick vi ut på en promenad i solen. måste tillägga att hotellet var HELT amazing. alltså så jävla fint o fräscht o aa nä där hade jag kunnat flytta in typ. riktigt riktigt bra hotell så ska man åka till sotockholm kan jag verkligen rekommendera det. vi bodde på clarion sign. ye, sen åkte vi i alla fall o hämtade lille voffisen. hon är SÅ söt o snäll o mysig o jag vill aldrig gå hemifrån nu. hon låg i mitt eller alex knä o sov hela vägen hem från stockhol, så himla gullig. ååhåhåhåå valpis. och vi tror att vi har bestämt namn nu, hon får heta daisy, åh lillan <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy friday

åhåhååå vilken härlig dag det har varit idag! älskar dagar som denna.
började med att jag vaknade upp bredvid min älskling o låg o myste i nån timma medans solljuset lyste in genom fönstrena. då visste jag att det skulle bli en bra dag. ringde hannis för att höra hur det hade gått för henne och självklart hade det gått super o HON FICK SITT KÖRKORT!
åkte hem för att byta kläder, sen kom hannisen såklart o hämtade mig. vi började med att fira med lite mat på donken, precis som vi gjorde när jag också hade tagit körkort. sen cruisade vi runt en stund innan vi tog oss mot stan. drack latte, åt choklad o tog en cigg i solen. helt underbart. sen fortsatte vi åka runt, hämtade bland annat vendela o gjorde lite grejer.
 
nu ska jag packa ihop lite grajer att ta med mig till stockholm. åker tidigt imorgon, typ kl 7. vi vill hinna shoppa o gå på stan nåra timmar, hänga på hotellets spa o lite så innan vi ska möta upp några för middag och drinkar. sen ska vi hämta voffis vid lunch på söndag så det blir nog inte så mycket häng på stan innan dess då voffis inte bor mitt i stockholm utan en liten bit därifrån. åh vad jag ser fram emot helgen! kommer bli så mys
 

liten lista

Vilken dag är det idag?
freitag!
 
Om du var en emoji vilken skulle du vara då?

typ den med hjärtan som ögon för så känner jag mig dygnet runt nowdays
 
Vad ska du göra ikväll?

käka med familjen, packa ihop lite grejer för stockholm o sova tidigt
 
Säg två bra uttryck:

pass...
 
Vad blir du glad av få höra att du är?

social, glad och positiv. för det är oftast så jag känner mig
 
Visa en bild du inte minns ha tagits:
det kanske syns? hehe. om jag ska vara ärlig minns jag nästan inga bilder alls från denna kvällen, och det finns hur många som helst. dom flesta i samma skick som den över
 
Vem saknar du?

tror faktiskt inte att jag saknar någon alls just nu
 
En bild på något som är asbra att ha:
fin familj
+
fina vänner
 
en annan sak som är fett bra att ha men som jag inte har nån bild på är en ihopfällbar tandborste. den har räddat mig många gånger hehe :D
 
Vad är du bra på?
att planera, passa tider och tänka på andra
 
Vad vill du ha?
just nu vill jag helst ha en helt ny garderob för jag känner mig ALDRIG fin i mina kläder längre
 
Vad tycker du är roligt?
att dansa, drinka och hänga med vänner.
 
Vad är du dålig på?
att ha tålamod med personer som är långsamma eller (som enligt mig) inte kan köra bil ordentligt. är inte så bra på att laga mat heller.
 
Hur ser du ut när du är nyvaken?
sömniga ögon + blek. vilken härlig syn va?
 
Vem är du kär i just nu?
alex <3
 
Vad var det första du snodde?
en godiskola på pressbyrån som kostade 1,50 när jag var 9 år. har fortfarande dåligt samvete så jag vet ju en sak jag aldrig kommer göra om...
 
Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?
räkna ihop min poäng från mina betyg, städa/rensa min garderob + lådor i mitt rum. eller i princip checka av allt på ångestlistan jag gjorde i somras.
 
Vad bävar du inför?

haha samma som frågan över.
 
Vad händer i helgen?
åker till stockholm med min kärlek och hämtar en voffis (!!!!!!)
 
Vad var det senaste du skrev i Word?
ouf, det måste varit någon av dom sista inlämningana i skolan. ginas skor kanske? fy i helvete
 
Vad läser du nu?

har ingen läslust och har inte haft sen i april typ. tips på böcker? älskar ju att läsa annars
 

snorfia

alltså uuuuusch jag är så förkyld! det är helt sjukt. mina ögon rinner kostant. dom är röda o jag vet inte vad det ser ut som att jag har tagit. näsan rinner också. blöööö. igår i skolan frågade eleverna om jag var ledsen för att grät? haha sötisar. men nej jag är bara förkyld. känns som att jag har snor i hela huvudet typ, fresh.
 
idag ska jag i alla fall jobba på intersport. har varit på ebba i veckan o det har varit bra, kanske ska dit imorgon med men antagligen inte. så idag är det intersport som gäller! tror vi ska börja bygga lite alpin osv, kan bli kul :) helst hade jag typ behövt ligga i sängen hela dagen för att bli frisk men får ta det imorgon. sova när jag kommer hem sen kanske. ska ju till stockholm i helgen, vill inte va sjukis då.
TÅRAR I ÖGONEN. hahahah asså ser ut såhär 90% av dagen
 

4

åh det låter ju så fjuttigt men det känns ändå länge. fyra månader sedan vi sa att vi är tillsammans. kanske några av de bästa månaderna i mitt liv. han får mig verkligen att må så bra <3
 

tisdag 8/10

trodde att jag i princip skulle vara ledig hela veckan igår, men icke. fick ett meddelande av mikael på ebba som undrade om jag kunde jobba tisdag-fredag så självklart nappade jag på det!
så idag har jag haft en heldag på skolan, det har varit kul! började dagen med två bildlektioner, det var jättekul! bild är dels inte så svårt för mig, för jag behöver i princip bara vara där. det är dessutom halvklass vilket är SÅ skönt. hade två jättesnälla duktiga klasser så det gick jättebra :) efter lunch hade jag engelska och svenska, det var också kul. börjar verkligen känna mig lite mer bekväm som lärare nu. har börjat lära mig namn o känner mig mer säker. kan va lite skön liksom hehe. hahaha några elever från förra veckan hade sagt till malin bodin (min gamla lärare) att det var jobbigt att ha mig som vikarie för att jag var så snygg att dom inte kunde koncentrera sig. hahahaha dog verkligen när jag hörde det
 
yeye nu har jag inte så mycket planer. tänkte eventuellt kolla det sista avsnittet grey's från förra säsongen, det är ju ny säsongspremiär med dubbelavsnitt imorgon! så en update är ju aldrig fel. ikväll kommer alex också, det blir mys.
 

städish

hahaha städar o rensar lite på mitt rum, hittar massa skoj. bland annat mina betyg från gymnasiet som jag dessutom inte ens har öppnat än.... hahaha asså orkar inte med mig själv. hittade även laddaren till min systemkamera så den kan jag äntligen börja använda igen! fick på mig studentmössan också, fint va? lyssnar dessutom på musik från en spellista jag hade typ i åttan och nian, så jävla fint äre
 

in between dreams

har hittat nytt örongodis. detta är så bra. love it.
 

måndag 7/10

usch, idag är en sån där tråkig oktoberdag som gör att man bara vill ligga inne i sängen hela dagen. tur för mig att jag kan göra det då :p nää, men jag är ledig idag. fantastiskt skönt. sov till typ halv 12. har käkat lite frulle, sen gick jag och la mig igen. lyssnade på värvet med steve angello, riktigt bra! han är verkligen otroligt ödmjuk. det var kul att få lyssna på honom och höra vad han gör utöver musiken osv. det är jättemånga intressanta personer som har varit med i värvet verkligen, älskar att lyssna på sånt. för er som inte vet är värvet en typ av podcast där en journalist intervjuar olika kändisar. mucho bra, kolla in det där!
 
annars händer inte så mycket. tänkte ta tag i mitt rum och städa det. vet inte vad som händish med det för det känns som att jag typ aldrig är hemma ändå. när blir det stökigt liksom? vill typ inte vara hemma heller längre. att ha en person till som bor här är fan mycket mer påfrestande än vad man kan tro. man har liksom sina rutiner och gör saker på sitt sätt, det blir jobbigt när man helt plötsligt måste börja anpassa sig efter någon annan. det har typ inte ens gått en månad och det är i alla fall minst tre kvar. vet inte hur jag ska lösa detta.
yeye, senare är det stallet o efter det kommer alex hit. vi är nästan bara hos honom nu för tiden men som sagt det finns ju en anledning. o r k a r  inte vara här.
oj vilket härligt positivt inlägg!! classic greymonday
another happy day
 

magi

alltså vilken jävla drömkombo detta är. herregud, det var nästan längesen jag hörde nåt så bra som detta.
tryck på bilden för att komma till låten
 
 

söndag 6/10

hej vänner, allt bra med er?
jag är lite seg idag. lite halvbake. lite lagom, så.
 
gårdagen var sjukt trevlig! vi var som sagt på frölundamatchen. frölunda vann efter straffar så det var ju kul, men själva matchen var väl inte så jätterolig egentligen. vi hängde i baren o med varandra o hade det nice. efter matchen gick vi bort till drink 20 o tog varsin (suprise) drink! hahah sen rörde vi oss bort till familjen o fortsatte drinka där. det var alltså jag, tede, alex o några av hans vänner. skittrevligt verkligen! strax innan 12 hoppade vi in i taxibilar o åkte till starbowling. där bowlade vi i en timma typ o det var fett kul!!!! hahaha asså jag älskar verkligen att bowla, det är drömkul. är dock svindålig men tycker ändå det är kul :p efter bowlingen drog några ut, men alex, leo, calle o jag delade en taxi hem istället. vettigt beslut med tanke på att jag skulle jobba idag.
 
var fett trött imorse. trodde jag skulle sova jättegott med tre duntäcken o 10 kuddar men icke. så dagen på jobbet har varit jobbig. jobbigt med jobb osv... nää men det har vart lite småsegt där idag faktiskt. längtade mest hem. sen jag kom hem har jag typ legat i min säng.nu har jag tänt doftljus o lyssnar på melissa horn vilket var minst ett år sedan sist typ. känns konstigt att lyssna på melissa horn och vara lycklig och må bra. det är ju annars deppmusiken nummer ett.
här får ni lite pics från gårdagen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lördag

sitter på bussen från jobbet på väg till stan. har haft en bra dag på jobbet med lagom mycket att göra. nu ska jag möta upp tede o så ska vi gå bort till scandinavium. där ska vi träffa alex o massa av hans vänner o gå på matchen! himla sköjj. efter matchen ska vi förhoppningsvis äta för jag är vrålhungrig och sen ska vi till star bowling o bowla o lite så! sjukt kul :D kom dock på att jag måste fila ner några naglar för att kunna bowla... pin att ba: nä jag kan inte va med mina naglar är för långa. hahaha så det får jag lösa! 

ha en bra kväll sötisar! 


fredag 4/10

åh, kanelbullens dag idag!
imorse när alex o jag hade vaknat o duschat o fixat oss åkte vi  till axel dahlströms torg. där har dom nämligen ett glutenfritt café, alltså allt är glutenfritt! heaven för alex hahaha. så vi köpte massa kanelbullar o han köpte lite annat också o sen åkte vi till calle i onsala. käkade kanelbullar o gottade oss nån timma innan vi behövde åka igen.
vid två träffade jag elin o gustav utanför kilroy, sen gick vi in o betalade resan (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) så nu är allt bokat o betalt o klart - den 22 januari åker vi och vi kommer hem igen den 28e april. ALLTSÅ! lyckan just nu! kan inte beskriva hur overkligt det känns. MEN SÅ JÄVLA FANTASTISKT
efter det åkte jag till venti nove o hämtade lite grejer åt mamma, sen åkte jag till jobbet o snackade med min chef o kollade schemat osv. nu är jag hemma, ska strax åka o hämta tede. trore blir myskväll ikväll men vi får se för hon var taggad på att göa nåt, typ spela bowling men det ska jag göra imorgon hahah. asså vad är oddsen? spelar aldrig bowling ju.
 
ha en mysig kväll! pusspuss
lyckan <3
 
 
 
 
 

me&you

fem minuter efter vi lagt på fick jag reda på att vi köpte hunden. smsade honom o skrev det. då ringer han. "jag ville bara höra din röst när du är så glad. jag älskar din glada röst". sen skickade han töntsmset nummer 1 o jag insåg att vi har blivit såna jag hatar. men hur kan man inte? han är världens bästa och jag är världens lyckligaste.
 

torsdag 3/10

hajjjjj på er!
 
idag äre torsdag o jag har... varit ledig. som varenda dag nowdays känns det som! haha. pratade med min chef idag så ska åka till intersport o kolla mitt schema för oktober imorgon. annars idag har jag inte gjort så mycket. sov till halv 12, fantastiskt skönt. cyklade bort till mamis jobb, lånade hennes bil o åkte runt o fixade grejer åt henne. winwin!
nu har jag precis fixat mig lite snabbt, ska på hockey med dadycool! längesen. typ ett år sen... haha. men det ska bli kul! efter matchen åker jag hem o hämtar en bil så jag kan ha den imorgon, sen åker jag till min älskling o sover hos honom. mysipys. nu har jag bråttom som fän hajhaj
såhär glad var jag igår när mami sa att vi har köpt voffisen
 

voffis

alltså!!!!!!!! dör sötdöden.
voffisen är en blandning mellan golden retriver och border collie. kan typ inte fatta att den ska bli min. jag kan inte sitta still. jag DÖR vad söt den är! vill ha nu nu nu!!!! men jag får vänta till nästa helg. den bor i stockholm så alex o jag ska åka dit o hämta den. åhåhåhååå mysimys vill ha den nu.

bra dag

assåååå tror inte att jag kunde haft en bättre dag än vad jag har haft idag!
först och främst är min och elins resa till asien bokad, vi ska i princip bara betala den så är allt klart. (!!!!!!) det känns så jävla roligt o fantastiskt o jag längtar ihjäl mig. FAN vilken fantastisk resa vi ska på. i tre månader. ååååh!
efter vi hade varit på kilroy träffade vi elins mamma o lunchade med henne, sen gick vi en sväng på stan. hittade en jättefin tröja inne på zara som jag köpte, fett nöjd med den! vid två mötte vi upp freija o frida på da matteo o satte oss där på gården i den stekande solen med en iskall cola. helt underbart!
 
sen nu ikväll var mamma, emelie, victor o jag på en butiksinvigning i sisjön. trevligt, men lite stelt typ. haha asså så oklar musik o mest killkläder men aa som sagt det var trevligt. när vi kom hem gjorde vi mat och... BESTÄMDE ATT VI SKA SKAFFA HUND. och nu är den betald o allting!! var så arg och ledsen på mamma när hon bangade den andra hunden men nu är det på riktigt. är så glad!
 
 
mina favoriter
 
 

onsdag 2/10

vet inte riktigt vad som hände med texten i inlägget under? haha bloggade från mobilen o där såg allt normalt ut... haha jaja.
 
det vore synd att säga att dagen är fullspäckad med planer, men endel har jag i alla fal. elinpelin kommer o hämtar mig om en kvart ungefär. vi ska på ett andra möte med kilroy! göra lite mer specifika planer o ändra lite i det paketet vi gjorde sist vi var där. tror det blr toppen! efter det ska vi träffa freija o frida i alla fall, får se ifall fler hänkar. ta em fika o catcha up ordentligt, känns som en evighet sedan vi såg frida... :( sen kanske jag ska åka hem till alex o ta hand om honom för han är sjuk :( eller aa det beror på om han orkar gå till jobbet eller inte idag.
 
yeye nu får jag snabba på lite! puss på er :*
 

tisdag men känns som torsdag

hej sötisar, allt bra? jag mår jättebra! fett trött dock o lite deppigt att det är oktober idag men så länge vädret är som det har varit idag kan man ju inte klaga!  

igår gick allt jättebra i stallet o det var så kul! har en ganska dålig häst nu så därför kändes det extra kul att det gick bra. 
när jag hade duschat o ätit kom alex o hämtade mig och så åkte vi hem
till honom. vet inte vad det var eller varför men vi hade en sån natt när vi låg vakna till typ 4 o pratade om allt o inget. jäääävligt segt att gå upp kl 6 för att köra hans pappa till flygplatsen... 
yeye vid 11 kom john o så åkte vi till stan o käkade lunch. efter att ha gått en sväng o tagit en kaffe åkte jag hem till vendela o hängde med henne o hanna resten av dagen. mysipys! 

nu ligger jag i soffan o degar hockey, är helt sjukt trött...

haha bebi frös imorse 

RSS 2.0