torsdag 19/12

God morgon sötisar, allt bra?
Som ni kanske har märkt har jag tagit bort lösenordet igen. Det var ett tag sedan jag var på skolan nu och kommer antagligen dröja lite också eftersom det är jullov osv. Sedan åker jag ju iväg på min backpack om inte så länge.
 
Jag har precis käkat frulle. Daisy har stått nedanför och bitit och dragit i min morgonrock hela tiden, det tyckte hon var kul. Om en liten stund ska jag fixa mig lite smått och gå med Daisy till mamma. Sedan lånar jag bilen för att åka och vaccinera mig och fixa lite andra saker. Ska bland annat försöka hinna förbi farmor en sväng och lämna en julklapp och lite så, tede kommer hit också så vi kan catcha up lite innan jag drar och ikväll kommer antagligen Alex hit också. Fullspäckad dag helt enkelt! Ska försöka bli klar med packningen idag också... Imorgon jobbar jag hela dagen och på kvällen ska vi ha minijul här och på lördag åker vi liksom. Eeeeh stress.
 
 
 

onsdag 18/12

Hej kompisar, haft en bra dag?
Jag har haft en bra dag, men den har varit ganska lång. Klockan ringde tretton minuter över sex och då var det bara att gå upp. Fixade i ordning mig lite snabbt och sedan kom Emelie och hämtade mig tjugo i sju. Vi åkte till jobbet i mörkret där det vankades julfrukost! Himla mysigt. Nästan alla var där, förutom extrapersonal som går i skolan eller har andra jobb. Vi var ungefär 20 stycken o hade jättemys. Efter frukosten hade vi även julklappsleken vilket alltid är kul!
Vid halv 10 var vi klara och jag åkte in till stan. Kom aldrig så långt igår nämligen så jag fick fixa det idag istället. Köpte en julklapp till Alex, hoppas att han gillar den. Kikade även efter något från mig och Victor till mamma ch pappa och tror att jag hittade en bra grej, men det får Victor springa och köpa på lunchen någon dag isåfall.
Mötte upp Elin och var hennes lunchsällskap innan jag rusade vidare till Vasa för att gå på lägenhetsvisning med Victor och pappa. AAH kan inte lägenheten bli min?!?!??! Om allt blir som det verkar får Victor tillträde till den när vi kommer hem från Mexico, alltså om typ två veckor. Så sjukt att han kanske flyttar hemifrån om mindre än en månad!!!! Stackars mamma och pappa, vad tomt det kommer bli här hemma i vår när jag också sticker...
 
Efter visningen körde pappa mig till mammas jobb och jag promenerade med Daisy hem i regnet. Nu har jag fixat ordning lite grejer som hon ska få med sig till Alex när dom ska passa henne under tiden vi är borta. Ska även försöka börja packa lite innan pappa kommer och hämtar mig.
Jaja, pusspuss!
 

tisdag 17/12

Varje dag jag skriver datumet här i bloggen tänker jag på hur fort tiden går och hur läskigt det är... Vill bara stanna tiden ett tag, tills jag känner mig redo att låta den börja ticka igen.
 
Igår hade vi avslutning i stallet och hoppade bana, det var skitkul! Förutom att jag ramlade av inte en gång utan TVÅ på samma runda haha. Hur lyckas man?? Haha hästen tvärvägrade och jag var på väg framåt, det kan inte sluta på annat sätt. Skadade mig inte eller så i alla fall och naglarna sitter också kvar så det var inte så farligt hehe.
På kvällen kom Alex och hämtade mig och kvällen och natten slutade i ett cryparty. KAN JAG BARA FÅ STANNA TIDEN TACK. Nä fan det är så jävla jobbigt. Går sönder lite för varje dag känns det som, vet inte riktigt hur jag ska klara av att inte träffa honom på tre månader. Det är så sjukt lång tid...
 
Aja idag sov vi rätt länge och när vi hade vaknat badade vi skumbad och myste innan vi käkade lunch. Sen körde han mig till mami och jag gick en prommis hem med Daisy. Nu har jag slagit in ett paket för jag ska ha julklappslek med tjejerna hos Elin ikväll! Men innan det ska jag iväg till frisören och bli fin :)
 

måndag 16/12

Idag har jag haft en mysdag. Legat i sängen med Daisy och lyssnat på poddar. Halvsovit, kollat på mina kläder och funderat över vad jag ska packa ner i resväskan när jag har packat upp allt från London. På lördag åker jag till Mexico. Den resan verkar, eller snarare sagt BLIR inte som planerat. Väldigt, väldigt tråkigt. Vi skulle åkt tillsammans med mormor och Lennart, mamma fick resan av mormor i 50årspresent. I onsdags fick Lennart en propp i hjärnan som kan jämföras med hjärtinfarkt fast i hjärnan så han får absolut inte flyga. Mormor mår jättedåligt och kommer antagligen inte heller följa med. Yep det suger verkligen....
Men. Livet suger ibland och det finns inte så mycket man kan göra åt det alla gånger. Mormor ville att Alex skulle få en av biljetterna och jag hade blivit jätteglad över det såklart men han får inte ledigt från jobbet så det blir inte så heller.
 
Nu ska jag ta Daysan på en prommis och sedan åka till stallet. Ikväll kommer min älskling och hämtar mig så vi kan sova med varandra. Det blir mysigt. Imorgon ska jag eventuellt vara idrottsvikarie på Ebba men det är inte 100 än så jag får se. Annars imorgon ska jag försöka ta mig in till stan och handla två julklappar.
 

barrafina

Aaaa men detta stället. Först och främst måste jag börja med att rekommendera ALLA som åker till London att äta här. Stället ligger på Frith Street i Soho, det är ganska litet men inte så jättesvårt att hitta. Restaurangen är även med i Michelin guide så när jag säger att det är en av världens bästa tapasrestauranger så är det inte för att jag tycker det utan för att den faktiskt är det.
 
Vi gick dit först i lördags kväll för att kolla om vi kunde käka där, då var klockan åtta och dom sa att vi gärna kunde få ett bord. Om tre timmar. Haha.. Men så sa han att om vi kommer en halvtimma innan dom öppnar dagen efter skulle det nog gå att få bord direkt så vi gjorde det. Det var alltså kö utanför en halvtimma innan dom öppnade och vi snackade med en kille som sa så att det är så varje dag men på vardagar kan man köa i minst en timma för att få bord till lunch. Ingen kan ringa och boka bord heller, det är rätt härligt.
 
Det är ganska litet och det finns inga bord, man sitter runt bardisken och kockarna står en meter framför en och lagar maten och lägger upp på tallrikar. Man sitter och njuter av alla dofter, färska örter och kryddor och råvaror. En kock stod och skar upp skinka från djuret precis framför oss och bara la upp på en tallrik. Så fantastiskt härligt. Vi beställde in en tonfisktartar som jag inte vet hur jag ska kunna leva utan. Eller frågan är typ hur jag nånsin ska kunna äta tapas igen... Vi tog in en charkbricka, vitlök- och chilimarinerade gambas, kokt bläckfisk med kapris, stekta minipaprikor med salt och en helt sjukt god chorizo. Vi var dock tvungna att ta in en till tonfisktartar för det var seriöst det bästa jag nånsin ätit. All denna maten är så god att ni inte förstår. Ni MÅSTE äta där. Hade jag haft råd hade jag flugit över oss till London varje helg så att vi hade kunnat äta här. Jag sitter typ och dreglar nu..... Vinet var fantastiskt gott. Till chorizon beställde vi in varsin öl och den smakade godare än vatten när man har tränat.
 
Jag tyckte det var gott på Pinchos. Jag känner mig förstörd och undrar om jag nånsin kommr kunna äta tapas igen, typ. Herregud, detta är verkligen det bästa av det bästa.
 
 
 
 
 
 
THIS! Hrregud jag kan knappt kolla på det. Detta ser kanske inte så gott ut men jag finner inga ord för hur fint denna gifte sig i munnen tillsammans med avokadokrämen och vinet. Mina smaklökar dansade som när droppet i en houselåt kommer.
 

london

Åh, vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara hur bra vi har haft det. Allt har varit så himla fantastiskt bara. Det känns som att vi har haft en bubbla omkring oss som ingen har kunnat komma in i. Det har bara varit vi två i en fantastisk stad med god mat, dryck, härligt hotell och mysigt julpynt.
Alex har bara varit i London ett dygn innan så han hade inte sett så mycket av själva staden så vi turistade en hel del. Såg Buckingham Palace, Big Ben, åkte London Eye, gick genom Hyde Park till Harrod's, var på marknad i Notting Hill osv. Självklart slog vi ihjäl en del timmar på stan med shopping också men inte överdrivet mycket. Är dock väldigt nöjd med de få saker jag köpte. Vi var på musikal också! Såg Mamma Mia trots att båda sett den innan men herregud vad bra den är. Man blir så jäkla glad av den. Helt underbar!
 
Hotellet vi bodde på var helt fantastiskt bra, det gjorde en stor del av resan. Hotellrummet var jättefint med en enorm säng, det fanns en jättemysig bar i lobbyn, det fanns pool och jaccuzzi osv. Första kvällen beställde vi upp roomservice och käkade på rummet efter vi hade badat, det var verkligen så mysigt.
Vi har även träffat lite vänner som bor i London så det har vart jättekul. Det känns som att vi har fått lite av allt liksom. Härligt salongsberusade från kl 18 varje dag, väldigt fint.
 
En sak jag måste tillägga är maten vi åt igår. Alltså jag kan knappt förklara hur god den var. Det vattnas i munnen på mig när jag tänker på det... Vi var på Barrafina, en av världens bästa tapasrestauranger. Igår var vi där en halvtimma innan öppning vid lunch och två minuter efter dom hade öppnat var det fullsatt. Ska fan skriva ett eget inlägg om den restaurangen med bilder och så, tror inte ni kan föreställa er.
Säve wihoo
 
Utanför Buckingham Palace
 
Mysprommis i en park
 
Big Bennnnn
 
Julmys på gatorna
 
Musikal :))))
 
Myste runt på marknad i Notting Hill och drack kokosvatten ur en kokosnöt
 
 
Åt chips hehe
 
Drack champagne. Åh han är så fin
 
Träffade lite vänner på Piccadilly för att drinka och äta middag i Soho
 
Töntade oss såhär i varje taxi vi åkte
 
Ville ligga kvar i denna sängen föralltid igår
 
Men vi tog oss iväg från hotellet även igår för några sista aktiviteter
 
Typ åka London Eye
 
Och tönta oss lite till
 
Sen åkte vi till Soho för att få bord på Barrafina
 
Där vi åt den godaste maten i hela vårt liv, men som sagt mer om det senare
 
Min prins
 
Vi har verkligen haft världens bästa helg. Han gör mig till den lyckligaste personen på jorden varje dag. Vill aldrig vara utan honom <3
 
 
 

onsdag 11/12

Hej kompisar, hur är läget?
Med mig är allt toppen, dock lite stressad men det löser sig om nån timma. Idag har jag jobbat hela dagen. Tiden har gått rätt fort ändå så det har vart skönt. Ganska mycket att göra och då är det roligt!
 
Pappa och Daisy kom och hämtade mig vid 6 när jag slutade så jag kom ganska nyss hem. Och nu är jag lite stressad... Åker till London imorgon men har inte ens börjat packa och Alex kommer och hämtar mig om typ två timmar. Måste dessutom checka in oss till flyget och duscha osv.. yeyeye det löser sig. Victor lurade mig precis om att det var översvämning i London så jag blev livrädd. Haha asså han är så jävla oskön... På tal om honom. Igår fick vi reda på att han kanske får en lägenhet på Viktoriagatan i dagarna så eventuellt flyttar han hemifrån när vi kommer hem från Mexico. HUR SJUKT?! Men det är som sagt bara kanske. Jävligt sjukt om det är så...
 
Jaja nu har jag verkligen inte tid att sitta här, måste fixa allt. Får se ifall jag slänger upp något här under helgen, annars hörs vi i veckan. Eller på insta! Puss :*
 

måndag 9/12

Åh, idag har jag inte gjort många knop. Imorse vaknade vi av mitt alarm vid halv 9. Var så jäkla trött... Det var ett jävla skämt att gå upp faktiskt. Alex körde mig typ i sömnen till mammas salong för att jag skulle fixa mina naglar. Det är ju sjukt jobbigt att gå upp men det är alltid värt det i slutändan, naglarna blir så sjukt fina! Idag gjorde vi lite somriga vintrernaglar. Färglada glitternaglar med snöflingor på. Som vanligt, jag älskar dom!
När jag var klar med naglarna åkte jag till torget och käkade lunch med Alex. Sen hämtade jag Daisy hos mamma och åkte hem med henne och sen har jag inte gjort så mycket mer.
Var i stallet förresten! Det var kul som alltid, vi hoppade idag och det gick jättebra!
 

helgen

Har haft en himla bra helg!
I lördags träffade jag alex utanför lisse och vi spenderade någon timma där. Vi gick runt och myste och var ett sånt där kärleksfullt par man alltid hatar när man är där med kompisar och känner sig forever alone. Jag kände att jag var tvungen att göra det nu, har inte fått chansen på nitton år liksom..
Efter en mysig stund där tog vi oss bort till Linné och käkade på Hello Monkey. Efter en god middag där kilade vi ner till Draken för att se Alex Schulmans föreställning. Alltså... Den var så jäkla bra!! Ville verkligen inte att den skulle ta slut. Den var rolig och underhållande samtidigt som den var väldigt djup. Det var sista föreställningen i Göteborg men om man vill se den ska det visas en förkortad version på svt efter nyår någongång :)
När det var slut mötte vi upp Freddan och gick till Barabicu för några glas och innan vi åkte hem tog vi en sväng förbi Smaka också. Perfekt dag verkligen!
 
Igår hade vi en mysmorgon hos Alex. Åt krabbklor till frukost och drack mjölk. Väldigt udda kombination men väldigt gott. Alex åkte och dömde och jag åkte till jobbet där det var full fart hela dagen. Efter jobbet hann jag hem och byta om innan familjen + bebi åkte till Jungman Jansson för att käka julbord. ALLTSÅ! Godaste julbordet jag har ätit. Herregud, önskar att jag aldrig blev mätt. Så jävla gott verkligen.
När vi kom hem kunde vi typ inte röra oss så vi la oss i soffan innan vi förflyttade oss till sängen o somnade på två röda.
 
Haha vi kom på att Håkan spelade samma dag vi blev tillsammans och nu (dagen innan ifs) vi hade ett halvår. Många fina minnen till Håkan <3 Och sex fantastiska månader med min älskling. Vad hade jag gjort utan honom nu liksom?
 
 

lördag 7/12

har inte riktigt hunnit kika in här i veckan, har haft mycket annat för mig.
i tisdags jobbade jag på skolan, det var kul som vanligt! på kvällen kom alex och hämtade mig. vi hann inte ses på typ hela förra veckan eller helgen så det var mys. vi skulle klä julgranen o lite sånt där men det blev inte riktigt av så vi får ta det en annan dag.
i onsdags var jag ledig, så vi sov jättelänge. när vi hade vaknat o gått upp åkte vi iväg och letade efter playstation 4 till alex men det fanns ingenstans. han vill ha något att sysselsätta sig med när jag åker haha.. sen käkade vi lunch o lite så, mysigt. på eftermiddagen/kvällen jobbade jag lite hos mamma, hon hade lite mingeljulklappskväll där. alex hämtade mig där på väg hem från jobbet också.
 
i torsdags och fredags jobbade jag 10-18 på intersport. ganska bra dagar måste jag ändå säga. eller lagom liksom. både torsdag och fredag kväll spenderades hos sara med fina vänner.
 <3
 
idag är planen jul på lisse, god middag någonstans och alex schulmans föreställning älska mig. tillsammans med min älskling eftersom vi firar ett halvår (!) imorgon. shit vad tiden har gått fort alltså
några av mina fina vänner
 

understimulerad

har kommit på vad det har varit med mig det senaste. varför jag har känt mig så otroligt rastlös varje dag, även fast jag gör saker. jag är fan understimulerad. min hjärna har på riktigt inte fått tänka sen i maj. det känns som att jag inte har tänkt en enda vettig tanke sen innan studenten. visst att jag gör saker, typ jobbar osv, men det är liksom ingen utmaning någonstans. jag behöver inte tänka. det finns ingen stimulans över huvud taget i att stå och larma kläder en hel dag eller ta betalt av folk som handlar eller dricka kaffe och försöka få eleverna att göra det dom ska. jag behöver inte tänka! det är frustrerande. jag har inte ens läst en enda liten bokjävel sen i mars typ. blir så trött på mig själv samtidigt som jag inte riktigt vet vad jag ska göra nu liksom.
understimulerad, visst, men vad gör jag åt det? ska fan åka på en tre månader lång semester snart. och innan dess en på två veckor. haha ironiskt nog är väl semester egentligen det sista min hjärna behöver nu... FAN vad jobbigt detta är. vet liksom inte vad jag ska ta mig till. tips tack?
 
 

julfest

hade en riktigt bra kväll igår! i alla fall till en början.
när carro och jag slutade vid 5 rullade vi in en spegel och började fixa oss. sen när alla var klara förade vi lite på jobbet innan taxin kom och hämtade oss. själva middagen var inne på lipp. vi fick sjuuukt god mat och dom som sjöng under tiden var jätteduktiga, så det var riktigt trevligt. sedan öppnade dom glow och vi gick ner dit, haha hade fett kul där! det är så kul med såna fester när alla släpper loss och verkligen har kul! så aa där hade vi riktigt kul innan vi bestämde oss för att dra vidare till park lane och spritluckan. hade inte jättekul där faktiskt, hade hellre stannat kvar på glow typ. vid 2 nångång ringde jag mamma så kom hon och hämtade mig, carro och emelie. SÅ snällt verkligen <33333
 
idag hade jag tid hos umo kl 11. sköjjjj. nää men skulle dit o få ett nytt recept utskrivet för mina p-piller. vill ju inte att dom ska ta slut i asien nån gång liksom. efter jag hade vart där åkte jag till mammas salong för att hämta daisy men så hade mamma en lucka så jag fick färga mina fransar och fixa mina bryn, himla gulligt.
annars har jag bara legat hemma och typ pratat i telefon idag. haha så oklart men jag har säkert spenderat minst tre-fyra timmar med att prata i telefon med folk. kul liv! japp.
har hunnit med en sväng till stallet också, det gick hur bra som helst så det var kul!
en bild från igår. har några till men har inte lagt över dom i datorn än så det kommer senare!
 

söndag 1/12

IT'S DECEMBER!
haha asså hur sjukt... vart är julen liksom?! om tre veckor åker jag till mexico. innan dess ska jag till london, gå på teater, fira ett halvår (!) med alex och massa annat. det är lite smått sjukt.
 
igår var en layday. åkte til stan o träffade bea, vi tog varsin caesarsallad på bee. den är världsgod! sen chillade vi runt på stan en stund innan vi gick på hockey. dom förlorade matchen men vi hade himla mys.
på kvällen igår gjorde jag INGENTING. var ensam hemma med daisy, så vi låg o chillade i soffan o tog det fett lugnt, somnade vid 11 typ.
 
idag är jag pigg o fräsch igen :D ska åka till jobbet snart, carro kommer och hämtar mig. efter jobbet stannar vi kvar o fixar oss där inför kvällens julfest! förar o har det lite gött på jobbet tills alla har slutat. tror det kommer bli skitkul! förra året var grymt iaf.
aja, ha en bra dag! puss
klart man har två hehe
 

RSS 2.0