new :)))

har glömt visa mina fina naglar. jossan är bäst

måndag 29/4

hej finisar, har ni haft en bra helg?? :) det har jag!
 
i fredags var det skiva med tema candyland, sjukt kul! alla hade verkligen gått in för det som fan och var färgglada o hade massa godis o aa haha det var fantastiskt. hade en asrolig kväll.
i lördags var jag överallt kändes det som. hovås, askim, hult, kungsste o sist men absolut inte minst några timmar ute på eriksberg. käkade glass o hängde där med en död telefon o lite folk o ville bara hem typ, hahaha. när jag äntligen kom hem vid halv 5 dog jag lite i min säng, försökte plugga o sen körde jag mina päron till stan. deckade ganska tidigt hehe.
igår var jag på jobbet en sväng o catchade up med tjejerna o killarna där, sen hade jag ett litet samtal med min chef. har inte jobbat så mycket det senaste o kommer inte jobba så mycket heller, så det var mest det vi pratade om. hon vet att jag har mycket med skolan o allt men det känns ändå skönt att kunna ha en dialog om det :) om jag ska jobba tex söndag som jag skulle ha gjort igår o förra veckan, men det har varit lugnt på lördagen så brukar hon smsa o fråga om jag behöver plugga o vara ledig. hon är best :)
var även hos min brors kompis o pluggade matte några timmar på eftermiddagen, har omprov på fredag... skoj.
 
yeeeee imorgon äre iaf valborg o mina planer känns jävligt nice. ska ut till kössö med ett gött gäng o kröka o käka osv, sova där o komma hem på onsdag. tror det kommr bli riktigt kul!
hääär är some pics från candyland
 
 
 
 
 

torsdag 25/4

lööööön! aa det är fan välbehövligt nu efter alla utgifter man har på skivor o krök osv. lönen är välkommen <333
 
i måndags var det ju skiva! s-kiva som man också kan säga, temat var alltså s. hade så jävla kul hela kvällen verkligen, sjukt lyckat! det var elin, sara, tea o anna som hade skivan haha o dom hade klätt ut sig till spice girls, sötisarna. nä men det var faktiskt sjukt bra haha! jag var sjörövare, jävligt ful hahah men aa det var kul.
 
igår var det hvitfeldtskadagen, alltid lika treflight! vi satt o sålde biljetter till balen hela dagen o sålde över 300 st men folk är ju efterblivna o inte fattar att det är sista gången trots att man har sagt det jättemånga gånger, så vi måste ha ett eftersläpp också. fett örch. på eftermiddagen var det iaf hitloppet, som avgör ordningen på utspringet. KLART ATT MIN KLASS VANN! wiiiihooo, vi är fan bäst! springer inte ut allra först för det gör ju musikklasserna, men tvåa blire ju dårå. fick även studentmössan igår, så det var en bra dag :) :) :)
 
idag var jag på gymmet halv 8 imorse. ville typ skjuta mig för jag orkade egentligen inte träna men aa där var jag ju. sen vare skola o den var inte så lång idag, kändes mest som att sitta av tiden typ. nu ska jag plugga, skoj. not.
yeye här får ni lite bilder från skivan i måndags! när jag får tid ska jag även lägga upp ickefbvänliga, men har inte hunnit fixa dom än :))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

söndag 21/4

hej kära vänner, allt bra med er?
 
idag sov jag till halv 12 o jag kommer fan inte ihåg när det hände senast. fyfan vad skönt det var att få sova tills man vaknade o kände sig utvilad. skulle egentligen jobbat idag, men igår kväll fick jag ett sms av min chef att det inte var så mycket att göra o att dom ändå var mycket personal så jag kunde få vara ledig om jag ville. DRÖM verkligen! som jag har sagt innan uppskattar jag verkligen dom dagarna när jag är ledig, så om en stund ska jag åka till gymmet tänkte jag.
 
igår hade jag en gödig bakisdag med mina fina vänner. först hämtade jag upp sara o lovisa o vi åkte till torget o fixade lite grejer, sen drog vi till caesars för o käka pizza. då kom freija o frida dit o joinade oss o så satt vi där i nån timma. efter det drog alla hem o dega en stund o senare på kvällen åkte jag till freija igen. himla bra dag. i fredags var vi ju på fellis o cass skiva med tema mellanöstern, sjukt kul var det! just nu känner jag mig inte jättetaggad på skiva imorgon igen men det kommer också bli jävligt roligt!
här får ni lite feina bilder från i fredags :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

torsdag 18/4

åhåå torsdag, imorgon äre freeeedag o då ska jag på skiva! wihihih skojjj
 
 
skulle börja kl 13.20 idag, så jag hade en tid med petter kl 10. körde mamma till jobbet vid 9, åkte hem o käkade frukost o sedan åkte jag till gymmet. petter tog lite mått idag för o se om nåt hade förändrats o jag har tydligen blivit tre cm mindre runt midjan, fått lite mindre vader o större armar o mindre höfter. haha kul med lite resultat ändå, har ju inte ändrat nåt med min mat utan äter snarare bara mer än vad jag gjorde innan. och så dricker jag ju tre jävla liter om dagen haha. sedan gick vi igenom mitt schema, gjorde lite förändringar osv o sen plågade han mig med ett brutalt magpass. haha asså ajjjj.
 
när jag kom hem o hade duschat o käkat fick jag reda på att vår lektion är inställd för att läraren är sjuk, så då börjar jag halv tre istället. skrev klart mina stödord till redovisningen jag har imorgon, har chillat lite o nu kan man väl åka om en liten stund. ikväll har jag inget plugg alls o det ska bli så skönt att bara vara klar med allt denna veckan. i survived....
yeye får börja göra mig i ordning nu. puss favvisar

fuck you, bitch

victor har kommit på en rolig grej här hemma för att jävlas med mig, nämligen att skruva åt korken på alla soda stream-flaskor jättehårt så att jag inte kan få upp dom. blir lika förbannad varje gång o han tycker att det är jätteroligt verkligen. idag lyckades han dock inte få upp flaskan själv o då var det inte lika kul längre. pappa fick inte heller upp den. det slutar med att jag och victor bryter ihop på golvet typ samtidigt som pappa säger att han kommer få såga upp flaskan. vardagsmoments.
 
skolan idag var helt ok, fick reda på att vi kan få göra omprov i matte om vi vill. lackar dock ändå på den fula lilla kärringen när hon säger: "det var samma svårighetsgrad på erat och parallellklassens prov men där var det bara 7 som fick ig, i eran klass var det 16. då får ni fråga er själva vad det beror på." ALLTSÅ fattar hon inte själv? säger inte det GANSKA mycket om att hon är en jättedålig lärare, snarare än att vi är dumma i huvudet? haha hon är fan helt sjuk. hagga.
efter skolan drog jag till gymmet o tränade jävligt bra faktiskt. ska träffa petter imorgon o vill inte att han ska klaga på mig o hata mig så mycket så jag hoppas att han blir glad när jag har vart där 6 ggr på en jävla vecka nu. hur fan fick jag tid till det liksom?!
 
yeye. imorgon är det kortisdag i skolan o jag hoppas att gunilla kommer hit med sin bil innan jag behöver åka så att jag kan ta den till skolan istället. då vet ni det med. pusspuss
hahahah är inte denna fantastisk? surkatta.

tisdag 16/4

det känns så mycket som onsdag idag. varför kan det inte vara onsdag? hade vart så skönt.
 
idag har jag haft en rätt bra dag i skolan. eller a, det beror ju på hur man ser det. när vi skulle ha affärsutveckling började vi bråka som fan med våran tappade lärare om att vi inte har haft betygssamtal i en kurs som avslutades när vi gick på praktik. han har verkligen ingenting att säga till sitt "försvar" utan skyller bara ifrån sig på allt och alla och nä. han är fan dum i huvudet. efter bråket ville vi inte ha lektion med honom så vi krävde att få gå där ifrån, haha. då hade vi en liten håltimma på nåra timmar innan vi skulle ha prov, så hanna o jag pluggade lite o sen drog vi till stan. shoppade lite, käkade lunch o drack latte i solen. himla gatt.
 
provet gick nog ganska bra tror jag, o efter det drog jag till gymmet. pappa var snel o kom o hämtade mig vid 6 o nu borde jag verkligen sätta mig med en historiauppgift jag har till på torsdag men JAG ORKAR INTE. skjuter upp problemet till morgondagen o unnar mig att ligga i soffan o dega tror jag. det förtjänar jag.........
 
aaa men älsklingar vi hörs :*
hade inte tackat nej till att sitta här nu. bara en liten stund.

härkanmanva

 

måndag 15/4

aaaa men tjarå!
haft en bra måndag osv eller? min har ändå vart helt ok må jag säga.
 
första lektionen imorse var affärsjuridik med ett litet prov på det. tror provet gick ganska bra men vissa grejer var faktiskt sjukt oklara. haha asså nils... vem är han liksom. så jävla dålig lärare. frågar man honom nånting frågr han om han får kolla i ens bok och upprepar sedan det som står i texten. vår historialärare kan fan varenda liten grej i svensk historia man frågar henne om. det är skillnad på våra lärare alltså...
yeye stannade inte i skolan jättelänge utan bangade den långa engelskan o åkte hem o pluggade fika istället så nu sitter nog den skiten helt okej också får jag hoppas.
 
aaaa annars då? fick banga stallet idag. blir lite ledsen när jag måste göra det... kommer antagligen behöva banga nästa vecka också om inte skivan jag ska på flyttas, det var lite prat om det nämligen.
på tal om skiva var jag nere hos min kusin o lånade ett litet tillbehör till skivan jag ska på på fredag så den outfiten är i princip kirrad o klar. FiCK OCKSÅ HEM MIN STUDENTKLÄNNING IDAG! den är sååååå himla fin.
jajaja nu ska jag försöka trixa lite med min kamera som jag köpte igår. sa jag att jag köpte en kamera? en liten digitalkamera man kan ha med sig lite överallt bara tänkte jag. sköjj när man ska på skivor o allt nu i studenttider o man inte orkar släpa på en systemis. den känns jättebra så det blir nog skoj! jaja. pusspåer
ja här har vi den. 43 dagar kvar till användning.

studentklänning

har efter en massa om och men hittat och beställt min studentklänning! den fina alltså, som jag ska ha på morgonen, utspringet, mottagningen och kvällen.
tänkte att nu när jag har beställt den kanske mina mardrömmar om studenten kan sluta? drömmer minst en mardröm i veckan om den jävla dagen haha... tex drömmer jag att jag missar utspringet, att jag inte får någon studentmössa, att anita (haggan till mattelärare) snor min mössa, jag har drömt att jag inte får nånting att hänga runt halsen när jag har sprungit ut (buhu), att jag ramlar av rampen när vi springer ut, att vi springer ut till "tröjan du hatar", att jag försöker springa ut från södra och missar utspringet, att mina föräldrar har en skylt där det är en bild på någon annan, att mamma har tagit med fel klänning till flaket, att jag missar flaket och får springa efter det, att vår dj inte kommer OCH SÅ VIDARE. hahaha fattar ni hur jobbigt det är? har sån klump i magen när jag vaknar...
nu har jag iaf hittat en jättefin klänning o mössorna ska komma nästa vecka, vi har en bra utspringslåt på g o aa det börjar ordna upp sig. här är en bild på min klänning iaf :))

söndag

åhå, redan söndag. fan vad segt.. har ni haft en bra helg?
 
jag skulle egentligen jobbat öppning+stängning både lördag och söndag, men fick ledigt av min chef för att jag behövde plugga. himla snelt av henne tycker jag. hon säger alltid att skolan går före jobbet och det känns väldigt skönt att ha en chef som förstår sånt haha. till exempel ska jag bara jobba två söndagar till i april, sen är jag nog ledig hela maj o börjar jobba igen i juni pga plugg, studenter, krök osv.
 
sååå jag har i princip inte gjort så mycket denna helgen. i fredags var jag med bea, vi lagade mat o kolla film o myste hemma hos henne. igår drog jag till gymmet vid 9, sen satt jag och pluggade hela dagen. idag ska jag fortsätta plugga, både affärsjuridik och fika som jag har prov på imorgon och på tisdag. gjorde även klart min hasp-powerpoint igår vilket känns skönt, då har jag bara stödorden kvar att fixa till min redovisning på fredag. tänkte även dra till gymmet senare så att petter blir nöjd med mig. hehe. drack fan 4 (!!!!!) liter vatten igår. om han ändå visste om det.
 
jaja, dags att sätta fart. vi hörs kanske senare eller imorgon, ciaoooo

torsdag

herregud, hur blev det fredag redan imorgon? känns som denna veckan bara har sprungit iväg. tiden verkar ha en tendens att göra det känner jag... aahhhhhhh stressadddd.
 
men det har vart en ganska bra vecka ändå. i tisdags satt hanna o jag o plggade FiKa hela dagen typ, sen drog jag till gymmet o blev tillsagd på skarpen av dynggoptpetter för att jag inte var där på hela förra veckan. han hade tydligen kollat upp mig sa han o inte sett en enda registrering förra veckan. så tvingade han mig att gå dit fyra-fem gånger innan torsdag nästa vecka + gå 30 mins promenad varje dag. vem tror han att jag är?!
igår hade vi kort dag så hannisen o jag drog hem o fortsatte plugga FiKaskiten igår med. har nästan räknat igenom alla kapitel o det känns ändå helt okej. var ju mer eller mindre tvungen så jag drog till gymmet igår med o tränade med jacob, himla skoj hade vi faktiskt haha.
 
idag sålde vi balbiljetter en stund. fuck vad fort tiden går alltså.... om 7 veckor har jag tagit studenten. det är så sjukt. om 5 veckor har jag bal på söndag. zickkk. efter skolan drog jag till mamis jobb o fick en massage, sen GICK jag hem. måste ju göra petter glad. sen satte jag mig o pluggade affärsjuridik nåra timmar tills victor började skramla i köket o storfamiljen kom hem o inte kunde hålla käft.
 
japp. nu skulle jag ha städat på mitt rum men det har jag inte gjort. samma gamla vanliga logik i att städa för att städerskan kommer. man kan ju undra vad hon har betalt för?
fick btw ledigt i helgen. min chef är så jävla grym! så nu får jag MASSA tid att plugga o det känns fan asbra. tragiskt. puss på er i alla fall o ha en trevlig helg :*
 
 

ånghestmåndag.

fan vilken ångest jag har börjat få. den liksom ligger över mig som ett jävla moln hela tiden och jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen snart. har bara så mycket ångest för allt o jag känner mig sjukt stressad.
 
för det första är det självklart skolan. allt har i grund och botten med skolan att göra, men jag tänker framför allt på plugget. idag är det 50 ynka dagar till jag tar studenten och jag borde bara känna mig lycklig (antar jag?) men jag får typ panik. det är så jävla mycket saker kvar att göra, så mycket prov, redovisningar o inlämningar att jag inte riktigt vet hur jag ska hinna med allt.
för det andra är det allt runt om kring studenten. det låter så löjligt men att lösa klänning o vi måste lösa utspringslåt o bestämma vilka som ska springa hvitloppet om två veckor så att vi får bra utspringsplacering, biljettförsäljning inför balen o allt med balen o alla studentskivor med utklädnad o betalningar hit o dit o min egen skiva o a nä helvete det är så mycket småsaker. roliga saker ifs, men ändå så mycket ångest.
för det trejde är det jobbet. har inte tid att jobba, men jag ska göra det ändå för att jag typ inte kan säga nej. måste liksom plugga hela helgen men så jobbar jag öppning-stängning både lördag o söndag.
 
läste på elinpelins blogg om alla saker hon ska göra alla datum o fick bara sån jävla ångest haha. det är verkligen så mycket man ska hinna med på så kort tid. nej nu får jag nog ställa mig i mitt lilla fönster här o ta en cigg för att dämpa allt litegrann.
hejhej
(btw freija jag har bara löst outfit till candylandskivan o aa du vet hur den ser ut det är därför jag inte slänger upp o visar nåt här. puss :* )

söndag 7/4

harregush, trodde fan aldrig att denna dagen skulle komma.
visst, jag visste att det skulle bli jobbigt att jobba men helvete alltså, det har varit så jävla mycket värre haha. har dessutom jobbat mycket mer än vad jag skulle/hade planerat att göra. utgången i fredags var kanske inte heller  det smartaste alternativet men vad fan.
 
öppningen har iaf varit skitrolig o vi har gjort den bästa öppningen någonsin i sverige för en sportbutik. vi sålde för nästan tre och en halv miljon i torsdags och har gått över miljonen två gånger sedan dess. HUR SJUKT?! hahah igår  gick jag ju runt i en jävla krokodildräkt hela dagen typ. eller jag o emelie tog varannan timma. den var så jävla tung o man såg ingenting o alla barnen attackerade en. förutom några som jag råkade skrämma så dom grät i en halvtimma typ. som att man behövde mer huvudvärk liksom. stämplade ut från jobbet med 76 regestrerade timmar idag, det är ändå bra jobbat. då har jag inte räknat med förra helgen heller...
 
nu har jag iaf hunnit träffa min familj lite. det har varit brist på det dom senaste dagarna. har även fixat lite med min o hannas skiva o betalat in två andra skivor jag ska på. nu kom mamsen o bäddade rent min säng också, vilken pärla hon är. imorgon är det tillbaka till verkligheten med skola igen. skoj.........
vi hörs i veckan kompisar. kanske till o med imorgon. pusspuss
 

hard work work

har inte riktigt hunnit in o skrivit här, har haft så fruktansvärt mycket att göra.
 
i tisdags började jag 7 på jobbet o jobbade i tolv timmar. det var helt ok, man fick liksom gå när man ville så det var  lugnt. i tisdags började jag också 7, men vid 12 insåg vi att vi var extremt underbemannade med tanke på vad som skulle göras och ingen fick gå förrän vi var klara med ALLT. det skulle vara top notch och perfekt inför torsdagen så nyöppningen var. 23.15 skickade dock min chef hem mig och en till som står i kassan, eftersom vi skulle stå i kassan på torsdagen 06-22.
hem, duscha, sova. efter att ha sovit en sisådär 4 timmar var det bara upp igen och åka till jobbet. jag var på jobbet halv 6 ombytt och klar och jredan då hade folk börjat köa utanför butiken. vi var 50 pers som jobbade igår, och när dörrarna öppnade kl 6 SPRANG folk in. de t var kö utanför butiken till kl 9.30 ungefär, och sen mellan 11-15. kön till kassorna var ungefär 30 meter hela dagen lång, och vi hade 7 kassor öppna.
kom iväg från jobbet 22.45 igår, då hade jag så ont i fötter, rygg och knän att jag knappt kunde stå haha. nu har jag sovit några timmar o det är dags att åka till jobbet igen, ska va där 8.30-21 idag.
 
haha räknade ut att jag har jobbat 45 timmar på tre dagar, en normal arbetsvecka är på 40. har fortfarande jätteont i mina knän o fötter så vet inte riktigt hur jag ska lösa att stå och jobba hela dagen men det går över. hehe.
ikväll har en kompis 19årsfest på apartment så efter jobbet blir det att åka direkt dit. mami hämtar mig på jobbet o har med sig en flaska vin jag kan hälla i mig på vägen haha.
hoppas ni har ett bra lov iaf. är ni sugna på lite kaos vet ni vart ni ska gå. puss!
 

måndag 1/4

apriiiiiil! idag har man ändå verkligen känt av våren. jag invigde till exempel min skinnjacka. VÅR!
 
har gått på stan med hannisen större delen av dagen, jättemys. hittade faktiskt en del grejer, det var lite kul. bland annat löste jag en outfit till en av studentskivorna jag ska gå på, kommer bli så jävla ball. är sjukt nöjd med denna idén faktiskt! hahah hanna o jag har kommit på en grym idé till elins, saras, annas o teas skiva också. och till vår egen. aaaah är så taggad på studenttiderna! kommer bli så jävla skoj!
 
när jag kom hem degade jag en stund o sen kom mina kusiner hit på middag. himla trevligt. mosade munkar i ansiktet på varandra osv. släkten är bäst <3
hahahhah vi kollade på ett nytt program på fyran också, fantasterna. var det någon som såg? asså dom var så jäääävla sjuka! hahahha trodde fan att jag skulle dö. det var så jävla roligt verkligen. kolla på det på tv4play eller nåt om ni inte såg för det var sjukt.
 
nu ska jag gå o lägga mig med min bok, ska ju trots allt vara på jobbet klockan SJU imorgonbitti. det blir spännande att se hur man löser det! puss på er

RSS 2.0