åhus beach handboll festival 2009 !

åh, vart ska jag börja ?
får väl ta allt från början, men det blir en lååång text för den som orkar :P

söndag
det började med krig här hemma i söndags innan vi åkte och jag var skitsur på mina föräldrar hela vägen ner till åhus. att vi satt i bilkö i 40 minuter gjorde inte saken bättre, jag ville bara ner till alla !
när vi äntligen kom fram sa lisa att de snart skulle komma tillbaka till hotellet, så jag och mina päron som hade blivit lite bättre vänner gick iväg ner till en affär som mamma hittade där förra året. hon skulle köpa tröjor eftersom hon hade glömt sina hemma, smartasset själv. ah, sen gick vi och köpte jordgubbar och tom&jerrykex och sen till hotellet. där va nåra i laget och vi åkte ner till stranden och planerna :)
kollade på flickor 95 och bara njuuut (haha, internskämt) av allt som var där. det var jättefint väder också, hur varmt som helst. åh, åhus är så bra ! 95orna gick till b-final (!) och under tiden vi väntade på att alla semifinaler och sådant skulle spelas gick vi och spelade lite vid en plan. bredvid var det några sjuukt snygga stockholmare som spelade utan tröja, det var liite svårt att koncentrera sig på vårat lilla spel, haha . dom vann iaf finalen, det var kul !
vi kom tillbaka till hotellet vid 22 kanske, då satte vi oss först ute och spelade bellman och sedan gick vi till linas rum och bara hade det mys :)  gick och la oss vid elva-halv tolv någon gång

måndag
första speldagen för våran del !  upp ganska tidigt i och med att första matchen var vid 10 eller något sådant.
ingen kändes särskilt taggad varken innan matchen eller på uppvärmningen, men vi spelade lika iallafall. efter första matchen skar jag mig under foten och på benet så jag fick gå till sjukstugan, haha. och jag fick skitsnygga bandage i grönt och blått, jag såg jätteskadad ut (H) hahha. andra matchen spelade vi också lika, men de andra 5 den dagen vann vi ! det var riktigt jobbigt att spela i sanden, sjukt ansträngande ! haha. men det var också hur kul som helst och ännu roligare var det ju när det gick så bra för oss !
spelade sista matchen vid 8, sen vare bara att ta första buss tillbaka till hotellet, beställa lite thaimat sedan satte vi oss med våran mat på bussen och åkte tillbaka till planerna och centercourten där heids 97or skulle spela final !
de vann tyvärr inte, men vi hade en chill kväll ändå.

tisdag
sista speldagen, 4 gruppspelsmatcher och sedan slutspel. spelade första matchen vid elva på centercourten mot åhus och förlorade tyvärr.  andra matchen mot lundagård spelade vi uselt och förlorade igen. tredje matchen mot eslöv vann vi ganska enkelt och även sista matchen mot önnered vann vi. klara för a-slutspel ! vårat andra lag kom till b-slutspel. fick reda på att vi skulle möta mörrum i första matchen i slutspelet och alla kände bara att nej fyfan, detta går aldrig. vårat andra lag förlorade stort emot dom, detta kommer verkligen inte funka. fan att vi skulle få dom första matchen.
innan slutspelet satt jag, felicia, mirre och julia collin på stranden och chillade, och collin sprang runt och skvätte vatten på småbarn som inte hade doppat sig än, haha !  elakt, men såna är vi.  lisa ringer men jag klicka henne för att filma collin, sen får jag ett sms där de står "säg till julia att hon har samling nu!! " haha jag typ dog och ropade till julia att hon hade samling och hon sprang och skvätte vatten på önnered haha. sen hör vi hur dom ropar från speakertornet "julia collin, kom till speakertornet, ditt lag behöver dig !"  HAHAHAHAHAHHAHA jag mirre och felicia typ dooog. dom fick ropa en gång till för collin (seg som hon är) kom inte. 
strax efter det hade vi också samling och sa : tjejer, var nöjda med våran insats !  ha kul och gör vårat bästa, vi har ingen press på oss alls, det får gå som det går.
vi spelade och vi ledde ett ta g med 6-2 och kände att jävlar, detta går ju !  och det gjorde det, vi gick vidare till kvarsfinal ! helt sjukt, det trodde vi aldrig. vi sa : nu har vi slagit mörrum, bara vi inte får rödlalal så klarar vi det också.  och vilka får vi inte i kvarten ?  jo rödlalala...  vi sa återigen att ha kul och gör vårat bästa, det går som det går.
vi vann den matchen efter 10 sjukt spännande minuter med en boll. semifinal på centercourten och vi mötte lundagård, samma lag vi förlorade mot tidigare.  ähfan tjejer, ha kul ! det går som det går, men gör ert bästa i alla fall.
vi förlorade tyvärr, men vi var sjukt nöjda med våran insats och våran tredjeplats, så vi deppade inte ihop. satt kvar på centercourten och kollade semifinaler och finalen mellan åhus och lundagård, som lundagård vann ! :) värdiga vinnare.
vi drog till hotellet vid 22-23 någongång, bytte om lite snabbt och sedan till en restaurang för att käka middag (;
satt där några timmar och vi hade jättekul !  sen kom HOST & HOST och vi fick en ny liten sång : föööör vi skaaa SIMMA TILL ÖNNERED, SIMMA TILL ÖNNERED ! självklart snygga moves till. HAHA sjukt kul var det iaf. och pinsamt.
till hotellet igen, chilla lite sen gick vi och la oss.

onsdag
väcktes vid halv 9-9 något sånt, duscha, äta frukost. alla var heelt döda, ont i hela kroppen och allting. usch. packade och sen gick jag med mami papi och adam (haha, så sööööt) ner till planerna för att kolla flickor a.
åkte tllbaka till hotellet med mami papi å natta sen åkte vi hem. stannade någonstans och åt och köpte glass, haha natta !  vi pyntade våra glassar jätefint iaf :)
äntligen hemma med en kropp som  gör ooooooont.



Kommentarer
Postat av: blonda kossan

HAHAHAHHA fyfan oh dett avr inte ens halva :)

vi hade det rååbäst & vi ägde alla lag ( förutom lundagård, värdiga vinnare. ) haha...

vill tillbaka så jävla mkt nu asså (L)

för vi ska simma till önnered, simma till önnered pekar finger NJUUUUUUUUT !

2009-07-15 @ 20:44:24
Postat av: perukjävlarnas dotter

hahaha ja helt sjukt !

klart man vill tillbaka men vi vet ju sen innan, ett år är ju inte så långt ;9

simma till önnered... song of the year !

2009-07-15 @ 21:08:02
Postat av: blonda kossan

HAHAHAAHAHAHHA :DD

jaa, fyffan vi får helt enkelt längta & sen njuuuuuuta igen (y)

SIMMA TILL ÖNNERED, HAHA !! fulla föräldrarna hk !

2009-07-15 @ 21:11:44
Postat av: colliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hahahaha, nr dom ropa ut mig dog ja fan hahahaha allt, helt jsukt oförglömligt hela faderittan!

föör vi skaaaaa simma till önnered, simma till önnered!

anna simmar ut genom dörrer HAHAHAH

2009-07-16 @ 00:18:15
Postat av: sofia

HAHAH klockrenaste när hon simmar ut .. jag dör

2009-07-16 @ 11:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0