gothia goes skumparty !

freija kom hit, vi fixade oss lite och sen skulle vi ta bussen in till stan. vi kom på att vi inte skulle hinna gå ner till bussen, så pappa fick köra oss istället. när vi kom fram är det fortfarande ganska lång kö, även fast det har varit insläpp i två och en halv timma typ.. så  skulle vi ställa oss i kön, men vakterna som var där sa typ att det är inte ens säkert att man kommer in för att det är nästan helt fullt där inne. sen sa dom att det fanns typ ett skumparty på andra sidan dit dom skickade alla som egentligen skulle gått in på gothia, så vi gick dit istället.  ställde oss utanför och var ganska tveksamma, ska vi, ska vi inte ?  jag blev lite taggad på att gå på liseberg istället, men vi hade inte så mycket pengar så vi orka inte. ringde några kompisar som var där inne och dom sa att det var värt att gå in, sen tjatade några vakter på oss så det slutade ändå med att vi stod där i kön. vi såg massa folk som var heelt skummiga som kom ut och vi sa bara att nej, vi ska inte bli så blöta. vi kom in där och i början var det väl inte så kul, men efter en liten stund kom det fler och fler folk och det blev riktigt roligt till slut !  dansade runt där inne i skummet barfota med snygga killar och hade helt sjukt kul !
vi hade ju bestämt att inte bli skummiga, men det höll inte så länge. efter ett tag dansa vi in i allt skum och ställde oss under där det sprutade ut haha .  blev helt genomblöta, kläderna, håret, skorna -allt var verkligen blött.
vi drog ut vid halv tolv typ, då var vi helt slut och ville bara därifrån, haha !

nu är jag heeemmma, har precis kommit ur duschen.  känner mig ändå inte helt ren från allt äckligt skum, men det känns iaf bättre !

skummiga fötter haha

puuussss på en lyckad kväll !

Kommentarer
Postat av: Frejjjs

JUST LOOVE IT :D

2009-07-18 @ 01:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0