lördag 9/3

hej kompisar, nu är jag hemma igen!
blev fett stress innan jag skulle åka med i princip ALLT, så jag hann inte slänga upp nåt inlägg här tyvärr. vi har heller inte haft wifi på båten så det har vart lite svårt att uppdatera alla här hemma och hålla sig uppdaterad själv haha.
 
men vi har haft en helt fantastisk resa verkligen. det började redan på flygplatsen i köpenhamn när våra förra grannar o några andra familjekompisar också skulle med på resan! något som mamma självklart tyckte var jättekul att vi inte skulle veta om haha o så var det ju. sjukt kul i alla fall!!
resan dit var lite jobbig, när vi landade i doha där vi sedan skulle flyga vidare till duba missade vi flyget o lite så.. haha men det löste sig också. efter att vi hade sovit i tre timmar ungefär drar ett jävla brandlarmshelvete igång o slutar inte tjuta, så vic o jag fick damp o bestämde oss för att käka frulle. då möter vi en i personalen som säger att det är säkerhetsövning o att vi måste hämta flytvästar o gå ner på deck 3 o vara med i övningen. ville skjuta alla i huvudet där och då.
 
efter det blev resan dock hur bra som helst!! (hade det ens kunnat bli värre haha?)
yeye. vi hade strålande sol varje dag, minst 30 grader varmt o aa allt var bara helt fantastiskt. vi har vart iland i de flesta städerna som båten stannade i, sett massa balla grejer. i ab dhabi var vi bland annat i en av världens största moskéer, sjukt ball var den. ska visa massa bilder nån gång!
 
sista dagen kom vi tillbaka till dubai då o vi hade massa grejer att göra under det knappa dygnet vi hade på oss. men vi var uppe i burj khalifa, världens högsta torn. vi var i ett undervattenzoo, världens största akvarium, vi var vid det där 7stjärniga hotellet, vi var i hamnen o lite så. sen drog vi två timmar på stranden innan vi åkte till dubai mall för att hinna med några timmars shopping.
vi var hemma på båten igen vid 12tiden kanske, då hade vi tre timmar på oss att sova, packa, duscha o skåla champagne med pappa som fyllde år innan vi skulle åka hem igen.
 
när vi kom hem igår på kvällen hade vi ordnat en överraskningsfest för pappa med massa kompisar här hemma. han blev jätteglad o fick massa paket o grejer, sjukt kul faktiskt.
själv deckade jag halv 10 medans festen där nere pågick halva natten haha.
 
ja, denna resan har verkligen varit helt fantastisk. ska slänga upp massvis med bilder när jag har fixat dom o lite så, men ni får en här så länge
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0