planen

Okej! Nu ska ni få ta del av planen. Länkar även vår resblogg så att ni kan följa oss. Kommer såklart försöka uppdatera här så mycket jag kan också, även instagram och twitter, @sofiaerikson hittar ni mig på där. Tumblr också! soffygirl.tumblr.com, glöm inte det!
 
Första stoppet: Bangkok. Planen är att vara där i några dagar, typ två-tre-fyra beroende på läget osv.
 
Andra stoppet: Kambodja. Dit flyger vi från Bangkok. Har inga flygbiljetter bokade än så vi får se lite när vi kommer dit. Planen är att vara i Kambodja i en till två veckor, hänga runt i storstäder och eventuellt ta några dagar vid kusten.
 
Tredje stoppet: Vietnam. Hit flyger vi från Kambodja den 7e februari. En dag/natt i Ho Chi Minh innan vi drar oss vidare till (förhoppningsvis) paradisön Phu Quoc. Där vet vi inte riktigt hur länge vi kommer vara, antagligen tills vi tröttnar. Haha. Om det är tråkigt och vi känner att vi inte trivs drar vi tillbaka till fastlandet och Ho Chi Minh för lite kultur osv, det finns en hel del att se där vad vi har hört. Så Kambodja och Vietnam blir förhoppnignsvis lite kultur och se sig om mycket, byggnader och grejer från vietnamkriget och lite såntdär.
 
Fjärde stoppet: Thailand. Obestämt var, när och hur. Planen är östkusten och typ Koh Samui, Koh Tao, Koh Samet och Koh Chang. Fullmoonparty, dykcert och lite sånt där. Glassa på stranden och trivas jävligt fint. Rida lite elefant och bada i vattenfall. Det blir semester.
 
Femte stoppet: Malaysia. Vet inte exakt var, när och hur här heller men på något sätt blir det. Kuala Lumpur måste vi ta oss till, för därifrån åker vi till Bali sedan. Kanske en sväng till Langkawi. Har dock hört att det inte är så fint där, men en thailändsk ö som heter Koh Lipe ligger en timme med speedboat därifrån så dit kanske vi tar oss. Koh Lipe ska vara ett paradis på jorden så dit vill jag verkligen.
 
Sjätte stoppet: Bali. Hit kommer vi den 7e april och börjar med en veckas surfcamp. Om vi inte ändrar oss hehe. Nä men här blir det nog att försöka lära oss surfa, annars dyka och chilla på stranden. Antagligen kommer vi möta upp ganska mycket vänner här. Sedan åker vi hem...
 
 
Det känns så sjukt att sitta och skriva detta. Att detta kommer vara mitt liv dom kommande månaderna. Vår gemensamma blogg går inte att länka för att verktygsfältet här har försvunnit nu men kika in nattstad.se/titusosoffy så hittar ni oss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0